- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pycur
tag
válasz
daninet #42890 üzenetére
Ha már távirányító meg mosás. Arra van e valami tipped, mi lelhette a távirányítót hétfőről keddre, hogy megnyúvadjon?
Szétbontottam, a panel van benne 1, azaz EGYETLEN chippel, kontakt hibát nem találtam. Így másikat kellett venni. Egyetlen gombra sem reagált, másik elemmel sem.
De korábban énis mostam le távirányítót egy lavorban, igaz abban csak a műanyag része volt pl gombsor, meg minden más. Az elektronikát kézzel, alkoholos zsepivel simogattam tisztára, és megtáltosodott tőle. -
válasz
daninet #42890 üzenetére
Nem kopott ki, van több szerviz most is
A távirányítón valószínű a zsírt szedte le, ami belerakódott az évek alatt, de egy távirgán is bőven van, ami el tud korrodálni + ha gagyi érintkezőpadok vannak a NYÁK-on, akkor arról is le lehet mosni az érintkezőréteget
(Mondjuk ezt alkohollal is, szóval a régebbi távirányítókkal óvatosnak kellett lenni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest