- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
Cucuska2 #30112 üzenetére
Példa:
Céges gépemen közel 1GB-os frissítés várt hétvége előtt. Persze az a redvás MS office az, amihez állandóan jönnek a nagyméretű pakkok. Pedig úgy emlékszem, hogy pár héttel ezelőtt szintén közel 1GB frissítést tolt fel rá. Az ms féle update úgy van beállítva, hogy csak jelezze, de ne töltse és ne telepítse magától, mert nem kockáztatom azt, hogy szétessen a rendszer egy bugos update miatt vagy 2 órát várjak mire összeszedi magát.
Tárgyalós gépeinken rendszeresen szívunk azzal, hogy előző kikapcsoláskor még frissítéseket telepített és bekapcsoláskor is 5-10 percig malmozik. Rosszabb esetbe kikapcsoláskor az előző felhasználó ráhajtja a kijelzőt és bealszik a gép mielőtt végezne. Persze ez utóbbi beállításokért inkább a rendszergazdánknak kéne panaszkodnom. -
SityiSXT
őstag
válasz
Cucuska2 #17883 üzenetére
Ez most Snow Lopard egy Mid-2010-es gépen, szóval mást kell kitaláljanak. Amúgy az a gép végre visszajött, és a szervizes nagyon mondogatta, hogy abból az OS X-ből készítsünk image-et telepíteni, nem a mienkből. Nézem a verziószámot: 10.7.3. Mi 10.7.4.-et használunk.
-
mongi
senior tag
válasz
Cucuska2 #15070 üzenetére
Na volt pár jó ötlet, még a csavaros volt a legközelebb.
Történt ugyanis az egyszeri droid vérpistike kicsifija, valahol talált 2 felesleges távtartó csavart (szerintem a régi vga kártyájukról, abbóla vékonyabbik fajtából).
És az egyszeri egysejtű beletekerte a VGA 2 rögrítő csavar helyére, ezután persze sehogy sem tudta bedugni a monitortMikor behozták a gépet + a monitort (!), néztem a kábelt, ok, akkor a foglalatot. Fogtam egy csavarhúzót, méla unott pofával kicsavartam a 2 csavart és visszaadtam a döbbenettől szólni sem tudó gazdiknak a gépet
-csak ennyi? Ezért kocsikáztunk 20 percet? Na csak érjek haza...
-Vszlát!A gépet amúgy 20km oda-vissza utat tett meg, 2 csavar és szerintem egy későbbi kiadós nyakleves zápor miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest