Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rainman72 #38157 üzenetére
Igen, ami a P8K megfelelője, ahogy azt a modell részletes adatlapján láthatod, illetve displayspecen is.
-
szoltan70
tag
válasz
rainman72 #38123 üzenetére
Nincs meg sajnos semmilyen formátumban. Pont Karácsony előtt vettem másfél éve az Euronicsban személyesen, utána valahova elkavarhattam őket. Mindegy, Alzában vettem most egy 65C765-öt, így legalább meglesznek digitálisan is a papírjai. Másikra meg rákérdezek a szervizben, mennyiért javítanák. Gondolom mainboard cserés.
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
rainman72 #37900 üzenetére
Hát nekem a Hisense 55ös u8qf ,mint a képen is látszik hol van elhelyezve ----JBL 2.0 ,de nagyon jól szól , hogy a hangzásba bele segít e, az alatta levő szekrény nem tudom (szerintem igen) , más TV nem szólt így az biztos rajta ----a 75ös c805 meg a falon van ,annak a hangja sokkal gyatrább ,persze azt csak házimozival használom.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #37900 üzenetére
C655 -nek tök jó hangja van 55 coltól felfelé. C765 -nek is. Simán hozza az LG C széria szintet. C805 nem.
Azt nem írtam, hogy nem jobb egy soundbar, mert az hülyeség lenne. Csak magáról a TV képességeiről írtam, mivel nem mindenki használ külső eszközt. Ha ő használ, akkor ez nyilván nem fogja érdekelni.
Nálam 4 TV van itthon, én sem használok mindenhez külső eszközt. Simán lényeges tényező, hogy melyik hogy szól. Mennyire érthető a beszéd, illetve milyen a mély.
-
-
válasz
rainman72 #37587 üzenetére
Igazatok van, bár azt épp nem forgalmazza az Alza, Telekom és One hármas, de persze figyelgetni kell.
Mondjuk nem hiszem, hogy kihasználnám az előnyeit, mert csak YouTube Premium és közepes Netflix csomag lenne rajta használva.
Mondjuk tényleg csak kicsit drágább, szóval pont nem érdekes. -
freeland0806
tag
válasz
rainman72 #37447 üzenetére
Szemtől függ ez szerintem kinek mennyire érzékeny. Lehet a rövidlátásomnak köszönhető ez.
Nekem szinte már fájdalmat okoz 1-1 erősebb villanás korom sötétben ha nem veszem lentebb a fényerőt.
Kb 2.2 méterre vagyok az 55ös TV-től, ami szerintem nem is mondható túl közelinek. -
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #36473 üzenetére
Mondjuk amíg ez a felállás, addig nincs gond. Ha jön még egy konzol vagy PC, akkor ha 4K 120Hz AVR nem is, de HDMI switch kelleni fog.
Már ha olyan eszközök lógnak rajta, amik igénylik a 4K 120Hz/144Hz -et.
Szerk.:
Utóbbi egyébként nem csak akkor kellhet, ha egy játék 4K 60Hz felett megy. Hanem akkor is, ha például 120Hz kell a 30fps lock feloldáshoz. Pl. A Plague Tale: Requiem is így jött ki konzolon. -
válasz
rainman72 #36417 üzenetére
43PUS7956 mellé most jött egy 43PUS8506, szóval annyira nem sürgős.
50C655-öt terveztem, de a lebutított fícsörök miatt inkább az 50C805 jött volna képbe... hát ehelyett már az idei modellek közül fogok választani, valszeg' az ünnepi szezonban.P8K/T8C lenne az ideális, de az pont nincs 50"-ban, szóval az eddigiek alapján valszeg' C6K, azaz Q6C lesz a befutó.
-
crea1984
tag
válasz
rainman72 #36189 üzenetére
Ma rendeltem egy kis trukkel az emagon 39 ezer ft ert
annyit akkor is meger, ha mashoz hasznalom...tezstek alapjan kifejezetten jo soundbar.
vargalexfélisten2025-03-17 16:20:37#36226
A milyen tv t vegyek topicban pont en irtam ezt a random bekapcsol a tv dolgot, megfogadtam emiatt nem veszek tcl-t, erre pont ma rendeltem egy 75c655 Pro-t
kihajitom, ha ez is csinálja
Nekem egyetlen megoldás de az 100 szazalekos a gyorsinditás kikapcsolása volt...bármilyen frissités jött rá egyik se oldotta meg, pedig ez tuti szoftveres....
-
Qtya123
őstag
válasz
rainman72 #30899 üzenetére
Ejj, lehet elkapkodtam 399-ért a 65C845-öt...
Bár ugye nem vagyok jós, hogy mikor minek mennyire változik az ára.
Ahogy látom specifikációban jobb a C765, bár nem tudom egymás mellett látva valóban kijönne-e képben a különbség.
Igazából a C805 vs C845 között is nüansznyi különbséget láttam, mikor hasonlítgattam őket. -
DaemonX
aktív tag
válasz
rainman72 #30902 üzenetére
Úgy lesz, köszi.
A 85-ösnél lenne ez a fő terv, mert lerántja a céges vásárlás 27%-kal az árat, és hiába viszi le 1 évre a garit, megkérdeztem anno a TCL Promotiont, és akkor is lehet az extra garit használni, szóval az fellövelné 4-re (mert elvileg nem 2-t, hanem 3-at adnak pluszba).
-
Qtya123
őstag
válasz
rainman72 #30749 üzenetére
Akkor szerintem az lesz, hogy munkába állítok kizárólag erre egy bontatlan új Vileda mikroszálas kendőt (majd azt a kis fehér bilétát levágom róla, hogy nehogy az karcolja, ha véletlenül az a része érne oda). Ujjlenyomat nem lesz rajta, csak por, arra akkor elégnek kell lennie, hagyom a csilli-villi monitor/tv tisztító folyadékokat.
(off: Gondoltam jó képhez jó hang is dukál, hát.... Ahogy kezdek belemélyedni, egy érdemi Atmos hangzáshoz megfelelő mennyiségű hangszóróval és megfelelően elkülönített csatornákkal, jóformán a TV árához mérhető összeget kellene költeni a hangra is...
)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #24198 üzenetére
A 30 napos regisztrációs határidő miatt hoznia is kell, mert aki az év utolsó napjaiban vette a TV -t a kijelölt kereskedőknél, annak valahogy regisztrálnia kell.
Viszont nem látok erre vonatkozó eMAG hirdetményt, hosszabbítást.
Szerk.:
December 31 -ig volt a korábbi eMAG hirdetményen? Jól emlékszem rá? -
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #24194 üzenetére
Erről igazából őket kellene megkérdezni, mert én kizárólag az Alza -nál látom. A TCL pedig nem részletezi, hogy melyik kereskedőn keresztül hosszabbították meg.
Vagy valaki látja máshol is, csak én nem találom?
Egyébként január végéig biztos kiválasztható lesz az eMAG is, mert akkor jár le a 30 napos regisztrálási határidő, ha csak december végéig tartott.
Mondjuk ezt normális esetben úgy oldják meg, hogy amikor kiválasztod a TCL oldalán a vásárlás dátumát, akkor nem enged olyan kereskedőt kiválasztani, akinél nincs érvényben az akció. De nem vagyok biztos benne, hogy normálisan megcsinálták...
Tuti érdeklődnék a TCL -nél, ha éppen TV -t szeretnék venni. Ne legyen ebből meglepetés.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #23996 üzenetére
Jó, az sem mindegy milyen soundbar -ról van szó, és tényleg vannak jó hangzású TV -k, de szerintem alapvetően bőven van különbség hangzásvilágban. Ami már alacsony hangerőnél is kijön.
Persze én sem használtam minden TV -t, és azt is elismerem, hogy bőven van különbség egy-egy típus között.
A 8 -as szériát például egyáltalán nem ismerem. Csak mondjuk könnyen lehet, hogy egy öregecske soundbar is lényegesen jobb lesz. Az sem mindegy, hogy ki mihez szokott hozzá vagy mennyire érzékeny rá. Szerintem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #23502 üzenetére
Csodálkoznék, ha az eMAG valamit normálisan csinálna...
Nekem többször volt már velük problémám, legutóbb most decemberben. Mert simán előfordul, hogy a számlán jól jelölt teljesítési idő nem azonos a jótállási jegyen szereplő dátummal. Utóbbit korábbra állítják ki.
Ami egyébként elég abszurd dolog. Ahogy az is, hogy a fenti esetben 24 hónapot írnak 36 hónap helyett. De természetesen utóbbi a helyes és kötelező érvényű.
-
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Stellar Blade
- Nintendo Switch 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged