- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
pycur
tag
válasz
daninet #42890 üzenetére
Ha már távirányító meg mosás. Arra van e valami tipped, mi lelhette a távirányítót hétfőről keddre, hogy megnyúvadjon?
Szétbontottam, a panel van benne 1, azaz EGYETLEN chippel, kontakt hibát nem találtam. Így másikat kellett venni. Egyetlen gombra sem reagált, másik elemmel sem.
De korábban énis mostam le távirányítót egy lavorban, igaz abban csak a műanyag része volt pl gombsor, meg minden más. Az elektronikát kézzel, alkoholos zsepivel simogattam tisztára, és megtáltosodott tőle. -
válasz
daninet #42890 üzenetére
Nem kopott ki, van több szerviz most is
A távirányítón valószínű a zsírt szedte le, ami belerakódott az évek alatt, de egy távirgán is bőven van, ami el tud korrodálni + ha gagyi érintkezőpadok vannak a NYÁK-on, akkor arról is le lehet mosni az érintkezőréteget
(Mondjuk ezt alkohollal is, szóval a régebbi távirányítókkal óvatosnak kellett lenni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Logitech Z906
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest