Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
75c645:
v599-el mint már régebben írtam, a TV tökéletes, minden hiba megszűnt, a GTV felület fluidra gyorsult.
Nálam igazából kizárólag PS5 és PC kijelzőkénzt működik, GTV nagyon nagyon ritkán van használva.
Viszont ma észrevettem még valamit: eddig PC-n, ha a játékokban maxre húztam az élesítést és/vagy pluszban még az NVidia experiencben is rátettem ilyesmit, akkor olyan éles lett a kép, hogy a TV nem tudta lekövetni és mozgás közben zizegett pl. a fű,bokor, mintás textúra stb. a játékokban, így ezeket az élesítéseket sajna ki kellett kapcsolnom.
Most eszembe jutott és visszakapcsoltam, felhúztam maxra és csodák csodájára ez a zizegés is megszünt az új firmwarevel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- Elfelejtettem a film címét
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest