- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habib[HUN]
senior tag
Persze, néha benéz az ember 1-2 x-et. Véletlenül feltelepít valamit amit soha nem is akart. Bele lehet futni, de az emberek többségének fel se tűnik hogy ez hiba. Amikor rákérdezek, hogy mégis hogy bírnak így netezni, csak akkor realizálódik bennük hogy valami nincs rendben. Amúgy simán elszenvednek vele akár évekig is.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem "valahonnan" kell letölteni, hanem a www.foobar2000.org-ról.
sz: De gyorsak vagytok...
(#29561) Habib[HUN]: Öreg gépe is halódik, de újratelepíteni azt nem akar... Majd az SSD megoldja... Én meg nem vitatkozom. Illetve de, csak nincs foganatja... Persze E5200 ma már nem csinál csodákat...
-
szumo
senior tag
-
localhost
Közösségépítő
Az rendben van, hogy meg is van rá a pénze, de ő akkor is kevesebbre gondolt!
De ez törvényszerű! Nyaralást tervezel, konyhabútort, parkettázást? Jó lenne megúszni ennyiből. Nem fogod megúszni annyiból, mint alanyunk sem a gépvásárlást. De neked kell megmondanod, hogy több lesz az, nah itt kell ügyesnek lenned :-) -
wolfman
veterán
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy mi okán készült a homályos fotó. Nem ért-e a fényképezéshez? A fényképező LCDjén még jól mutatott majd mikor monitorra tette, már lusta volt újat készíteni? Esetleg direkt csinál csúnya képet, hogy a készülék hibája kivehetetlen legyen?
Jó múltkorában úgy kaptam HDSentinel képet, hogy az ember lefotózta a monitort (gondolom az ájfónjával vagy az essötösével) majd az éppen kivehető képet küldte el.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
Egyik hasonló gépét adtam el 4-be neki, s478 Celeron, 512MB RAM, 40GB HDD, MX440. Katasztrófa volt, XP-vel is. Helyette vettem a gépébe egy E6300-at, és egy FSP beles 300-as tápot a Codegány helyett.
Ezzel is csak azt kéne. De hát minden gyereknek kell gép, még az 5 évesnek is.Aztán én szívok vele.
Bár most kaptam 3 VGA-t, 2db 8400GS-t és egy 7300GS-t. De amennyit ott töltöttem már két év alatt, hát, ahhoz viszonyítva is kevés.
-
törölt tag
Elhiszem, de egyrészt te már az elején megmondod, és nem hitegetsz 10 napig. Másrészt meg akkor nem vásárolsz tőlem. Ugyanis olyan értékről volt szó, hogy szerződést kellett írni, szerződésnél meg nem bemondásra írunk be adatokat. Ha majd egyszer mondjuk házat vagy kocsit veszel, ott is oda kell adni. Nem az érték miatt; a szerződés miatt.
-
shteer
titán
-
ViZion
félisten
-
wolfman
veterán
Volt már olyan helyzet az életben, amikor kijött egy újabb szoftver és egy frissítés legalább olyan jó és hibamentes volt mint egy tiszta új installáció? Se Tamás se Sanyi nem esküszik az Update-ra, csak a saját kézzel történő, manuális telepítésre. De én sem. Sőt én még sokszor a regeditben maradt "koszt" is kiseprem, aztán telepítek csak.
-
wolfman
veterán
Minél magasabban ülsz, annál több jogod van bármihez.
Mi maximum csak JÓGÁZhatunk, de jogunk az nem sok van.
(#27408) ati012: Arról nem is beszélve, hogy egyre másra tűnnek fel az olyan vállalkozások, ahol még csak raktáron sincs árukészlet, hanem majd ha leadod a rendelést, majd akkor ő berendeli nagykerből vag Hong-Kong-ból, 2-3 hetet várnak ők, majd még pár nap mire postázzák neked. Mondjuk szerintem ez egy gusztustalan verziója már a netes üzleteknek, de nem tudok ellene tenni.
-
bandiras2
senior tag
Szedjük is szét darabjaira: [ Retro Teardown: Sony's First Digital Camera]
-
quailstorm
félisten
Na igen, 1 megapixelnél jelentősen csökken a képszám, ott az 5 kép kb a reális floppynként. JPEG-ben.
De ne feledjétek, anno filmes gépnél 24 kocka azt cső? Vonaton filmet cserélni, húúú de utáltam.
Ahhoz képest egy pack floppy és még előhívni se kell. Még ez is jobb és nagyobb mint amibe a Smena 8M képeim elő lettek hívva. -
Alg
veterán
Nincs Amimegfogja Monitor
Ez a 20 colos CRT, ami ha elindul...
elönyben robogo pl laptop
Öööö... ahha...
Szerk: másik hirdetése se rossz, honnan kukázhatta ezeket?
-
SityiSXT
őstag
Fejlemeny: a masik recepcios csaj is azt mondta, hogy ugyanolyan szar, mint eddig. Uzentem a nagyfonoknek, hogy ez nem jott be, rendelheti az SSD-t.
Szerk.: Ja, es ez a masik recepcios nem engedi, hogy leallitsam a gepet arra a 2 percre, amig kikapom az extra RAM-modult, mert a telefont igy nem tudja felvenni. Jogos, vegulis leallitassal-bootidovel egyutt olyan 10 perc az egesz muvelet.
-
macilaci78
nagyúr
Az otthoni USB-s egeret viheti magával, vagy csak az otthoni házi feladatot oldja meg vele.
Azért az se baj, ha a tapipadot megismeri.Aki most kezdi el a PC kezelésének elsajátítását, annak gyakorlatilag mindegy, min gépel. Úgy megy neki a gyors-és gépírás, mint a villám: néha lecsap.
-
Mercutio_
félisten
Manapság - mivel egyik héten itt, másikon amott tartják egy városon belül a különböző tanfolyamokat - PC-k helyett notikat tartanak a cégek, azt könnyen szállíthatod akár 10-20-as nagyságrendben is.
Mondjuk mellé a külső egér és a 22"-os monitor (ha indokolt) alap a normális helyeken. És persze router(ek), projektor az oktatói gép mellé, stb. -
wolfman
veterán
Két dolog jutott erről a videóról eszembe:
1.: A világ bizonyos részein éheznek és nagyon jól jönne az a kajamennyiség, amit ez a seggfej elpazarol ezekre a hülye videóira. Igen tudom, hogy a Föld nagy része pazarol így is, de azt nem látom, így viszont videóra is véve eléggé elszomorító, hogy ilyenre sz@rja el azokat a finom tojásokat!
2.: Erről a videóról Tirexi jutott az eszembe, aki megvesz egy high-tech gépet, örül neki mint majom a farkának, körbehányja vele a teljes internetet, majd mikor jön a következő generáció, azt megveszi és veri széjjel a régit, hogy szar! Vagy ha azt nem is, de a gyári hűtőket biztosan.sptkyle: Neked is kijutott a jóból!
Itt Gyulán volt korábban egy számtechbolt. Akkoriban még nem vágtam annyira az infót, így ha nagyon nagy bajom volt, akkor bevittem a gépet. Volt egy időszak, hogy az akkori gépen folyton lefagyott. BIOS laikusként nem állítgattam semmit, mentem a boltba. Na nekik az volt a szokásuk, hogy felraktak egy windowst, majd hagyták állni a gépet, nem csináltak vele semmit. Bementem másnap, mondja a gyerek, hogy náluk nem jelentkezett a probléma! (azóta ez szállóige lett a baráti társaságba [ugye TaaT]) Tehát ha memória probléma is volt, akkor se használta semmire, csak hagyták hogy álljon ott és kész. Mondtam nekik, hogy de nyüstöljék, mert így nem is fog kékhalálozni, de erre nem voltak képesek, mindig azzal jöttek, hogy vigyem el és majd nézzem meg mikor akad ki. Na a 4. ilyennél meguntam, aztán hála az internetnek mindenre kaptam választ amit nem tudtam (szuper Abit IC7 és Gigabyte alaplapjaim rendre memóriavezérlő hibásak voltak).
(remélem egy számtechboltos sem haragszik meg érte, hogy most inverz sztorit írtam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest