- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babarnew
tag
válasz
Szulita28 #238504 üzenetére
“Ugyan az utóbbi 1 évben kevésbé követem, de a "friss" Seamasterek mennek olyan 1,2-1,3 Misi körül, fémszíjjal, full szettben..”
inkabb 1,5 M lesz a femszijas full set uj Seamaster 300 a “kereskedoknel” mar ha lehet kapni epp, a butik ara egyebkent 1.910 e 👍 es szeptember ota Europaban mar nem adnak az AD-k kedvezmenyt se az Omegakra mivel a nagy kereslet novekedes (foleg a Rolex piac politikaja miatt) ezt nem indokolja…
-
Babarnew
tag
válasz
manager2220 #218500 üzenetére
nemreg rendeltem, egyertelmuen vam es afa terhelt, nem elkerulheto
-
Babarnew
tag
válasz
rozsgyi #217458 üzenetére
igy van, az omega speedy moonwatch valamivel kisebb 42mm de joval dragabb is, epp most adtam el a sajat dupla zafir szendvicsemet
a bulovat meg hordom most mert nekem tetszik
szoval boven van osszehasonlitasi alapom, sot a speedy reduced -bol is volt mar regebben az meg 39-es, mindegyiket imadtam
ami tetszik es elerheto szamomra azt megveszem es hordom, en igy alkotok velemenyt
-
Babarnew
tag
válasz
mr.perfect #217357 üzenetére
meranom.on kb 5 db..gondolom gyorsan elfogyott megint
-
Babarnew
tag
válasz
dzsi23 #217323 üzenetére
hat igen, kinek ez, kinek az...nekem igazabol a datum nelkuli szamlap tetszett meg, volt az elozo szeriabol is matt tokkal de nem tetszik a datum rajta...azert az is erdekes, hogy bar pontosan lemasolhattak volna az eredeti ora stilusjegyeit, megsem csinaltak (meg) mattitott tokban regi betutipussal datum nelkuli valtozatot
-
Babarnew
tag
válasz
squir #164097 üzenetére
Köszi mindenkinek, nekem is tetszik
ja csak azért írtam az "érzékenységet" mert sokszor viccelődnek egyesek az oroszokon
Kgabi56 a lünetta e-bay (vostok bezel keresésre első találatok között 'boris' nevű ukrán)
annyit még megjegyeznék hogy a plusz szíj(ak) meg lünetta meghaladják a vostok beszerzési árát bőven
de nekem megérte, olyan amit kitaláltam - Sungoo egyelőre nem ajándékoznám el, sorry
-
Babarnew
tag
válasz
Wg5113 #157685 üzenetére
Egyetértek, stílus, hangnem, modor amit itt néhány ember nagyon nem érez, de már hozzászoktunk.
Persze manapság, amikor néhány hónap esetleg év után valaki szakértőnek képzeli magát akár agykutatásban is, illetve nick-ek mögött elbújva osztja az észt, mutatja magát jóval többnek mint amit az életben elért...itt is, FB-on is, mindenhol ...
egyébként miért gondolja bárki is, hogy 6-8 üzlettel, szervízzel, 20 év tapasztalattal a háta mögött bárki is anyagi vagy marketing okokból látogatná ezt a fórumot a szerény filléreinkre spekulálva ?!ugyan már, na itt kezdődnek a problémák kedves kollégák (?) ...
TC egyébként normális, korrekt hozzáállású tag, nekem bármikor kerestem mindig segített pedig még soha nem vettem semmi komolyat leszámítva néhány óraszíjat...de amikor valami szerencsétlen aki annyit nem tud az óriási digitális és nyelvtudásával hogy egy használatit megkeressen a google-ban a kintről rendelt órájához Ő az aki első kérésre elküldi, belinkeli...szóval szerintem kicsit több tiszteletet egymás felé. PEACE -
Babarnew
tag
válasz
C0RVUS #150776 üzenetére
Szerintem meg hagyjuk már ezt az állandó "fingreszelést" ..
ha nekem valamelyik post nem érdekes (sok van ilyen főleg néha az autós-késes-feleséges stb ömlengések..) akkor egyszerűen komment nélkül átugrom.
Ha valami nem illik ide majd az adminok kipucolják, bízzuk rájuk ne kelljen már egyfolytában szavazgatni meg állást foglalniPEACE
-
Babarnew
tag
válasz
phranxinatra #147862 üzenetére
FB -os új Omega kapcsán, egy jó, óraügyekben járatos ismerősöm mesélte a múlt héten, hogy állítólag az Omega gyárból vagy valami ottani raktárból eltűnt egy nagyobb tétel új fekete kerámiás új seamaster, ezek forognak most Európában...persze nem állítom hogy ez olyan (egyáltalán igaz-e a story) de ez már a második vadiúj darab papír, gari nélkül az elmúlt hetekben..kicsit gyanús azért
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #146854 üzenetére
-
Babarnew
tag
Ha valaki nagyon unatkozik a fb/órapiac csopiban nagy humorest megy éppen 'tághájer38ezeré' postban
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #144939 üzenetére
Persze, eredeti
megvan már vagy 8 éve, volt több órámon is, kiválóan tartja magát, talán a netes képeken is látható fényesedés mutatja hogy nem új darab...nincs kikopva, megtörve sehol, jó minőség
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #144937 üzenetére
Ja ilyen van nekem is...
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #144372 üzenetére
Lehet bár szerintem tökmindegy eredetileg mihez készült...nekem van 20-as ebből, a SMP 300 Chrono-n már volt fent de most felteszem a 2254-re is akkor
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #144370 üzenetére
-
Babarnew
tag
válasz
madarasz92 #144258 üzenetére
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #144255 üzenetére
Ja már tudom, látom de az korántsem új, 2012-es csak már kivette a leírásból a t. Hirdető...
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #144249 üzenetére
Azt a dobozost én sem látom sehol...
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #143621 üzenetére
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #141873 üzenetére
+1
-
Babarnew
tag
válasz
phranxinatra #140896 üzenetére
Ja főleg hogy sejtésem szerint Aquatimer = B.Zs. soproni illetőségű magyar úriember...
néha FB csoportban is hirdet, főleg új 0km-es Omegákat -
Babarnew
tag
válasz
5-ös kezelő #139646 üzenetére
Lehet nem hajnali 5-kor kéne szerelgetni...
-
Babarnew
tag
válasz
phranxinatra #139008 üzenetére
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #139006 üzenetére
Sőt, kicsit nyugatabbra ennél többet is adhatnak érte így, főleg hogy H.Zs már kapásból 440-et kínált érte
-
-
Babarnew
tag
válasz
madarasz92 #136831 üzenetére
Ja értem én de már kicsit kezdem unni ezt a japó vonalat, valami kis különlegességre vágytam ( lehet ezt hívják szívásnak
..) ezért vettem egy ilyet gyorsba' ...persze gondolkodtam hogy előtte bedobom ide a kérdést hogy aztán hetekig ezen tépelődjünk együtt
...de no para, ahhoz képest hogy évekkel ezelőtt mennyit költöttem órákra ezek csak gombok, játékpénz, valami mindig lett azzal ami nem jött be vagy meguntam
ja és előre szólok, ha esetleg valamikor eladásra kerül bizos nem beker áron (majd hülye leszek olyan helyeken ahol nyilván azonnal féláron indítanak a vevők ) hirdetem hanem 2 db (jobb
) hamburger árával többért
-
Babarnew
tag
válasz
madarasz92 #136815 üzenetére
Minden fórumon halálra dícsérik ezeket, mennyire masszívak és tartósak..majdnem annyira rajonganak értük mint itt az skx-ért
...de persze, majd kiderül, ha nem jön be lesz vevő rá ...
-
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #136797 üzenetére
Ja, kívánós voltam de azasszony' már aludt
...egyébként nézegettem mindig ezeket de soha nem volt raktáron, viszont tegnap odatévedtem és volt még 2 db, tetszik hát meglátjuk milyen élőben
-
Babarnew
tag
válasz
kovsol #134544 üzenetére
Köszönöm, építő hozzászólás volt
hozzáteszem 3 hete drágább volt, egyébként pedig ilyenkor kevésbé udvarias stílusban azt szoktam mondani hogy akkor tessék ott megvenniez mindenkinek lehetőség de amikor rendelni kell akkor elfogy a 'kraft'
egyébként nem haragszom, PEACE -
Babarnew
tag
válasz
madarasz92 #133976 üzenetére
Ja, jogos
és kösz
holnap majd kipróbálom valami bőrrel is, baromira idegesít ez a fémszíj nyikorgás -
Babarnew
tag
válasz
vadászcsiga #132439 üzenetére
Beteg
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest