Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
Most ez az új C765 hol helyezkedik el? Jól látom, hogy a C835/845-nél jobb, de a C855-öt is eléggé megközelíti papíron?
-
-
ricsik
őstag
válasz
Pendragon911 #30310 üzenetére
Nem csak a bemenetek közt tudod kiválasztani a TV-t, hanem a főmenüben is van egy TV ikon, ha lejjebb görgetsz.
-
ricsik
őstag
válasz
Pendragon911 #30287 üzenetére
Nem próbáltam, de elvileg kell mennie szerintem, ha engedélyezed valamelyik lejátszó appot.
-
ricsik
őstag
válasz
Pendragon911 #30278 üzenetére
Kábel TV-t tudsz nézni, mert az egy app, de nem tudsz váltani HDMI-re.
Ha belépsz egy korlátozott fiókba más főmenü jelenik meg, igen.
Belépés nélküli használattal nincs tapasztalatom. -
ricsik
őstag
válasz
Pendragon911 #30275 üzenetére
Egész jól működik a szülői felügyelet, az appok tiltása. Viszont a forrás választó tiltva van, tudtommal nem is lehet engedélyezni. És itt a baj, ha konzolon akar játszani az adott korlátozott személy / gyerek, akkor át kell lépni a rendes fiókba. Ez a napi képernyőlimitnél problémás, mert ha kap a gyerek mondjuk napi 1 órát, akkor az már nem számít bele, minthogy a pihenőidő sem. Innentől kezdve az egész értelmét veszti.
-
ricsik
őstag
válasz
Sindare #27790 üzenetére
TCL-nél alap gond, hogy melyik firmware van fent. A 805 tulajok majd megmondják melyiket érdemes, de elmondható, hogy nagy eltérések vannak a különböző verziók közt.
Régebben volt, hogy az egyik elba a DV-t, a másik megjavította, de elba mást. És így tovább.
Fel kell tenni egy olyat, ami a kívánalmaknak megfelel és azt kell fent hagyni.
Lehet hogy nálad pont nem a gyári lesz a megoldás.
Ami pedig google TV, azon nem fog a gyártó szoftvere változtatni, azon csak a google tud, mint pl a kezdőképernyő szarságai.st6969: gondolom nagyon nem mindegy, hogy komplett tv rendszert kell e fejleszteni, vagy a meglévő rendszert kell csak finomhangolni firmware-ekkel.
-
ricsik
őstag
Nem mérte le véletlenül valaki, hogy mennyit fogyaszt a tv normál kikapcsolás esetén és akkor, ha be van kapcsolva a gyors bekapcsolás, de a tv így van kikapcsolva?
65C835, de más típus / méret is érdekes lehet. -
ricsik
őstag
C835 - 605-ös fent. Eddig rendben van, változást nem vettem észre. Viszont kikerült az audió kimenetek közül az optikai, amit használok. 599-ben menne volt, tudtam váltani a belső hangszóró és optikai között. Most nem, optikaira mindig kiküldi a jelet.
-
ricsik
őstag
válasz
Vhiktor #25490 üzenetére
Mindenképp gyanús, viszont azt is nehezen hiszem, hogy valaki más csoportnak lenne eszköze, szakértelme, ideje, pénze, embere ezeket a Firmware-eket fejleszteni.
Miért tenné? Hogy ellopják az adatainkat tv fw-be bújtatott trójaiakkal? Lehet, de nehezen hiszem.
Mindenesetre a gyári OTA FW-hez képest fényévekkel jobb lett a tv-m, így annyira nem is érdekel mi az igazság.
Akit zavar ne frissítsen, vagy vegyen más márkát sokkal drágábban. Én felültem a frissítési vonatra, mert jelentős javulást tapasztalok. -
ricsik
őstag
válasz
vonSux #24879 üzenetére
Az lehet, de inkább jöjjön 2 havonta ki frissítés így, ami bizonyítottan egyre jobbá és jobbá teszi a tv-t, mint hogy Tv-n keresztül fél-egy évente egyszer, mint más márkáknál.
Nem tudom mi ebben akkora para, aki akar frissít pendriv-ról és élvezi az előnyöket, néha hátrányokat. Aki meg nem akar, ne tegye.
Lehetne jobban csinálni? Lehetne. Viszont így is fél pénzért kínálják ugyanazt, mint a konkurencia, ennyi belefér.
Soha életbe nem lesz olyan, hogy tökéletes. Olcsón a legjobb kép, havi frissítés, bug nélkül, stb...
Ha az lenne, akkor meg az lenne a baj, hogy rohadjon meg, mért ennyire tökéletes.
Ilyen ez. -
ricsik
őstag
válasz
boborján2 #22371 üzenetére
Emag-os rendelésem 1 hét alatt jött meg, a GLS 1 nap, úgy tűnik mégis meg lehet oldani.
Az Emag-os rendelésem Box-ba ment, az átvételre a szokásos asszem 3 nap helyett kaptam másfél napot, természetesen nem jelezték sehol, résen kellett lenni. Az átvételi határidőt meg hajnali fél 2-re tették. Így jött kit a másfél nap az automatának.
Vicc. -
ricsik
őstag
Mindenkinek köszönöm az infókat színekkel kapcsolatban!
-
ricsik
őstag
válasz
Vhiktor #21988 üzenetére
Ennyi erővel bármelyiket lehet kalibrálni és a fehér fehér lesz nem? Ha jól értem a szabványtól messzebb van pl a warm 1. Kalibráláskor az értékeket jobban kell húzni, de abból is lehet fehér nem? Innentől kezdve akkor evidensnek tűnik hogy csak az tegye warm 5re aki kalibráltat is mert nélküle sárga lesz.
És igen. Baromság hogy megszokja a szemed. Megszokja kb annyiban igaz, ha nézed a filmet és nem figyeled akkor nem annyira tűnik fel, biszont bizonyos jeleneteknél, vagy ha figyeled akkor bármikor feltűnik. -
ricsik
őstag
Mindenhol azt olvasom, és Vhiktor beállításai is ezt igazolják, hogy beállításoknál a szín Warm legyen a leghűbb színek és képminőség miatt. TCL-nél ez WARM 5.
Hónapok óta próbálom a szemem szoktatni, de nem megy. Olyan sárga a kép, szinte nevetséges. Mustársárga hó, sárga a fekete fehér film, stb.. Nemrég levettem 3ra sokkal jobb lett. Most a 2 még jobbnak tűnik. Megnéznétek ki hogy használja és mit tapasztal? Munkámból kifolyólag van némi közöm a színekhez, de ezt nem értem. -
ricsik
őstag
Minden tv bekapcsoláskor előjön az Airplay üzenet. Akkor is, ha törlöm az értesítések közül. Ettől hogy lehet megszabadulni?
-
ricsik
őstag
válasz
Parmezan77 #20606 üzenetére
Úgy tűnik a FW mást csinál 835 és 935 esetén, mert ugye többünknek hibás lett a DV 835-ön. De azért köszi a tájékoztatást.
Volt már bátor 835 tulaj? -
ricsik
őstag
válasz
EquinsuOtcha #20578 üzenetére
Gondolom mind a 60 tv-t átvizsgáltad, és egyiknek sincs egy db pixel hibája sem, és ezt a képernyő vizsgálatot rendszeresen elvégzed.
Ugyanolyan lutri, mint az összes nagy márka, ha kicsit tájékozottabb lennél tudhatnád, hogy mindegyiknél jelen vannak ilyen, de ettől durvább hibák is. Pl Samsung oled görbe panel, stb...
Ilyen tudást amit a TCL kínál nagy gyártók esetében 2-3x áron kapod meg, ugyanolyan panellottóval.
Remélem boldog leszel egy sokkal hitványabb, de árban ugyanannyiba kerülő samsunggal. -
ricsik
őstag
válasz
H-Mano #20465 üzenetére
Pont ez volt a lényeg, ha nincs gyors kimenetválasztó, akkor egyszerűbb letekerni a hangerőt és egyszerre szól a TV (1-esen szinte nem hallható) és az Optikain az AVR, mit a menübe állítani naponta 5x. Legalábbis némelyik FW egyszerre szól. Az újakon nem, de azokon meg van gyorsválasztó
Gyorsválasztóval az ARC bevált. Ez az erőfeszítés, míg nincs fejlettebb AVR-em, még vállalható. -
ricsik
őstag
válasz
mikrofon #20455 üzenetére
Ebben igazad van, de nekem jó ez a hiba.
Igen, jobb lenne, ha lenne erre valami gyors állítási lehetőség.
Ha a tv-t hallgatom akkor erősítő ki van kapcsolva, ha az erősítőn hallgatom, akkor meg egyesre halkítom a tv-t a jel miatt, hogy ne látszódjon.
Nekem így kényelmesebb, mint végigmenni 5 menün és ki be kapcsolgatni.ricsi0307: 511 en agyaltam, hogy azt kéne, lehet majd ha a 590-es utáni update megint DV bugos lesz és megint visszább kell menni
-
ricsik
őstag
válasz
Vhiktor #20453 üzenetére
Az a baj, hogy mindegyikkel van valami.
Ebben pl nincs automata majestic, vagy mi, játékmód. Illetve a játék gyorsmenü sem megy, bekapcsolva is azt írja kapcsoljam be.
A 587-nél ez már jó, DV jó, de nem küldi ki egyszerre a tv-re és az optikaira a hangot, ami nekem fontos. 558-ban és a 582-ben igen.
Szal valami megjavul, valami elromlik, ilyen ez a rockszakma -
ricsik
őstag
válasz
ricsik #20425 üzenetére
Na nem bírtam ezt a sötét DV-t, feltettem a 558 IMG-t.
Ez elvileg gyalul mindent. Viszont nagy meglepetésemre szinte minden beállítás megmaradt, vagy google fiókról visszatöltött. Nem tudom.
Nem kellett semmit visszaállítani kivéve az automatikus kikapcsolást x óra után és a menü hangját kikapcsolni. Minden más megmaradt. Képbeállítások, stb.....
Ez normális?
És a lényeg, hogy ismét jó a DVElementál kiveri a szemem. Az SDR is durva volt, de ez még rátett egy lapáttal. A NF Planet is gyönyörű.
Na egy darabig nem kísérletezgetek. Holnapig.... -
ricsik
őstag
Sajnos nincs Disney+ -om, így csak az SDR-el tudtam összevetni.
Ég és föld. Lesz egy kis időm megnézem más filmekkel is, meg Netflixet is. Ha mindegyik sötétebb, mint kéne, akkor mehetek vissza egy másik FW-re
Erre gyanakszom, mert mintha az 587 jó lett volna ugyanezzel, de akkor nem néztem végig a filmet, csak belenéztem.
590-nél azonnal látszódott a baj -
ricsik
őstag
Ez milyennek számít?
Csak mert rohadt sötét. Ellenben az SDR kiveri a szemem.
Most az van, hogy:
A: a DV nem túl acélos ebben a kiadványban (de ha ennyire szar, akkor mi értelme az SDR-el szemben?)
B: Utolért a DV sors V8-T615T03-LF1V590.zip személyében.Mondjuk semmi kedven gyalulni a TV-t és mindent újra beállítani, de ha ez lesz, akkor megy vissza hozzávaló 511, mondjuk abból csak OTA-át találtam, akkor hogy teszem vissza? 503 IMG, majd 511 OTA?
-
ricsik
őstag
válasz
Parmezan77 #20291 üzenetére
Kaphatnék egy linket, vagy valamit, hogy milyen progival lehet megnézni a fájlokban, hogy kamu vagy valós a dovi?
Köszi. -
ricsik
őstag
Sokszor leírtad ezt a TV-Led hibát.
Erről van összehasonlító teszt, ahol jól látható milyen hibát okoz e a való életben DV filmekben? Egymás mellé rakott jelenetek összehasonlítása pl.
A legtöbb embert ennyire mélyen nem érdekel, se hogy milyen profil, se FEL, se RPU, se akármi DV cucc. Legyen szép a képe, ha lehet a legjobb. -
ricsik
őstag
válasz
szkutyi #20129 üzenetére
Hogy lehet megállapítani, hogy pl nálam a 582 nem jó?
Ránézésre tökéletes. Se műszerem kimérni, se kedvem fel- le teszegetni a firmware-eket és fotózni, hogy vajon melyiknél mi a különbség.
Van olyan filmrészlet, vagy bármi, ahol elbukik szemmel láthatóan a 582?
Vagy hogy lehet kideríteni amiről beszélsz bszakodás nélkül? -
ricsik
őstag
válasz
Parmezan77 #19993 üzenetére
Köszi, nem ismertem, áttanulmányozom.
-
ricsik
őstag
Ezekre nem tudod véletlenül a választ?:
"Azt hittem van különbség, DoVi mkv, és mp4 közt, hogy a profil meg a DoVi milyensége, minősége különbözik. A virágboltba a legtöbb fent van mindkét formátumban. Ezek szerint nincs minőségi különbség, csak is a lejátszók kompatibilitása miatt vannak fent külön is?
Ha jól értem aki tv-n játssza le, azoknak mp4, a médiásoknak meg tök mindegy?
Profil 7-re odafigyelek, azzal mi a baj, nem lesz jó a DV?"Köszi.
-
ricsik
őstag
Okés, köszönöm.
Minden beállítás ugyan az volt mindkét Led esetén. A Zöld Lovag c. filmben volt egy erdős jelentet, amikor a kamera körbe forog és az erdő mozog oldal irányba. Ott brutálisan rángatott a kép, az összes mozgásjavítást maxra kellett tennem, hogy megszűnjön, közép állásban még nem volt jó. Ezek után már jobban észrevettem más filmeknél is. Amióta áttettem TV-Led-re, azóta nincs akadás. Az említett filmemmel mondjuk nem néztem. De mindenhol máshol elmúlt, direkt figyelem. A képfrissítések rendben vannak, azt is szoktam ellenőrizni, meg a felbontást is a fekete sávok miatt. Ahol benne vannak a filmben, ott szép fekete a csík.
Azt hittem van különbség, DoVi mkv, és mp4 közt, hogy a profil meg a DoVi milyensége, minősége különbözik. A virágboltba a legtöbb fent van mindkét formátumban. Ezek szerint nincs minőségi különbség, csak is a lejátszók kompatibilitása miatt vannak fent külön is?
Ha jól értem aki tv-n játssza le, azoknak mp4, a médiásoknak meg tök mindegy?
Profil 7-re odafigyelek, azzal mi a baj, nem lesz jó a DV?
Nem tudom hogy lehetne kideríteni az adott tv-vel és mp-vel melyik jobb feldolgozási módszer....
Átteszem akkor próbából Player-Led-re, aztán még jobban megfigyelem a rángatásokat, meg a többit. -
ricsik
őstag
Úgy értem, hogy ha a Dune HD Real Vision 4K feldolgozatlan jelét kapja meg a TV, mert a menüjében így kértem, hogy a TV dolgozza fel, akkor melyiket dolgozza fel és jeleníti meg a TV a legjobban? Mkv, vagy a mp4 a jobb megoldás?
Azt vettem észre, ha a MP dologozza fel, akkor a oldalirányú mozgásoknál durván akadozik a kép. TV feldolgozás esetén ilyen nincs. Azt olvastam valahol, hogy ez a Realtek chip miatt ilyen. Persze lehet badarság, de nem tudom mi okozza. -
ricsik
őstag
Gyors kérdés. Melyiket szereti jobban a tv a DoVi mkv, vagy DoVi mp4?
Ezekben a dovi profilokban nem vagyok járatos. Külső Mp mindkettőt kezeli, továbbküldi, tv-vel dolgoztatom fel a jelet. -
ricsik
őstag
válasz
Osynho #19778 üzenetére
Nálam ugyan ez a szitu. TV, MP=4k, HDR, Dv. Avr=1.2 HDMI
.
A média lejátszó optikai kimenetét kötöttem az erősítőre.
Egy hátránya van, hogy az erősítőn állítani kellett egy kis delay-t hogy a hang szinkronban legyen a képpel. A kép a médiából direktbe megy a TV-be, így a HDR, Dv nem gond.
Kell venni újabb erősítőt, de ki-ba drága, nem tudom hogy szállhattak el ennyire az árak. -
ricsik
őstag
válasz
Vhiktor #19622 üzenetére
lehet #19608 -t félreértelmeztem
Ok, akkor maradok a DV-nél ahol lehet.Mondjuk az sajnos tény, de szerencsére ritka, hogy a netflix DV-je
már túl sötét. És nem direkt, nem azért mert a képi világ megkívánta, vagy a rendező így akarta. Annyira sötét, hogy semmi sem látszik. Kínlódás nézni.
Nekem ez a You c. sorozat utolsó évadában tűnt fel. -
ricsik
őstag
Kezdtek összezavarni
Most akkor a C835-el milyen release-t érdemes nézni?
SDR, HDR, vagy DV? Nem akarok órákat tesztelgetni, nézegetni, nekem megfelel a tapasztaltabb, vagy épp a többség véleménye.
Köszi.SDR és DV a legtöbb esetben elérhető ugyabból a filmből.
Másik ilyen dilemmám a sima kép, vagy az IMAX, de az egy másik történet -
ricsik
őstag
C385-ön Game módban van olyan beállítás, hogy Frissítési ráta: Szabvány, vagy Teljesítmény üzemmód.
Utóbbihoz azt írja, hogy a 50HZ-60HZ közötti játékokhoz ajánlott.
Ha ezt választom, akkor a PS4-nél fekete lesz a kép és csak nagy nehezen tudok kikeveredni belőle. Ez mért lehet, hogy fekete?
PS4 közvetlenül van a TV-be dugva, megfelelő 48Gb HDMI kábellel.
Félrefordították, és ez lenne a 4k 120Hz, és mivel a PS4 nem tudja fekete a képernyő? Vagy mi a bánat?
Szabvány módban minden ok. -
ricsik
őstag
Hello,
C835-ben van olyan, vagy hasonló, hogy HDMI Range Mode? Auto, Limited, Full Range?
Ha igen merre találom?
Köszi. -
ricsik
őstag
válasz
Saccco #19188 üzenetére
Biztos így is van, mivel a TCL zónák bírnák a teljesen sötét sávokat.
Azt vettem észre, hogy a C835 világos felső, alsó tartalomnál néha teljesen fekete a sáv, néha szürke. Szóval tudna feketét, de az algoritmus bizonyos helyzetekben nem engedi.Ha ez az ára pl, hogy sokkal kevesebb a blooming, cserébe néha nem koromfekete a sáv, hanem kicsit világosabb ám legyen. Én pl rohadtul nem a fekete sávot nézem, hanem a filmet. Ezt csak akkor látom, ha kimondottan figyelem a sávokat.
Akinek meg van pénze vegyen Sonyt, meg ha megéri neki a 2x-3x ár, mezei gyűjtögetőknek jó a TCL, ár érték arányban a legjobb szerintem.
-
ricsik
őstag
Most jött ki egy új video a zónák témában
-
ricsik
őstag
válasz
mikrofon #19120 üzenetére
Pont az a lényeg, hogy a film felső fekete sáv alatti és alsó sáv feletti része világos tartalom legyen, a szobában meg tök sötét. Így látszik, hogy a világos tartalomból mi szivárog, vagy nem szivárog át a fekete sávba.
Sötét tartalomnál nekem is fekete mindkét sáv, de ha a tartalom ott a széleknél világos, akkor máris kap egy minimmális "szürkeséget" a fekete sáv. -
ricsik
őstag
A c835 az appokat autómatikusan frissíti, vagy manuálisan kell egyesével?
Van értelme? -
ricsik
őstag
válasz
Vhiktor #18817 üzenetére
Akkor az kacsa, hogy az LG az Oled paneljait kiválogatva adja a partnereinek?
A gyártás folyamán biztos rangsorolják a szórást, hogy melyik panel hogy sikerült és pl a Sony-nak csak a jobbakat szállítja?
A maradék meg megy az LG tv-kbe, valamelyik tv jobbat kap, valamelyik nem annyira. Panel lotto.
A nem annyira jók közül is 10 vevőből csak 1 kéri a cserét. Probléma megoldva, összes panel eladva. -
ricsik
őstag
válasz
rainman72 #18801 üzenetére
Az egy dolog, hogy mit lehetne és egy másik, hogy mit tesznek
Én is követem évek óta a (vissza)fejlődést. Valóban volt pofájuk egyre sz@rabb tv-ket kiadni a nagy gyártóknak, évről évre.
Most mintha lenne előremenetelés, majd tuti megint jön a lejtő. Addig csinálják ezt a profitért ameddig ki nem préselik az összes pénzt ebből a technológiából.
Ha jobban belegondolsz nem igazán kapni igazán jó tv-t. Valami baja mindegyiknek van.
Ez alól az oled sem kivétel. Veszel egy milláért egy oledet és el kell mondanod 5 fohászt, hátha kapsz egy olyat, aminek so-so egyenletes a képernyője, vagy nem görbe a felülete, vagy nincs egyéb baja.
A C835-öm is foltos, de nem annyira hogy szenvedjek vele, de tény, hogy messze a tökéletestől, szódával elmegy. -
ricsik
őstag
válasz
rainman72 #18797 üzenetére
Hogyaviharba ne lenne tovább, csak nem akkora léptékben mint korábban.
Lehetne pl. több zóna (pipa), nagyobb fényerő (pipa), jobb stabilabb szoftver (pipa), ami teljesen magyar (nem pipa), egyenletesebb panel (kiderül, de nem hinném), jobb mozgásmegjelenítés, stb...
Mindenig van hova fejlődni szvsz. -
ricsik
őstag
Na engem is utolért a TCL kórsága.
Eddig jópár hete semmi baj nem volt, minden nap látta a média lejátszót a HDMI-n.
Tegnap nem találta a jelet.
Hogy vajon ilyenkor mi a prés történik, hogy ami jó volt hetekig, azzal mi történik?
Érthetetlen.
Egy sima ki és bekapcsolás megoldotta szerencsére.... -
ricsik
őstag
válasz
rumkola #18223 üzenetére
Ez a sorozat nekem is rohadt sötét volt képügyileg (C835), de szerintem ez szándékosan ilyen. A legtöbb jelenet sötétben játszódik, 1-1 fáklya világít. A nappali jeleneteknél kiégett a szemem.
Persze néha gyárilag is elbsszák a DV-t.
A You c. sorozatnál irreálisan sötét volt a kép. Megnéztem a sima verziót, ott jó volt a kép, a DV verzióval meg túl sötét.
Ezt a Sárkányokkal is megpróbáltam, nem volt számottevő különbség a sima és a DV verzió közt sötétség kérdésében. -
ricsik
őstag
Arra nem jöttem rá, hogy a TV magától frissíti az alkalmazásokat?
Csak mert értesítőt még sosem kaptam, hogy valami frissült volna.
Vagy manuálisan kell frissíteni, alkalmazásonként?
Vagy teljesen némán, minden jelzés nélkül mindig frissít, ahogy van frissítés? -
ricsik
őstag
válasz
Pokolika #18063 üzenetére
Akkor sokunknak szerencsénk volt, mert szépen, sőt kiválóan megy a tv-nken.
Vhiktor: én is arra vártam, hogy találjon a tv magától. Csak azt veszem észre, hogy erre aztán várhatok. Amúgy a 474-el semmi bajom nem volt, mégis feltettem az újat. Nagyon megérte, mert sokkal gyorsabb a rendszer, meg a gyors beállító panel, forrásválasztó panel is jobb lett, meg a tv guide is pofásabb. Kis túlzással mintha a 835 utódját kaptam volna meg.
Szóval nem feltétlenül kell leragadni egy jól működő mellett, mert még annál is jobb lehet.
Úgy látszik a tcl-nél ehhez szerencse is kell, mert ha az nincs , akkor mehet a küzdés. -
ricsik
őstag
Azért az érdekes, hogy C835-re a TV-n keresztül hogy nem jött még ki a February 13-án kiadott 503. Vagy azt visszavonták, mert nem sikerült jól és lehet, ha a mostani 562 jól sikerült, azt meg kiengedik?
Mindegy Pendrive-ról ma felteszem lesz, ami lesz
Csak jobban szeretem azokat feltenni, amik hivatalosan érkeznek a TV-n keresztül. -
ricsik
őstag
válasz
Perillustris #17124 üzenetére
Köszi és Saccco is.
Nincs az az isten, hogy 10-est fúrjak.
Akkor MAX 1000 kilót megtart neked az a 6 csavar betonba.
A 23 kilóra egy kicsit túlzásnak tartom
Sima legegyszerűbb 8-as Fischer tipli, meg a gyári csavar, azt 4x és jónapot -
ricsik
őstag
Pénteken furkálok fix konzolt. A 65c835-öt betonba hány csavarral ajánlott rögzíteni?
Csak nem nyomok bele M8-asból 8 darabot, ahogy a leírás szeretné, az nem 20 kilót, hanem 200-at is elbírna, de szerintem többet is. -
ricsik
őstag
válasz
king3000 #16840 üzenetére
Igen, ma járt le, de nem volt sajnos időm ezzel foglalkozni....
Ha lett volna még pár napom lehet megjátszottam volna.
Ez sajnos ilyen. Van amikor bemákolja az ember, van amikor nem
Látom sokan jártunk így....
Nem gondoltam, hogy ekkora akció lesz.
Alzánál ez gyakori dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Autós topik
- PlayStation 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest