Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigmasterg
addikt
-
rbalint88
addikt
válasz
NYJ75 #275240 üzenetére
Erre egy jo valasz van: menj el a butikba es probald fel. Nekd kell a sajat kezeden latnod es erezned, hogy melyik a kenyelmesebb, jobban tetszo, stilusodhoz jobban passzolo darab. A SMP300-ba bele voltam (meg vagyok meg mindig*) zugva, de eloben tokre nem jott at, ugyhogy Speedmaster lett - amugy se akartam meg egy buvart, aztan iden csak lett meg egy a “MM200” (jobb szelso) melle
* a black on black on black keramias es az uj titanok is mozgatjak a fantaziamat, szerencsere egyikre sincs penzem es a kovetkezo 5-10 evben a prioritasi listan vegignezve nem
is lesz, csak ha nyerek a lotton. -
rbalint88
addikt
válasz
NYJ75 #247091 üzenetére
A Midok nagyon jo orak, csak soha ne akard eladni
nem csak itthon, az egesz vilagon borzalmas ertekvesztese van - kihozod a boltbol es instant az msrp negyedet-felet eri.
Kicsit olyan, mintha a Swatch Group se tudna mit kezdeni a markaval, be van szorulva a Hamilton es a Longines koze.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
NYJ75 #245845 üzenetére
Nem fogsz találni eredetit mert egyrészt nem készült hozzá csak fekete, az is a fekete tokos kiadáshoz, másrészt túl speciális a stift kialakítása hogy mondjuk a sima ocean star-é jó legyen rá. Baromi közel vannak a lyukak a tokhoz, annyira hogy nem fér közé egy NATO szíj sem. Én úgy oldottam meg hogy meggörbitettem egy rugós stiftet, ezzel a megoldással bármilyen gumi szíj rárakható.
-
Szulita28
senior tag
válasz
NYJ75 #245845 üzenetére
A hivatalos szervizétől lehet rendelni, ami esetedben a WDL, es valószínuleg a Váci utcában, a Millenium Házban lévőhöz kell menned (Fortis-szerviz).
Fájni fog az ára, keszulj fel... Sokkal olcsóbban is lehet hozzá nagyon jó gumiszíjakat szerezni (Borealis , Crafter Blue, Barton stb.). -
SOAD19
addikt
válasz
NYJ75 #242459 üzenetére
A Sinn oldalán, ez az egy üzlet van feltüntetve: [link]
1077 Budapest, Wesselényi utca 19.#242457 fagyalllo
Azt hittem, hogy sokkal kevésbé tartósak az alu lünetták. Mint, ahogy az ásványi üvegre is azt írják, írjatok itt páran, hogy nagyon hamar karcolódik. Azt hittem, hogy valami hasonló lehet az alu lünettával is. Akkor annyira nem nagy hátránya, ha az adott óra nem kerámia betétes. Amúgy nem vagyok én se az az ütöm-vágom a dolgaimat típus, inkább a másik véglet. Még a gshock-jaimra is vigyázok. Ugyebár ásványi üvegesek és emiatt mikroszálas kendővel szoktam tisztítani őket.Tudom, kissé blaszfémia, de ez van.
-
-
tomsolo
addikt
válasz
NYJ75 #242418 üzenetére
MIDO OCEAN STAR GMT
400k+
van fémszíjas verza is -
tomsolo
addikt
válasz
NYJ75 #242404 üzenetére
citizenről milyen gyorsan fogod megmondani az időt?
érted kifizetsz egy valag pénzt egy színes tányérért, aztán hunyoroghatsz éjjel nappal
a seiko meg a másik véglet, nálam súrolja a tökéletesen érdektelen számlapot, már majdnem gagyi (mea culpa), ez az old school driver egyébként sem a szívem csücske
átlag polgár számára semmit sem fog jelenteni hány forintos az órád, neked se így kéne megközelítened hanem, hogy milyen célra kell az óra - a menőzés nem elég, mert ahhoz a 600 guriga nem sok(lehet venni órát 300 ezer CHF - ért is, pedig a számlapja csak egy kézzel festett madaras kép)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest