- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csak egy érdekesség: A H21 szerkezetes Hamilton Jazzmasterem (60 óra, 28800, 7750 alapon) 6 hetet töltött forgatón, és alatt 8 másodperc sietést hozott össze.
Mondjuk ez nem mindig így van, ezért külön kiemeltem, általában ennyi idő alatt 1 perc körül szokott sietni. -
ÁFA van, annak semmi köze a semmilyen megállapodáshoz, és Magyarországon 27% ugyebár. Meg eljárási díj is lesz, szállítótól függően 3-6000 Ft. Vám, na az épp nincs, de csak jövő januárig (Japán (JP) - Import: Preferenciális vámtétel (01-02-2019 - 31-01-2020) : 0 %), februártól megint lesz (ERGA OMNES (ERGA OMNES 1011) - Import: Harmadik ország vámtétele (01-01-1999 - ) : 4.70 %)
-
válasz
gipsztigris #208662 üzenetére
ő megnégyszerezné az értékét, nemcsak duplázná. :D
-
válasz
mr.perfect #208641 üzenetére
oxidálódik (rozsda)
-
válasz
vinczetibor #208544 üzenetére
Ezek elhanyagolható mértékű eltérések az átlagtól.
-
válasz
pulutodurumo #208533 üzenetére
Fémszíjas automata orientet
-
William L. connected chrono
Még sosem raktam fel róla képet pedig megvan már egy jó ideje. Teljesen jól működik, és nem is néz ki rosszul. Pár hónap alatt 92%-ra csökkent az elem. Úgy tűnik ezzel el leszek pár évig elemcsere nélkül. BT-n kereszül kapcsolódik, lépésszámot számlál, hívásra és értesítésekre rezeg és jelez, megkeresi a telefont, a kapcsolat miatt mindig pontos, és van másodpercmutatója, ami az analóg kapcsoltakra nem jellemző. Acél, hardlex, 10ATM, 40mm, egész jó full bőr szíj.
-
válasz
speedernet #208473 üzenetére
A Time.is biztos, hogy jó. Szóval eldőlt
-
válasz
Deskdiver #208440 üzenetére
Hirdetésnek tök jó. Ez egy ajánlat. Igazi alibabás. A legolcsóbb tokra. Aztán ha bármi extrát kérsz (elvárt minőség, tűrés, felületkezelés, stb), az vastag felár. Mire egy megfelelő tokot kapsz, az ár ennek többszöröse lesz. Gondolom ismerős a helyzet, vásároltok eleget Babáról.
-
válasz
MCGaiwer #208424 üzenetére
Várom az 5 olláros házadat ékszer minőségben. Hova tetted a precíziós megmunkálást, a felületkezelést, a tervezést, a beállítást? 5 dollárért a tizedes tűrésű durung szart kapod meg, nem a nyomásálló minőségben megmunkált felületet. Hova lett a számlap, hova lett a zafír? Szíj is ingyen volt (bár odaírtad, de szerinted az is smafu).
Kérlek, saját érdekedben ne indíts microbrandet.
-
-
-
válasz
#79563158 #208367 üzenetére
Ha a nagy online reatilerek nem kapnak elég kedvezményt a téglaboltokhoz képest, akkor leveszik a kínálatról a terméket. Valószínűleg nincs elegendő mennyiség ahhoz, hogy a nagyoknak is jusson, elmegy minden a kisboltokban. A Roamer oldalán a Searock abszolút aktuális termékként jelentkezik.
-
válasz
NandorHUN #208355 üzenetére
Japán belpiacos modell, máshol nem kapni. Ha olyat akarsz, japánból kell rendelni [link]
Most éppen van solojapan eladónál ebayen: [link], innen a legolcsóbb, mert Európából szállít, nem jön rá áfa. Ha kell, csapj le rá, mert pár nap múlva már nem lesz, és akkor jópár hónapig marad a közvetlen japán import.
-
válasz
Lev Abalkin #208232 üzenetére
Mikor?
-
válasz
Lev Abalkin #208223 üzenetére
De megnézném eredetiben. Régóta pszikálja a fantáziámat ez a Kentex
-
válasz
Empsepo #208153 üzenetére
Garanciás tétel. Lássuk be, kínaiaknál spórolnak a qc-vel. Cserébe 20000 helyett 500 dollárért adnak tourbilliont. Szóval nem lehet ok a panaszra, átadják a qc hiányából származó árelőnyt. És a végén mindig rendesen működő órád lesz, legfeljebb valamivel tovább tart, ha épp peched van.
Lehet Kínaiakról is kapni egyedi készítésű turbit, Beijing márka alatt igazi különlegességeket. 10k dollártól fölfelé.
-
válasz
ServerWorks #208066 üzenetére
Ahogy mondták, az óra maga 10-12ezer forint, a tok viszont annyit, mint a törtarany ára.
-
-
válasz
speedernet #207414 üzenetére
Igen, nagyon valószínű, abszolút úgy tűnik. Kissé csiszolt rája.
-
válasz
pulutodurumo #207066 üzenetére
2-6-2-6-os forgatóm van (4-es), és az összes (kínai japó, eta, valjoux) automatámat jól húzza.
-
válasz
L4mie #206997 üzenetére
Daniel Wellingtonról hallottam már, de az óráit nem ismerem. De szintén ránézve, azok is PVD bevonatos acéltokosak. A 6 dolláros acél pvd kínai órát belinkelhetné végre valaki
Valószínűleg a videó ordas kamu.
6 dolláros kínai órákban Sunon szerkezet szokott lenni, sárgított spiáter tokban, lemezacél hátlappal. 20 dollárért is ilyenek vannak még, ott esetleg elő szokott fordulni már kínai gyártású Ronda vagy Miyota szerkezet. Tudom, van pár, amit viccből vettem. Értelmes kínai órák (acél tok) 50 dollárnál kezdődnek, pvd-sek meg 80-100 körül. Csak egy nagyságrend a különbség.
-
válasz
L4mie #206991 üzenetére
Nem azt kapod meg, hanem annak az utánzatát. És bárminek az utánzatát megkapd kínából 6 dollárért. Még nem hallottam erről az mvmt-ről, de megnéztem webshopban. Az 50ezer forintos PVD arany bevonatú acéltokos órát nem kapod meg kínából fillérekért, azért ott is pénzt kérnek el. Nem lesz ennyi, de ha leveszem az áfát és a kiskereskedés költségeit, egyből sokkal közelebb lesz a márkajelzés nélküli (vagy random feliratos) hasonló jellemzőkkel bíró, és a helyi, félnoname "márkás". Szerintem semmi gond nincs vele.
-
válasz
5-ös kezelő #206840 üzenetére
ST19-es kronó
-
válasz
vinczetibor #206767 üzenetére
Nemesfémből v. más anyagból, rendsz. drágakövek felhasználásával készült, tetszetősen és sok esetben aprólékosan megmunkált dísztárgy az emberi test, ruha ékesítésére
Tehát az óra ezek szerint is ékszer. ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz
dzsi23 #206690 üzenetére
Nekem is van Precim, kettő is. Ha a világ összes óráját lehetne kapni Preci szerkezettel IS, és még ennek ellenére is olcsón (mert azért tegyük hozzá, hogy a Bulova nem áraz barátságosan), minden órám ilyen volna.
(#206695) dzsi23
Várj, az automata, a kígyó a farkába harapott.
-
Továbbra is tartom, hogy az óra egy ékszer, nem használati tárgy. Akkor nem kell megmagyarázni, hogy miért kvarc, vagy miért mechanikus, kihúzza az egyenletből az összes fölöslegesen beletett bullshitet. Innen nézve nincs lelke, és nincs extra felsőbbrendűsége a mechanikusnak, ahogy nincs semmi csúcstechnológia a kvarcban sem. Tetszik, vedd meg, nem tetszik, hagyd ott a polcon.
Ha pucér használati tárgynak tekintem, akkor az összes turbi Patek, vagy Spring Drive (vagy akár csúcskvarc) egy hitvány darab, mert a legbutább, filléres kínai okostelefon is sokkal több mindenre képes időmérés területén.
-
válasz
speedernet #206574 üzenetére
igen, 82xx szerkezet van benne.
-
válasz
speedernet #206567 üzenetére
-
válasz
KelemenUhr #206531 üzenetére
8-as helyett 9-es Miyotát betákolni tudtommal nagyon nem egyszerű történet.
-
-
válasz
Polarstar #206384 üzenetére
Franciát, németet, oroszt, vagy kínait nem lehet betenni, mert akkor oda a swiss made logó. Az összes többi ócsó svájcinak meg nincs elég reputációja és/vagy gyártási minősége (a valanvron pl seagull szerkezet, lenne ám lázadás, ha teszem azt egy orisban jelenne meg).
-
-
Ha valaki rendelne Jomashoptól, akkor van egy kuponom:
CT20FC2576E9
-$20 $300 fölött
érvényes: 2019.05.19.(ha valaki felhasználta, írja már be, hogy más ne küzdjön vele)
-
-
válasz
Szulita28 #206188 üzenetére
Maga a volfrám karcmentes, de tok nagy része acélból van. Csak a lünettagyűrű volfrám, meg a karperecek egy része. Tulajdonképpen a legkockázatosabb részek karcállóak: a tokból kiálló lünetta és a zafírüveg, valamint a szíj kiálló elemei. Ezek elég jól védik az acél részeket, egyelőre nincs karcom sehol.
-
válasz
g0n21 #206177 üzenetére
Van egy volfrámos Searockom, teljesen meg vagyok vele elégedve, nem szóltam én azt le. Csak leírtam róla a tényeket. A tulaj a Chung Nam [link], ami valóban nem kínai, hanem hongkongi. És tényleg alsó polcos, amikor Európából gyakran megkapni 120 pénzért egy Searockot, azt nem hívhatjuk magasabb kategóriásnak. Ez nem hiba, vagy hiányosság, hanem árkategória. A minőség ettől függetlenül nagyon rendben van. SARX helyett vettem, és szerintem többet kaptam a pénzemért (önmagában már csak az egyedi anyaghasználattal is), még a SARB-nál is olcsóbban. Gyárilag nagyon pontatlanul jött, 30-35mp-et sietett naponta. Ilyet magasabb kategóriás kínai gyártók sosem csinálnak (akár 30ezer forintért sem), hogy nem szabályozzák be az órát rendesen. De aztán kezembe vettem az ügyet, és most +/-8mp-en belül jár.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest