- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
banuszzs79 #37661 üzenetére
Semmit.
-
F.B.I.
veterán
55C765 - re felraktam a legújabb V509-et, eddig kopp-kopp, minden jól működik. Annyi, hogy nem figyeltem, eddig is volt FILMMAKER képmód?
-
F.B.I.
veterán
Köszönöm mindenkinek!
Akkor bekapcsolás hanggal lesz megoldva. Kikapcsolás is menni fog így?
-
F.B.I.
veterán
POWER gomb.
Hogyan tudnám megoldani, hogy az egymás mellett levő TCL tévék távirányítójával ne kapcsolódjon ki/be mindkét készülék (igen hozzá vannak adva, mindegyik a sajátjához, mégis)?
-
F.B.I.
veterán
válasz
banuszzs79 #37470 üzenetére
-
F.B.I.
veterán
Aki gondolkodik C765 vásárlásán, most vettem át, TCL promoter mondta, ez a kifutó ár, nem lesz olcsóbb. 65” meg ennyiért ajándék.
-
F.B.I.
veterán
válasz
freeland0806 #37449 üzenetére
Én most 1 méterre lévő használatra vettem magamnak az 55”-t….minden távolságra, csak szemüvegben látok.
-
F.B.I.
veterán
Érdemes most venni egy 55C765 - t vagy esetleg jobb lehet egy C6K és várni egy kicsit amíg leesik az ára?
-
F.B.I.
veterán
válasz
TheMartin03 #34889 üzenetére
Akkor nekünk mákunk van a családban C805, C835, C845 meg a xaros kis C728 -al amiket vettünk és használunk. TV adást nem néz rajtuk senki (mert le van mondva évek óta). Neked nem volt szerencséd, mi meg nem frissítünk ha jó az adott szoftver, csak ha kell.
-
F.B.I.
veterán
Én a helyedben bekalibráltatnám és marad egy tökéletes készüléked, fényes nappaliba is elég fényerővel és nem kevés pénz a zsebben, amit el lehet költeni a gyerekre. Egy “gyenge” C728 van itthon de semmilyen probléma nincs vele a kalibrált beállításokkal, már lassan 2 éve. A gyári streaming appokkal használjuk + VLC - ről megy M2 NVME SSD - ről USB kábelen csatlakoztatva sok más dolog, mondjuk arról nem DV és HDR csak sima 4K tartalom.
Szerintem tényleg egy komolyabb szoftveres állítás kellene neki. -
F.B.I.
veterán
-
F.B.I.
veterán
Ezzel mit lehetne csinálni? Nem engedi leokézni egyik feliratot sem, csak streaming és YouTube esetében nem látható. -
F.B.I.
veterán
Mostanában sokat olvasom, hogy mennyire problémás sok TCL külső forrásból szedett, Dolby Vision, HDR 10 tartalmak lejátszása. Kell hozzá külső lejátszó! Nem. Nem kell.
Eggyel kellene tisztába kerülni mindenkinek vásárlás előtt itt kis hazánkban. A készüléken az van feltüntetve a honlapon és a reklámokban, hogy mennek ezek a formátumok Streaming esetében. Nem hazai torrent forrásról indítva. -
F.B.I.
veterán
Csendben leírom: családban van 728, 805, 835, 845…..mindegyik jól működik. Biztos mindenkinek xar a szeme, vagy nem figyelik annyira, nem foglalkoznak vele.
Csak a gyári streaming appok mennek, illetve konzol (PS5, SeriesX), se KODI se semmi (mert nincs virágbolt) se tévé műsor.
Szóval ha így nézem, nálunk tökéletes az összes TCL….már. -
F.B.I.
veterán
válasz
Vhiktor #27956 üzenetére
Azért szórakoznak, mert a “virágbolti” DV vagy HDR tartalom, amit Pistike tett fel, vagy amit Józsi, az nem fut jól az XY külső médialejátszóval és ezért a pénzért az milyen dolog már!!!
Miért nem tesztelik a kínaiak is az Core-os tartalmakat!??!
Szóval igazad van, nem értem én sem az embereket. És sok ismerős, azért nem vesz TCL készüléket, mert sok hibát olvas a fórumokon (pedig csak gyári Streaming fog menni és Tv műsor).
Mert az LG és a Samsung vagy bármilyen más márka, ezt egyből jól csinálja (nem androidos szoftver)….jah, nem.
-
F.B.I.
veterán
C805 kinek, melyik szoftverrel stabil (aki nem használ külső média lejátszót)?
-
F.B.I.
veterán
845 esetében honnan lehet tudni, hogy X1 vagy X2?
-
F.B.I.
veterán
válasz
tomisanzero #25346 üzenetére
Semmi gond az 599-el, felesleges frissíteni ha tökéletesen működik. Ez nem egy telefon, nem ezzel bankolunk.
-
F.B.I.
veterán
válasz
BlackJack21 #24800 üzenetére
[C728 V599 OTA] Google drive.
-
F.B.I.
veterán
válasz
BlackJack21 #24790 üzenetére
Mindjárt feltöltöm felhőbe, majd linkelem.
-
F.B.I.
veterán
C728-ra felment a V599, sokkal reszponzívabb lett a készülék.
-
F.B.I.
veterán
válasz
bencetoth94 #24502 üzenetére
Öcsémnek is ilyen kérdése volt pár napja, én annyit mondtam neki, gyűjtsön még vagy 2 hónapig és vegyen egy C805-t, mert nem vagyunk mi olyan gazdagok, hogy xart vegyünk, ezért elsőre egy komolyat kell venni és évekig elégedett lesz.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Barátom most vásárol 65C805-t, kérdésem: melyik a legjobb stabil firmware rajta, illetve melyik készülék kép beállításait alkalmazzam rajta?
-
F.B.I.
veterán
válasz
d.véderjoe #20056 üzenetére
Asszony minden este nézi a Séfek séfét….semmi probléma vele ZV adáshoz képest. 65C728
-
F.B.I.
veterán
Tisztítás.
Vízbázisú gyermek törlőkendő + mikroszálas kendő. A legjobb kombó, kisgyerekek esetén, meg egyenesen ajánlott. -
F.B.I.
veterán
Üdv!
Van valakinek DIGI szolgáltató? Tv műsorok elmentek, hiába nyomok csatornakeresést semmi, azt írja, hogy dugjam be a kábelt? Helyén van (soha nem kellett kihúzni) áramtalanítás is volt. -
F.B.I.
veterán
válasz
winters123 #17388 üzenetére
Majd BF-kor jó lesz 400K-ba a 65”.
-
F.B.I.
veterán
válasz
mbaker #16909 üzenetére
[Ezt a teszt videót ] futtasd le a YouTube-on, ha tetszik amit látsz, minden rendben.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Ciccuka #16707 üzenetére
Nem értem ezt a frimware mizériát.
Ha soha nem ment jól a streaming sem (mert gyenge a chipset, vagy csak kisebb felbontásban menne rendesen és jobb nettel), akkor minek frissíteni?
Nekem az első frimware-el, amivel jött a C728, azzal is maradhatott volna, minden jól működött (természetesen magától frissített).Ez nem egy telefon, hogy állandóan frissíteni kell, mert kell a biztonság a bankolás miatt. Sony tévém sem kapott 3 év után, tettem alá egy XIAOMI sticket és le van tudva.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Real_Necro #16669 üzenetére
Jó választás.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Real_Necro #16665 üzenetére
Nekem megérné.
-
F.B.I.
veterán
[TV panel teszt] ezt futtasd le, Vhiktor fórumtárs által készített, panel teszt. Tényleg mindent meglátsz rajta.
-
F.B.I.
veterán
válasz
dgyuri0123 #16412 üzenetére
Ha normális helyen veszed (MM, Auchan, Euronics) és olyan szintű a probléma, akkor konkrétan a szerviz is kimaradhat (nekem pl az Auchan cserélte egy újra, miután a szervizzel nem jutottam dűlőre).
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
C728, legutolsó gyári fw, asszony bekapcsolta de csak szürkén mentek az ikonok, kikapcsolta, vissza, ugyanez.
Kikapcsolta a tévét, áramból kihúzta vagy 2 percre. Vissza kapcsolás után csak a színes négyzet pörög, felirat nélkül már vagy 10 perce (holnap leszek csak otthon).
Mi a megoldás? -
F.B.I.
veterán
Én csak annyit tudok mondani, hogy mióta kaptam egy második készüléket, lassan 1 éve semmilyen szoftveres problémám nincs vele. 65C728, pedig úgy az egy régebbi modell. Kollégámnak 65C839-ezt vettünk, megvette, beállította a képet….semmi baja nincs vele, minden streaming szolgáltatás, reklám mentes YouTube hibátlanul üzemel. A kép minőségről meg csillogó szemekkel beszél ( Samsung Q60-ról váltott).
-
F.B.I.
veterán
válasz
#48613632 #15747 üzenetére
Ennyire azért ne melegedjünk bele, hogy kínai és xar című történetbe. 3 db tévé és egy 32-es monitor van itthon. Ebből 3 db termék a vásárlástól számított 14 napon cserélve lett, mert gyári hibásak voltak: a 43”-os Samsung új kijelzőt kapott, mert a felén nem volt kép, az LG monitor cserés lett, mert nem működött a fényerő vezérlés….a TCL is cserlétetve lett. Mondjuk support nem erősségük…:még…:de van már XIAOMI márkabolt is, ott sem verik meg az embert ha hibás a készülék.
Szóval a fentieket megolvasva…..van már baj bőven. És emlékezzünk a frankó kis plazma korszak hibáira is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged