- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Pocok
őstag
válasz
Sir Pocok #251704 üzenetére
@GlitterJohan: Még nem
@BloodRay: Őszintén nem tudom. Az a baj, hogy voltam nem rég a Casio prémium üzletében és az Oceanus modellek kidolgozási minőségi lenyűgözött plusz kézbe vettem az új MRG-eket és azok is bejönnek.
Egy T200-ast biztos veszek magamnak ÁFA nélkül jó árban van. (55 e YEN-ért tegnap tudtam volna venni.)
A Citizen ATTESA GPS modellek kidolgozása rohadt, jó nagyon rácsodálkoztam tegnap. A THE Citizen modellek közül tegnap felvettem az új világos kék chronomastert, aminek a súlya volt ami igazán meglepett, olyan volt mintha nem lenne semmi a kezemen. Nagyon tolta tegnap a csávó, hogy a legjobb titánium verzióból van és zaratsu polírozás. Mondjuk a Grand Seiko shop után voltam és nekem a GS polírozásai jobban bejöttek.
Jövő héten Kiotóban leszek, elmegyek a legnagyobb CASIO shopba ami elég ütős majd rakok fel képeket, illetve a CITIZEN-nek van ott egy speckó üzlete. Illetve a GS se marad ki.
Egyszerűen amit nem értek, hogy az ORIENT nem nagyon van jelen, de normál órakereskedőknél sem...
-
dzsi23
addikt
válasz
Sir Pocok #244149 üzenetére
Bőrszíjra is vonatkozik a garancia? Ezt jó tudni, de azért a bolt álláspontja is érthető, mert nem nehéz tönkretenni egy bőrszíjat, na meg az órával ellentétben "fogyóeszköz". Azért sem vetnék rájuk követ, hogy próbálják eladni az órákat, de azért tényleg orbitális bullshit a nagy része.
(Mint a marketing általában.)
-
dzsi23
addikt
válasz
Sir Pocok #244069 üzenetére
"hogy tud ennyi pénzért ilyen minőséget prezentálni"
Ugyanúgy, mint a többi nagy gyártó, csak az Orient kevésbé lehúzós. Maguknak csinálnak mindent, házon belül, szal annyit kérnek érte, amennyi akarnak, vagy amennyit a vásárlók hajlandóak megfizetni érte, és egyelőre utóbbiban is le vannak maradva.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Sir Pocok #244069 üzenetére
Nem olyan nagy öröm mikor egy Orient megbízhatatlan szerkezetén két naponta kell beállítani a pontos időt és dátumot ,koronát meg mire kitekered az ujjadról is lejön a bőr.
Nekem többet nem kell Orient - elég volt belőlük ,minden olcsóságnak legvan a miértje - kivétel a Casio termékek.
-
dud998
őstag
válasz
Sir Pocok #243039 üzenetére
Rettentően tetszenek ezek az órák és értem a hájteket mögötte, de istentelen drágák. A Citizen töredek áron kínál komoly super titán órákat, akár rádiósat is. Értem hogy nem G-Shock de szerintem azok is jól bírják.
Egy ilyet maximum 200 ezer forintért tudnék elképzelni és megvenni. -
Nimda
addikt
válasz
Sir Pocok #242792 üzenetére
Kíváncsi leszek hol lesz a vége (árban is). 2018- ban mikor piacra dobták az első acélkockát, még az volt a csúcs. Aztán jöttek az ionkezelt színes verziók, majd a titán őrület.
Azóta a werk semmit nem változott. Mondjuk mit lehetne még újítani rajta?
- vibramotor, ami értesítéseknél jelezhetne
- a keretben lévő pontmátrix megjeleníthetne egy üzenet ikontPersze okosórát ne csináljunk azért belőle
-
Nimda
addikt
válasz
Sir Pocok #242790 üzenetére
Hát ezt sem vesszük meg
Szóval az egyedüli különbség a nagy keménységű titán-kobalt-króm ötvözet, ami a cikk szerint 4x keményebb mint a tiszta titán. A belbecs ugyanaz mint a többi BT -s, STN kijelzős modellnél.
Hát nem tudom, kíváncsi lennék a karc és kopásállóságára. -
SOAD19
addikt
válasz
Sir Pocok #241165 üzenetére
Haverom nővérének a barátjáról mesélték(több mint 20 évvel ezelőtt), hogy parizelen élt inkább jó ideig, spórolt ezerrel, csak hogy megvehesse álmai motorját, ha jól rémlik egy cbr hondát.
Kitartás, Veled vagyunk, ezen a nehéz úton.
#241164 Angel2014
40 napos járástartalék. Nem rossz-nem rossz... -
SOAD19
addikt
válasz
Sir Pocok #241157 üzenetére
Hát, Neked sincs kimondottan sz@r ízlésed, már szó se róla.
Az utolsóra talán még el is cserélném a glycinemet.
Nem mintha egy súlycsoportban lennének, csak ez az első automatám, és megfogadtam, hogy ezt sose fogom eladni, elcserélni. De, lehet megtörnék, ha valaki egy ilyen 1 az 1-be cserét ajánlana. Szerencsére ilyen nem lesz, így hű maradhatok az elveimhez, fogadalmamhoz.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sir Pocok #237747 üzenetére
És akkor ez se maradjon le:
NJ0154-80H -
SOAD19
addikt
válasz
Sir Pocok #236073 üzenetére
Mi a jó istent csináltak, azzal a szíjjal?!
Lusták voltak méretre állítani, és inkább, csak összefogták valamivel?
-
-
Fall-N
veterán
válasz
Sir Pocok #235880 üzenetére
Ezért nem veszek én sem bevonatos órát. Mondjuk az arany szín amúgy sem jön be (maximum ha valódi arany lenne). Kár, mert a fekete tetszik órában, de javítani lehetetlen. De ott a Casio féle resin a G-Shocknál, az legalább bírja, igaz nem fém.
DLC lehet jobban állja a strapát, de nem hiszem, hogy az éleken az sem kopik le idővel. Esetleg a kerámia ami jó még, az nem kopik, csak ne törjön el valami behatás miatt.
-
törölt tag
válasz
Sir Pocok #235540 üzenetére
"Orient Star RE-AU0402 - 150 k
Ez az óra (és típus társai) KÖRÖKET ver az ugyanilyen árú svájci órákra"Mondjuk 50-nel többért ott a Roamer Mechaline Pro, amit ha melléteszel, biztos nem az Orientet fogod jobbnak, vagy jobban kidolgozottnak látni. A kronométeres srácok is meglepődtek rajta: "nem azt mondom, hogy megszólal,de hát nincs messze tőle, döbbenetes minősége van".
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Sir Pocok #235540 üzenetére
Hagyjuk már ezeket a kronometereseket ,olyan órákat dicsérnek amire bementem a boltba ,felpróbáltam és kinevettem ,ilyen volt a mako XL is ,de amúgy az egész Orient egy nagy nulla - forintot nem érnek.
Nem tájékozatlan ,hanem bemegyek a boltba és felpróbálom ,ha meg egyszerűen nem tetszik ez van ,nem vagyunk egyformák.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Sir Pocok #235531 üzenetére
Még az olcsó Tissot óráknál is ugyanolyan jó a tok és a szíj minősége ,én ezt becsülöm bennük.
Az olcsó Swatch nál is hasonlót éreztem ,kezdő vagyok de lehet az összes svájci óra ilyen ,ha csinálnak bármit is bármilyen árkategóriában ,nem gurigálnak sz@rral.hallador
Még mindig a tok és a szíj minőségéről beszélünk és nem a szerkezetről ,az utóbbi annyira nem érdekel hisz van rá garancia ,2 év után szerintem meg úgy is dobom ,vagy nem ,majd kiderül.Amúgy ha annyira jók a Japan ok ,miért nem tudnak még 150k ért sem csinálni normálisan megmunkált fémet?
Viccesek ebből a szempontból ,és nyilván az ér hozzá a bőrömhöz nem a belső szerkezet ,külsőleg egyszerűen gagyik.
Egy full kínai Pagani is rendesen megcsinálja a fémszíjat - ez a felháborító!(#235534) fagyalllo
😂✌🏾
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest