- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSuperben
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy vettem egy 65c745öt, és homogén világos háttér (pl jégkorong közvetítés) alatt teljesen szabályos függőleges "oszlopok" látszódtak a képernyőn. DSE v. vertical banding, nem tudom melyik a pontos megnevezés. 6-7 oszlop, mintha a dimming zone-ok mentén lennének. Normál színes tartalomnál nem látszódik, csak homogén háttér előtti mozgásnál. A tv-t visszaküldtem, vettem egy másik megegyező modellt. Ugyanaz. Talán valamivel kevesebb, vagy halványabb, de ugyanúgy látható "koszos" oszlopok egymástól teljesen szabályos távolságra.
Én vagyok ilyen peches, vagy ez ilyen? Érdemes harmadik tévével is megpróbálkozni, vagy el kell fogadom, hogy ilyen ez a panel?
Lehet, a FALD miatt van és a sima edge led ebből a szempontból jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 26
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Ingatlanos topic!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest