- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
válasz
martonx #86506 üzenetére
Köszi,de szerintem ide varázslat kell,mert ehhez alkatrész már nincs,hacsak valahol a net bugyrában elő nem bukkan. Hoszabb távú játék lesz ,meg azon agyalok,hogy meg lehetne oldani e 1 bemenetet,pl aux? Akkor tudnám hallgatni a telón jövő internetes rádiókat. Mert ez az erősítő a 2 Sony fallal nagyon szépen szól,itt még én keverem ki a hangokat ,nem a gép.
-
SirRasor
addikt
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #86401 üzenetére
Egy infó a gedóiról (Arany János) - művészeti, tehát sokat ne várj, de állítólag normálisak: nem fideszes a vezetés
Nekünk meg minden fasza, mert jövőre megyünk általánosba és alapból tojok a keresgetésre, megy a legközelebbibe, mert 1 év alatt is változhat sokat akár a tanári felhozatal.
Erre kiderült, hogy informatika szakot nyomatják és sokan dicsérikBonifert Domonkos
-
tisn
addikt
válasz
martonx #86352 üzenetére
vannak a berko agiek, de nem biztos, hogy oket szivesen javasolnam.
elvittem hozzajuk egy autot, hogy ki van kotve az utolagos kozponti zar teljesen, mert a jobb hatso ajtot nem nyitotta es eleg zavaro volt. ezt akartam megcsinaltatni... elmentem, kifizettem, je tenyleg megy a kozponti, jobb hatso nem nyilikakkor vegre motort csereltek, es az megint plusz penz vo't... ha mar elsore elbasztak, legalabb ingyen csinaltak volna meg...
-
Cyrin
addikt
válasz
martonx #86340 üzenetére
bizony jó nagy késést hoztak össze, főleg politikai okokból, mivel a választásokat úgy kellett elérni, hogy minél nagyobb legyen a káosz a városban, bontsanak fel mindent, de nehogy visszaadjanak valamit is, gyakorlatilag alig történt munkavégzés.
a MÁV vonalon is már tavaly közlekednie kellett volna a vonatoknak, most épp kitolták azt is idén év közepére. -
SirRasor
addikt
válasz
martonx #86173 üzenetére
Nem olyan elvetemült választás.
Nekem 1060 van, eszerint ~35%-al gyorsabb a 1660 super és ~80-90k-ért meg lehet kapni.
A következő szint az RTX2060 lenne, de az nincs 140k alatt.MÁS: vannak eladó dolgaim jófogáson.
Akit bármi érdekel, írjon, az árban meg fogunk tudni egyezni, mert lassan kidobnék mindent... -
Vesztor87
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #85954 üzenetére
Áramtalaníts a villanyóránál, mielőtt hozzáfogsz. A vezetékeket ha kikötötted, akkor külön-külön tedd bele egy-egy sorkapocsba, így ha visszakapcsolod az áramot, nem lesz zárlatod, és az áramütés veszélye sem áll fenn.
Fényképezd le előtte, hogy melyik vezetéket honnan kötötted ki, hogy visszafelé könnyen menjen.
Azért kell két ember, hogy ha kell, legyen, aki közben tartja a gépet.A gép típusa alapján a google ki fogja dobni a szerelési útmutatót, csecse kis képregény arról, hol fogják a csavarok. Ha neked nincs nincs is érzéked hozzá, Apukád élt már annyit, hogy ne essen kétségbe.
-
Rhino666
addikt
válasz
martonx #85787 üzenetére
Az agyam eldobom attól, hogy nem képesek felfogni, hogy ennek a "megélünk abból, hogy azért fizetnek nekünk hogy az olvasók arcába nyomjuk a szemetet" üzleti modellnek nagyon hamar vége lesz.
- én nem vagyok kíváncsi SEMMILYEN reklámra, a puszta gondolata is taszító, hogy valaki azért pénzt ad ki, hogy engem zaklathasson a hülyeségével, adblocker ON
- a reklámozó cégnek nem érdeke, hogy fizessen az olyan felhasználók "megtekintéseiért", akik egyébként hozzám hasonlóan adblockert használnak hogy élvezhető legyen az oldal
- fizessenek csak az átkattintásokért és fizessenek többet, mindenkinek jobban megéri, aki adblockert használ az meg jó eséllyel soha a büdös életben nem kattintana reklámra tudatosanSok időt beleöltem abba, hogy semmilyen eszközön ne kelljen eltűrnöm a rohadt reklámokat, de sajnos mindig kitalálnak valamit (pl. a YouTube-on egy ideje már ugyanonnan streamelik a reklámokat, ahonnan a tartalmakat, hogy ne lehessen kiszűrni). Undorító ez a zsaroló hozzáállás, hogy "márpedig csak azért is nézned kell ezt a fost, különben nem csődbe megyünk". Menjenek, majd lesz helyettük olyan platform, ami ésszel csinálja...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #85787 üzenetére
Én fizetem a prémium tagságot támogatásként és melóhelyen inkognitó ablakban használom az oldalt. De én se vagyok elégedett ezzel a szarral. Azért szarozom, mert emlékszem, milyen volt az oldal használhatósága azokban az időkben, amikor még a minőségi tartalmak domináltak.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
martonx #85541 üzenetére
Leginkább attól, hogy milyen minőségű és milyen hosszú a hozzád behúzott kábel, illetve hogy a szolgáltatói switch-re hányan vannak még rácsatlakoztatva.
Engem személy szerint sosem érdekelt a csomagban lévő hirdetett sávszélesség, a garantált minimum az, amit számon lehet kérni. -
válasz
martonx #85533 üzenetére
Maga a fentebb említett példa jól igazolja az MS hibáját mi szerint ha nem akarsz egyáltalán jelszót a gépedre akkor is ad neki és raadásul az MS fiókod jelszavát(ami lássuk be egyáltalán nem szerencsés sőt...)
Persze módosítható de sok embert már az is megkavar,hogy kritériumokhoz köti az MS jelszó kinézetét(nagybetű,kisbetű,szám) beír 2-3-at majd csak a 4.-et fogadja el és azzal a lendülettel már el is felejtette....
A W10 meg inkább ne menjen a "mobil" irányba mert belebukik mint a Winphone-ba.
A W10-nek "véleményem szerint" az a legnagyobb baja már túl nagy...túl komplex...
Szerintem egy átlag user 3%-át nem használja ki a W10-nek. -
válasz
martonx #85531 üzenetére
Mivel már jó pár pingelési maratoni tesztelésen túl vagyok így kiderült,hogy minden böngészőbe vannak szakadozások tehát inkább internet szolgáltatási hiba lesz ez csak a W7 jobban tudta tolerálni mint a w10 úgy tűnik.Én chrome-ot használok nagyon rég óta és amikor az összes fotód a google felhőbe van (amivel még az Apple is kompatibilis) nem szívesen váltanék egy általam soha sem használt MS felhőre.
Eleve már az MS fiók is gáz...Felraksz egy W10-et belépési jelszó nélkül és ha belépsz az MS fiókodba onnantól már a géped is jelszavas lesz.Hozzá rendeli a fiókodhoz a w10-et meg az Office-od ha eredetiek ami régen a géphez volt rendelve(legalább is a Windows)most még az is ködös,hogy mi a helyzet gép csere esetén pl ha annak meg van egy előtelepített W10-e és Neked meg van egy w10 Pro-d amit már hozzárendelt a fiókodhoz...
Katyvasz az egész és mire sikerül is kihámozni valamit a jogok,jogosultságokból addigra megint megváltoztatják az egészet... -
válasz
martonx #85524 üzenetére
Isten ments MS böngészőtől utoljára Win 98 alatt használtam.
-Chrome pingelés 10~800ms közt ingadozik néha kidob
-Firefox pingelés 170~500ms közt ingadozik fél órája megy stabilnak látszik
-Edge pingelés el sem indulVagy túl "jóra sikerült" ami kizárnék vagy olyan rosszra....
-
macilaci78
nagyúr
-
csoszogi
tag
válasz
martonx #85251 üzenetére
Az én fiam középsulis gimi másodikos (tizedikes)
előny: szemben az általánossal, itt már egy szűrtebb társaság van, hasonló érdeklődéssel, IQ-EQ-val. Ez hatalmas előny. Óra kurva sok, házi is dolgozatok stb. Másrészt ha valamit elfelejt, mondhatod lesza**od a te bajod, te akarsz önálló/felnőtt lenni, ha este nyolckor jut eszedbe irány a Tesco ott megveheted, nesze itt a buszjegyre a pénz..
és hasonlók....
Önjáró ez jó ugyanakkor hátrány is: ha nem indoklod eléggé mit miért, akkor nem úgy csinálja. Keménykedni próbálsz, bezárkózik minden szinten...Már nem jönnek be a klasszikus ráhatások, ami a kicsiknél hisztibe torkollott, az most sokkal szofisztikáltabb.
Olvasta a neten, mondta a haverja stb... nem akarok belemenni mert hosszú. Összességiben: míg kicsit a testedet fárasztják le, míg a nagyok akkor az agyadat és a pénztárcádat. De mindkét kor csodás, egyik ezért másik azért.
-
SirRasor
addikt
válasz
martonx #85243 üzenetére
Az általános iskola ennyire gáz?
Úgy képzelem, hogy bent vannak, tanulnak, barátkoznak stb, hazajönnek, megcsinálják a leckét (???miért kapnak otthonra tanulnivalót? Ja ez Magyarország, mind1..), majd játszanak/meséznek és kész. Nincs konfliktus, nincs semmi. Se tanárral, se diákkal.
Szép álom, mi? -
Ted_Beneky
senior tag
válasz
martonx #85211 üzenetére
A feleségem a stílusfelelős és szerinte ugyanannyiért mint Szegeden (ami nem azt jelenti, hogy a legolcsóbbat kerestük, de fontos volt az ár is) jobbat kaptunk Pesten.
+@lorcsi: Ebben szerencsénk volt és ez nem tekinthető mások számára megoldásnak: Budapesti ismerősünk kutyájára vigyáztunk egy hónapig a nyáron és ő cserébe lehozta nekünk ingyen a cuccot
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Könyvajánló
- Arch Linux
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest