Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackJack21
tag
Kis érdekesség.
Egy hete sikeresen beszereztem egy 55v728-at, amivel meg vagyok elégedve, igaz még csak ismerkedünk, a beállításokat, illetve a (kötelező) firmware frissítést csináltam meg. Azonban 1-2 napja meglepetten tapasztaltam, hogy a klíma (GREE) infrás távirányítója bekapcsolja a TV-t is. -
BlackJack21
tag
válasz Rafter75 #11175 üzenetére
Nem kell, hogy Pesten legyen. Be kell menni a szimpatikus Auchanbe, a műszaki osztályon érdeklődni. És ha ott nincs, akkor pár napon belül átviszik oda. Vagy egyből házhoz. Az én 55c728-am is így került hozzám. De az már nincs szerintem sehol. Én vettem meg az utolsó előttit 10 napja( az utolsó egy kiállított darab volt.)
-
BlackJack21
tag
válasz HELLAFLUSH #11491 üzenetére
Nekünk meg a Gree klíma bekapcsolására a TV is bekapcsol.
-
BlackJack21
tag
Már másodjára fordul elő, hogy vad távirányítgató nyomkodás közben a tv hangja eltűnik. Mindent mutat szépen, nincs némítva, mutatja az “aktuális” hangerőt, de nem hallatszik semmi.
a rendszerhangok pittyegnek, a többi applikáció rendesen működik, de bármit csinálok, nem tudom ismét rávenni, hogy a tv módban is hallható legyen a tartalom.Csak a teljes újraindítás oldotta meg. Tudja valaki, hogy miért van, vagy mit ne nyomjak meg? -
BlackJack21
tag
válasz GordonSamway #12600 üzenetére
tippre igen, hiszen azért OTA...
-
BlackJack21
tag
válasz Qtya123 #30491 üzenetére
Én is a hétvégén néztem, hogy mitől akadhatnak a filmek a TV-n(55C728). Eddig én nem foglalkoztam ezzel, de most, ha már úgyis benne voltam némi hálózatfejlesztésben, akkor megnéztem ezt is.
Az általános nézet, hogy a TV wifin jobb, mint LAN-on. Gondoltam kipróbálom. A speedtest nem hozott többet ~70Mbps-nél. Ez karcsú, gondoltam, de megnéztem a helyi hálón is( Librespeed teszt), az eredmény ugyanannyi. A mellette lévő tablet 900Mbps-et is mért, de az átlag 750-800 körül mozgott. A wifit bárhogyan állítottam, ez a max, amit a TV-ből ki tudtam hozni (csak 5GHz, csatornaszám, sávszél, minden kipróbálva.). A kábel stabilan 94Mbps-et hozott. Így nálam a LAN gyorsabb (a stabilitás megegyezik.)
Na erre lett ráengedve PLEX-en keresztül pár DoVi film( Valerian, 56Mbps) és a már említett tabletre a másik film ( Super Mario Bros, 90Mps-es bitráta) egyszerre, ezt már nem a hálózat fogta meg, itt már a szerver limites. 130-140 Mbps körül fogy el, itt már be-be szaggattak a filmek. -
BlackJack21
tag
válasz Qtya123 #30534 üzenetére
Mint írtam, sokat játszottam a TV wifijének beállításával. Amit tapasztaltam, hogy csak 5GHz-re állítva és az összes további beállítás automatikus sem tudott 65-70Mbps-nél többet. A wifi kontrolleren nézve a paramétereket, amit egyeztet a TV vele, látható, hogy csak az alacsony csatornaszámokat tudja kezelni( így a 100 feletti csatornák elfelejthetők. és ott sem tud több csatornát összefogni (20MHz-en megy a lehetséges 160MHz helyett).
Én is arra jutottam,, hogy a USB-s GB-es LAN adapter vásárlása lesz a megoldás, csak még nem jutottam el addig, hogy meg is vegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Formula-1 humoros
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest