- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
válasz
BreamHunter #25296 üzenetére
Legtöbb márka ilyen, ha lehet valahol fogni 1$-t nagy presztizsveszteség nélkül akkor megfogják.
10 éve a sony KDL50W829 en lepődtem meg mennyire ótvar hangja van, pedig ha figyelembe vesszük az inflációt akkor a mostani 4-500k-s tv-k árkategóriába esne.
Na ezt szeretném majd cserénlni 65c805/845 re
csak várok valami jobb akciót.
-
Redlight2
tag
válasz
BreamHunter #25296 üzenetére
Amúgy jah. De hidd el, az àtlag usernek fel sem fog tűnni. Jò'van az úgy
Sőt...lehet a régebbi készüléküknek még rosszabb hangjuk van.
Amíg nem pròbàl ki valami tényleg jòt, addig meg van győződve arròl ,hogy a sajàtja szuper.
Téged,meg úgy az àtlag itteni fòrumozòkat közel sem lehet nevezni àtlag usernek -
zodo
nagyúr
Ma 08:00 és 12:00 között....
09:00 és megérkezett.Hello 43C645!
-
BreamHunter
tag
válasz
Redlight2 #25294 üzenetére
Elhiszem, hogy a 845-nek már jobb sokkal a hangzása.
Ahogy megyünk fel bármelyik márkánál a típus számozásoknál annal jobb. Ez tök természetes.
Attól még a 6-os 7-es sorozat számomra a Sokol rádió kategória.
De én kérek elnézést mindenkitől. Rosszul fogalmaztam, mert általánosítottam, ettől még a megállapításomat tartom, hogy kritikán aluli az alsóbb szegmens hangja ami a mai tv árak mellett pofátlan szerintem. ( az összes márkára értve!) -
Redlight2
tag
válasz
BreamHunter #25293 üzenetére
Amúgy tényleg jò hangja van a c845-nek. Külön kis mélynyomò is van benne
c645 konyhatv-nek is elmegy, de mivel van mind2n itthon , igy össze tudom hasonlítani őket. A nagy tesò sokkal de sokkal jobb.
-
BreamHunter
tag
válasz
mikrofon #25289 üzenetére
De most legalább te is jól megírhattad a hsz-ed!
Leírtam, hogy mi nálam az etalon. Azt várnám el minimum egy tévénél ( nem csak ennél, az összesnél) főleg, ha 600-700 ezer forint. A C21-et anno 270 ezerért vettem és leugrott az asztalról ha zenét hallgattam.
Ezek meg 6-7 kilók aztán cicegnek és vinnyognak.De legalább most én is írhattam egy plusz hsz-t, mert nem bírtad ki, hogy ne szóljál be.
Máskülönben nem én vagyok addict ~ 7500 hsz-el!
Csoki. -
Redlight2
tag
válasz
betmen3 #25290 üzenetére
Szia. Üdv a klubban!
képbeàllítàsoknàl én vhiktor vmelyik youtube videòja alapjàn àllítottam be, asszem a c835 alapján. Utàna picit mòdosítottam a sajàt ízlésemnek megfelelően és így szàmomra tökéletes.
Én is soundbarral hasznàlom, csak samu nem tcl. Hdmi-vel érdemes összekötnöd, hogy működjön az eARC. Onnantòl fogva a tv intézi a dolgokat, a soundbar tàvirànyítòjàt el is rakhatod. -
betmen3
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap végre megérkezett az új “játékszer” 😀 65C845 X2 személyében az Euronicsból az ajándék S643WE hangprojektorral. Egy 65C728-at váltott az legelső benyomás a fekete ég és föld az új javára …Amiben kérném szépen a segítségeteket:
-képbeállításokhoz valahol elérhető valami jó leirás? (Vhiktor esetleg?)
-a hangorojektort mivel érdemes a tv-hez csatlakoztatni? ( optikai kábel, hdmi, bt? )Köszi előre is!
-
mikrofon
veterán
válasz
BreamHunter #25262 üzenetére
Akkor először hallgas meg egy c845-öt vagy c935-öt.
Utána írj általánosságban a márka hangzásáról.
Az hogy te hallottál belépő TV-t szólni miért lenne általános a felső kategóriára is?!Mindegy legalább írhattál néhány plusz HSz-t...
-
Szbyyke
kezdő
New TCL T615T03 platform Google TV Update available in V603.
TV models ....C745 & C845....C955 (Japan)
(C735 & C835 & C935).......(C728 & C825)
V8-T615T03-LF1V603.000847
V603 OTA
https://shorturl.at/dmE34
build date= Jan 10, 2024
build= 1704869940
security_patch= 2023-06-05
gmsversion= Android_11_GTV
product.build.fingerprint= TCL/G05_4K_GB/G05:11/AR2101/AR23:user/release-keys
revision= 000847
OTA size= 1.989 GB -
Stealth
senior tag
válasz
Balika00001 #25286 üzenetére
-
pictigjis
őstag
válasz
Balika00001 #25282 üzenetére
olyan keveset kéne visszaolvasni, miért kell ennyire sültgalambot várónak lenni? soha nem értettem ezt a hozzáállást. ráadásul már telepítettél is ilyet, pláne érthetetlen, hogy sajnálsz két gombnyomást
-
classic B
senior tag
válasz
Balika00001 #25282 üzenetére
Attól függ miről frissítesz. Ha gyáriról akkor: V8-T653T01-LF1V999.zip, ha korábban használtál teszt fw-t, akkor: V8-T653T01-LF1M999.zip
(Amúgy már kint van a V4 is.)@Balika00001: köszi, már megtaláltam közben.
-
Balika00001
lelkes újonc
Sziasztok! Segítsetek légyszi? Lusta vagyok vissza olvasni. Mivé kell átnevezni a 3-as teszt fáljt a telepítéshez? /c845/ V8-T653T01-LF1M999_Test_Version_3
Köszönöm
-
classic B
senior tag
Hogyan kell a tévéről eltávolítani a külső adathordozót? Az LG tévémen volt olyan, hogy "kiadás" és leválasztotta a tévéről, majd kihúzhattam. A TCL-nél nem találtam ilyesmit.
-
classic B
senior tag
Tegnap felraktam a Test V3-at. A kép gyönyörű, de a gyári media player rosszabb, mint a stabil V028-on volt. Sokszor akadozik a kép lejátszásnál. 3rd party media playerrel nem láttam problémát, de igazából nem sok időm volt kipróbálni.
-
Swenk
aktív tag
Megvettem a beállításokat. Kérdés: Az sd csatornákat SDR-nek megfelelően, a HD csatornéákat meg HDR szerint kell beállítani?
SDR beállításban:
Mozgás
o
Frissítési ráta: Szabvány
o
A kép tisztasága: Ki
o
Dinamikus gyorsítás: Ki
Fenti esetben nálam nincs Frissítési ráta beállítási lehetőség, csak két tétel van. Vagy csk én nem találom?Csatorna váltáskor az info szöveg / mi a neve, száma stb/ fehérről kicsit sárgábbra, melegebb fehérre vált. Ez az egész egy fél sec alatt történik.Engem nem zavar, ha ennek így kell lennie.
A firmware: V8-T65301-LF1V028.000417
Köszönöm szépen. -
joydrv
aktív tag
válasz
Baromság. Nekem 75c645 van és semmi baj nincs a hanggal.
Van rajta elég mély. Normál tvzéshez bőven elég.
A rákötött 2.1-es hangrendszeremet csak legfeljebb kifejezetten zenékhez szoktam bekapcsolni, minimálisra levett basszussal segítve a tv hangját. -
7Heads Drago
veterán
A Euronicses gariban mi a különbség a kettő között?
Garancia és termékvédelem néven futnak. -
LLKobe
veterán
válasz
pictigjis #25269 üzenetére
Igen, most látom hogy 4 órája töltötték fel a 4es teszt verziót.
-
Celtis
veterán
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
BreamHunter #25258 üzenetére
Ide már projektor kellene. 120-150 coll vászonnal.
Egyáltalán nem lesz nagy a 85-ös tv. -
Stealth
senior tag
válasz
Ha belegondolsz, egy tv-be se fér el normális hangszóró. Három meg pláne.
-
BreamHunter
tag
válasz
Mr.Iksz #25259 üzenetére
Nem akartam nagyot mondani.
A béka segge alatt van a TCL-nek a hangja.
C645 katasztrófálisan szar. C735 is max egy hajszálnyival jobb a c645-nél. A telefonomból ( 13 pro max) több és szebb mély jön mint a tévéből. Persze nem olyan hangos mint a tv, de mire jó a hang erősség, ha a hang amit kiprésel meg lópikula.
Nálam az etalon ami szerintem alap kéne legyen egy bármilyen tévében az egy LG OLED C21 hangja. Na amellé nem is vettem projectort, mert felesleges volt. Ott volt mély, magas, közép tisztán erőteljesen.De ezen nem veszünk össze.
Nálam a hangos cincogás nem jelenti a jó minőséget. -
HF77
őstag
válasz
BreamHunter #25258 üzenetére
6m....oda alap a 85 méret
nyugi, nem fog problémát okozni hogy nagy
mi otthon a 65-öst úgy 2,5m-ről nézzük...és simán eltudnám képzelni a 75 méretet -
Rolika109
csendes tag
Én személyesen vittem el Vhiktor hoz az 55C805 TV met full kalibrálásra és nem bántam meg. Mintha teljesen más TV-t néznék azóta. Az SDR és a HDR-ben tökéletes minden szín, a Dolby Vision ről nem is beszélve! Szóval aki teheti csináltassa meg vele mert nem fogja megbánni. Csak ajánlani tudom!
-
Mr.Iksz
tag
válasz
BreamHunter #25256 üzenetére
Ez azert eleg fals info. Ertem en h nagyot akartal mondani, de ez ebben a formaban nagyon nem igaz.
Meg a c728asomnak is jobb hangja van mint sok mas mai tv-nek. C835ben meg melynyomo is van...
-
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
BreamHunter #25244 üzenetére
Van 98as c805 ,de 1,5mill annyit meg nem ér a 85" árához képest,meg annyiért van a 98as c955 is az meg jobb---amúgy jól döntöttetek
nekem a 75ös van ,előtte is akkora tv volt ---3,5méterről nézem pont elég--de legközelebb 85 lesz
-
BreamHunter
tag
Ja tényleg. Igaz.
Két hónapja vett haver egy C735-öt Euronicsnál és azt sem lehetett. Már el is felejtettem.ρσгτσ:
Mindenképp lett volna véve mellé egy hangprojector, mert katasztrófálisan szar szerintem a TCL-ek hangja. Még a telefonom is szebben szól.
De így adtak mellé. Még jobb. -
HF77
őstag
válasz
nyugi, jó döntés volt!
pár euro de konkrétan 805-re van: beállítás -
ρσгτσ
addikt
válasz
BreamHunter #25250 üzenetére
Nem tudod regisztrálni, mert Euronics vásárlásnál nem jár. Csak eMAG, Telekom és Alza.
-
BreamHunter
tag
Majd beregisztráljuk az 5 évre, bár csipcsup plusz gari. Igazából sokat nem kell tőle várni.
C645-öm én is beregisztráltam.
Emagon is van mellé hangprojector amúgy?Máskülönben néztük a 98P745-öt. Brutálisan szép képe van annak is és nem is drága ahhoz képest, hogy mekkora. Csak hát ugye sima lcd.
Szerk.: Euronicsben vásároltat nem lehet beregisztrálni plusz 2 évre?
-
Solymi81
aktív tag
Közben már kijött a V04 is. Kíváncsian várom, hogy mit frissít.
A külön kirakott Mediacenter, stb. apk-t is kell telepíteni vagy azokat miért rakják ki? -
ρσгτσ
addikt
válasz
Az eMAG -nál most 625.500 a 85C805 és élni tudtok a garancia kiterjesztéssel. 5 évre.
Szerk.:
Alza -nál és Telekom -nál van 98 -as is. Náluk vásárolt terméknél is él ez az opció. -
BreamHunter
tag
Üdv mindenkinek.
A napokban rendeltünk unokatesómnak a nappalijába egy 85c805-öt. Igaz 98”-ost akartunk, de az csak P szériában volt ami ugye nem QLED. Amúgy Euronicsnál van most akcióban 623 ezer plusz adnak hozzá egy S643WE hangprojectort is.
Nyugtassatok meg, hogy jól döntöttünk. Illetve van valami beállítás amivel szebbé lehet varázsolni a képet? Még nem érkezett meg. Egyenlőre nem tudjuk állítgatni.
Köszi. -
Celtis
veterán
válasz
LLKobe #25241 üzenetére
Próbáltam a TCL hivatalos oldalán kérdést küldeni. Eleve nincs olyan, hogy kérdés, támogatás kérés, csak hibabejelentés, de az sem megy.
Mindent kitöltök, a végén van egy személyes adat doboz egy választható opcióval: "Jóváhagyás" ha kattintok rá, megnyitja a profilt egy új lapon, oszt jó van.Szánalmas.
-
mikrofon
veterán
válasz
4264adam #25172 üzenetére
Van egy olyan hogy intelligens fényerő. Azért tud galibát okozni főleg DV tartalom esetén Pl c825-ön tökéletesen működött míg c845-ön van hogy ki kell kapcsolni pedig mind a kettő készüléken pontosan ugyan az az FW van.
Dee egy ilyen hálószoba esetén nagyon jól jön és igen hasznos. Mert tök sötétben vissza veszi a fényerőt egészen 19%ig. Ha meg DV-t nézel akkor kikapcsolod ezt az opciót ha éppen beakadt....
Én biztos a c805-öt venném. Minden tud amit kell, évekig kiszolgál még és még 5 éves garancia hosszabbítás is elérhető ha megfelelő helyen veszed. -
ioles
csendes tag
Sziasztok
el tudná mondani valaki mi lett a tele grammal, miért nem lehet csak úgy letölteni mint régen?Nincs új gyűjtőhelye esetleg?
linkelnétek nekem egy új firmwaret 65c725 höz. Link Kellene a telegrammról -
Imi1981
veterán
Amúgy még mintha gyorsabb is lenne! Tetszik nagyon. Apósomnak vettem egy xiaomi mi box s gen 2 -t de őszintén sokkal lassabb / lomhább mint a c745 Google tv rendszerre. Most nagyon elégedett vagyok így ahogy van! Fekete sdr-ben állati jó ( akkor milyen lehet c805-ön) de még hdr és dv esetén is sokkal jobb mint V028 -al ahogy vettem a tévét.
Már csak az lenne az igazi ha Viktor c745-öt is tesztelné és meg tudnám venni hozzá a kalibrált kép profilokat. -
classic B
senior tag
Tennék egy próbát a V3 Test fw-rel, de telepítésben segítséget kérnék, mivel jelenleg a gyárin vagyok, soha nem próbáltam teszt firmware-eket.
Letöltöttem a zip fájlt. Ezt át kellene nevezni úgy, hogy az M999-et átírom V999-re, ill. a végéről kitörlöm a Test_Version_3-at, és így felmásolni pendrivera? -
joydrv
aktív tag
Én kellemesen meglepődtem a c645 "gyári" beállításain. Lényegében 1-2 apróságot finomítottam rajta, pl sdr-ben levettem a fényerőt 55-re, DoVi módot világosra, motion 1-2 lépést feljebb és kb ennyi. Minden más jó értékre volt állítva és a kép nagyon szép minden módban.
Tartottam tőle, hogy a kisebb felbontású tartalmak egy 75-ös tévén nem igazán lesznek szépek, de szabályosan ledöbbentem, amikor belenéztem néhány 480p-ben letöltött sorozatba. Az elsőnél konkrétan ellenőriztem, hogy tutira nem 1080p, amit látok...
Amúgy nem tudom a szemem csal e, vagy valami más, de valahogy a HDR10+ szebbnek tűnik nekem, mint a DoVi. -
kenicsab
tag
-
kenicsab
tag
Szerintem 3x 33% :
1. javítják v.
2. cserélik v.
3. visszadobják vm. indokkal,,,
Én nem tartom mókolásnak, nem kellene usb-ről bravúrkodni,
ha lenne igazi online frissítés mint pl: LG,
de még ott is lehet áramszünet ill. hálózati ingadozás.
Nekem nem a ver, frissítés volt a célom, hanem a mozgásbéli problémák orvosolása.
Ha lezajlik a szervíztörténet, akkor feltétlenül beszámolok róla. -
Stealth
senior tag
Szerintem fogalomzavar van. Az SD az a 480p felbontást jelenti, a HD a 720p-t. FullHD 1080p, 4K 2160p. Az SDR adás a nem HDR, tehát nem high dynamic range.
De egy 1080p-s felbontású film is lehet HDR.
Tehát ha beállítottad a M4 HD-re a HDR dolgokat -ha jól értem-, akkor ennek nincs értelme, mert a HD és az SD adás is csak SDR, ezért nem "váltogat" a tv. -
Swami
senior tag
Na, ma belőttem a tv-t (65C805) Vhiktor ajánlott beállításai alapján. Nagyon baba lett. Hatalmas köszönet neki érte!
Előzőleg szintén az ő 835-ös értékeivel volt beállítva, amivel tulajdonképpen jó volt, de most még jobb lett.
Nekem T Home box és előfizetés van, amiben vannak sima tv adások és HD tartalmak. Ide beállítottam simára az SD-t, a HD-re meg a HDR-t, de a tv itt nem váltogat, tulajdonképpen csak egyféle beállítást enged.
Nem tudom érthető voltam-e? Másnál is van ilyen? -
Marci79
senior tag
Sziasztok!
Most vettem egy 55C725-öt. Van valami ajánlott képbeállítás filmezéshez és játékhoz? A dinamikus dolgokat (pl. fényerő) kikapcsoltam.
Illetve mik a tartozékai a készüléknek? AV adapterkábelnek nem kellene lennie?Az oldalába való sárga-piros-fehér dugósnak.
-
Imi1981
veterán
Frissítettem v3-ra de a sdr -hdr fényerő mindig ugyan olyan mindkét képmódon. Ha hdr -en feltolom 100-ra akkor leállítás után sdr is 100-on lesz. Ez valamiért nem működik megfelelően. Dv esetében nincs gond. Valamelyik nap lehet csinálok egy gyári alapra állítást és lehet megoldja a problémát.
1 észrevétel! Dinamikus képmódon működik hdr -sdr fényerő váltás! Szabvány és mozi képmódban nem. Na mindegy belőttem amennyire lehet ugyan olyanra mint a mozi képmódot és dinamikus képmódon használom hdr film nézésekor. Sdr filmnél vissza váltok mozira. Ettől függetlenül csinálok majd valamelyik nap egy gyári alapra állítást.
-
Stealth
senior tag
Marha kíváncsi vagyok, hogy a TV (C805) mikor fog update-et mutatni. Jelenleg a V028-on vagyok, de igazából nincs semmi bajom.
A sithek bosszúja is jól néz ki a TV-n HDR10-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest