Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
-
BreamHunter
tag
válasz
Mr.Iksz
üzenetére
Nem akartam nagyot mondani.
A béka segge alatt van a TCL-nek a hangja.
C645 katasztrófálisan szar. C735 is max egy hajszálnyival jobb a c645-nél. A telefonomból ( 13 pro max) több és szebb mély jön mint a tévéből. Persze nem olyan hangos mint a tv, de mire jó a hang erősség, ha a hang amit kiprésel meg lópikula.
Nálam az etalon ami szerintem alap kéne legyen egy bármilyen tévében az egy LG OLED C21 hangja. Na amellé nem is vettem projectort, mert felesleges volt. Ott volt mély, magas, közép tisztán erőteljesen.De ezen nem veszünk össze.
Nálam a hangos cincogás nem jelenti a jó minőséget. -
-
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Mr.Iksz
üzenetére
Megcsináltam, köszi szépen, de sajnos ugyanúgy nem működik a fejhallgató kimenet.

Az érzékelés biztosan megvan, mert pattan egyet, amikor bedugom a fülest/hangfalat, vagy bekapcsolom a TV-t. De hangot nem ad ki magából, ha átkapcsolom menüben, akkor sem, és nem is vált át automatikusan, ha bedugom a jack-et. Szól tovább a beépített hangszóró. (Mondjuk az fura, hogy megváltozik a helye, vagy a hangzása, amikor bedugok valamit a fejhallgató kimenetbe. Ezt sem értem, miért van.)
Na, akkor most komolyan ezért küldjem vissza szerencsétlen TV-t?
Ezek a pár ezer forintos digitális optikai » analóg átalakítók mennyire jók erre megoldásként?
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi a segítséget!
Koszi!

Vhiktor