- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
entropy
tag
válasz
skx007 #109954 üzenetére
Ez a dolog engem is érdekelne. Én bevallom, hogy egy Fortis Fliegert hordok biciklizés közben és gondoltam rá, hogy árthat is akár neki, de úgy vagyok vele, hogy nem érdekel, mindenhol magamon akarom hordani a szeretett órámat és max korrábban szervizeltetem, ha valami furcsaságot észlelek rajta. Nem megyek túl gyakran rázós macskakövön, inkább maximum padkára fel-le ugrálgatás csak a jellemző. Amit megfigyeltem, hogy amióta biciklivel járok, azóta nem kellett nagyon utánaállítgatnom az órámat, eddig mindig fixen 2 másodpercet sietett, most viszont valószínűleg valamivel kevesebbet siethet biciklizés közben, mert 3-4 hét alatt mindössze 13 másodpercet siet. Vélemények erről? Sürgősen álljak le az automata óra hordása és közben biciklizésről?
-
Mr. Deluxe
tag
válasz
skx007 #108455 üzenetére
Ugy gondolom, hogy az okosora jelenleg a fiatalabb reteget celozza. Ha huszoneves lennek, egyertelmuen egy Samsung vagy Apple vagy "tudomisenmilyen" csodaorat vennek magamnak. A mechanikus orak olyanok, mint egy jo whiskey, kell hozza egy bizonyos kor, miutan megtanulsz ertekelni, illetve megengedhetsz magadnak egy jo Kilchomant vagy Caol Ilat. Nagy fantaziat latok az okosorakban, sot biztos, hogy fogok venni is - sportolashoz, turazashoz tokeletes, de nem egy elegans ruha, egy oltony melle.
-
WiZARD
addikt
válasz
skx007 #108427 üzenetére
Én nem látok akkora forradalmat, ahhoz még nagyon sokat kell a smartwatch-nak fejlődnie, hogy tényleg olyat tudjon, ami szükséges/hasznos. Egyelőre a geek réteg veszi maximum, de onnan se mindenki. Kevés olyat olvastam, aki azt mondta, volna némi használat után, hogy húú de fasza, ez nélkülözhetetlen, hogy tudott eddig nélküle élni. Legyen szó bármely típusról, Pebble, Samsung, Apple vagy bármi egyéb.
Igen, az általad említett kategóriának fájni fog, de hogy padlóra küldené őket, arról nem vagyok meggyőződve, a jelen állapotok/kilátások mellett.
-
jeneyakos
csendes tag
válasz
skx007 #107998 üzenetére
Vadászcsiga: Nekem nagyon tetszik a racing, viszont az nem vehető fel bármihez, úgy gondolom.
skx007: Nekem is szoknom kell, ma jött meg. Nekem az furcsa, hogy a liberty fekete az inkább sötét barna
.
Elötte egy fekete Buffalo volt rajta de sajnos 2mm el szélesebb volt. -
BAti77
aktív tag
válasz
skx007 #106377 üzenetére
Ez a GMT Soprod werk nem tudom mennyire jó az ETA 2893-2-vel szemben...
...ha lehetne én inkább az utóbbit választanám, főleg ha TOP verzióba adnák...de valószínűleg olyat nem kap a Steinhart, lassan már Elabore-t sem...meg az árképzés is valószínű, hogy magasabb lenne ennél az árnál (is)...
-
chris-v
senior tag
válasz
skx007 #106300 üzenetére
Köszi. Már az is elég, hogy tudom, hogy létezik nagyobb, mert akkor nem keresgélek potyára.
Cheesy:
Most őszintén, tetszik egy óra és azért nem veszed meg mert a nagy mutató csak áll?
Senki nem nézi, én már adtam oda nem 1 ember kezébe, fel sem tűnt eddig senkinek. Igaz engem nem is zavar, mondjuk az első próbánál megijedtem, mert azt hittem áll az óra. -
spanyoll
addikt
-
vadászcsiga
félisten
válasz
skx007 #102900 üzenetére
Köszönöm de sajnos nem az enyem ez az SMP...még
Pár órája volt itt egy jóbarátom, az övé. Nagyon szép óra, elnézegettem volna egesz este.Gonzi
PO - Planet Ocean
SMP Seamaster ProfessionalÉs mindkettőnek van egy csomó változata, totál káosz számomra. Örülnék ha valaki kisegítene egy linkkel, melyik mikor jelent meg, milyen werk fotókkal stb.
-
Reverting
őstag
válasz
skx007 #72745 üzenetére
Ohh ez mar az uj keremia...
grat...
hasznald egeszsegel...
Bati0501: igazabol azert rendeltem mert volt meg par dollar a pay-en es tetszettek... egy femcsatos menetes fekete van, es egy muanyagcsatos szinten fekete... ja meg annyi h a muanyagos az egyben sip is... szoval ha bajban lennel nem csak korel hanem sip is
meretre 190mm csat nelkul... es kb 4-500 ft volt... rengeteg szinben van, es kb 2 het alatt jottek meg...
-
szaszlaci
addikt
válasz
skx007 #70828 üzenetére
Köszönöm a véleményt,
a számlap lézernyomtatóval készült. Az óraüveg mögött számlapnak látszik, egyáltalán nincs papírdarab jellege.
Azt ne feledd, hogy ez közeli kép, ránézve ezek az egyenetlenségek nem látszanak, a vékony vonal 2 - vagy 3 "pixel" a 600 dpi-ből!(Resistant: hogy az a ... )
-
entropy
tag
válasz
skx007 #70509 üzenetére
Én is pont így vagyok ezzel
Azzal a különbséggel, hogy nekem nem kell feltétlen "prémium" modell, azaz nem kell feltétlen (nem is engedhetem meg magamnak még) egy Omega, Tag Heuer, vagy hasonlók. Inkább valami kevés darabszámban gyártott, esetleg limited edition Stowa, vagy Steinhart...
A Stowa nagyon szimpatikus most nekem és pont ez lenne a célom vele, mint amit most leírtál.
-
teratti
senior tag
-
Nick no.1
aktív tag
-
Ra3
őstag
válasz
skx007 #65222 üzenetére
Én most Pesten voltam pár napot, körbejártam az Orex-eket, meg úgy általában az órás boltokat, nekem is vegyesek a tapasztalataim.
Ami monitoron is bejött az élőben is tetszik, az Omega Seamaster továbbra is favorit, árban is jók, és külsőre is nagyon tetszenek, a Panerai még ami továbbra is bejön, bár ott nem láttam árcetlit.
Glashütte-k árban nagyon húzósak amiket láttam, és semmi extra, ennyit biztos nem adnék óráért. Breitling-ek között kevés a szép, Rolex-ek közül se tetszik élőben mindegyik, ráadásul a Vácin még ár sem volt rájuk írva, a boltba meg nem akartam bepofátlankodni
A Zenith viszonylag olcsó ahhoz képest hogy itt mik hangzottak el szervízelési költségekről, meg a szerkezet bonyolultságáról az El Primero-ról.
Amin kiakadtam hogy vannak olyan üzletek ahol Omega, Certina, Tissot, stb van, a másik polcon meg ott a Fossil, Ice-watch meg hasonló csodák.
Számomra elérhető árú órákból viszont továbbra is a Citizen a befutó, sokat kell válogatni ugyan mert rengeteg van belőle, de ezeket most fedeztem fel:
150k környékén rádiókontrollos:ezt nem láttam élőben csak az előző kapcsán bukkantam rá, árban hasonló:
100k-s titánium:
ez meglepett mert képen már sokszor láttam, de élőben sokkal szebb (40k):
Seiko-ból viszont nem nagyon láttam választékot, talán a Tutunál van 5-ösből 15-20 db a kirakatban és annyi, pedig egy jóféle Monster-t megnéztem volna élőben.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
skx007 #65226 üzenetére
Ausztriában is vannak külön Swatch boltok. Én sokat szoktam ott időzni.
Gyűjtői mániát ki lehet ott élni. Bár nekem még nincs és nem is volt, de nem zárom ki.Ez a tattoo széria bejön.
vadászcsiga
Nekem valahogy a Happy Snail Skin - Hand Made Leather Strap jutott eszembe. -
condy
senior tag
válasz
skx007 #60979 üzenetére
Amikor megvettem a certinám, már a kezemen volt amikor más okból bementem a város megbecsült és egyetlen "komoly" órásához. Beszélgetünk, villan rom a vekkert ő megdicsérte és elmondta, hogy még ilyet nem is látott.
Remélem egy idejéig nem lesz baja!Áldott dolog, ha van egy jó órásod. Meg urulógusod. Meg papod.
vadászcsiga: Mi az wéég 5113?
Idő közben megtaláltam, de mi is van vele? -
BAti77
aktív tag
válasz
skx007 #59772 üzenetére
Köszönöm! Jelenleg nekem nincs olyan fototechnikám, de biztos hoznak a többiek és lövök pár képet...
(#59773) csabulaxi
Van, de az én párom irtózik a mélységtől...(#59774) fiktív1
Hát' nem mindig sikerül a másodperc mutatónak eltalálni az indexet, de ez "quartz betegség", engem nem zavar. Lötyögni nem láttam.(#59776) Ear001
Az első benyomások pozitívak... -
vadászcsiga
félisten
válasz
skx007 #59462 üzenetére
Hát szerintem semmi köze a bauhaushoz, ettől függetlenül szép.
Egyet viszont nem értek, miért írják rá egy ilyen tipusú órára hogy 100m/330ft? Értem én hogy ebbe az árba belefér a 100m vagy még több is de miért nem a hátlapra került? Úgy gondolom egy öltönyhöz jobban illik mint egy fecskéhez.(#59455) aischylos
Mindez hatttalmas felárért
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest