- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
Rawulf #36973 üzenetére
Van olyan Zotac-od ami D945GSEJT-hez hasonló? Tehát rá van integrálva a DC-DC adapter és fullra vagy majdnem teljesen passzív? A SEJT-et cserélném idővel valami két vagy négy magosra de nem nagyon akar hasonló lap megjelenni a piacon. Homeserver-nek jó de ha valami játék szervert is akarok rajta futtatni ahhoz már kevés. Viszont az hogy ~nulla fogyasztása van és nonstop mehet az nagyon fontos tulajdonsága
-
válasz
Rawulf #36964 üzenetére
Lassan nem az Intel platformok temetésére kéne járni ha nem az Intelére.Amit itt csinált újabban....
1366 halott,1156 születése pillanatában meghalt és most az 1155 is erre a sorsra jut?
akkor marad az 1150? 2011 is leáll?Vagy elkezd "lábas" procikat gyártani az Intel is?(újra) -
-
-
macilaci78
nagyúr
-
-
-
ro_bert17
őstag
-
zeg
őstag
válasz
Rawulf #36831 üzenetére
Egyszer én is dolgoztam egy ilyen cégnél, amiben pontosan ilyen egészségnevelő programban vettem részt. Ha jól emlékszem olyan 2-3 misi körüli támogatás volt. Annyiból állt, hogy egyik délután meló után részt kellett venni egy dohányzásról szóló előadáson a helyi kultúrházban, aztán késői ebédet lehett enni, egészséges ételekből(addigra már mindenki éhes volt és bezabálta a szenyáját). Egy másik napon pedig a cég udvarán tartottak sportfoglalkozásokat, ahol a dolgozói gárda cigiszünetek között kvára megerőltette magát
.
Ha jól számoltuk, a cég költségei a több tízezer forintot is elérték, a milliók pedig mentek a zsebbe -
Rick4
félisten
válasz
Rawulf #36727 üzenetére
Érdekes, én sosem járok így, ugyanis eddig mindig sikerült jól felmérnem, hogy van-e értelme kimennem, valami oknál fogva mindig pont úgy haladok, hogy tartom a tempómat, megelőzöm a lassabbakat, de közben sem fékezni, se túlzottan gázt adni se kell. Pedig én 100-110 között megyek a pályán.
-
válasz
Rawulf #36727 üzenetére
Én csak azt nem értem,hogy egy tovajt vagy rablót 3 napon belül bíróság elé állítanak itt meg húzzák az időt.
Hát ha megsemmisül valami bizonyíték vagy a tanuk "meggondolják" magukat?Vagy feledésbe merül 1-2 a nyomozás kezdetén fontosnak ítélt momentum?Rafkós ügyvéd 1-2 nyakatekert kérdéssel összezavarja a tanút és már meg is kérdőjelezik a szavahihetőségét.
Akár merről is közelítjük meg ezt az esetet valahogy se hogy sem akar itt stimmelni semmi sem. -
SirRasor
addikt
válasz
Rawulf #36690 üzenetére
Emberi árat én rontottam el
Előző héten adtam el 939-es lapot 3000+os proccal és 1 giga rammal egyben 5k-ért. Gondoltam 1k/512 vagy 2k/1giga áron lehet már szerezni. Ha ezt tudtam volna akkor, el se adomCsak hát akkor még úgy volt, hogy nem kell..
Hoztak egy régi gépet 512 rammal 1 magos procival meg 160-as vinyóval. Csak gyorsan szeretnének vele böngészni meg szöveget szerkeszteni és vírusirtó is kell rá
Majdnem mondtam, hogy dobják ki a kukába
Egyébként lekaptam róla a vírusirtót és kellemes sebessége lett.
-
SirRasor
addikt
válasz
Rawulf #36650 üzenetére
Ez a páros nagyon beteg, pláne a telefonhívós marhulásuk vége
Na de ez se kutya -
-
-
-
válasz
Rawulf #36609 üzenetére
ez azért elég ferdítés
, mert egyre több kütyü van amin oprendszer van ... szóval pl pc-n lenne érdekes a windows térnyerése / vesztése ahogy egyre kevesebb pc-t adnak el.
Amúgy android se leányálom sőt a windowsnál talán még rosszabb ... Mert éljenek a vírus appok
, amit pl kínai telefon vásárlásánál default telepítve talál az ember
-
válasz
Rawulf #36612 üzenetére
Hat jo
En azert szeretem a jo kis Win7-emet..de majd a piac megmondja, hova tart..
Annyi biztos, hogy mobilon kivul linuxszal nem fogok freedom fighterkedni, alkalmi jatekoskent egyelore nem alternativa..majd meglatjuk, a Valve mit alkot ott a Steam-mel..
Az uj Directx mindenesetre tovabbra is Winhez kot eleg sok mindent
Az meg, hogy a Win veszit piacot a tabletek miatt pl, varhato volt, de nem hiszem, hogy ez ellen olyan sokat tehettek volna azutan,.hogy elaludtak, mikor az Apple anuszabol kicuppant az iPad, majd rogton utana a kismillio droidos romhalmaz..
Persze, ott volt az RT, az mar az o saruk, hogy fuccs.. -
-
-
-
-
-
-
válasz
Rawulf #36550 üzenetére
Ez egy külső dsp. Effektezéshez lehet használni pl. Az hogy asio kompatibilis az számít, illetve az hogy alacsony késleltetésű, mert ez az ilyen audio cuccok egyik hibája, ha usb-n köthető a gépre (mármint ennek a hiánya). Ezért használták régebben a firewire-t ilyenekre, de mostanában az ritkán van már gépekben alapból. Szerintem ezt is inkább laptopokhoz lenne ajánlott venni.
És a Hüvely P6 mennyi? Keresem az árjegyzékedet de én itt nem tudok keresni.
Szerk.: meglett. Már tudok keresni
-
-
-
-
válasz
Rawulf #36508 üzenetére
"Érdekes" elképzelés a részéről, főleg annak a fényében hogy a szemtanú kamionos szerint kilométereken keresztül üldözte a terepjárójával a Puntót. Biztos ezt is megoldották valahogy a Puntó részéről, talán bevonzotta a terepjárót a Punto által keltett vákuum, vagy nem tudom mit fog kitalálni.
Idealista vagyok, de hiszek benne hogy az az idő már véget ért, hogy ha pénze van valakinek akkor mindent megúszhat.Ha a végén az jön ki, hogy a Punto biztosítója fizessen kártérítést a nőnek, akkor az még egy csepp lesz abban a pohárban, ami folyamatosan telik, és abba az irányba telik hogy az ember el akarja hagyni ezt az élhetetlen országot.
Komolyan mondom, eltölt az ember 8-9 napot külföldön, és egyszerűen sz.r akklimatizálódni vissza az itthoni dolgokhoz. És ez alatt hétköznapi dolgokat értek leginkább, a türelmetlen, bunkó embereket, az elképesztő nemtörődömséget, a másikon való keresztülnézést stb.(Pl. adalék, ma reggel indulok dolgozni, a lépcsőházunk kijárata elé, az ajtóbeugróba valaki odafekáliázott, még a papírt is otthagyta amivel kitörölte. A közlekedési lámpa nem működött a kereszteződésben, persze senki nem engedett el senkit, szokásos közelharc a kikanyarodásért, ha nem mész 51-nél gyorsabban akkor rádmennek 50 centire stb stb stb, mindez csak annyi hogy kilépek a lakásból és eljutok az irodába. Kegyetlen módon kezd elegem lenni!!!
).
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest