- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parijani
tag
igen, a kommentekben lévő linken megtaláltam, eddig nem használtam a telegram-ot. Viszont az 508-as OTA-t nem lehet felrakni, mert az ellenőrzés hibára fut, mindegy marad az 501-en gyorsindítással, play store-os kodival minden működik. A v599 és a v573 is ugyanazt produkálta. Telepítés után mindenféle beállítás nélkül (gyorsindítást itt letiltottam) kodit ráraktam, azon sem állítottam semmit a TV mégis lefagyott. Meguntam v501 vissza, v508-ra már nem tudtam visszarakni (többször is letöltöttem másoltam másik pendrive-ra). Egyébként nem értem ezt a gyorsindítást, mintha a telefont is ha használni akarnám akkor 0-ról kapcsoljam be...Ez a pendrive-os frissítés is azért így 2024-ben elég vicces, lehet itt hivatkozni, hogy később kapnánk meg, stb, de pl 0 V501 után sem talál frissebbet, pedig azóta jött ki pár verzió...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest