Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TA68
őstag
Most hogy pár órát masszíroztam, azt kell mondjam egyre jobban tetszik. Kompatibilitási probléma nekem se hardverrel, se programmal idáig nem volt. Ha kinövi a gyermekbetegségeit, egy nagyon jó oprendszer lesz. Most nincs meg az az érzésem, mint a Win8-nál, hogy egy óra után a francba kívántam.....
-
LógaGéza
veterán
Öcsém gépén belakott 8.1-re update-el ment fel, minden programja megmaradt, és tökéletesen fut

De azért a csináltam a rendszerről előtte egy képet True Image-el

ViZion
CS6-ból csak az Encore-t használom, mivel nincs újabb (ugyebár Adobe szerint senki nem használ már DVD-t
), a többiből sürgettem a CC 2015-re frissítést, ugyanis elég jó funkciók kerültek bele az általam használt programokba 
-
Akarsz teleszemetelt asztalt látni? Csak erős idegzetűeknek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kb 10 éves a kép, egy barátom gépét szereltem át és mielőtt lementette a vackait, gyorsan csináltam egy screen capture-t az utókornak.(#32036) ViZion
>de hol írja, h 3. évad nem lesz?
-
mephi666
nagyúr
...vagy sokadik "új mappa" az asztalon
az is szép látvány meg okos dolog, amikor véletlenül van több partíció, de többtízgigányi adat az asztalon terpeszkedik és véletlenül semmi hely nincs a c-n#32029: ja, csak amikor sorozatból teljes évad (jobb esetben mappában) meg 1-2gigás avi-k tarkítják, az más

-
Tim82
félisten
Én picit tartok attól, hogy ezek a Win 8.1-es, Atomos mini PC-k hamar kevesek lesznek a maguk 2 GB RAM-jával, meg bővíthetetlenek gyakorlatilag. Fogyasztásban persze verhetetlenek... csak épp nem megy a célcsoportnál annyit a gép, hogy érezhető legyen a villanyszámlán.
Nálam amúgy egy 775-ös konfig Xeon-osítása van soron apáméknak, mint olcsó megoldás filmezős/netezős/zenehallgatós gépnek egy 22" monitorral (771-es Xeon-okból vannak 50W TDP-s procik), meg van itthon egy GT520, ami talán még pár évig jó lesz flash/DXVA szempontból.
AMD/ATI vonalon úgy rémlik, a HD4*** szériától van teljes körű flash/DXVA támogatás. Low profile HD4350-ek vannak 3-4k között Hardveraprón.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De köszi

), a többiből sürgettem a CC 2015-re frissítést, ugyanis elég jó funkciók kerültek bele az általam használt programokba