- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lev Abalkin
tag
válasz
speedimi #275573 üzenetére
Nekem egy Fleuss-om van, tavaly év végén húztam be, 160 euróért, a minősége teljesen rendben van.
A 600 euró barokkos túlzás, a honlapjukon ( [link] ) folyamatosan vannak akciók, pl. az általad preferált háromból kettőt most is "féláron" kínálnak...
Személy szerint karakteresebb órának tartom a Spinnakert egy sima San Martin klónnál, még ha utóbbinak esetleg szebb is a kidolgozása.
Szóval hajrá, csak, könyörgöm, ne 600-ért, főleg, hogy erre még rájön a vám+ÁFA. -
andrew01
tag
válasz
speedimi #275565 üzenetére
Végre érdekes darabok - jók a számlapok mintázatai, színátmenetei... semleges színű lünetták, hogy ne legyen túl tolva, érdekes typo, testhezálló mutatókészlet. Univerzális méret, már csak zafírral kellett volna megtoldani.
Mint a zsiráf - nem kéne, de van mit nézni rajta.
A segédszámlapok fémes pereme is nagy plussz, szépen meg tud rajta csillanni a fény. -
Deskdiver
senior tag
válasz
speedimi #273884 üzenetére
Ha jól dekódoltam, akkor Nico Leonard valamelyik rangsoroló videójában behúzta a szar kategóriába. Ő egyike a YT-on, mrbeast stílusú thumbnailekkel operáló, véleményformaló óramágusoknak.
-
eldoble
aktív tag
válasz
speedimi #272657 üzenetére
A kékek nekem is tetszenek, főleg az ami neked is megtetszett, de ez se rossz így képről NB6060-58L (a tiffany már nem divat ..., tudom van aki nem foglalkozik ezzel). Ja, automatát nem akarsz, akkor ez storno.
-
eldoble
aktív tag
válasz
speedimi #272637 üzenetére
Talán nem olyan szép, de olcsóbb: NB6031-56E
-
zoarden
tag
válasz
speedimi #271149 üzenetére
#271151 SOAD19 válasza általánosságban igaz, de Jomashop esetén nem ezt mutatja a gyakorlat.
Legutóbb ahogy itt illusztrálja - #271160 Memmaao
tapasztalata van meg frissen,
de ha Jomashopra keresel a topicban és kicsit többet olvasgatsz, azt fogod látni hogy többek tapasztalata korábbról egybeesik azzal amit Memmaao írt neked most válaszul. -
válasz
speedimi #271149 üzenetére
Szia! Válaszd ki a pre payed duty szállítást és jóval kedvezőbb lesz, mint a vételár és posta + 30%.
Nem tudom, hogy mi alapján számol a Jomashop, de itt van az én órám esete. A pre payed duty szállítás bőven nem volt 30%, N 1.3 lett így a szorzó, még csak a 27% magyar áfát sem érte el és egy forintot nem kellett fizetnem átvétel során.
-
bigmasterg
addikt
válasz
speedimi #266768 üzenetére
Nincs ezzel semmi baj.
Így néz ki egy óra ha használják is.
Ha valakit nagyon zavar, akkor a lünetta cserélhető.
De nem cserélném, meghagynám játszós, munkás órának.
+ ezkre szokták mondani, hogy története van. Ami főleg akkor érdekes, ha te raktad rá az összes karcot.Ha pedig a lünetta kopása zavar, akkor kell kerámia lünettás órát venni.
-
dzsi23
addikt
válasz
speedimi #265735 üzenetére
Ha a szélesség okés, akkor elég jó esélyei vannak, hogy jó legyen, de nem tudom megmondani, hogy milyen széles a lyuk a Citizened tokfüleiben és milyen vastag a kis pöcök a stiften, ami belemegy a lyukba. Legfeljebb visszaküldöd, ha nem jó (bár nem túl drága, nem tudom, hogy megéri-e visszaküldeni), vagy stiftet cserélsz, csak kicsit macerás ezeken a gyorscserés szíjakon.
A Citi csatját biztos nem tudod átrakni, így az fekete lesz.
Hogy a szíj színe mennyire fog passzolni az órához, azt sem egyszerű megmondani, de túl rossz nem lehet. -
dzsi23
addikt
válasz
speedimi #265371 üzenetére
Miért vársz estig? Előre akkor is tekerheted az időt, ha épp dátumot vált, csak visszafelé nem ajánlott olyankor, illetve olyankor a dátumot sem előre sem hátra nem szabad. Viszont ennek semmi köze ahhoz, hogy automata, mert kvarcokra is igaz.
Debrecenben van legközelebb normális órás.
-
SOAD19
addikt
válasz
speedimi #265362 üzenetére
Csak egy poén lett volna.
Siet az óra? Gondolom nem sokat, ilyenkor csak kihúzod a koronát, ekkor megáll az óra, majd mikor a pontos idő utoléri az órán mutatott időt, akkor korona benyom.
Ha meg van állva az óra, mert nem hordtam egy ideig, akkor nálam, ez a módszer a beállításra: elkezdem tekerni a koronát, míg át nem vált a dátum, ekkor már tudom, hogy délelőttöt mutat az óra, ezután beállítom a pontos időt, korona visszanyom. Majd miután megvan a pontos idő, jöhet a dátum beállítás. -
fagyalllo
őstag
válasz
speedimi #265362 üzenetére
Mindkét irányba tekergetheted a koronát, de csak egyik irányba húz, a másikba csak szabadon forog. A túlhúzás nem létezik, semmi értelme. Egy kézihúzós rugója megakad, ha eléri a teljes feszességet, az automata pedig bizonyos nyomaték felett megcsúszik. Felesleges teljesen felhúzni, tekersz rajta néhányat, beállítod, felcsatolod és hordod.
-
fagyalllo
őstag
válasz
speedimi #265085 üzenetére
Mérd meg, vagy guglizd ki, hogy milyen vastagságú stift van az órádban. Számít a közepe, amit a szíjba dugsz, illetve a vége, ami a tokfülekhez kapcsolódik. A gyárit lehet használni másik szíjhoz is, feltéve ha azon elég nagy a lyuk, mert a búvár stiftek vastagabbak. De arra is van megoldás, pl.: [link]
-
fagyalllo
őstag
válasz
speedimi #265078 üzenetére
Nagyon szép ez az óra!
Az integrált, gyorskioldós rugós stiftek mérete nem fog egyezni, a Citizen vastagabbat használ a búvároknál. A hagyományos stiftek átmérője mindenhol kisebb, kicsit lötyögni fog a tokfülekben. Van akit ez nem zavar, de semmiképp se ideális, hosszú távon a furatot is kikoptathatja és könnyebben kiakadhat. -
csabiks
senior tag
válasz
speedimi #264799 üzenetére
Spanyolból tudsz rendelni, megúszod a vámot, én innen rendelném.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest