- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
Cimborámat vett tegnap éppen egy 100-as laptopot a madaras tescoban. Valami Lenovo.
Igazából csak azért kihagyhatatlan, mert 0 Ft-os, 24 havi lefizetésre vette. Garanciakiterjesztéssel (3 évre), biztosítással (töréskár, fagykár, jégkár...) 6000 píz havonta.
(#25439) bitpork
De ő üzlethelyiséget is keresett
-
ebegab92
senior tag
Valamikor 1 év idő intervallumában volt már egy gerincprotektor
Zsír cucc
Jó lenne csapatni kint terepen valami erősebb motorral vagy quaddal,ám mivel csak városban biciklizek,így nem csaphatok le rá :/
Én meg még mindig keresem gazdáját az MSI K9AGM4 + Athlon64 X2 4200+ + Bulldozer hűtésű félkonfigom új gazdáját!
-
"Valakinek meg van az Aramis száma?"
Nem tudom de miért nem kérdezed meg Athostól vagy Porthostól?
/Bocs a gyenge poénért, ami miatt reagáltam az valójában az, hogy ezt lődd már be nekem légyszi hogy pontosan hol van. Mert a térképen látom, de én szoktam arra járni és fingom nincs hogy ott van valami. Mi mellett van az? Ott ha jól lövöm be a Petőfin egy autókereskedést tudok. Mert régen állatira szerettünk biliárdozni a haverokkal, jó lenne csak nem tudok helyet ahol lehet. Kivéve a Szatymazi utca végében az Obi mellett, de az mint hely felettébb lepedék./
-
macilaci78
nagyúr
Hétköznap délután pang. Amúgy google a barátod.
Lányra: kövér, nem kövér. Igazából ez is relatív. Legyen arányos. Nagy mell mellé aligha lesz lapos melle. Széles csípőhöz illik egy kis fenék, stb. Az elöl deszka-hátul léc csajok nekem nem jön be, akiknek az aránya a lámpavashoz hasonlatos.
-
-
-
-
-
-
macilaci78
nagyúr
Tervezik módosítani a Kreszt aképp, hogy B-vel lehessen hajtani 125ccm-ig. Vagy 250-ig tán?
Nőnapi kedvezmény ügyében ráértek még nézelődni.Valamelyik belvárosi autósiskola a legolcsóbb, tán a Gutemberg és a Nagykrt sarkán van.
STOP-ról jó véleménnyel vagyok, náluk jártam B-re.
Viktóriában van választék, árai középértéken mozognak. -
-
Inv1sus
addikt
Én ezeknél voltam legutóbb. Honlapjuk nem annyira jó és modern, mint ő maguk.
-
Peter M
tag
-
macilaci78
nagyúr
Kivehető az akku könnyen? Li-Po, vagy Life-Po akkuk. Kis méret, nagy kapacitás. Egy kandallósgyufadoboznyi ilyen akku lehet mondjuk 4Ah-s.
Ha ez az akku 25C/50C értékkel van megáldva, akkor az tartósan 100A leadására képes, rövid távon (pár másodperc erejéig) 200A-rel is terhelhető. Hátránya, hogy egy ilyen akku 12-15k HUF, és a hozzá való töltő sem olcsóság.
Észnél kell lenni a használatakor, ezek az akkuk megbosszulhatják magukat, de körültekintés mellett nagyon stabilak. -
Rick4
félisten
Az valószínű, hogy a készülék eredeti akksija más feszültségen dolgozik, mint a li ion akksi, ráadásul sokmindentől függ, miért is azzal az akksival szerelték. Pl szerszámgépekhez nem is jó a li-ion, mert akkora energiamennyiséget kellene rövid idő alatt kinyomni, hogy a cella felforrna, a li ion kisebb áramerősséggel, és egyenletesebben szereti leadni azt ami benne van. Milyen készülék ez egyébként?
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
akkor van az, hogy irsz a supportnak - párszor már kellett nekem is - és nyitsz egy ügyet, hogy nem jött meg a cucc, eddig vártál, nincs tovább, és megnézik, a levelezéseteket, megkérik az eladót, hogy reflektáljon, utána döntenek. Nekem az ilyen esetekben - kb 3-4 volt - mindig refund (visszapénz) lett a vége, de ez evidens, hogy visszakapod a pénzt, mert nem kaptad meg amiért fizettél, ezt ők is tudják.
mindenképp érdemes kérni a nyomkövetést - tracking - , igy te is látod a posta, vagy a packagetrackr.com-on, hogy merre jár a cucc, igy ha késik, és az eladó semmilyen hajlandóságot nem mutat a helyzet megoldására, tudod linkelni a supportnak, hogy 'ecsém ez nem akar megérkezni'
ps. arra is volt példa, amit mondasz, a nyomkövetés szerint valahol litvániában volt a csomag, és ofkorsz az lett a vége, hogy visszakaptam a pénzt, mert kiderült, hogy az eladó próbált játszani a papirokkal, ergo vmit elküldött a világvégére, mintha nekem küldte volna.
ez kiváltképp bosszantott, mert szükségem lett volna a cuccra....
-
LÁZ
addikt
a buyer proteksön a vásárló védelme, tehát ha para van, irsz a supportnak, és túlnyomó részben neked adnak igazat, és visszakapod a pénzt.
Igaz van kivétel is, én pont besz@ptam tegnap, mert valszeg a supportos csaj, vagy aki éppen ott volt, nem értette a szitut, igy futhatok a money után...
De természetesen érdemes a minél többre értékelttől vásárolni, de azt tudom mondani, hogy az ebayen nem az átb@szás a fő csapásirány, más helyekkel ellentétben, mert mint vásárló elég korrekt módon vagy biztositva.
-
macilaci78
nagyúr
Régen rossz, ha bogyó kell a jó közérzetért.
-
Rick4
félisten
Pont mikrót vettem a szüleimnek karácsonyra, Corában volt 20 literes Samsung 2 év garival 13-ért, meg 15-ért grilles, és szerintem is jobb a sima tekerős megoldás. MM-ban 12K-val drágább volt ugyanez, de ott olt már 11-12ért is valami kevésbé neves márkában.
Most olvastam vissza, hát, elég borúlátóak vagytok, nem sütött tegnap a nap Szegeden?
-
macilaci78
nagyúr
Minek?
Melyikőtök is hordja a nadrágot és a belevelót?
Komolyra fordítva: mióta vagytok együtt, mennyire komoly? Ékszer például jó lehet (Akár egy medál a kedvenc nyakláncára, karlánc, fülbevaló), egy romantikus este a Gőryben (ha az ilyesmi kuriózum Felétek), ha szeret olvasni, valami könyv a kedvelt írójától, vagy a témában, esetleg egy ruha, úgyis itt a tél, egy szép pulóver, vagy sapka-sál-kesztyű trió, vagy otthonra valami meleg, kényelmes hacuka (exem nagyon örült, mikor karácsonyra kapott néhány vastag kötött harisnyát nadrág alá, másik a bojtos meleg kötött sapinak 3 hónap után), vagy valami jobbfajta wireless egér a noti mellé, vagy plusz ram, ami segíti a mindennapi tevékenységét. Pilótánál valami egyedi képes ajándék: naptár, póló, egéralátét, kirakó... Vagy egy selyem baby doll, esetleg valami édes kis semmiség fekete tüllből.
Találd már fel magad!
-
Sztem tanlud meg h a kedvenc vacsiját hogy kell megcsinálni, és főzd meg neki egy szál kötényben...valahogy így
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest