- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Stealth #22598 üzenetére
Más baj van sajnos. Elölről nézve jobb alsó sarokban ha a hátuljához hozzá érek /enyhén kopogtatom elmegy a kép pillanatra! Asszony ott mozgolódott mert közel van az ablak és azt nyitotta ki és szerintem hozzáért. Nagy valószínűséggel ott laza valami csatlakozó belül (nem tudom mi van ott). Ha sűrűn csinálja akkor sajnos hívnom kell a szervizt vagy emagot. Melyiket érdemes inkább?
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #22596 üzenetére
Lehet gyorsindítást ki kéne kapcsolni? Azt tudom hogy időnként nem árt újraindítani de mindig elfelejtem és lehet azért csinálja mert befagy valami ilyenkor. Nagyon szeretem a Google tv rendszert de ez is android és ugye ott néha előfordulnak furcsaságok. Egy időre kikapcsoltam a gyorsindítást azt meglátom. Remélem csak ennyi volt a gont és nem valami hardveres képvezérlés probléma.
-
Imi1981
veterán
Tegnap még dicsértem a tévét ma már nem tudom dicsérni! Nézem a tévét egyszer csak elmegy a kép és csak hang van! Egyszer már volt ilyen de akkor véletlenül pont rádőltem a távirányítóra és azt hittem az nyomott el valamit de most hozzá se értem! Hiába kapcsolom ki be nem jön helyre! Most kihúzom a tápkábelt hátha. De jó lesz ha ünnepekre elromlik.
Egyszercsak magától vissza jött a kép. Nem túl biztató, hogy ilyet csinál. Bemenet váltás, youtube indításra se adott képet.
-
Matthew
őstag
Sziasztok!
65C805 tulajoktól kérdezném, tudja a tévé a timeshift/pvr funkciót? -
Perillustris
senior tag
válasz
boborján2 #22586 üzenetére
Hát, izé, igen. Nem mondom, hogy Mr. Mackey-t ismerni az alapműveltség része.
Ja, de.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok ismét! Nézem a gravitáció filmet a tcl 55C745 -ön és rohadt jó! A fekete csillagos űr és a kontraszt nagyon ütős! Sokkal jobb mint az előző tévémen a Samsung 48 h6400 -on. Néztem még a legenda vagyok filmet sdr és dv verzióban is. Sdr verzió színei jobban tetszett viszont mikor a kutyát kereste a sötét épületben ott a dv sokkal ütősebb volt! Ott a dv-n volt a fekete az fekete és sdr-nél nem az igazi. De csak ennél a résznél tetszett jobban a dv továbbiakban már az sdr volt jobb ( szerintem).
A lényeg hogy egyre jobban tetszik a c745. Nem volt rossz vétel ha nem gondolok bele
, hogy később ugyan annyiért, még később meg olcsóbban kaptam volna 55C805 -öt 😄. Mindegy erre nem szabad gondolni.Kösz mindenkinek az ajánlást!
-
Swami
senior tag
A 65C805-ben meg lehet nézni, hogy mennyit ment a készülék?
-
boborján2
senior tag
válasz
Perillustris #22585 üzenetére
Hogy értsem a poént , jól gondokom hogy tudnom kéne ki van a képen?
-
Persie12
aktív tag
Igen, köszi mindenkinek. Netflix a ludas, nem a készülék!
-
boborján2
senior tag
válasz
DaVE-1 #22573 üzenetére
Nyugi! Ahogy az LG topikot olvasom van olyan szerelő akinek OLED panel cseréhez lassan kulcsot másoltat a tulajdonos
A samu topikban is van pár júzer,akit meg a szervíz szivat , de kicsot hanem nagyonEgyébként a képen úgynéz ki a kijelző ,mint ha rajta volna a fólia és kezdene légbuborékosodni.
Vagy tényleg csak tömörítési hiba.
Szerk:Szerencsére csak az utóbbi.Szóval sehol nincs kolbászból a kerítés. Mindenhol rá lehet szaladni 1-1 hibás darabra.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
Persie12 #22576 üzenetére
Ahogy írták előttem az a netflix csinálja azt a kockásodást (nem töltött be rendesen,vagy ilyesmi
)---megnéztem én is most ezt a jelenetet pillanat állj-al ,nekem is volt ilyen ott---a hisense u8qf-n ott nem kockás épp,de ott is előjön a pillanat állj-al ami képhibának látszik
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Persie12 #22571 üzenetére
Szép. Én is 50C805-öt rendeltem de amiket olvasok lehet ki se bontom megy vissza ugy ahogy van és inkább várok egy oled olcsóbbodására. Ezért ilyen olcsó ez már lassan körvonalazódik selejt szériás kb mind .Lehet ezért nincsenek tesztek se mert tcl fizetett. Csak semmi konteó
-
Persie12
aktív tag
Sziasztok. Lassan nagyjából egy hónapja hogy megvan az 50C805. Ma este egy érdekes dologra hívta fel az asszony a figyelmem. Odamentem a tv-hez és ez fogadott. Érdekes módon ha nem tartalom megy a TV-n (pl ez a Netflix sorozat)hanem csak egy fekete háttér (Local dimming test), nem látszik ez a jelenség. Mi lehet ez?
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
sirarcheer #22569 üzenetére
A navi gombal is lehet hangerőt állítani jobb-bal és a csatorna váltást is kapcsolni vele :ha lefelé nyomkodod előre lép, ha felfelé akkor pedig vissza --ha azzal nyomod pld az utolsó csatornára ugrik (bár ott nekem épp rádiók vannak,nem töröltem őket még
)
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
65C805-ös TV-nk van pár hete, ami nagyon tetszik.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ki lehet azt kapcsolni, hogy ha csatornaváltásnál a legelső csatornánál "lejjebb" váltok akkor ne a bemeneteket váltogassa, hanem ugorjon a lista végére?
A kedvencek listát használjuk és ha az 1-es csatornánál megnyomon a csatorna váltás lefelé gombot akkor a bemenetekre ugrik nem a legmagassabb csatornára. Remélem érthető mit szeretnék. -
Swami
senior tag
válasz
Parmezan77 #22558 üzenetére
Ma történt, hogy a futár jelzett, hogy jön, aztán mégsem jött. Felhívtam, hogy mi van, mondta, hogy itt volt, csöngetett, még a kutya is ugatott. Mondom neki, ne már, biztos, hogy nem voltál itt. De ő itt volt. Mondom neki, hogy baszod a kamera 7/24-ben rögzít, most nézzem vissza? Erre elgondolkodott és kiderült, hogy három házzal odébb csengetett - ugyanaz a keresztnevünk a másik tulajjal. Öt perc múlva itt volt. Ezer bocs, meg ilyenek, de azt mondja, hogy őrület, hogy mi van most. Benéztem a kocsiba, még bőven félig volt - délután kettőkor...
Szóval szívnak most rendesen.
De hogy a tévém még sehol nincs, pedig már egy hét is elmúlt, hogy rendeltem, az nem a futár sara, hanem az Emagé. -
rainman72
nagyúr
C805-nél mi a difi X1-X2 között?
-
Parmezan77
junior tag
válasz
st6969 #22557 üzenetére
Mondjuk ez vicc ami ebben az országban folyik. Német amazonról rendeltem néhány dolgot, mára igérték, már tegnap megérkezett...
Itt rendeltem társasokat karácsonyra, a futár nem értesített mikor jön (GLS). Mikor hívott, nem voltam otthon, megkértem hozza ki másnap. Két napíg nem halottam felőlle, mikor felhívtam mondja, hogy fogalma nincs hívjam fel a központot. Központban mondták, hogy ráírta, hogy hibás cím, nincs kapucsengő. Mondtam a központnak, hogy küldjék ki és a futár legyen szíves hívjon mint ahogy előszőr is tette. Persze következő nap hív, hogy megkapta a csomagot, hozza, mintha misem tőrtént volna... (jah és ez a futár jár már évek óta ide) -
Vhiktor
nagyúr
válasz
vonSux #22550 üzenetére
Nekem már az furcsa hogy ki kellett kapcoslni a HDR-t és DVt-s, mert rossz volt neki a kép.
Simán lehet, hogy össze vissza dugogatja az xbxot és meghülyül az edid,a zért nem jó Neki.
A képen meg úgy tűnik mintha HDMI range rpoblémája lenne vagy csak az egyik vagy mindkéát tv-n.
Illetve az is lehet, hogy magában a játékbna is állított a képen monjduk a sonyhoz és nem álította ezt vissza.
Nekem nagyon gyanus.
Ha ez ilyen lenne már tele lenne ez a fórum panaszokkal. -
DaVE-1
senior tag
-
vonSux
őstag
válasz
Vhiktor #22547 üzenetére
Persze, az a sony tv pont nem jó viszonyítás (ma már elavultnak számító led panel). De ugye azt írja minden beállítást letesztelt. Arra meg felugrik a szemöldököm, hogy talán majd jön rá szoftveres frissítés (egy telegramm csatira pl
). Az igazság az azt követő valamelyik hsz-ben lehet, lássuk be, beta tesztelők vagyunk.
-
-
vonSux
őstag
DaVe-1
Ez egy tv, ami jó ár-érték aránnyal kecsegtet, én is ennyit látok bele. Gondoltam, hogy nem okoz lelki töréstViszont se kedvem, se arra szánt időm, hogy adott esetben a cserével, visszaküldéssel foglalkozzak. Igyekszem tutira menni, amennyire csak lehet. Kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, írd majd meg.
sr6969
Az egyik rendelésem három napja a futár cég raktárában pihen, a másikat még fel sem vették. Egy nap differenciával rendeltem. Feltételezem nem könnyű most nekik a fuvar szervezés, ezért jelentős eltérések lehetnek a különböző lokációk szerint. Én bp-re várom a kiszállítást. -
st6969
őstag
válasz
vonSux #22531 üzenetére
Most jött egy sms-s, hogy a csomag a futárnál (?) van, de látjuk, hogy késében. Akár ma vagy 3 napon belül megkapod...Emag applikációban ezzel szemben csak egyet ugrott (most a futárcég raktárában van eszerint).
Ilyet kaptál te is? És ezt a szállítási "határidőt" sem kell komolyan venni? -
DaVE-1
senior tag
válasz
vonSux #22542 üzenetére
Én csak konzolok miatt veszem. Első pár napban majd szétjátszom és ha ha látok valamit ami gáz megy vissza a tv. Szóval nem fogom magam lelkileg megtörni mert szart vettem
Bármi lesz jelzem mindenképpen. Mondjuk nekem nem lesz sok viszonyítási alapom mert jelenleg egy FHD-s kb 6-8 éves buta sima lcd tv-m van.. szóval én hiába mondom hogy ehhez képest majd jobb lesz az még mindig nem fogja azt jelenteni hogy tökéletes mivel sosem láttam mi az a tökéletes.. -
Persie12
aktív tag
válasz
vonSux #22542 üzenetére
Én Playstation 5-el használom. Számomra pozitív a tv. Előző hétvégén sógor szintén Mini LED-es Samsungján lógott a konzol, szerintem C805-ön szebb volt a képe, vagy ha nem szebb, semmivel sem rosszabb. Nehogy azt mondják elfogult vagyok. Pedig az a Samsung kétszer annyiba kerül mint a C805.
-
vonSux
őstag
Milyen tapasztalatotok van C805 esetén videojáték konzollal használva? Találtam néhány nem túl pozitív észrevételt.
-
-
DaVE-1
senior tag
Aki emagról öblitő + c805 tv kombót rendelt az két külön csomagban külön napokon kapta meg a rendelést?
Mert most néztem csak telefonomat jött sms hogy a rendelés "egy részét" mikor szállítják.
-
Celtis
veterán
Solymi linkelt egy összehasonlító táblázatot.
[TCL specifikáció fórumposzt] -
Vhiktor
nagyúr
válasz
SlágerTibo #22523 üzenetére
470.
-
DaemonX
aktív tag
válasz
DaemonX #22512 üzenetére
Na, azt a választ kaptam eMAG-tól Facebookon, hogy nem tudnak egyeztetni a raktárosokkal, úgyhogy a legjobb megoldás az, hogyha esetleg X1 chipes TV jön, akkor visszaküldöm arra hivatkozva, hogy nem jó terméket kaptam. De azért remélem, hogy jó termék jön, mert decemberben még jó lenne elintézni, hogy a TCL 5 éves gari promóciójába még beleessek.
-
rainman72
nagyúr
Nekem van egy használt 65C805 ha valakinek sürgős
-
st6969
őstag
válasz
DaemonX #22512 üzenetére
Nekem 11-12-re írta (egy tv-t és egy konzolt rendeltem). Tegnap kaptam is az üzenetet, hogy a futárnál a csomag, ma (tegnap) kiszállítja. Így is lett. De csak a konzolt
Ma 12-e van, és át sincs adva a futárnak, szóval hiába ír bármit, az nem biztos, hogy teljesül. 2-3 hétnek nem örülnék, de azért karácsony előtt remélem megjön.
És főleg remélem, hogy nem az ügyeskedők (14 napon belüli, az időközben megjelent szülinapi akció miatt) visszaküldött tv-i közül kapok egyet...Azt honnan fogom tudni, hogy újracsomagolt tv-t kaptam? A zsír új képernyőn van valami fólia?
-
DaemonX
aktív tag
válasz
DaemonX #22501 üzenetére
Na jelenleg ott tartok, hogy benn van a kosaramban a TV, de előtte még meg akartam kérdezni az eMAG-ot, hogy rá tudnának-e nézni a dobozra, hogy X2-es-e a TV, mielőtt feladják... csak hát az eMAG-nak éppen megszűnt a telefonos ügyfélszolgálata, és már csak emailes van, amire fél év után válaszolnak csak, addigra meg biztos visszaugrik a TV ára.
-
st6969
őstag
válasz
Peterka31 #22503 üzenetére
"Vodafonnál és úgy láttam új előfizetéshez nem is opció már a kártya."
Szerencsére kérhető még mindig, médiaeszközök alatt találtam meg.
Itt írja."nem azért vennék sokattudó tévét, hogy aztán tulajdonképpen monitorként használjam a boxra kötve"
Teljesen jogos. Eszembe nem jutott volna, hogy egy mediabox bármilyen hatással lehet a minőségre. Engem eddig a puszta jelenléte, meg főleg a plusz távirányító zavart volna...de #22491 Vhiktor megjegyzése alapján kifejezetten örülök, hogy jelenleg van CI kártyára lehetőségem -
DaVE-1
senior tag
Lassan már fél magyarországnak C805 van ,de a tesztek hiánya továbbra is lolomboz..
-
Cseri0058
őstag
válasz
Atis45 #22458 üzenetére
Kicsit utánna olvasgattam a dolgoknak. Sajnos több ember is panaszkodik erre a problémára és megoldás jelenleg nincs rá. Ez ilyen...
Sokaknál még a streaming appok is akadnak így, szerencsére nálam nincs ilyen.
Sajnos az ilyenekben mutatkozik meg, hogy ez nem egy prémium márka. Képileg rendeben van, viszont szoftveres részen elég nagyot spóroltak. -
Peterka31
csendes tag
válasz
st6969 #22490 üzenetére
Csak azért neveztem így, mert mintha elfelé tűnne a CI+ opció, és úgy érzem mintha velem lenne a baj.
Tesztekben is alig foglalkoznak vele, hogy van-e vagy nincs. Többnyire meg sem említik. Még a gyártó honlapja sem egyértelmű.
Vodafonnál és úgy láttam új előfizetéshez nem is opció már a kártya.Azért is bosszantó mert nem azért vennék sokattudó tévét, hogy aztán tulajdonképpen monitorként használjam a boxra kötve.
Esetleg még akiknek van C643-a megírhatnák van-e/hol van a CI+ slot.
Mert visszaküldözgetni nem sok kedvem lenne.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
alaves #22499 üzenetére
Én nagyjából mondhatjuk, hogy tiltólistás vagyok a Telekom -nál. Pereskedtünk is, idén nyertem meg, így lezárult a téma. Ettől függetlenül sem kedvelem őket, szóval előbb keresnék bármilyen más lehetőséget.
Digi -nél vagyok, velük meg vagyunk elégedve és e tekintetben van választási opció is. Vagyis főleg azóta vagyok elégedett, mióta megkértem őket, hogy ne natoljanak.
Mellette van Telekom és Voda is. Nálam szempont lesz majd költözésnél is, hogy ki szolgáltat a környéken.
Plusz online TV miatt még Direct One van, de lehet őket váltani fogom. Automatikusan szintén küldtek CI kártyát, de azt persze ki sem bontottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest