- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
minas
aktív tag
válasz
s4tch #214369 üzenetére
"- 37.000 yen (normál ára ~42 ezer körül van"
Ez azért messze van..
Nem bonyolult az árképzés, ami az esetleges saját megvásárlást illeti. A kereskedő árképzése talán kicsit bonyolultabb, de ne beszéljünk már ekkora haszonkulcsokról és különbségekről az összegek ismeretében.
Tehát az említett óra jp amazonon 37800 yen. (+ szállítás, + ÁFA, + vk költség (ha te veszed). Itthon ez most akciósan (te linkelted mindkettőt) 109100.-Ft. Garanciával, számlával, haszonnal. Az említett matek még viszonyítási alapként is erősen sántít. De végül is nekem tök8, részemről ennyi. -
válasz
s4tch #213564 üzenetére
Az a jó a netes, jó messzi webshopokban, hogy ha október elején leadtad a rendelést, akkor karira talán át is veheted, ha levámkezelték.
Két sapit rendeltem az usákoktól - megakadt a vámon - a puha csomag fennakadást okozott.
Most irásban nyilatkozhatok, mi van benne - és megint 3 hetet várhatok rájuk. -
válasz
s4tch #213549 üzenetére
Nos, az nem fog megváltozni. És erre akár mérget is vehetsz.
Mindenesetre a GECIS (General Electric+CIS) akkora kavart keltett a magyar szál (Tungsram) miatt, hogy egy év után megszüntették a nevet és még tulajdoni váltás is lett. A szakma igencsak kiröhögte a General Electric-et.
-
gonger
senior tag
válasz
s4tch #212590 üzenetére
Furcsa, hogy egy órás topicban ennyien nem értenek ezzel az állításommal egyet, de ettől még így van. Bármilyen komolyabb szolgáltatást, terméket akarnak eladni, vevői oldalon egyre gyakrabban merül ez fel, hogy megjelenés alapján döntenek. A multik tele vannak Y generációs alkalmazottakkal. Akik "egyéniségek", öltönyhöz nem vesznek zoknit, nyakkendőt megkötni sem tudják(na nem ezért nem veszik fel), hajukról meg ne is beszéljünk... egyre több ilyen helyen (pl bankok) megy az, hogy betesznek egy órás dobozt és reggel kiosztják, hogy ki-melyiket vegye fel. Nyilván egyik sem Bill Gates, de éppen ezért kell valami ami komolyabbá teszi az illetőt. Ugye Ti is sokszor kapjátok meg azt, hogy "de szép órád van" ? Azért mert figyelik az emberek, akárcsak azt, hogy egy üzleti megbeszélésre milyen autóval érkezel, milyen az öltönyöd, vagy milyen az órád. A csajok is megnézik egymáson a fuxot, cipőt, táskát stb. Ilyen ez a világ...
-
fagyalllo
őstag
válasz
s4tch #211116 üzenetére
Nincsenek kisebb GPS-es órák, gondolom még kell a hely a technikának, pár év múlva majd jöhetnek a karcsúbbak, akár már női méretben is.
Az árban viszont szépen lépked lefelé a Citizen, de ez már a felszereltségen is meglátszik, az üvege nem zafír és a fémszíjasok csatja elég bénácska, lemez a közepe és nincs rajta állítási lehetőség, csak a szemekkel lehet játszani. -
-
jlaudio
tag
válasz
s4tch #209107 üzenetére
Na ez nem sokat segitett, mert azt mondja, hogy az én órám 2008 és 2018 között készült
mondjuk ezt én is tudtam, hogy ezt a modelt ebben a periódusban gyártották.
Közben megjött az órástól a beszabályozás eredménye, meg tudja valaki magyarázni, hogy mi mit jelent? Végül úgy döntöttem, hogy beválalok egy karbantartást (olajozást) hátha jobb eredményt ad. Mondjuk az órás mondta, hogy megvan rá az esély, hogy az óra balansz? problémás és nem lesz pontosabb. -
csedaviasd
csendes tag
válasz
s4tch #209125 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Az, hogy nincs nagy respektje annyira nem zavar mert az a lényeg, hogy nekem tetszen az óra, eladni pedig nem tervezem, nem vagyok az az adok-veszek típus, ha valamit megveszek azt "örök életre" veszem magamnak. A Davosa előtt Steinhartokat nézegettem, pontosabban a jubilee szíjas gmt-t a pepsi lünettával azonban mindenhol azt olvastam, hogy a Davosa azért valamivel minőségibb és nem sokkal drágább. (Igaz, itt egy gmt-t hasonlítok egy sima búvárhoz, de a gmt funkciót úgyse nagyon használnám ki, csak azért néztem azokat mert tetszettek.) Nézegettem még a Longines hydroconquest-t, de valahogy annyira nem jön be, főként a nagy számok a számlapon illetve a korona és annak védője. Igazából ami fontos lenne, hogy autómata legyen, masszív minőségi kialakítás (mostanában fogtam a kezemben drágább órákat és mindegyiknél az tetszett, hogy nagyon robosztusak, masszívak voltak, szemben az skx007-emmel amit szeretek ettől függetlenül nagyon és nyilván nem is várja el az ember azt a minőségi szintet egy 60-70 ezres órától mint egy fél+ millióstól), sportos, mindenképp valami acélszíjast szeretnék (az skx-nél anno elkövettem azt a hibát, hogy gumi szíjjal rendeltem) . Gondolkodtam még használt Oris aquis-on, de annak a tokja nem tetszik annyira, amiatt hogy teljesen kerek, néztem a christopher ward c60-at de az meg kicsit olyan jellegtelen számomra. És nagyjából így kötöttem ki a Davosa-nál, a submariner illetve GMT master II nagyon tetszik, nem azért mert Rolex és nagy márka, egyszerűen nagyon szolidak és nem tudok belekötni sehol a kinézetébe, számomra tökéletes. Ez a Hudson se rossz amit küldtél, ez inkább a Tudor Blackbay-re emlékeztet, viszont ez se az a nagyon-nagyon tetszik kategória, legalábbis nem annyira mint egy Sub-Davosa.@dzsi23 : Láttam már ezeket a Tisell-eket is, de azért ezekben a szerkezet, kidolgozás nem olyan minőségű, persze ár-érték arányban biztosan jók ettől függetlenül. Skx tényleg nem éri meg 140-ért, de nem is az a reális ár érte, attól függetlenül, hogy itthon annyiért árulják
@djeperto : Köszi!
-
Csari93
aktív tag
válasz
s4tch #208674 üzenetére
Nekem speciel egyáltalán nem tetszenek a feketített tokok-szíjak, sokkal jobban szeretem látni a csiszolás textúráját, de ettől függetlenül örülök.
Ha tényleg így lesz, elhatározod magad és sikerül is beszerezni (ahogy látom feliratkozós kis darabszámos buli), írj majd róla mindenképp.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
s4tch #207927 üzenetére
A visszajelzések alapján is és általánosságban is minden órabevonat kopik, karcolódik.
Léteznek tartósabb megoldások ,de többszörösébe kerülnek mint a Traska.
Nyilván kissé marketing szagú, de a Squale bevonata ott készül ahol a Berettáé. Tartósnak mondják.
Damasko Damest bevonat szuper kemény. Legalább két tucatszor cseréltem rajta szíjat és néha megcsúszott a szerszám vagy a stift ami normál esetben karcot hagy maga után. Nem sikerült összekarcolnom.
Sinn bevonatok is több pofont bírnak el mint az átlag.
Személyes véleményem viszont az ,hogy egy kis kopás és karc csak karaktersebbé teszi ezeket a fekete bevonatos órákat. -
Csari93
aktív tag
válasz
s4tch #207927 üzenetére
Egy ilyet PVD nélküliben még mindig szívesen lőnék, ha nem fogyott volna el.
Tudtok hasonló mint számlapos óráról? Gyönyörű szerintem. -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
s4tch #206922 üzenetére
köszi
akkor azért nem találtam ,mert rossz oldalon kerestem -
Deskdiver
senior tag
válasz
s4tch #206916 üzenetére
Nem kell bocsánatot kérni ,mert valójában nem írtál fals dolgot csak arra voltam kiváncsi miért írtad .
Igazából nem tudni pontosan melyik katonai szabvány újragondolása a linkelt Hamilton. A gg-w-113 vagy a MIL-W-3818B. A két szabvány órai kinézetre szinte ugyanazok. Az első a pilótáknak volt rendszeresítve a második a gyalogságnak. A legnagyobb különbség a másodperc stop a pilóta változat javára. Mivel a fent linkelt óra is másodpercstopos ezért az közelebb áll a pilóta változathoz.
-
Veron
addikt
válasz
s4tch #206141 üzenetére
@ s4tch és squir: köszi a válaszokat!
@ s4tch: szalonban volt rajtad a kis Tetra, hol lehet megnézni? az én csuklóm kb. 16 és lapos, lehet jó is lenne rá a 27-es darab. az általad linkelt Tangentét is néztem, de az 36,5 mm-es, míg én az 35-öst mutattam. a hosszú tokfülek miatt elég lenne a kisebb.
@squir: emlékszem a tiedre, csorgattam is rá a nyálam. a Tetra-Tangente (Sport)-Club háromszögben vagyok most, utóbbi újonnan is megvan 1000 dollárból. sportból ritka a 35-ös és drágább is, ahogy a Tetra is. egyelőre vadászok, kár, hogy itthon nem lehet válogatni a használt kínálatból.
@gonzi: nem tudod honnan lehetne szerezni/most nem tudsz szerezni esetleg?
-
-
-
No.01
addikt
válasz
s4tch #204146 üzenetére
A nagy nevek oldalat mar megigfutattam. Volt par ami megtetszett, de csak addig amig nem csekkoltam a mereteit vagy/es az arat.
Deskdiver:
Koszi a tippet. Ezeket eddig meg nem lattam es megcsak nem is jottek szembe sehol pedig az elmult 2 hetben sajnos eleg sok idot toltottem a keresgelessel, bogaraszassal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest