- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
Én picit tartok attól, hogy ezek a Win 8.1-es, Atomos mini PC-k hamar kevesek lesznek a maguk 2 GB RAM-jával, meg bővíthetetlenek gyakorlatilag. Fogyasztásban persze verhetetlenek... csak épp nem megy a célcsoportnál annyit a gép, hogy érezhető legyen a villanyszámlán.
Nálam amúgy egy 775-ös konfig Xeon-osítása van soron apáméknak, mint olcsó megoldás filmezős/netezős/zenehallgatós gépnek egy 22" monitorral (771-es Xeon-okból vannak 50W TDP-s procik), meg van itthon egy GT520, ami talán még pár évig jó lesz flash/DXVA szempontból.
AMD/ATI vonalon úgy rémlik, a HD4*** szériától van teljes körű flash/DXVA támogatás. Low profile HD4350-ek vannak 3-4k között Hardveraprón.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
mephi666
nagyúr
...vagy sokadik "új mappa" az asztalon az is szép látvány meg okos dolog, amikor véletlenül van több partíció, de többtízgigányi adat az asztalon terpeszkedik és véletlenül semmi hely nincs a c-n
#32029: ja, csak amikor sorozatból teljes évad (jobb esetben mappában) meg 1-2gigás avi-k tarkítják, az más
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Armahun
addikt
Nekem van egy gyujto nevű mappám egy másodlagos lemezen, aminek a parancsikonját kirakom az asztalra.
Ha már sok a szemét, akkor abba berángatok mindent és kész a "rend"[ Szerkesztve ]
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Akarsz teleszemetelt asztalt látni? Csak erős idegzetűeknek!
Kb 10 éves a kép, egy barátom gépét szereltem át és mielőtt lementette a vackait, gyorsan csináltam egy screen capture-t az utókornak.(#32036) ViZion
>de hol írja, h 3. évad nem lesz?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
LógaGéza
veterán
Öcsém gépén belakott 8.1-re update-el ment fel, minden programja megmaradt, és tökéletesen fut
De azért a csináltam a rendszerről előtte egy képet True Image-el
ViZion
CS6-ból csak az Encore-t használom, mivel nincs újabb (ugyebár Adobe szerint senki nem használ már DVD-t ), a többiből sürgettem a CC 2015-re frissítést, ugyanis elég jó funkciók kerültek bele az általam használt programokba"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
TA68
őstag
Most hogy pár órát masszíroztam, azt kell mondjam egyre jobban tetszik. Kompatibilitási probléma nekem se hardverrel, se programmal idáig nem volt. Ha kinövi a gyermekbetegségeit, egy nagyon jó oprendszer lesz. Most nincs meg az az érzésem, mint a Win8-nál, hogy egy óra után a francba kívántam.....
-
-
wolfman
veterán
Simán futtatja 1080p-ben, akadásmentesen a legújabb játékok előzeteseit is!
Gamer PC = A legközelebbi üzletben vásárolt, legcsicsásabban világító, de még olcsó házába van pakolva minden.
(#32723) KaiotEch: Az egyet fizet, nem kettőt akció keretein belül!
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Ok, a kiírás nettó átverés, de ettől függetlenül szerintem ez a hw ezért a pénzért korrekt.
Most az megint egy másik dolog, hogy a leírás alapján akkor se vennék tőle semmit, ha fizetne, hogy vigyem el.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest