- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Redlight2 #29732 üzenetére
Plexen ezt az fps igazítàst hol tudom bekapcsolni? - Plexen belül a Beállítások/Haladó és a második menüpont a frissítési gyakoriság váltás, ezt kell bekapcsolni.
A tv alkalmazásban vagy amiről lejátszom? - mindkettőben be kell kapcsolni, feltéve, hogy van ilyen menüpont. -
Celtis
veterán
válasz
Redlight2 #29687 üzenetére
Igen, nemrég számltam be róla. Ha a lejátszón nincs bekapcsolva az fps igazítás, tehát a 24fps filmet 60fps 3:2 pulldownnal küldi a tv-nek, akkor ugyanúgy jelentkezik a probléma.
Én úgy tapasztaltam, hogy a lejátszón az fps igazítás bekapcsolásával (tehát natívan 24fps-sel küldi a tv-nek) nincs drop/akadás, azonban van aki még így is panaszkodik. -
kenicsab
tag
válasz
Redlight2 #28061 üzenetére
Szia!
Valami 1xű hiba lehet, nálam ami működött Digi modem WAN port out-ja ment a TP-l router WAN-port inputjába és onnan az Eth portokból tovább a switchbe is , azért írtam múltidőben, mert most Asus router van és nincs switch.
Szerintem nem lehet a Digis modemet elosztani csak sw-el, hanem routerrel.
Én úgy todom, hogy amíg a router 4 portot tart kapcsolatban addíg a sw csak egyet egyszerre ezért is sw!
Szerintem,,, -
BreamHunter
tag
válasz
Redlight2 #25294 üzenetére
Elhiszem, hogy a 845-nek már jobb sokkal a hangzása.
Ahogy megyünk fel bármelyik márkánál a típus számozásoknál annal jobb. Ez tök természetes.
Attól még a 6-os 7-es sorozat számomra a Sokol rádió kategória.
De én kérek elnézést mindenkitől. Rosszul fogalmaztam, mert általánosítottam, ettől még a megállapításomat tartom, hogy kritikán aluli az alsóbb szegmens hangja ami a mai tv árak mellett pofátlan szerintem. ( az összes márkára értve!) -
-
Redlight2
tag
válasz
Redlight2 #24569 üzenetére
Úgy néz ki rájöttem. DirectOne alkalmazás a bűnös. Ha úgy kapcsolom ki a tv-t, hogy az volt az utolsó megnyitott alkalmazás, akkor bug-ol be és a kövi bekapcsnál nincs automat hang a soundbar-on. Bármilyen más alkalmazással próbálva (prime,netflix,youtube etc..) nincs ilyen gond
-
st6969
őstag
válasz
Redlight2 #24554 üzenetére
Én is ebbe az irányba terelném a vevőt.
Nem gondolnám, hogy tudatos a bolt részéről, inkább csak helyszűke miatt, de gyakorlatilag 1m-nél távolabbról nem tudtál nézni egy tv-t sem, egymáshoz képest merőleges sorokban volt bekapcsolva 1-1 tv, tehát nem nagyon lehetett úgy összehasonlítani, hogy pont egymás mellett megy pont ugyanaz az anyag, 2 különböző tv-n. -
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Redlight2 #23495 üzenetére
Én tartom magam ahhoz, amit feljebb a Samsung -ról írtam. Egyébként konyha TV -nek mindegyik alkalmas lenne, de ha baromi fényes a helyiség, akkor (főleg) 4K HDR -nél egyik sem lesz igazán tökéletes választás fényerőben.
Mondjuk nem tudom a mostani TV milyen, de esélyes, hogy annál mindegyik bőven jobb lesz.
Én ugyan másik TCL -en használom az 559 -es FW -t, de nálam több problémát is megoldott. A c645 -ös tulajok meg majd vissza tudnak jelezni, hogy náluk mi újság.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Redlight2 #23495 üzenetére
Felraktam az 559-es firmwaret és nálam az eddigi gondok megoldóttá tudtam vlazán visszaak...
Ps5-öt miután kikapcsoltam lazán vissza tudtam váltani a TV módra...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Redlight2 #23493 üzenetére
"Alsóbb" TV -k között én biztos nem választanék Samsung -ot a magyarországi garanciális ügyintézés és a problémák miatt. Feljebb is necces téma.
Egyébként konyha TV -nél mi lenne az elsődleges felhasználási mód? Elsősorban milyen funkciók érdekesek és hányan néznétek a TV -t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged