- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #186244 üzenetére
Írtam privit.
-
hdman
őstag
válasz
KelemenUhr #182065 üzenetére
Gyönyörű! Mi a típus?
-
hdman
őstag
Jó régen jártam erre
Azóta órák jöttek-mentek, maradtam a Seiko-Citizen-Bulova-Vostok vonalon, meg beszereztem egy számomra nagyágyú svájcit
-
hdman
őstag
Kérdés: magánszemélytől giftként küldött óra fennakadt a vámon. Tegnap megkaptam a kitöltendő dokumentumokat a postáról. Mivel az óra használt, az új árának hány %- át szokás/kellene megadni a papírokon, hogy ne legyen galiba? Ellenőrzik ezt egyáltalán vagy csak max szúrópróba szerűen? Arra gondoltam hogy egy típusszámmal jelölve beírok -50%-ot az átlagárhoz képest. Marha jó, én döntsem el mennyire vámoljanak meg
-
hdman
őstag
válasz
PainKiller13 #157492 üzenetére
Nyugodtan rendelhetsz, megbízható bolt. Mivel Malajziából jön, számolhatsz a vámmal is. Vagy kérd sima SG post-tal és doboz nélkül, hátha megúszod
-
hdman
őstag
válasz
gipsztigris #147885 üzenetére
Ja, én is kaptam mailt
-
hdman
őstag
válasz
vadászcsiga #147293 üzenetére
-
hdman
őstag
válasz
vadászcsiga #147231 üzenetére
Jó pihit
A Roller boltot tavaly mi is meglátogattuk asszonnyal, én csorgattam a nyálam, úgy kellett elhúzni a kirakattól
-
hdman
őstag
válasz
vadászcsiga #146934 üzenetére
Hát ja... Ilyen nincs...
Most vagy várok (ki tudja mennyit), vagy rendelek magyart picit drágábban, vagy esetleg még hét elején lesz egy opció
-
hdman
őstag
DFI visszamondta az Ecozilla rendelésemet, hogy közben kifogyott a készlet. Visszautalták a lóvét és adtak 10 % kupont a következő vásárlásra, de mit ér, ha nincs óra amit megvehetnék
Sírok. -.-
Dear Buyer,
We truly apologize for this.
There was an error in our system and we have ran out of stock of your ordered model. We have just refunded your payment by PayPal.
We are not sure when the item will be in stock (normally none of our
items are out of stock for more than 60 Days).However you can visit facebook.com/dutyfreeisland to keep track of all
our updates when items arrive back in stock.Please let us know if you have any questions.
Kind Regards,
DFI -
hdman
őstag
Urak, madarasz92 kollégával rendeltünk egy-egy Ecozillát, mindketten dobozzal, én vámgarancia nélkül, Ő pedig azzal. Kíváncsian várom
Ez a 3. rendelésem DFI-től ( a legutóbbi 3hete, szintén dobozzal,vámgari nélkül sikeresen megjött), remélem nem kell csalódnom ezúttal sem
-
hdman
őstag
Fagyalllo igazad volt, megjött az Altichron
-
hdman
őstag
válasz
bluemirage #145749 üzenetére
Köszi
-
hdman
őstag
válasz
alphaville #145732 üzenetére
Ha arra gondolsz h mi a vélemény az én voltam, de azóta valaki már vett egy ilyet, Ő is postolt róla
-
hdman
őstag
válasz
gipsztigris #145724 üzenetére
Már kaptam egy jó tippet, hogy hogy oldjam meg! Köszi fagyalllo-nak
-
hdman
őstag
Valaki tudna esetleg működő DFI kuponkódot adni? köszi
-
hdman
őstag
válasz
vadászcsiga #144312 üzenetére
Igen!
Te ugyis eladtad a Tiedet, ugyis soproni vagy, mint én, mire vársz még?
-
hdman
őstag
válasz
madarasz92 #144308 üzenetére
Itt nem hirdetek, mert kicsapnak.
Nézz be a FB csoportba, alapból kaucsuk szíjas, de van hozzá egy jubi fémszíj is. Tetszőlegesen variálható
-
hdman
őstag
Bírom, hogy a topikban időközönként SKX007 láz van, olyankor mindenki megőrül érte, amikor meg eladnék egyet, rá sem szagolnak
-
hdman
őstag
válasz
vadászcsiga #142520 üzenetére
Mi volt az első ár? 100 körül, ha jól emlékszem...
-
hdman
őstag
Köszi srácok! Most nagy a szerelem
Holnap kivetetek egy szemet, aztán munkára fogom
-
hdman
őstag
Végre megjött az órám. Citizen AT0660-64E, Eco-Drive, Titanium.
A következő rész szabadon átugorható
Europában nem forgalmazták, kb 160ezer volt az új ára. Kerestem mindenhol, de nem igazán találtam fekete számlaposat. Mindenhol out of stock. Egy olasz webshopban rendelték volna meg, de aztán kiderült, hogy ott sem pálya, csak véletlenül fentmaradt az oldalon. (sejtettem amugy).
A FB oldalon valaki megtalálta ezt az órát, valami észlény típusszám nélkül hirdette...
99,99 dollár kezdőlicittel volt kirakva, amerikai óra és ékszerbolt eladó, +25 dollár szállítás. Gondoltam, ha 150 dodóig elmegy, akkor elviszem, mert már régóta teszik ez a típus, plusz chronom még nincs. Végül megállt 127,50 dolláron, ami szerintem egy vicc ár érte. Az eladó kikötötte, hogy nem fogja giftként feladni, szóval vártam a vámosokat. Ehhez képest old used clock, as gift, value 27 usd
Augusztus 11-én adták fel, 19.-én már Budapesten volt, azóta semmi státusz, erre ma megjött. Durva, hogy BP-Sopron ugyanannyi idő volt, mint USA-BP
Az óra nagyon szép állapotban van, csak egy szemet kell kivetetnem
-
hdman
őstag
Na, gyere a papához
Ennyit végülis megért: Citizen At0660
-
hdman
őstag
válasz
phranxinatra #113210 üzenetére
Konkrétan az említett óra egy 15 ezres casio volt, ez meg egy új korában 100+ ezres óra. Csodálkoznék, ha szarabb minőségű lenne. Ha meg koszos, akkor ez az eladót minősíti, bár kb hajnali 3kor lejár a licit. Ha megnyerem,kiderül
-
hdman
őstag
válasz
phranxinatra #113095 üzenetére
Lehet rajta valahogy segíteni? Érdekes, mert van 10,sőt inkább lassan 15 éves titánium órám, és az közel sem néz ki így, pedig jópár évig napi viselet volt.
-
hdman
őstag
Van valakinek ötlete, hogy ez miért nézhet ki igy? Ha kosz,akkor elég igényes az eladó...
-
hdman
őstag
Köszi a válaszokat, akkor Héviz lesz!
-
hdman
őstag
Keszthelyen hova érdemes menni óraügyben?
-
hdman
őstag
válasz
vadászcsiga #109467 üzenetére
Mindenképp
A hegykői strand 30 centis gyerekmedencéjében elkél
-
hdman
őstag
válasz
KunEmber #108447 üzenetére
(Amúgy én az élet más területein biztosítom túl magam. Egész életemre elég lenne 1 zsebkés, mégis 5-6 van. Eddig. És csak zsebkés.
)
És szerinted nekem miért kell 4 dolgozós G Shock óra?
Egy a bal kezemre, egy a jobb kezemre, egy a bal lábamra, egy a jobb lábamra.
Még majd egy kell a kukimra -
hdman
őstag
válasz
madarasz92 #107810 üzenetére
Gratula, nekem is ilyen van feketében, és egyszerűen imádom
-
hdman
őstag
Ehhez mit szóltok?
-
hdman
őstag
Megyünk strandra, a kaucsuk SKX007 és én
-
hdman
őstag
100 ezerből milyen órát vennétek?
- 42-44mm
- fémszíj
- mindenesnek lenne hordva
- stílus mindegySteinhart kilvőve
Nézegettem pár top10-20-30 watches under 500 $ topikot, de nem leltem az igazit.
Talán Hamilton Khaki Pilot, vagy az új kvarc PRC 200 fekete számlappal, sárga mutatóval
-
hdman
őstag
Tegnap valaki leütötte a vaterán a PRC200-amat. Elgondolkoztam, hogy mwgvenném az új variánsát. van valakinek esetleg ilyen? (Fekete számlap, sárga mutató, kvarc chrono)
Tominál most nagyon jó áron lenne egy, majdnem 50ezerrel olcsóbban, mint a Schneidernél. (Csiga, Te ismered)
-
hdman
őstag
-
hdman
őstag
Estére lesz egy eladó PRC200-am, ha valakit érdekel, keresse a csoportban, vagy itt PÜ-ben
A régi verzió, fekete-sárga, fémszíjjal,múlt héten volt welness kezelésen: új elem,nyomáspróba, ultrahangos tisztitás, polír a győri Bálint órásnál. Doboza megvan, gari már nincs...
-
hdman
őstag
válasz
Tothgera30 #105680 üzenetére
Most itt a lehetőség,hogy újra legyen
-
hdman
őstag
Atyaég, kb 3 óra alatt 75 hsz, gondoltam, hogy ezerrel jöttek az új órák
Grat mindenkinek!
-
hdman
őstag
2015.05.23 19:30
Küldemény információ:
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for deliveryTalán megúszom a vámot
21.én ért be az országba.
-
hdman
őstag
válasz
Mr. Deluxe #105295 üzenetére
Fákkjee, mi meg megfagyunk a 14 fokban,sőt 3 napja esik folyamatosan. Köszi
-
hdman
őstag
válasz
condy #105288 üzenetére
Persze, de nem akarom elkiabálni, amig nem jön meg. Legyen elég annyi, hogy a topikban van már ilyen óra
Ráadásul szerintem a szingapúrból rendelt Casio chrono is megjön a héten.
Úgy érzem magam, mint ha egy kihallgatáson lennék, sötét szoba, cigifüst, vallatás kellékei a közeli asztalon, igazságszérum beadva, hazugságvizsgáló gép bekötve.
-
hdman
őstag
Ha minden igaz, jövő hét elején összejön egy óra a bakancslistámról
le is kopogom!
-
hdman
őstag
2015-05-21 11:29
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryJeeeeee
Condy: gratula!
-
hdman
őstag
válasz
KelemenUhr #104901 üzenetére
Ez a nem láttad szöveg hatásos, nálam is működött már
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest