- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
andrew01 #241532 üzenetére
Sajnos nem kell erős hatás, meg lehet azt karcolni. Persze ha vigyáz rá az ember, akkor nem lesz karcos, de elég véletlenül nekiütni valaminek és ott lesz a karc. Amit leírtál az a zafírra igaz. Persze ha bármiféle bevonat van a zafíron, akkor az meg tud sérülni és ugyanúgy csúnya tud lenni. Azért is jó ha belül van az AR réteg nem kívül (vagy mindkét felén).
-
-
Fall-N
veterán
válasz
kabalapasika #241432 üzenetére
Ha belefér a keretbe, akkor vidd el a Seiko szervízbe és kérj egy zafír cserét. Jóval nehezebb megkarcolni a zafírt, így szerintem megéri.
-
Fall-N
veterán
válasz
Veron #241364 üzenetére
Engem is zavarna, elhiheted. Sőt később is tud zavarni a karc, de ezt szerencsére könnyen el lehet tüntetni. Ezért sem szeretem, ha egy órán sok a polírozott felület. Részleteiben lehet az nem zavar. Sajnos gyűjti a karcokat és kényes. A szálcsiszolt felület tetszik, meg ha lenne több gyögyszórt, mattított tok az is bejönne. De az nem nagyon van.
-
Fall-N
veterán
válasz
hallador #241133 üzenetére
Én sem értek egyet az áremeléssel, azóta sem vettem Seikót. Casio vonalon vagyok én is, esetleg pár év múlva veszek egy Orientet.
Azért írtam csak, hogy nyugaton nem fáj annyira, mert a Reddit r/Watches oldalon is a Seiko az egyik legnépszerűbb, pedig az nem tematikus oldal. A legtöbb kirakott óra Samurai, Teki, PADI búvárok.
-
Fall-N
veterán
válasz
hallador #241070 üzenetére
A frászt nincs szükség rá. Nekem is kellett venni forgatót mellé, mert nem 0-24-ben van rajtam. Munkába nem hordom ezért kevés lenne neki a mozgás és mindig megállt az elején a szerkezet. Ezért is jó a kézzel húzás. A hacking meg manapság már alap(nak kellene lennie), de lassan tényleg csak elvétve kapni olyan órát, ami ezeket nem tudja. (Igaz már egy ideje nem hordom, mert lett közben több kvarc Casio órám.) Ha meg netalán több óra is van, akkor tényleg lehet a beállításokkal vacakolni, ha nincs forgató.
Egyébként is a 4r a 7s utódja, így tényleg ideje volt már nyugdíjba küldeni. Az árak az külön kérdés. A vége felé már a 7s Monstereknek is elszállt az ára, függetlenül attól, hogy még nem az "új" 4r volt bennük. Általánosan felment a Seiko órák ára. Mivel így is jól fogynak, így csak nyertek a feljebb pozícionálással. Az hogy nekünk, mint szegényebb régió rosszabbul jött ki az más kérdés. Egy nyugati fizetésből, még mindig "budget" kategória a Seiko, bár vannak drága modelljeik is. De egy "átlag" és népszerű teki vagy samurai nem nagy érvágás nekik.
Álomóra: Nincsenek most magy igényeim. Egy Orient Bambino és egy Seiko Monster (narancs vagy Ice) megtenné. Meg egy két Casio Edifice, ami bejön.
-
Fall-N
veterán
válasz
nederlanden #240904 üzenetére
Ez csak azt bizonyítja, mennyire buták az emberek. Aki konyít a témához az nem vesz zsákbamacskát plusz ott a nem kevés szervizköltség, amit kezdésnek ki lehet fizetni. A neppereknél divat, hogy nem kell szerviz csak minél nyomottabb áron eladni.
Autót sem vesz az ember ha kétes az előélete és teszem azt fel 100ezer km után volt csak olajcsere.
A NOS állapot meg szép lenne, de inkább abban jó, hogy a külső újszerű. Elviekben a szerkezet állt X évig, így nem kopott, de a kenés az már semmit sem ér, így megintcsak szerviz kell, ha nem gyűjtő veszi meg vitrinbe.
Nekem amúgy sem szimpatikus az ilyen. Inkább legyen használt és szépen karbantartott, mint NOS vagy szervíz nélküli bomba. Aki nem vigyáz egy ilyen értékű órára és nem szervizeli annak kvarc való. Vétek lenne így koptatni szegény órát. Egy Seiko 7s-ért nem kár, mert tíz év múlva olcsóbb egy NH35 upgrade. Legalább lesz mp stop (hacking) meg kézzel húzás.
-
Fall-N
veterán
válasz
nederlanden #240881 üzenetére
Egy 12 éves óránál pont nem növeli az értéket, hanem kevesebbet fognak adni a szerviz hiánya miatt. Logikus, mivel egy plusz kiadás és nyűg, hogy a szervizzel kell kezdeni, ami egy ilyen árú óránál nem is kevés. Rejtett hiba is lehet, ha nem figyelt rá az előző tulaj, hiába nincs külsérelmi nyom.
Egyébként is alap, hogy nem barbárhoz visszük, hanem minimum normálisan felkészült, független óráshoz vagy szakszervízbe, amiről papírt is ad, hogy elkészült a szervizelés. Jobb helyeken tanúsítvány is jár mellé, hogy beállították és mennyi az eltérése a horométeren.
#240898: Hát ez azért eléggé visszás. Ha nem is megy tönkre, azért ennyi idő után - pláne 25 év! - rengeteg minden szétkopik, ami elég költséges pótoltatni. Meg minden lesz csak pontos nem. Én egy ilyen értékű szerkezetnél biztos nem kockáztatnék.
-
Fall-N
veterán
válasz
gipsztigris #240715 üzenetére
Nyilván nagy Queen fannak kell lenni, aki egy az átlagtól alig eltérő óráért ennyit kiad.
-
Fall-N
veterán
válasz
hallador #240694 üzenetére
Engedd el a témát! Egyet értek sok mindennel, de nem kötelező venni olyan márkát, ami drága a mi pénztárcánknak.
Én a magam részéről az összes értelmes, nem divat óramárkát szeretem, de nem mindet venném meg. Erről szól az órák szeretete. Praktikussági okból nem veszek már én sem mechanikus órát, kényelmes a kvarc. Ettől függetlenül kár ezért lehúzni a svájci ipart. A másik része meg, hogy vannak még független órások, így nem kötelező szakszervízbe vinni. (Vidéken is olcsóbb a dolog). Persze egy érték felett érdemes, de akinek van rá pénze az nem fog a szerviz díján sem kiakadni.
Egyébként nekem is a japán, német és orosz vonal a kedvenc, de szeretem a svájci márkákat is.
-
Fall-N
veterán
válasz
gipsztigris #240682 üzenetére
Nem sokban tér el külsőben, így engem hidegen hagyna.
Bár elismerem a Queen munkásságát, de nem az én műfajom a műfajon belül (death, black, post-black jobban fekszik).
-
Fall-N
veterán
válasz
5-ös kezelő #240256 üzenetére
Ha a leolvashatóság lenne nálam fontos szempont, akkor fehér (matt) számlap + fekete mutató, amit néznék. Annál kontrasztosabb nem létezik.
Vagy az ellentettje is jó persze, de eleve a fehér számlap optikailag nagyobbnak hat.
-
Fall-N
veterán
válasz
hallador #240063 üzenetére
Nem nehéz kitalálni, mert USA-ban üajd az összes fegyveres erő G-Shockot használ. Rendőrőkön is tipikusan az van. Még a filmekben és sorozatokban is az van rajtuk. Perzse a G-Shock tág kör, mert sok fajtája van, de valószínűleg minél magasabb beosztású az illető annál drágább fajta van neki. Aki nem terepen van vagy búvár stb. az mást használhat valószínűleg.
-
Fall-N
veterán
válasz
@mriya@ #239556 üzenetére
Ugyanilyen szíjam van a Band 6-hoz. Igaz most nem hordom vele. Nekem annyi gondom van vele, hogy a bevonattal, ami oldalt van reakcióba lépett valami (valószínűleg a parfüm), így apró kis kitüremkedések vannak. Le fogom csiszolni (szálra csiszolom körömreszelővel) nemsokára.
-
Fall-N
veterán
válasz
Peddy789 #239406 üzenetére
Azt is tegyük hozzá, hogy egy mechanikus órának a pár évenkénti szervize sokkal drágább hosszabb távon, mint akár egy teljes szerkezet csere a kvarcnál. Az olcsó kvarcok gombokért kaphatók, de egy drága svájci sem akkora összeg. Szolár óráknál is kábé egy akku csere lehet egy kiadás (10+ év), de még az sem vészes.
Ettől függetlenül szeretem a nem kvarc órákat is.
-
Fall-N
veterán
válasz
#97571072 #239292 üzenetére
Jó nektek, hogy nem zavar a lünetta így. Én biztos cserélném azt is. Két okból. Egyrészt én vigyázok a dolgaimra, így sosem laknám le az órát, főleg ennyire. Másrészt ezt nem én koptattam el, így nem jelente semmi többlet értéket, hogy csúnya. Akkor már legyen teljesen újszerű és felújított, így nulláról indulna nálam. Az akkut is cserélném, ahogy írták előttem. Akkor később nem kellene újra megbontani.
Engem sajnos taszítanak a nem vigyázott órák és csak az jut eszembe, hogy mennyi többlet költség a rendbehozatal. Természetesen nem erre az órára gondolok most, mert aránylag jó állapotban van, de sok lelakott értéktelen vacak van a Facebookon. Főleg jellemzően az olcsó kategóriások.
-
Fall-N
veterán
válasz
Veron #239237 üzenetére
Azért vigyázzunk a saját werk kijelentéssel. Viktorék csináltak videót arról, hogy a nagy gyártók is szivesen kummantják rá a módosított ETA-ra, hogy saját fejlesztésű.
Lehet a Yema is inkább valami OEM kínai lesz. Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy rossz is attól, csak lehet ezért olcsó és (gondolom) megbízható. Azt kevésbe tudom elhinni, hogy a franciák nulláról terveztek egy werket. Persze elképzelhető, de az nem kevés költség és náluk mikor térülne meg? Nem egy Rolex méretű és büdzséjű cég. Nagyságrendileg nagyobb gyártók is szívesebben vesznek kész szerkezetet fejlesztés helyett.
-
Fall-N
veterán
válasz
Magnum_ #239197 üzenetére
Meg lehetne oldani, de ahogy fagyallo kolléga is írta, nem éri meg szívni vele. Pár órás vállal ilyet, aki mazohista. De persze nem azért mert olcsóbb lenne a cserénél, hanem például nem kell kiszedni a helyéről az üveget. Persze normális tok kialakításnál nem nagy probléma a dolog.
Én személy szerint ha túl karcos egyből cseréltetném zafírra. (Igen arra
).
-
Fall-N
veterán
válasz
Magnum_ #239048 üzenetére
És tényleg nem. Bár szerintem nem csak ennek, hanem azoknak az óráknak (általában búvár) ahol a lünetta nem sima kör alakú hanem valamilyen forma, aminek az alakját továbbviszik a végszemen és a szíjon is. Bár a búvár órákra amúgy is stílus idegen a bőr. Nekem csak kizárólag a letisztult, elegáns öltöny órákra illik a bőr meg a pilóta órákra (szegecses bőr). Többire annyira nem. Maximum pár kronométer + rally szíj, de az sem a kedvemcem.
-
Fall-N
veterán
válasz
dzsi23 #238783 üzenetére
Szinte csak ilyeneket kapni. Előző falióra egy noname kínai boltos volt. Annak is folyt a mutatója, de az tényleg ette az elemet. A jelenlegi egy nyári LIDL-s akciós óra. Az is folyós, de az nem eszi az elemet, úgy néz ki. Mióta megvettem, nem cseréltem még elemet, a hozzáadott van benne.
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
Lev Abalkin #238718 üzenetére
Mi Band 6, számlap meg fentvan az Amazfaces.com-on. Nekem is van egy Band 6-osom, de volt előtte a 4-es és az 5-ös Band is.
-
Fall-N
veterán
Nekem amúgy is idegen a búvár és a bőrszíj. Akkor már gumi.
-
Fall-N
veterán
válasz
5-ös kezelő #238438 üzenetére
Én is ezért írtam. Ha jól van megcsinálva a stift akkor ebből a szempontból stabilabb.
-
Fall-N
veterán
válasz
5-ös kezelő #238426 üzenetére
Elég gáz, ha ragasztani kell egy szíjat. Akkor nem jobb már a stiftes?
Vagy csak nekem furcsa ez?
-
Fall-N
veterán
válasz
@mriya@ #238336 üzenetére
Így van, a kvarc olyan jellegtelen. Amúgy is úgy vagyok vele, hogy egy bizonyos összeg felett már automatát vennék, nem kvarcot. Ettől függetlenül szeretem és praktikusabbnak tartom a kvarcokat. Mondjuk a szuperkvarc Citizen kivétel, azt ha lenne rá cash azonnal megvenném. Másik kivétel a Bulovák.
-
Fall-N
veterán
válasz
Lami66 #238229 üzenetére
Azért ha minimálisan vigyáz rá az ember nem fog így kinézni sosem. Gyerek által használt óra nem jó példa, mert ők nem tudnak és nem is akarnak vigyázni rá. Persze a zafír jobb, de már többször megtárgyaltuk, hogy sajnos nem minden órába kerül bele az üzletpolitika miatt. Persze cserélni lehet zafírra, a lehetőség adott. Nagy divat a Seiko órák zafírosítása is. Nekem is tervben van a Seiko 5-nél.
Gyereknek én inkább G-Shock vagy hasonló kínai klónját venném. Nekem is az volt gyerekkoromban és jól bírta a strapát. Egy S-Shock klónom volt, ami a mai napig működik.
-
Fall-N
veterán
válasz
Empsepo #238203 üzenetére
Szerintem sem ékszer, hanem egy egyszerű céleszköz, ahogy eredetileg is volt. Ne mondja nekem senki, hogy menet közben egyszerűbb vagy kényelmesebb a telefont elővenni és ott megnézni az időt (ebből a szempontból a zsebórák sem voltak jobbak, bár ott a viselője anyagi helyzetét is mutatta, ha elővette az óráját). Sok helyen nem is illik, így egyszerűbb ránézni a számlapra (például temetés, tárgyalás stb.) Sokszor én például egyszerűbb dolgokra használom a lünettát, idő mérésére.
Persze ha valakinek olyan munkája van, hogy van a közelben falióra, számítógép stb, ami mutatja az időt az más. De nem mindenki ül egész nap irodában (én sem).
Persze vannak ékszer órák is, ahol a külső a legfontosabb az idő csak másodlagos, de egy egyszerű búvár sem ékszer, de egy kövekkel kirakott Cartier megint más.
-
Fall-N
veterán
válasz
TechN7ne #237884 üzenetére
És nem gondolkodtál el azon, ha annyira kapós lett volna az óra akkor nem akart volna tőle megszabadulni a boltos? Ebből is látszik mekkora "sikertermék".
Inkább a lőtéri kutyának sem kell az a túlárazott tucatóra. Persze negyed áron még reális a történet, de ne ömlengj úgy róla, mintha az évszázad fogása lett volna. A boltos meg bevállalta, hogy bukik rajta, de legalább megszabadult tőle. Többet biztos nem fog tartani belőle.
Ebből is látszik, hogy sznob vagy. Ugyanezt az órát gyárthatá kínai vagy japán gyár (azonos áron vagy lehet olcsóbban), semmivel sem lenne rosszabb.
-
Fall-N
veterán
válasz
fagyalllo #237808 üzenetére
Az a baj, hogy mindkettőtök álláspontját értem. Én is mániákusan vigyázok minden órámra, hogy a legkisebb karc se legyen rajta. Természetesen ezt baromi nehéz tartani, mert a sima 316L azért nem annyira karcálló. Viszont ha nagyon sok akkor könnyen javítható, az szokott vigasztalni. Viszont az üveg jobban zavar ha karcos lesz, mert azt csak cserélni kell. Ezért is lenne jobb ha egy ár felett zafír lenne, de az már üzlet.
Más részről értem a kolléga álláspontját, mert azért vigyázzanak jobban amivel dolgoznak. Minimum az, hogy olyan eszközt ne használjanak, ami maradandó nyomot hagy a tokon, bár ezt nem feltételezem a szervizről.
-
Fall-N
veterán
válasz
TechN7ne #237766 üzenetére
Hát ezek közt is sok a bazári, illetve a koncepció óra, ami nem mindennapi viseletre van (csupaüveg óra például). Az ár és a márka nem minden! Ezek a Citizenek is jobban bejönnek, mint ezek a méregdrága órák. Mércsak a letisztultabb kinézet miatt is.
A Panerai órákat elismerem, de nekem nagyon nem jönnek be. A Graham meg kifejezetten csúnya. Félreértés ne essék vannak köztük nagyon szép órák is (Corum, Ulysse Nardin), de lehet inkább otthon tartanám őket, mint mindennap hordani.
-
Fall-N
veterán
válasz
dzsi23 #237548 üzenetére
Az összes óra "üreges" mivel a tok nem tömör fém.
Valahol kell lenni a szerkezetnek, számlapnak és a mutatóknak is.
Gondolom a költő arra gondolt, hogy nem tömör szemes a szíj. De az sem üreges, hanem fémlapok vannak összehajtogatva.
Nem kell Casiot venni, elég nyitni egy Seiko topikot.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
BAti77 #237446 üzenetére
Ez az óra nagyon szép. Tetszik a matt szíj és tok is. A koronazár nem hiány, mert nem búvár. Azért nincs antireflex, hogy retro kinézetű legyen. A Rolex sem használja. Ettől még praktikus lenne az igaz, de engem nem zavarna a hiánya.
Egyedül szerintem a békazáras csat lehet pár embernek negatív dolog, mert sok embernek kényelmetlen. Valamikor engem is zavar, ha túl vastagra csinálják.
-
Fall-N
veterán
válasz
dzsi23 #237443 üzenetére
Azon kívül, hogy az akokaliszis egy nettó f@szság szerintem a G-Shock is túlél pár évtizedet. A műanyag borítás tud öregedni, repedni vagy törni, bár nem hiszem, hogy a resin ilyen anyag lenne. De ha viseltes is lesz, akkor lehet olcsón cserélni a "karosszériát". Én mondjuk hosszú távra az acél tokosat venném, azt is fel lehet újítani. A szerkezet meg szerintem nem nagyon meg tönkre, maximum ha gagyi az elem és kifolyik. Bér ha tönkre is megy, gombokért cserélik.
Meg amit kihagytam, az a szíj. Az biztos el fog szakadni egy idő után, de ahhoz is van cserealkatrész.
-
Fall-N
veterán
válasz
dzsi23 #237365 üzenetére
Ó, elvárás az lenne vevői részről, csak a gyártók nem gondolják így.
Szerencsére nem csak kínai vonalon találni, elvétve Casio is rak zafírt az óráiba. Inkább a kerámia lünetta, ami tényleg ritka, ott tényleg a kínaiak adnak csak, egyébként festett alu vagy acél van csak.
-
Fall-N
veterán
válasz
Szilágyi84 #237332 üzenetére
Jók is néz ki ez a Citizen, nekem ez a cápás szíj is bejön. Annyira amúgy sem vagyok oda a gumi vagy szilikon szíj azért, bár a búvár vonalhoz illik az tény.
-
Fall-N
veterán
válasz
dzsi23 #237270 üzenetére
Nem is pörög az exkluzív topik.
Ott csak read only vagyok eszköz és kedv híján, hogy oda írjak.
De az is érdekes kérdés, hogy a svájci Tissot elég exkluzív?
Kínai topik sem megy annyira. Mondjuk nem bánom, hogy igényesebbek lettek az emberek és nem vesznek pár dolláros Soki és egyéb csodákat. Viszont az igényesebb órák érdekelnének pl. San Martin, Heimdallr stb.
-
Fall-N
veterán
válasz
Magnum_ #237262 üzenetére
Nekem az elődje van, annak az üvege zafír, de ugyanígy néz ki. Igaz az 17ezer Ft volt. Ezen nincs igaz dátumablak. A pontos típusa [MTP-1200A].
-
Fall-N
veterán
válasz
erik365 #237251 üzenetére
39 és a 42 mm között nincs nagy különbség. De sok múlik a tokfülek nagyságán, meg az is szubjektív, hogy kinek mennyire kényelmes. Van nekem egy 47 mm átmérőjű órám, aminek kicsi a tokfüle, de mégis kényelmetlen a nagy átmérő miatt. Pedig nem nagy a csuklómhoz képest és vékony kvarc óra. Ezzel szemben a ma már említett Casio MTD-1053 búvár vastag és 42 mm, mégsem kényelmetlen nekem. A csuklóm hasonló a tiédhez 18 cm átmérőjű.
-
Fall-N
veterán
válasz
freelanced #237227 üzenetére
A Casio MTD-1053D-t ajánlom neked, nekem kettő is van, annyira megszerettem. Először egy kék számlapost vettem, múlt hónapban meg egy feketét. A kidolgozása jó, egyedül a szíj, ami nem tömör szemes, de engem nem zavar. Nem is értem, ennyi pénzért hogy fér bele ilyen minőség. Persze annyi hátránya van a többi drágább órákhoz képest, hogy a lünetta az nem kerámia hanem festett acél, így kicsit jobb kell rá vigyázni. Az üveg természetesen ennyi pénzért ásványi, nem zafír. Viszont ebben az ársávban kiemelkedő, hogy 200 M vizzállósága van és rendes koronazár is van rajta. Ezzel kicsit kitűnik a többi asztalbúvár közül.
-
Fall-N
veterán
válasz
gyuszmó #237197 üzenetére
Az a kérdés, hogy az összes funkciót kihasználnád vagy elég lenne egy sima Citizen fényevő? Rengeteg jó és szép órájuk van sokkal olcsóbban, akár titánból is. Gondolom az óra kinézete tetszett meg. Rossz vételnek nem mondanám, azt te tudod mennyire sínylené meg vagy nem a költségvetésedet.
-
Fall-N
veterán
válasz
hdanesz #237092 üzenetére
Magyar oldalon azért nem találsz, mert totál ismeretlen az átlag emberek számára, így rizikós tartani a boltnak, mert könnyen a nyakán marad. Ugyanezért nincsenek készleten színes számlapos órák. Általában a kevésbé kockázatos fekete, fehér ami megy. A márkákban meg nagyjából lefedi (sajnos) az átlagos emberek igényét a Q&Q, Casio, Citizen, DK, Seiko, Orient stb., amikkel tele vannak a boltok.
Másrészt ha nincs magyar márka képviselet, akkor a garancia estén csak szervizbe küldés marad, amit szintén nem szeret sem a vásárló, sem a boltos, mert sokkal több idő.
-
Fall-N
veterán
válasz
Lami66 #237037 üzenetére
Hát ez az. A GPS sokkal pontosabb lenne és a lefedettség is megoldott. Csak a gyártók direkt a drágább kategóriába pozicionálják. Meg nem mindegyik fajta órához elérhető amúgy sem. De szerintem a BT sem lenne rossz megoldás. Elég egy alkalmazás a telefonhoz és szinkronizál az internetről. Lásd Casio.
-
Fall-N
veterán
válasz
gipsztigris #236778 üzenetére
Ilyen esetekre is jó a Vostok Europe.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
5-ös kezelő #236725 üzenetére
Szerintem meg nem. Ha a csavar nincs sokat csesztetve, akkor pár nyitástól nem megy tönkre. Ha mégis akkor filléres tétel az a pár csavar. Ahhoz nagyon balféknek kell lenni, hogy a menetet tönkretegye valaki. Egyedül a vízállóság szempontjából gyenge pont, de meg lehet oldani, csak nehezebb.
-
Fall-N
veterán
Nekem van egy. Élőben egyáltalán nem rossz, nem is tudom, hogy ennyi pénzért, hogy is tudják így megcsinálni. Nekem a fekete számlapos van. Egyáltalán nem rosszabb a kidolgozása, mint a 3x ennyibe került Seiko 5-ömnek. Persze a szíj, nem tömör szemes, de ha józanul nézzük, ennyi pénzért egy svájci fém szíjat sem kapni.
-
Fall-N
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 0 km! ÚJ! Ninebot MAX G2 elektromos roller 32 km/h
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest