- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #236600 üzenetére
Legalább annyira logikus, mint amit fentebb leírtam a 24 órás lünettáról.
Amúgy másodpercmutató nélkül számomra feleslegessé válna az óra, mert nem bíznék benne. Akkor tényleg folyamatosan egyeztetni kellene a telefonnal, aminek semmi értelme, szal inkább eleve csak telefonon nézném, az óra meg totálisan ékszerré degradálódna.
-
rozsgyi
tag
-
bigdady
nagyúr
válasz
fagyalllo #236240 üzenetére
Ha ilyen zöld élőben akkor ez lesz, nagyon szép
1. Ezeket a fémeket ing öltöny nadrághoz szokás? Végülis annyira nem csak sportos, hogy a neve az, nyakkendőhöz lehet nem venném fel már
2. Ennek a szíja vállalható? Láttam írtátok itt páran orient fém szíjak nem jók.
3. Vagy a fenti ing nadrág miatt inkább valami bőr amúgy is? Ott mi ajánlott vagy honnan? -
csatacsita
tag
válasz
fagyalllo #236146 üzenetére
Ilyen gyors és pontos válaszra nem is számítottam.
Az 5KX-ek nem tűnnek rossznak, bár szerintem picit az a kategória, hogy ha valaki vesz egy automata órát először, akkor jajj a seiko az jó, a 100 nem sok érte legyen ez. De ha ettől a ténytől eltekintek, a legjobb ötlet. -
dSERiES
senior tag
válasz
fagyalllo #236140 üzenetére
Nem ismerem őket annyira, majd visszaolvasok itt.
A Sub homage-uk elég jó, annyit hallottam. Nekem meg ez tetszik, de tele az órás doboz most
-
Sir Pocok
őstag
válasz
fagyalllo #235878 üzenetére
A kollégám, aki programozó retro aranybevonatú CASIO-t használ. 4 éves de már az éleken ki van fehéredve.
Vagy haver DOXA-ja is, (jó az 8-10 éves lehet) elég csúnya már ott is az éleken és ahol súrlódik nagyon csúnyán kopott.
Tudom nem reprezentatív de elvette a kedvem a témától, pedig a fekete arany téma nagyon tetszik.
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #235831 üzenetére
140k-ért már megvehető a watchshoptól a B5000-es: [link]
Persze, gondolom Te hazai beszerzésre gondoltál.
Én amúgy a GBD-200-ason gondolkodok, hogy lecserélem rá a m5610-est. Modernebb a kinézete, de természetesen, azzal az új kijelzővel vettek meg. Mondjuk jó lenne a solar, de nem akkora hátrány a hiánya se azért. A DW-5600BB-m már több, mint 4 éves és még mindig bírja a gyári elemével, és ki tudja mikor lett összeszerelve. Kb. 5 évente egy elemcsere nem annyira nagy macera.Bár, ennél a GBD-s új modell lehet többet eszik. Ha jól rémlik 2 évet írnak várható elem élettartamra.
-
ricsik
őstag
válasz
fagyalllo #235831 üzenetére
Nem tudom mennyi átszámítva a japános "régi" 5000, de ez a 100-as elég sok szvsz. Csak a tudatért kifizetni a dupla árat, hogy olyasmi, mint a legelső, de legalább semmi haszna a felébe kerülőhöz képest nekem nehezen megy át a szűrőn. Lenne mondjuk 60-70e. Akkor ok. B5000-be igazat adok, de attól még szíp
-
BloodRay
veterán
válasz
fagyalllo #235784 üzenetére
De ezek nem 38mm-esek, meg nem is olyan kis finom darabok már ránézésre se!
Citizen is bazi jó dolgokat tud tervezni, de olyan marhaságokkal tudják számomra elrontani...
Ne néznének ki ilyen marha jól nem is bosszantana ennyire...dzsi23 - > De a szíjat még legalább le lehet cserélni.
-
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #235645 üzenetére
Nyilván nincs közöm ahhoz, nem mondhatom meg hogy mit csinálj, de jó lenne, ha ignorálnátok a kollégát. Már más is felvetette korábban. Mert, így sose fog leszokni a topikba írásról. Nem tudom észrevették-e, de játssza a húzd meg-ereszd meget. Most épp jópofizik, próbálja az értelmes arcát mutatni, de nem sokára, mikor kicsit lecsillapodtak az indulatok vele szemben, újra elkezd majd trollkodni. Én biztos nem válaszolok, írok neki semmit, nálam leszerepelt.
Bocs, a hosszú offért. -
Eugene Roe
őstag
válasz
fagyalllo #235497 üzenetére
Azt én is elfogadnám
ám a seiko az jó, csak a szíj olyan semmilyen, a csat pedig borzasztó.
Én is ilyen órát keresek, de amíg a san martin el nem készül az 1-1 38/39mm explorer homage-val, addig ez áll a legközelebb 1000 eurón, vagy alatta: CW (van fehér lapos is).
Vagy még 4 év és meglepem magam a Tudorral
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
fagyalllo #235394 üzenetére
Akartam vásárolni egy sima Mako XL t a tutu ban ,szerettem volna egy relatív olcsó búvár órát 100k alatt ,de az állítólagos tömör fémszíj annyira csörömpölt a kezemen mint egy Q&Q óra ,gagyi csatjáról nem beszélve.
Korona érdekesen fityeget tekerés közben mikor kiengedtem és az embléma sem volt rajta ,a Mako XL II n már rajta van.Összeségében nekem nem ért meg 71 900ft. ot így visszaadtam ,bárcsak megkapnám azt a tok és szíj minőséget mint a “gagyi” Tissot nál ,de úgy látszik ehhez még gyűjtenem kell egy cseppet.
-
bV40
újonc
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #235262 üzenetére
Fogalmam sincs. Bár nekem is lett hozzászólásom törölve, de nem hiszem, hogy amiatt történt a söprés, mert elhangzottak itt tegnap cifrább, és szakmaiatlanabb dolgok is, amik még mindig itt vannak.
Hogy ON is legyek, beraknék most egy mai csuklófotót, de nincs rajtam óra.Úgy látszik, csak trollkodni járok ide.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest