- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TA68
őstag
Most hogy pár órát masszíroztam, azt kell mondjam egyre jobban tetszik. Kompatibilitási probléma nekem se hardverrel, se programmal idáig nem volt. Ha kinövi a gyermekbetegségeit, egy nagyon jó oprendszer lesz. Most nincs meg az az érzésem, mint a Win8-nál, hogy egy óra után a francba kívántam.....
-
LógaGéza
veterán
Öcsém gépén belakott 8.1-re update-el ment fel, minden programja megmaradt, és tökéletesen fut
De azért a csináltam a rendszerről előtte egy képet True Image-el
ViZion
CS6-ból csak az Encore-t használom, mivel nincs újabb (ugyebár Adobe szerint senki nem használ már DVD-t), a többiből sürgettem a CC 2015-re frissítést, ugyanis elég jó funkciók kerültek bele az általam használt programokba
-
Syl
nagyúr
Akarsz teleszemetelt asztalt látni? Csak erős idegzetűeknek!
Kb 10 éves a kép, egy barátom gépét szereltem át és mielőtt lementette a vackait, gyorsan csináltam egy screen capture-t az utókornak.(#32036) ViZion
>de hol írja, h 3. évad nem lesz?
-
mephi666
nagyúr
...vagy sokadik "új mappa" az asztalon
az is szép látvány meg okos dolog, amikor véletlenül van több partíció, de többtízgigányi adat az asztalon terpeszkedik és véletlenül semmi hely nincs a c-n
#32029: ja, csak amikor sorozatból teljes évad (jobb esetben mappában) meg 1-2gigás avi-k tarkítják, az más
-
Tim82
félisten
Én picit tartok attól, hogy ezek a Win 8.1-es, Atomos mini PC-k hamar kevesek lesznek a maguk 2 GB RAM-jával, meg bővíthetetlenek gyakorlatilag. Fogyasztásban persze verhetetlenek... csak épp nem megy a célcsoportnál annyit a gép, hogy érezhető legyen a villanyszámlán.
Nálam amúgy egy 775-ös konfig Xeon-osítása van soron apáméknak, mint olcsó megoldás filmezős/netezős/zenehallgatós gépnek egy 22" monitorral (771-es Xeon-okból vannak 50W TDP-s procik), meg van itthon egy GT520, ami talán még pár évig jó lesz flash/DXVA szempontból.
AMD/ATI vonalon úgy rémlik, a HD4*** szériától van teljes körű flash/DXVA támogatás. Low profile HD4350-ek vannak 3-4k között Hardveraprón.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest