- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
válasz
Tothgera30 #273660 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #251950 üzenetére
SKXA35 volt az ihletője...
-
kovsol
titán
válasz
Tothgera30 #250826 üzenetére
Mert a Seiko feljebb akarja magát pozícionálni, így tudatosan felfelé nyomják az árakat.
-
válasz
Tothgera30 #250826 üzenetére
Az ára max, nem az értéke.
-
válasz
Tothgera30 #250820 üzenetére
Azóta sem ér többet....
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tothgera30 #228628 üzenetére
Így is lehet mondani, de egy SEIKO által gyártott NH36-os werket én semmiképp sem sorolnék az aftermarket kategóriába.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #228625 üzenetére
Itt a katalógus: [link]
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tothgera30 #228625 üzenetére
Értelmezésbeli problémáid vannak szerintem.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tothgera30 #228549 üzenetére
Már miért ne lenne Seiko?
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Tothgera30 #228549 üzenetére
A Valeo gyártja, vagy miért aftermarket?
A Seiko Instruments Inc. márkajelzés a rotoron szerintem pont elég. -
Szilágyi84
senior tag
válasz
Tothgera30 #228513 üzenetére
Nekem egy kék volt amit én is megbántam , mert nagyon jó méretű és tetszetős , de nálam nagyon sietett kb 5 percet egy hét alatt összeszedett és ezért inkább más lett helyette.
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #228509 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #223941 üzenetére
Az SKX előtt, 86-ban jelent meg, a számlapon lévő Professional felirat is jelzi, hogy az Ashtray, Tuna kistesója.
A tok azokhoz hasonló kialakítású, az üveget menetes gyűrű rögzíti, a korona is igényesebb.
A szerkezet pedig kifejezetten búvárokhoz készített egyszerű, de masszív kvarc.
[link] -
@mriya@
őstag
válasz
Tothgera30 #223941 üzenetére
Sokunkat nem hat meg egy baltával faragott 7s26, inkább szeretjük a villanyos órákat. 😈
Ráadásul a Seiko elemes szerkezetei naggyon jók. -
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #223376 üzenetére
Jó vastag üveg, 17buy? Elsőre túl nagynak tűnt a rés az üveg és lünetta között, de ez kiemelkedik, azért a nagy letörés, ugye jól látom?
-
törölt tag
válasz
Tothgera30 #222991 üzenetére
Én is szeretem, bár csak néha viselem. Ár érték arányban nagyon jó vétel volt a maga idejében.
Empsepo: Igen, a fémszíj is nagyon igényes. A szemek és az end link is tömör!
Polarstar: Lehetnének azért jobb fotók is, bár általában kutyafuttában fotózom, nincs időm a tökéletes kivitelezésre.
Egyébként megvolt a kék számlapos - lünettás változat is, de azt hirtelen felindulásból eladtam. -
törölt tag
válasz
Tothgera30 #222260 üzenetére
Gratulálok! Sok mindenhez (is) passzol: [link]
-
dzsi23
addikt
válasz
Tothgera30 #217902 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #217902 üzenetére
Trükkös a számlap, egyszer fehérnek tűnik, de nagyon szép világoskék is tud lenni.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Tothgera30 #217897 üzenetére
Egy minőségi perlon szerintem illene hozzá. Ha nem is állandóan, de tavasszal, nyáron.
-
rbalint88
addikt
válasz
Tothgera30 #217897 üzenetére
na, akkor most kell menni aludni, a fémet csak odahaluztam... az biztos, hogy bőrből sem ilyen párnázottat raknék hozzá, hanem sima laposat. szín, minta? sokat el tudnék képzelni hozzá, egy középszürke vagy akár világosabb is menne hozzá, bár úgy lehet már kicsit csajos. ez a világoskék számlap nem egyszerűsíti a dolgot, nehéz hozzá sötét színűt rakni. valahogy egy sötétbarna is túl kontrasztos nekem ehhez.
-
rbalint88
addikt
válasz
Tothgera30 #217895 üzenetére
semmilyent. ha mindenképp fém kell, akkor csak ha van gyári, a tokhoz illeszkedő fazonú.
mivel hosszúak a tokfülek, ezért egy random fémszíjjal bután fog kinézni. még esetleg valami vékonyabb "szálú", sűrű szövésű milanese jó lehet, ami nem olyan, mint egy lovagi sodronying, hanem finom textúrájú. -
törölt tag
válasz
Tothgera30 #214974 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #213213 üzenetére
Tudatlan vásárló ellen nincs orvosság.
TheKresh: Továbbra is csak a JHP Seiko szervizt tudom javasolni, mezei órás nem ismeri ezt a szerkezetet.
-
válasz
Tothgera30 #213210 üzenetére
Ha nem is utód, a tokforma/kinézet egy az egyben arra hasonlít, megtévesztő.
-
Sungoo
addikt
válasz
Tothgera30 #213194 üzenetére
-
s4tch
veterán
válasz
Tothgera30 #213154 üzenetére
A Casio Sheen sorozatát is érdemes lehet megnézni. Páromnak egyszer egy ilyet vettem, jópofa óra, de ha nem tetszik, az ebay tele van a sorozat más típusaival is.
-
MARVEL
tag
válasz
Tothgera30 #213162 üzenetére
-
SI-ZO
csendes tag
válasz
-
SI-ZO
csendes tag
válasz
Tothgera30: Mekkora a max keret, amit óra vásárlásra szánnál?
#213152 dzsi23: Hát igen. Borzalmas ez a citizen! Borzalmas! 😁😂
Amúgy az órája ára, először 150ezer volt, utána felment 160-ra, legutoljára pedig azt írta, jóval több mint 100ezer forintot fizetett érte.
Ez nem valami a Citizent lejáratni akaró troll kérdés volt? -
Pé
senior tag
válasz
Tothgera30 #210953 üzenetére
Hátolyan Szejkós
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Tothgera30 #208581 üzenetére
Movado Series 800
-
-FreaK-
veterán
válasz
Tothgera30 #203986 üzenetére
Gyönyörű! És még az óra sem csúnya!
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Tothgera30 #203986 üzenetére
“Jenő, hosszú a hajad! Holnap borbélyhoz mész!”
-
válasz
Tothgera30 #202424 üzenetére
Kedves tőled, de ez csak szédelgés részemről, nem akarok most órát venni, sokkal fontosabb dolgokra kell a lóvé. Csak hát itt van ez a fórum a szép képekkel, én meg ki vagyok téve a csábításnak folyamatosan
-
gipsztigris
addikt
válasz
Tothgera30 #200546 üzenetére
-
apuc
őstag
válasz
Tothgera30 #200060 üzenetére
Ha megveszik.. 😎
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #200056 üzenetére
Nagy a hype a fb. Seiko csoportban, sokan bevásároltak belőle, aztán majd jól eladják egymásnak őket.
-
válasz
Tothgera30 #197321 üzenetére
Valami konkrét használt darabot akarsz? Viabox.
-
válasz
Tothgera30 #193692 üzenetére
Szerintem maximum ha valaki tulajdonos úgy dönt, hogy felesleges és eladja. Nekem is van egy vadiúj, gyakorlatilag nem hordtam, szépen elvan a polcon.
-
Sungoo
addikt
válasz
Tothgera30 #160202 üzenetére
Jéééé, Te élsz?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tothgera30 #144700 üzenetére
Azzal is, de most a nato a nagy kedvenc nálam.
-
toughbook
csendes tag
válasz
Tothgera30 #144623 üzenetére
nagyon megijedtem az első három szó után, de szerencsére megnyugtatóan folytatódott a sztori
-
resool
aktív tag
-
Skimaster
senior tag
válasz
Tothgera30 #128725 üzenetére
PL tőlem.....
-
nostromo73
tag
válasz
Tothgera30 #116556 üzenetére
igen ez sok mindentől függ, tok formája, fülek távolsága, stb..stb...de nekem most célom volt hogy ha lehet,akkor max 42mm legyen...és a magassága se legyen 13-14mm felett......
Mondjuk véletlen találkozás volt...először nagyobb márkákba gondolkoztam.... ...de vagy az ár, vagy más miatt....
kiesett egy-két modell..aztán bementem a boltba ezt modellt érdekesnek találtam ( bár tudom a márka nem annyira népszerű ) ..felpróbáltam ( tetszett )...meg aztán jó árasítva is lett...így elhoztam.... -
nostromo73
tag
válasz
Tothgera30 #116554 üzenetére
-
busman
veterán
válasz
Tothgera30 #114379 üzenetére
Én is a jézuskával hozatom.Vagy egy mako Xl lesz vagy az a citizen.
-
busman
veterán
válasz
Tothgera30 #114307 üzenetére
Itt van 140 dodoén is nézegetem.Most egy kicsit pihentetem,mert kitör a botrány otthon...
-
nbukta77
addikt
válasz
Tothgera30 #114299 üzenetére
260€ volt itt kint. Christ uzletben vettem. A festina pedig 500€ azt pedig Juwelier Kraemer boltban.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Tothgera30 #110627 üzenetére
Amikor végre legalább a hétvégeken a nyárnak megfelelő programokon veszek részt? Akkor igen
Júniusban nagyon nem volt ilyen.
Ra3: A citromnak citrom, a kéknek kék a mutató és az ikon a számlapon, míg a fémszíjas és a fekete fehér ikonnal és narancs mutatóval vannak. Kb. ezért, és a divatszín miatt volt nekem egyértelmű hogy narancs lesz. Csak a színeseknek kétszínű a lünetta, a feketének és a fémszíjasnak valóban csak fekete.
És nem tetszenek a klasszik búvár dizájnok. Ez nem az, azért tetszik.Köszi mindenkinek. Tegnap és ma már vízben élveztem az együttlétet
-
DR01DMAN
aktív tag
válasz
Tothgera30 #110285 üzenetére
Köszönöm!
Na meglestem a második generációs szörnyeket, nagyon szépek, de az létezhet, hogy csak a másodpercmutató színe amiben eltér elődjétől? Nem vettem észre más különbséget, de lehet azért van mert kicsit vaksi vagyok.
(#110281) fiktív1: Megtudom érteni, nagyon szép.
(#110291) 5-ös kezelő: Köszi a tanácsot. Átérzem a birtoklási vágyad, az ilyen kis szépségek vonnzák az embert, mint mágnes a vasat!
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tothgera30 #110285 üzenetére
DR01DMAN : Sztem is az srp-t vedd. Ma engem is elkapott a szörny utáni vágy, elraktam a Flightot és kínai párost. -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tothgera30 #110226 üzenetére
Nálam most pihen a Monster, még a seri nép óráit tesztelgetem /Rodina, MM/. Éjjelre Flight a láthatóság miatt.
Omegához gratula, szerencsére engem nem vonzanak a drágább órák. Na jó, azért egy Panerait bevállalnék próbahordásra. Vagy egy Condy - féle Fortist.
-
fiktív1
tag
válasz
Tothgera30 #109916 üzenetére
Bíztam benned!
-
g0n21
senior tag
válasz
Tothgera30 #109713 üzenetére
De, jogos, bocsi. Átszaladtam a hsz-eden, csak a kép utáni kommentek maradtak meg.
Mostanában elég felületesen olvasom a topikot, túl sok az új Seiko, és az alter-márkák, hiányzik már valami svájci, vagy vintage.. -
busman
veterán
válasz
Tothgera30 #109717 üzenetére
"Most komolyan" nekem úgy tűnt.My bad..
-
busman
veterán
válasz
Tothgera30 #109713 üzenetére
Rajtad kívül zavar ez valakit?
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Tothgera30 #109671 üzenetére
-
Babarnew
tag
válasz
Tothgera30 #109677 üzenetére
egy előző szériás monster-en volt ...
-
condy
senior tag
válasz
Ez tényleg jó. Meg is osztottam a Face-en.
-
squir
aktív tag
válasz
Ezt élmény volt olvasni!
Köszi!
-
g0n21
senior tag
válasz
Tothgera30 #109358 üzenetére
Ilyen képek alapján kutyaszart sem vennék...
-
Takuun
aktív tag
válasz
Tothgera30 #108340 üzenetére
Jó hát igen 43 mm lenne az igazi. De az én változtatásaim igazából kivitelezhetőek lennének simán. Kivétel a kerámia lünetta gravírozása.
-
Takuun
aktív tag
válasz
Tothgera30 #108314 üzenetére
Ebay-en azért szokott lenni, de azonnal elviszik. Amúgy elégedett vagyok vele.
Amin változtatnék (és szerintem lehetne is):
- C3 vagy BGW9 festék használata
- erősebb nagyító
- kerámiába mart számok
A méretével kezdek megbarátkozni (nekem kicsi), de továbbra is nagyon húz a szívem egy Orient Ray felé. Bár a Ray még kisebb volt a kezemen
Ha érdekel valakit akkor egy rövid összehasonlítást írok majd a Constellation vs. Ocean témában.
Elöljáróban ami nekem nagyon fura:
Constellation: a rotor hangos, de a szerkezet működését (ketyegés) nem hallani (50m-ig vízálló)
Ocean GMT: rotort nem hallani, de a ketyegését simán tisztán kivenni (300m-ig vízálló)
Ez mitől lehet?Ja és köszönöm a válaszokat a koronáról való húzást illetően. Azt hiszem 10 perc csuklójáték 1x egy héten (hétvégén, mert akkor nem hordok órát) belefér
-
skx007
csendes tag
válasz
Tothgera30 #107923 üzenetére
Monsters...
Király kép
-
hdman
őstag
válasz
Tothgera30 #105680 üzenetére
Most itt a lehetőség,hogy újra legyen
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tothgera30 #104617 üzenetére
Ha meglesz addig.
Sokakat érdekel szerencsére -
vadászcsiga
félisten
válasz
Tothgera30 #104617 üzenetére
Még nem raktam ki, majd este vagy holnap wifi közelben
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Tothgera30 #102486 üzenetére
Black Monster a Seiko-tól.
-
BAti77
aktív tag
válasz
Tothgera30 #102486 üzenetére
-
Martin1910
csendes tag
válasz
Tothgera30 #100770 üzenetére
Volt már replika órám, annak semmi baja nem volt működésileg(igaz a gumi szíj megadta magát). Akkor ez hogy van?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Tothgera30 #100232 üzenetére
Köszi, már mindkét kezemen óra van...
. Hülyének is néznek a kollégák, bár csak járatom őket. De megfordult a fejemben, h veszek még egyet tartaléknak, annyira jó.
Vadászcsiga : Bocs, ha negatív voltam, nálam ez alapvető. A pesszimista csak egyszer csalódik.
Kalifornia nem jön be.
Csabulaxi órája igen /mármint a számlap, mutatók /, ha nem túl nagy a tok. 40-es max., az jó mindenkinek (except Chewbakka).
Vegyünk Rodina ST17-et, és tuningoljuk. Elég lenne a logót cserélni, meg egy nullszerviz. De egy Radiomir stílusra is rá tudtok beszélni a Marina Militare-tól. Bár itt már a számlap színén meg a mutatókon is össze lehetne veszni. És mikor hordanánk, mert mindenkinek megvan a kedvenc mindennapos órája. Csak azért, h a dobozban pihenjen? - Mindig ezek a negatív hullámok. Ott lesz a híd. -
Szizol
tag
válasz
Tothgera30 #100081 üzenetére
Tényleg nem túl kifinomult a kommentáló stílusa
Viszont szerintem ha szeretnéd növelni a hirdetés hitelességét akkor érdemes lenne feltölteni pár képet a konkrét óráról akár befóliázva is. -
jookomak
őstag
válasz
Tothgera30 #100086 üzenetére
Nem akarok beszólni, de az a véleményem, hogy alapvetően igaza van, persze a stílusa nagyon gáz.
Nincs saját kép, bolti ár feléért, előreutalással, számára ismeretlennek. -
condy
senior tag
válasz
Tothgera30 #100074 üzenetére
Csatlakozom Gonzi-hoz és megyek én is. Nem vagyok egy hirtelen ember, de most minden bicska kinyílott a zsebemben. Írd meg neki, hogy a Vaterka nem a Falu TV, hogy minden p@r@szt belepofázzon!
Szabi:
Egy másik helyen leltem rá, a képre, de én is elfogadnám ezt a kis hímest!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tothgera30 #100086 üzenetére
Elküldtem a vaterának a levelezésünket. Gondolom nem történik semmi
Condy
Viszont -
vadászcsiga
félisten
válasz
Tothgera30 #100081 üzenetére
Jo most már leesett.
Tavaly is vilt egy ilyen eseted. Nekem sosem írnak ilyenek, bár most belefutottam egy hazug eladoba aki önkényesen ugy döntött nem küldi el a termeket, adott egy negatívot amiben panaszkodik hogy felvétele van arrol hogy en mindig egy órával előtte hívom hogy találkozzunk ezert neki sosem jo. Nem is tudom a számat, továbbá 200 km van köztünk
Ja, és mérgében lekapta az összes termékét az oldalról. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Tothgera30 #100079 üzenetére
Milyen többiek?
Kapóra jött neked ez a szájkaratés nem? Ma regisztrált. Gyanús vagy. déja vu érzésem van
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tothgera30 #100071 üzenetére
Es ugy tűnik csak emiatt regisztrált. Megáll az ész
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ne törődj vele, magányos ember. Valakibe bele kell kötnie hogy valamiféle inger legalabb érje őt ezen a családi ünnepen. Negatív vagy pozitív mindegy
-
g0n21
senior tag
válasz
Megyek veled
-
alphaville
aktív tag
válasz
-
Misi1979
őstag
válasz
A helyedben gyorsan letiltanám ezeket a licitálásról, simán lehet, hogy szivatásból leüti.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #99315 üzenetére
Többes szám? Mennyi, milyen?
-
szundybence
aktív tag
válasz
Tothgera30 #98115 üzenetére
Gyönyörű lenne, ha nem éktelenkedne rajta egy éles széllel rendelkező méretes korona. Sértené a csuklómat. Kár, hogy az 5-ös sorozat középről lefelé eltolt és majdnem teljesen rejtett koronáját itt nem alkalmazták. Ha még az is meglenne, nem kellene ennél jobb-szebb automata a világon!
-
teratti
senior tag
válasz
Tothgera30 #96266 üzenetére
Héliummal töltött...
-
válasz
Tothgera30 #95476 üzenetére
Ejha... 300k...
-
Dzsana
senior tag
válasz
Tothgera30 #96236 üzenetére
Tényleg Te élsz fordítva, nyáron sokkal jobban izzad az ember, berohad a bôr szíj, nem is szellôzik úgy. A hidegben sem kellemes a fém szíj, ezért azt célszerûbb tavasztól ôszig hordani, utána a bôrt.
-
WiZARD
addikt
válasz
De nem bírom a tiebreaktime egyes hirdetéseiben ezt a stílust, és összehordott kamut...
Héliummal töltött, hát persze
GS szerkezet, majdnem, de azért mégse az. A 8L35 egy díszítés és szabályzás nélküli 9S55. De attól még nem lesz GS szerkezet. Ezzel az erővel a Steinhartjaim elabore 2824 ETA-jára rámondhatnám hogy IWC, Tudor, stb szerkezet van bennevásárló megtévesztése rulz.
az árakról, és ahhoz kapcsolódó meséről ne is beszéljünk:
"Értéke nemzetközi oldalakon 2000 euró felett, nálunk természetesen alacsony, befektetési áron."
lol picit odébb 1500-1700$ környéke, de még chrono24-en is van 1600€-ért újnak hirdetett, németországi darab... -
fagyalllo
őstag
válasz
Adnál érte 1-2 Monstert?
Hát még az évfordulós, limitált SBDX012: [link]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Tothgera30 #95001 üzenetére
De jó fej, akkor hagyd meg őt bondként
nokia123
Privát üzenet írása -
vadászcsiga
félisten
válasz
Tothgera30 #94992 üzenetére
Nem jo hozzá ez a nato
szerk: ja hogy 20-as? Pláne
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #94992 üzenetére
Menő a 20-as szíj
-
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #94735 üzenetére
Postás meghozta, megmutattam a kollégámnak és lenyúlta, azóta ő is csak ezt hordja
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Tothgera30 #94259 üzenetére
Akartam ilyet venni és 300-ért doboz ,papiros megérte volna.Sajnos a mutatói zavaróak külön szokni kellene,hogy le tudd olvasani az időt,nézd csak meg.A másik ,hogy tudom,hogy melyik órának állit emléket,de ettől még a tok kiképzése oldalról nézve nagyon nem tetszett.Mondhatnám ,hogy férfiasan szögletes,de a szemből látható arculatával nem illik össze.Elsö ránézésre tetszik csak.Három db. volt a nagy kerben kb. két éve, na ez a három köröz itt a kereskedők között.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Tothgera30 #92983 üzenetére
Szerintem ugyanaz az óra.
Ha megnézitek az előbbi linkemet, amikor régebben szó volt a film 2. részének órájáról van több hozzászólás is, de a kérdésemre igazi megnyugtató válasz nem érkezett, hogy miért nincs rajta márkajelzés, pedig még a wc csészéket is kitárgyaltuk.
Na, hogy ráéreztem a keresés funkcióra?! Köszönöm!
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Tothgera30 #92973 üzenetére
-
condy
senior tag
válasz
Tothgera30 #92973 üzenetére
2-3 hete néztem a filmet, egy másik jelenetben ki is kockáztam az órát, de már nem emlékszem.
Skimaster: Mondjuk nekem ez van [link], de én meg vagyok vele elégedve.
Na persze anno nem 350-ért hozta Tomi. -
fagyalllo
őstag
válasz
Tothgera30 #91183 üzenetére
A cipőd talpának mi dolga az ülőlapon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ASUS notebook topic
- Apple MacBook
- Revolut
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest