- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evo87
őstag
válasz
Szizol #149184 üzenetére
Azt láttam...de tegnap délelőtt még nem volt. Első körben kék Ray izgat, aztán ha az sokáig nem lesz akkor kék Mako vagy fekete Ray lesz belőle. Bevallom a Mako tetszett nagyon amikor megvolt, de mostmár a Ray lünettabetétének nagyobb számai és a szám nélküli számlap miatt sokkal jobban bejön a Ray.
-
Fleto93
tag
válasz
Szizol #124172 üzenetére
Szizol Köszi! Igen, ott vettem. Aki környékbeli és NATO szíjat keres, annak szerintem mindenképp érdemes benéznie. Minden méretből van többféle szín, és csak 2e Ft. Minőségre nem tudom milyen a neten rendeltekhez képest, de nekem nem tűnik rossznak.
7s26c Igen, nekem is ez tetszett meg.
Egyébként ez a logarléces keret szerintem elég nagy királyság (mérnök leszek egyszer, nézzétek el
). Egyszerűbb pl. belőni egy árfolyamot, és utána gyorsan leolvasni az óráról, mint fejben számolgatni.
Aki nem ismerné a működését ezeknek (talán nem én vagyok az egyetlen újonc): [link] és [link] -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Szizol #100336 üzenetére
Add2, ezesetben otthon mivel tudom szakszerűen a pöcköt kiszedni a szemek közül?
Szerintem nekem kicsit szoros a szíj. Nemhigy újj, semmi nem fér be alá, holott igazából nem szorít csak kipróbálnám kicsivel lazábban. Ehez viszont most vissza kellr aknom egy fél szemet.... -
mate543
tag
válasz
Szizol #100256 üzenetére
Erről a márkáról mit lehet tudni? Megbízható?
Mennyivel jobb ez, mint mondjuk amit belinkeltem, vagy ezek?
http://astoriaoraplaza.hu/hu/karorak/doxa-karorak/new-tradition-karorak/14/2111002101-karora/118
http://www.royalora.hu/tissot-karora/classic-dream-karora/T033.410.36.051.01
-
busman
veterán
válasz
Szizol #53117 üzenetére
Az olcsó,eléggé silány minőségű...
Ezek már tartósabbnak tűnnek.. -
ServeChilled
csendes tag
válasz
Szizol #34673 üzenetére
Köszönöm mindannyiótoknak a segítséget!
Nem egyszerű az óraválasztás, igazából a legjobb az lenne, ha mindegyiket megtudnám
vásárolni amiket ajánlottatok! :-)Egyenlőre maradt a világos számlap és a Seiko 5 sports... ( nemrég már meg is hozta a futár
).
Viszont egy "elegánsabb" darabba még beruháznék azért mostanában. Sötét számlap (fekete vagy szürke), fémszíj, de ezt kevesebbet hordanám majd, uh. lehet, hogy érdemesebb lenne egy quartz vagy eco/solar szerkezetes órát választani ?!
-
Gabor970
addikt
válasz
Szizol #33294 üzenetére
hát ezért írtam többek közt, hogy annyiért nem vennék orientet. Pl sokkal inkább ezt a tissotot venném, vagy bármi hasonlót.
Mindemellett még azt is gondolom, hogy megeshet, hogy az orient jobb minőség... De mégsem svájci óraEgy suzuki is többet bír meghibásodás nélkül, mint mondjuk egy alfa, ám ha 5 millám van autóra, akkor nem suzukit veszek. (eddig két suzukim volt nekem, és a családban összesen 6)
-
-
seiko
senior tag
válasz
Szizol #30282 üzenetére
Írtam is egy sorrendet.
A dlc-vel semmi tapasztalatom (szerintem nem is lesz), de a többihez már volt szerencsém.
Persze, hogy sok függ a technológiától és a viselési szokásoktól, de el kell fogadni, hogy idővel minden bevonat megkophat.
Ráadásul a sérült pvd-t tudtommal nem tudják javítani sem! -
Neurotoxin
őstag
válasz
Szizol #29969 üzenetére
Inkább az a kérdés, hogy megéri-e nyomáspróba nélkül kockáztatni? csabulaxi által linkelt cikk alapján már érthetőbb a magyarázat, hogy miért van erre szükség. Úgy érzem egy kis izzadság vagy egy hirtelen jött eső miatt nem kockáztatnám az órámat. Ha elosztom 3 évre az árat, úgy már nem vészes, de azért még mindig messzeáll a csabulaxi által írt 1,500Ft-tól. Szegeden pedig a Babósék tudomásom szerint az egyetlen hivatalos Tissot-Certina szerviz. Csak nem jártam volna jól, ha egy sarki óráshoz viszem, aki talán még szét is barmolja a hátlapot. Hiába "csak" quartz, vigyázni szeretnék rá.
-
gatto_
senior tag
válasz
Szizol #29291 üzenetére
A főnököm novemberben kapott egy Tissot V8-ast G10-es szerkezettel. Nos, az is hibásnak tűnik. Rapszodikus módon késik. Van hogy két hétig pontosan jár, aztán egyik napról a másikra késik 20 percet. Aztán egy hétig megint pontos, majd késik 5 percet. Most tervezi bevinni a márkaszervizbe gariztatni, csak az a baj, hogy nem könnyű rekonstruálni a hibát.
Nekem is van egy hasonló V8-asom, ugyanezzel a szerkezettel, több éves, és hibátlan.
Szóval ki kell fogni. -
epinephrin
csendes tag
-
macikos
addikt
válasz
Szizol #26407 üzenetére
"-Milyen órád van?
-Rolex Submariner, 300 méterig vízálló, a világ egyik legjobb búvárórája.
-Na és strandon, kézmosáskor, stb. rajtad szokott lenni?
-Hülye vagy? és ha beázik???"Ezért vicc az összes búváróra. Ki használja ki? Senki. Ember nincs aki 300, de még csak 100 méterre is lemerülne. Ha mégis, akkor búvár az illető és nem Rolexben fog merülni. De még számtalan hasonló dolog van ezeken az órákon. A búvárlünettát ki használja közülletek a való életben, de tényleg?! Tachométer a másik.
Semmi haszna, a lényeg hogy benne van. -
afgk2012
tag
-
TripleB
senior tag
válasz
Szizol #25742 üzenetére
Köszönöm Neked is!
Ez az Orient óra tetszik. A 37mm-es tokátmérő tán még jó is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest