- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Dzsana #166167 üzenetére
Egyszer régebben privátoztunk erről, onnan nekem is a 150 rémlett.
Nem régen tett fel a FB csoportba egyet valaki, nem patika, de nem is túl lepusztult állapotban, hogy mennyit érhet? Ott mindenki 30-35-ért akarta megvenni tőle azonnal
Pedig nem is akarta eladni az ember, csak érdeklődött... Most akkor vagy ennyire sokba kerül rendbetenni egy átlagos példányt, vagy ennyire sokat akart keresni rajta a sok neppergyerek?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz
Dzsana #145377 üzenetére
Köszöntelek, Mester, újra körünkben.
Coca és Roli részemről. Omiból csak retro darabok fognak meg. Ha a Roli tokja nem simul csuklóra, az sem. /Negyven éve még a Pepsit ittam, de megváltoztatták az ízét. Mint a Boci, Tibi, Piros Mogyorós : hátrányukra, természetesen. Finomról a majdnem fogyaszthatatlanra/.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
Dzsana #135008 üzenetére
Lehúzós oldal, eredeti katalógus fotókkal. Mostanában rengeteg ugyanilyen oldal jelenik különböző web címeken. Olvastam ,hogy volt aki bedőlt ezeknek. Nem kapott semmit az oldal meg megszűnt. Kapcsolat: egy darab e-mail cím. Se telefon, se cím. Kerülendő.
Az e-mail címük pedig: -
squir
aktív tag
válasz
Dzsana #134579 üzenetére
Köszi, igen.
M1ó volt a legózásért a felelős.
A werk (nem tudom, mennyire látszik a képeken) polírozott, arany chaton-okkal. Egy 60-as évekbeli, krómozott tokos BWC-ben volt eredetileg (ezért írtam a kötődést a márkához)
A tok svájci gyártmány (mellőzni akartam a kínai cuccokat... ) 38-39 mm, 316L acél, elől zafírüveg, hátlapban edzett ásványi. -
@mriya@
őstag
-
Rundumdi Úr
csendes tag
válasz
Dzsana #132549 üzenetére
Hmmm - köszi az infót és a képeket!
Hja én az amfibiámat Münchenböl rendeltem másfélszeres áron de alkalmazható garanciával; és ha két év távlatából jól emlékezem, a kereskedö szerint (poljot24.de) minden általa eladott órát eladás elött szervizel.
Nincs is vele baj.
Azért dícséretes az orosz órákra nézve, hogy 5-ös kezelö(?) példánya zsír nélkül is ment azért! -
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Dzsana #131753 üzenetére
Valamiért ez ugrott be a posztról
Gyönyörű lett mindkettő, komoly munka! Lehet tudni, hogy mibe fáj egy ilyen volumenű felújítás?
-
rauschie
senior tag
válasz
Dzsana #131663 üzenetére
Oké, ez a hsz kicsit trógerre sikerült, valahogy így nézne ki fórum-kompatibilisen:
Sziasztok! Meg tudná esetleg valaki adni egy olyan órás elérhetőségét, aki meg tud javítani egy Pierce 134-es szerkezetet? Annyiban nagyon szívesen segítek neki, hogy akármilyen angol vagy német nylvű leírást szívesen lefordítok, tudom, hogy ez a szerkezet se nem elterjedt, se nem egyszerű. Előre is köszönöm! -
fagyalllo
őstag
-
von toth
tag
válasz
Dzsana #129906 üzenetére
Jajj, üzleti érzék kell ám!
Tessék csak vigyék az órát friss ropogós! Vegyen kend egy szépet a menyecskének stb...dumák. Áh tudom miről beszélsz. Volt hogy húsz képet küldtem, harminc üzenet aztán a válasz a köszi az infokat.
De fikázni azt sokkal jobban tudnak és az egyenesen arányos a pénztelenséggel.
-
Dzsana
senior tag
válasz
Dzsana #129832 üzenetére
Ja, és még egy titok, bár Te biztosan tudod, mert oly jól ismered az órás szakmát, de sokan meglepődnénk, ha tudnák, hogy jó pár nagynevű órásnak bedolgoznak ilyen otthon dolgozó órások. Sok munkát bevállalnak, nem haladnak, s kiadják alvállalkozásba, mindezt az ügyfél tudta nélkül.
-
@mriya@
őstag
válasz
Dzsana #129825 üzenetére
Pontosan a tisztességes, és bejelentett szakemberek kénytelenek magasabb árakat kérni, mivel nagyon magas az államkassza felé irányuló (kötelező) befizetésük is.
Aki fenntart egy műhelyt, neadjisten van egy alkalmazottja is, nem tud megélni annyiból, mint Jóskapista, aki otthon, a haveroknak-ismerősöknek dolgozik, és a bevételei után nem fizet egy fillérnyi sarcot sem.És hasonló okok miatt nem tud árban versenyezni egy magyarországi szaküzlet egy kínai internetes áruházzal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest