- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
RohamDroid #36477 üzenetére
valami lazább hobbit is választhattál volna...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Veszélyes ez a hobbibeton, ha kötés után magához rántja a folyókat...
-
customer114
őstag
válasz
Hobbibetonozol? Ez mit takar?
Terápiával kezelhető?
Sziasztok, Gábor vagyok és hobbibetonozok.
-
válasz
RohamDroid #36378 üzenetére
Btw olyan, hogy "örökgarancia" nincs
(#36383) kmisi99
Az a nyugalom, amit azutan tapasztaltam, miutan elkuldtem a halalba az üsszes potyázót, megfizethetetlen.
Azóta csak neha ismerosok felhivnak, ha valamihez support kell, de azok 10 perc guglizassal lerendezheto dolgok, telefonon keresztul meg is oldhato -
kmisi99
addikt
válasz
RohamDroid #36381 üzenetére
Én az összes ilyen ismerősnek reflexből a nem értek hozzá, már nem foglalkozom vele dolgot hozom fel. Úgy is tudom, hogy ő nem akarna fizetni, én hozzá nem nyúlok a szarjához ingyen. Nem is keres semmi ingyen élő azóta.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Ennyi inzultus után én még lehet egy rokont is elzavartam volna a picsába
[link]
-
Speed®
titán
válasz
Keríts egy CD-RWt és ha legközelebb beszól, verd a fején CD-ROMmá.
-
shteer
titán
válasz
RohamDroid #36331 üzenetére
Sokkal?
-
shteer
titán
válasz
RohamDroid #36303 üzenetére
sokkal gyorsabb?
ez jó
-
wolfman
veterán
válasz
RohamDroid #36268 üzenetére
Én meg leszoktam a helyszínre menésről. Sokat csináltam, hogy ezt meg azt kell csinálni, akkor fogtam a csavarhúzót, meg a pereputtyomat és elmentem helyszínre. De minden egyes ..rva alkalommal volt valami geg ami miatt kellett még valami amit nem vittem, így vagy rohangáltam vagy vissza kellett menjek később. Szóval ma már csak és kizárólag otthon szerelek, javítok és telepítek újra mert kéznél van minden. Ha routert vagy WiFi beállítás kell, akkor megyek el csak.
Ez a hozzáállásom azt eredményezte, hogy radikálisan megcsappant az "ügyfelek" száma. Mert ugye ha megyek, akkor az kényelmes, ha szét kell húzogatni a gépet, tenni kell azért, hogy az a gép a kezeim közé kerüljön, az már büdös. Most pont van kettő ember, akinek a hívására várok, hogy mikor hozzák a cuccukat megreparálásra. Ennek már két hete, de azt hiszem ez így is fog maradni. Egyik haver azt szokta, hogy felhív, hogy szar a gépe, újra kell tenni etc. Mondom hogy ok, de jöjjön el, szívesen látom, itt van nekem minden, közben sörözünk stb. Ok, rendben, majd kiokoskodja. Ezt eljátssza 3-4 hetente elfelejtve hogy megígérte, hogy jön.
Csak hát neki fontosabb, hogy melóból hazaérve WoT-ozzon vagy Kerbal-ozzon, minthogy egy délutánt rám áldozzon (vagyis a jó gépére).
-
Gézengúz
addikt
válasz
RohamDroid #36264 üzenetére
Akkor most már tudod miért van neki 16 millás autoja és te miért dolgozol ilyen helyen, ugye?
-
ViZion
félisten
válasz
RohamDroid #36262 üzenetére
Nah, nálam konkrétan ez volt, vagy 5 éves gépet kellene felújítani... konkrétan ilyen madarasteszkós irodai konfig, legolcsóbb lap, táp, ház, etc... gyk. a DVD író maradhatott volna, meg a vinyó esetleg, amíg ki nem növi. A keret 40k, nagyonmax 50...
Mondtam, h ez még sok is, mert szerintem 30k alaplap, 40k proci, 25 az SSD, 15 a táp, viszont VGA-ra kevés lenne az 50. Nézett rá, azt hitte félreértettem (igen, szándékosan):
ÖSSZESEN 50k van rá.
OK, akkor ezt eladod 15k-ért, és 65k-ból veszel valami tabletetJah, kiugrottam routert beállítani (azaz bedugni és wifire rakni egy jelszót), a 300nm házban nem volt 1500 Ft, amit oda tudtak volna adni. OK, akkor grátisz volt, leszarom a fél órát, meg hogy kimentem autóval.
tope: anno autószerelőnek pont hasonlót magyaráztam, mikor a drága és jó i5 laposra XP-t akart... OK, ferrari kasztnit is elgurítja a lada motor gondolom
Kérdeztem, h BT, wifi kell-e, meg webcam, zenét akar-e hallgatni? Mert XP-vel lehet, h ezekről driverhiány miatt le kell mondani.
-
Mercutio_
félisten
válasz
RohamDroid #36262 üzenetére
Windowsos tablet Kínából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest