- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ShadowX #41112 üzenetére
Egyébként szerintem a sofőr is okolható egy kicsit.. Nemrégiben szintén a 2-esen jöttem haza, hátrébb ültem, és felszállt néhány részeg fickó, kezükben nyitott borosüvegek. Leültek leghátul, közben ordítoztak, néhányszor az üvegeket is leejtették. Előrementem, mint aki le akarna szállni, szóltam a villamosvezetőnek, hogy hátra kellene nézni, mert részegek vannak a járművön, és ordítoznak, stb stb. Erre csak rám nézett, és behúzta az ajtót, majd megállónál újra ki-be csukta az ajtót és azon zsörtölődött, hogy minek nyitogatom az ajtaját.
Szinén a Károlyinál szálltak fel az illetők, és egész az EU ligetig jöttek, de a sofőr nem zavartatta magát...
-
-
ebegab92
senior tag
-
-
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #40584 üzenetére
Jó kis telefon; páromnak ilyet vennék..majd ha 40k környékén lesz
Nekem se ártana valami nagyobb, mert a mostani Xperia Ray-en nem lehet böngészni, annyira pici. Viszont nekem a P6-nál jobb fényképező kell és a nem cserélhető akksi is kérdéses..szintén max 40-értsss+tisn 150 huf/100 gramm MAX. Tehát szimpla boltban biztosan nem fogok ilyen áron kapni.
-
martonx
veterán
válasz
ShadowX #40433 üzenetére
Persze meg lehet szokni, de a franc akar lelkileg hozzásilányulni - azaz megszokni - az itteni szinthez.
Még csak egy hónapja vagyok fent (ráadásul buda II. kerületében dolgozok, és III. kerületi kertváros részben lakok), de hosszasan tudnám ecsetelni, hogy mennyire beteg ez az egész hely, az emberekről meg nem is beszélve. Szerintem az is elég beszédes adat, hogy a munkatársak között 90%-os a vidékről feljöttek aránya.
Viszont mit tegyünk, ha külföldről nézve egyedül Budapest látszik a térképen, így minden vállalkozás ide jön, nem pedig Szegedre. Vidékre maximum a "robot" munkákat telepítik ki, kis pénzért, szakmailag nulla munka. -
zeg
őstag
válasz
ShadowX #40433 üzenetére
Én laza 10hónapot töltöttem putripesten, kezdve a Rózsadomb alján köpésre a Göncz-rezidenciától, aztán a hirhedt Flórián téri paneldzsungel legtetején, majd a II. kerület elitrészében. Lehúztam néhány hónapot Győrben, Kiskunhalason 1 évet, Bácsalmáson 3 hónapot. Lövésem sincs miért vannak elájulva BP-től. Van sok üzlet ahol hamar elb@szhatja az ember a pénzét, tömegnyomor cigányokkal meg zombi panelprolikkal, meg továbbo sokszázezer beképzelt öntelt frusztrált lelkinyomorék. Normális ember elvétve. Az összes város közül ahol éltem és dolgoztam ez a legtrágyább, Magyarisztán putrija, tükör erről az elb@szott országról.
Persze ez nem jelenti azt hogy ha megint pénz jön szembe velem, ne mennék vissza oda(is).
-
pintyesz
senior tag
válasz
ShadowX #38046 üzenetére
Nálam otthon mindenhol LEDes világítás van.....(jó a kamrában nem)
A havi áramfogyasztás kb. 10%-a a világítás állítólag,ebből te kb. a 2/3-ad részét spórolod meg egy komplett LEDesítéssel.
Teljesen meg vagyok vele elégedve,mert idényes és tudom,hogy jóval kevesebbet fogyaszt,mint a hagyományos izzószálas megoldás.Én kb 1800-2000Ft-ot spórolok meg vele havonta.
A fénye igény szerint mindenki maga kell eldöntenie,hogy hideg vagy meleg fehér illik éppen az adott helységbe.
Egyébként van "daylight" fényű is,állítólag az a legjobb,esetleg keverni is szokták a meleget a hideggel ha közel vannak egymáshoz.Ha valakit érdekel piaci ár alatt szinte bármilyen LEDes izzó szóljon,van konnektem
2 év gari stb... -
-
-
Syl
nagyúr
válasz
ShadowX #36632 üzenetére
A batman film csak akkor fog érdekelni, ha nolannak nem lesz hozzá semmi köze!
A dark knight után hánytam, a dk rises-t meg fél óra után abbahagytam, nem bírtam tovább nézni.
És az új star trek után asszem abramst is az elátkozottak listájára teszem. Így elsz*rni egy jó franchise-t!Mit fog ez művelni a star wars-szal?!
-
-
Rawulf
őstag
-
lorcsi
veterán
válasz
ShadowX #36245 üzenetére
szerintem nem jó helyen nézted
tavasszal csináltam egy 3 hónapos kezdőt itt
nagyon sokféle kedvezmnyt lehet nála alkalmazni és nemsoká újra indul egy kezdőha azt nézem hogy szinte személyi edző figyel rád és elég hatékonyan át is mozgat...megtanít egy csomó mindenre...szerintem nagyon megéri
11k volt a heti 3 edzés és 3 hónapig csináltam
utána még olcsóbb a haladóban -
Polemius
senior tag
válasz
ShadowX #36117 üzenetére
Tényleg megcsinálhatom neked Indesignban, össze fogják magukat pisilni a gyönyörtől.
Ha nagyon egyszerű és nem túl hosszú, akkor lehet, hogy csokiért/sörért is.
Milyen téma? (Nem a pontos cím, csak azért érdekes hogy vannak-e képek, táblázatok, képletek, spec. formázások.)
Ha érdekel, írj PM. -
Frenky89
addikt
válasz
ShadowX #36117 üzenetére
Nálunk még úgy volt, hogy a külső címlap (alias kötéstábla) nem is kellett bele. Az csak a nyomdász emberkének kellett, hogy tudja hova hány kiló aranyat kell raknia. Illetve, ha nyilatkozat alatt a plágium és könyvtári nyilatkozatra gondolsz, akkor az pedig a doga végén szerepelt még anno.
Szóval nálam úgy nézett ki, hogy belső címlap, bevezető/feladatkiírás, tartalomjegyzék, ... és voltam olyan bátor, hogy már a bevezetőre tettem számozást.
-
-
-
-
SirRasor
addikt
válasz
ShadowX #33805 üzenetére
Query: Munkáltatónál nem lehet kérni, hogy kp-ban adja?
Amúgy azon gondolkozom, hogy otthagyom az axát, mert a 300 hufos kártyadíjat 700-ra akarják emelni. Eddig még az axa volt a legjobb, de most már nem tudom
Hova érdemes menni, ha nem akarok kivenni kp-t, csak utalgatni meg kártyával fizetni?
EDIT: paypalra nem lehet utaltatni a fizetést?
-
válasz
ShadowX #33813 üzenetére
Nem csak szerinted. Ezt már senki nem nyeli le, még a 150+ feletti fizetésnél sem, mert mi van ha 1x 1 összegben felveszi vki a zsét? Akkor bukik a bank. A vicc az h nekem a havi banki költségen súrolja a 4k-t. És mindezt úgy hogy azért -ha nem is fizetésben- de a mozgó összeg meghaladja a 150k-t.
-
-
-
Rawulf
őstag
válasz
ShadowX #33582 üzenetére
Én valahogy azt a pörgést várnám már a vásznon, mint amit a képregények is adtak gyermekként.
Ha megbukik a Pacific Rim, akkor remélem azért, mert elejétől a végéig osztás van és minimálisra szorítva az egyéb töltelék.
Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de biztos, hogy ami nekem tetszene, az a többség szerint egy beteges réteg film kategória lenne. -
-
martonx
veterán
válasz
ShadowX #33217 üzenetére
"hogy csak a 18. életévüket betöltött anyák első gyermeke után járna a támogatás" - ezen jót röhögtem. De most komolyan, akkor már miért nem 20-22 év ez a határ?
Mi van akkor ha egy cigány lány vénlány marad, és mégiscsak 18 éves kora után szüli az első gyerekét? Vagy ez náluk a sci-fi kategória? -
pmheros
őstag
válasz
ShadowX #32936 üzenetére
Első ssd -mnél még megcsináltam minden LOGOUT -os cikkekben lévő ssd kímélő beállítást.
Az utóbbiaknál már csak megvettem, betettem, felnyomtam a 7-est és örültem.(bár az újabb gyatra TLC SSD -knél lehet értelme a sok kímélő beállításnak.)
Nekem van elméletben gyorsabb és lassabb SSD -m is, de nem lehet érezni a közöttük lévő különbséget. Szóval veheted az olcsóbbat, csak arra figyelj: hogy MLC legyen, ne TLC ! Ehhez mindenképp olvasgatni kell az SSD topikot, ott vannak ajánlott típusok.
-
-
-
-
-
-
Polemius
senior tag
válasz
ShadowX #31067 üzenetére
Nem a programon van a lényeg, hanem azon, hogy a desktop klienstől elszakadni.
Apámnak próbálnék valami megoldást keresni. A skype használatára már sikerült megtanítani, használja is. De ugye a dekstop (win) verzió hátránya, hogy csak akkor működik, ha be van kapcsolva a gép és ott van mellette.
Így meg tudná bármikor használni és elérhető is lenne.
Szóval a psp nem a legjobb megoldás, mert nem tudná használni normálisan (mint egy telefont).
A cél: skype-telefonon (mert ócsó azon beszélni). Tehát olcsó, skype-t biztosan, stabilan futtató mobil kell.
(Viszont idegenkedik a böködős telefonoktól, szóval nem költenék egyből sokat, ha aztán mégsem válik be a dolog.) -
-
nap
addikt
válasz
ShadowX #30957 üzenetére
mozis felvételek: Ha érdekel, és jó a film, észre sem veszed, milyen szar a képminőség. Ha már a képminőség foglalkoztat, akkor nem érdemes megnézni a filmet. Mondjuk a kézből felvett film az már tényleg nézhetetlen.
dvd-n/blu-ray: Átugorhatatlan, ordító reklám az elején, persze közben a figyelmeztetés, hogy tolvaj vagy, majd jön az átláthatatlan menü, és ha nem állítottad be külön a nyelvet, akkor néha magyarul, egyes esetben angolul, más esetben szlovákul/románul szólal meg.
mozi: Jó kép, jó hang, minden fasza, csak eléd egy kétméteres fickó ül le, kettővel odébb a kisköcsög végig kommentálja a filmet a haverjának, mert ő már harmadjára nézi meg, a hátad mögött a csajok viháncolnak, szürcsölik a nagy kólájukat, az egzotikus dallamú telefoncsörgést csak a gazdája nem hallja meg. Inkább megyek színházba... -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest