Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
-
mrmft
senior tag
válasz
parijani #24861 üzenetére
Itt az 50" verzion hibatlanul teszi a dolgat. Gyorsinditast kapcsold ki, es probald meg a teljes kikapcsolast (hosszan nyomod a kikapcsolo gombot), majd aramtalanitast.
A Kodi eleve bugos ilyen szempontbol, ne lepj ki belole! Csak nyomj ra a home gombra, ha mar nem akarod hasznalni. Azt a Kodit hasznald amit linkeltem, bar en mar abbol sem probalok kilepni. -
parijani
tag
válasz
parijani #24861 üzenetére
Érdekes újrarákerestettem a pendrive-on lévő 599-es fw-e és azt modta atv, hogy ez új és ha akarom telepítem. Megtettem hátha javul, de még rosszabb lett. Ha kodit elindítom, kilépek, akkor hangot tudok állítani, de nincs menü a kijelzőn, megint csak a kihúz bedug segít...kellene az img.
-
Saccco
nagyúr
válasz
parijani #14643 üzenetére
Alapvetően, ha nincs problémád, akkor tök felesleges frissíteni. A fórumlakó bolond egyének nem reprezentatívak, mivel csak a frissítésért is képesek frissíteni, ha érted mire gondolok.
Többször lett linkelve forrás, ahonnan le lehet szedni az elérhető legújabb firmware-t. A Google Play-hez telepíteni kell egy apk-t ami visszateszi a Play-t az alkalmazások közé, megkönnyítve a használatát. De gépről a fiókodon keresztül is tudsz alkalmazásokat a TV-re küldeni.
-
Stealth
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Elhalasztották a Marathon megjelenését
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek