- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Az egyik haveré, amit muterjának kellene rendbe rakjak gyakorló gépnek. Ellenben mire hozzám került, VGA megholt meg talán a tápegység is. Jegeltem a témát, mert nem érdekelt. A másikat már én sem tudom mi végett van ott. Most saját gép fejlesztés lesz, szóval továbbra sem fogok hozzákezdeni.
A darálót meg tessék békénhagyni, jó szolgálatot tesz minden évben. Stabil vele a rendszer.
-
-=RelakS=-
veterán
-
wolfman
veterán
Na ehhez azért szinte már már szándékosan kell elbaszni. Ha elhajlik egy két láb, hát akkor azt mondom beleejtettek valamit, proci csúszott el stb. De hogy teljesen össze legyen kócolva, inkább egyik tesó mérges volt a másikra és ujjal szépen megdörzsölte. Ez mindenképp szándékos tett végeredménye.
-
7
addikt
Naiv...
Ha onhatalmulag Linuxot raktal volna ra, akkor nem latnad ujra; es nem a stabilitas miatt, hanem azert, mert a visszakerdesre, hogy miert azt raktad ra, valaszolhattad volna csipobol, hogy mast nem tudsz vele kezdeni. Es akkor elkonyvelik, hogy nekik nem te kellesz, mert nem tudsz XP-t telepiteni.A masik megoldas, hogy adsz nekik egy listat uj alkatreszekrol + munkadijat kersz.
-
DeFranco
nagyúr
igen, mi is meg voltunk elégedve az occó kínaival amíg egyszer a vasaló kihúzásakor kicsit meghajlott a fázis réz-sínje és beleért a védőföldbe. volt nagy pukkanás meg kijött belőle az éltető füst.
ilyen kis cuki, látod? egy ceruzaelemet nem engednék azokra a tyúkbelekre meg arra az odaköpött forrasztásra, nem hogy 230-at.
home/somogyi meg külön jóság, nem egy terméküket tiltotta már be a fogyasztóvédelem mert súlyosan életveszélyesek voltak. jók ezek
aztán jobb híján vettünk düwi kultúrt. az legalább próbál úgy csinálni mint ha rendes anyagból lenne.
-
-
*Ropi*
félisten
-
-=RelakS=-
veterán
Vagy csak sikerült németre fordítani, a szó meg ismerősen csengett
-
pikszel
addikt
@westcoastog: azért, aki ilyen gyermeki szinten le tud így rajzolni, valakit azzal semmi gond nincs szerintem.
-
westcoastog
veterán
Most láttam meg a szabadkézi rajzait.
hát... hát... -
cbmfan
senior tag
ismerős mesélte anno ezt a sztorit, bár lehet, hogy írtam már topikban.
anyja kétezres évek elején próbált küldeni ne kérdezzétek, hogy milyen telefonról MMS-t barátnőjének. elküldte tucatszor, de még mindig nem kapta meg amit küldött. hívta fiát, hogy miért nem, mit csináljanak, végül kiderült, hogy a kedves barátnőnek egy Nokia 3310-ese van, várhatnak napestig, hogy történjen bármi is. persze megvolt a szokásos reakció, ő volt a szemét, hogy nem akar segíteni.
-
wolfman
veterán
Elég furcsa ez a táblázat, mert nekem úgy tűnik, hogy ilyen valahol előforduló eladási árakat ragadtak ki, nem az átlagost, túl nagyok a differenciák.
Na de tételezzük fel, hogy igaz. Ez alapján elmondhatjuk, hogy 2005, 2007 környékén volt rosszabb is a helyzet dollár árfolyamban, mégis most durván 2,3x-os áron juthatunk hozzá a videokártyákhoz akkori árakhoz képest.
(#37307) TaaT: Picikét másabb, mert banki ügy, de az UniCredit-hez csatlakozva felhívtak egyik napon, hogy meg vagyok-e elégedve a szolgáltatással, a bankkal stb. Mondtam még nem volt időm nagyon kiismerni. Kishölgy megköszönte a hívásfogadásom, elmondott pár sallang szöveget, majd mondta, hogy ha nem kívánok több telefonos megkeresést, akkor lemondhatom a honlapjukon vagy valami számot felhívva. Ez így korrekt.
T-home meg olyan mint Freddy Krueger. Nincs azzal baja, ha utálják vagy félnek tőle, de ha elfelejtik, kiesik a köztudatból, na azt nagyon utálja ezért agresszívan megy előre. -
RohamDroid
aktív tag
Atyaisten..... en kaptam egy gepet ami elkepesztoen poros volt.. tele volt mindenfele doglott bogarral stb.. ujrapasztaztam az egesz gepet mindent amit lehet.. kapott egy uj windowst es en voltam a rohadek mert lassabb a gep allitolag... a negy perces boot ido a takaritas utan fel percre csokkent de en voltam a szemet es ezt hallgatnom is kell mert orokgarancias ismeros szamitogepe volt... ja es a legjobb az volt hogy allitolag nem olvas cd-t a gep es igy kerdezte meg: Cd olvasova micsinatta???!! marhajo nem olvas semmit kossz szepen!! erre megkerdeztem hogy mikor rakott bele utoljara cdt.. a 15 eves sony sima cdromba es kozolte hogy kb 8 eve......
addig mondta a magaet inkabb adtam neki egy uj cd olvasot es kideult hogy a lemez volt szar.. a cd olvasot azert megtartotta
ha a javitasert egy egy tabla csokit sem kaptam..
-
salaud
aktív tag
Qihoo360 Total Security Integrált saját, saját cloud, bitdeffender és avira motorokkal. Érdemes kipróbálni.
-
MasterMark
titán
Kipróbáltam már, hogy mégis mi ez. Egy bővítményt rak fel, és az trollkodja szét a dolgokat.
A Chrome kifejezetten írja, hogy "Megteheti a következőket: Az Ön által felkeresett webhelyeken lévő valamennyi adatának olvasása és módosítása"
És ehhez rá kell nyomni a videón lévő gombra, utána elfogadni a fentebb említett feltételeket.
Ezek utána azt mondják, hogy ők aztán nem mentek rá semmire, nem kattintottak sehova... Persze...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Miért ne lehetne 4810? Esetleg a Sapphire OC kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest