Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
5-ös kezelő #268997 üzenetére
Köszi! Egyelőre nem zavar annyira, lehet megvárom vele az első szervizt (most lesz 3 éves az óra, gondolom olyan 5 évesen illik elvinni).
-
mike1334
veterán
válasz
5-ös kezelő #268975 üzenetére
Köszi! Mennyi kb egy ilyen móka?
-
mike1334
veterán
válasz
Quartz51 #268973 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta, hogy bevinném a 6r35 szerkezetű Seiko órám beállításra, mert eléggé elmászik (nappal késik, este úgy teszem le, hogy siessen, így általában 15 mp-en belül van, de nagyon el tud mászkálni..). Neten azt olvastam, hogy egész pontosra be tudják szabályozni..mennyi lehet egy ilyen móka, illetve hová érdemes vinni?
-
mike1334
veterán
válasz
bigmasterg #268558 üzenetére
Az inkább az állapota miatf van. Ha hamis lenne, akkor nem árverezhetnék, hiszen pont a NAV zúzná be (igazából nem zúzzák be automatikisan, de az most mindegy).
-
mike1334
veterán
Félig off...ismertek valami hazai forgalmazót, akinél kapni ilyen 20mm-es nato szíjat (szín /arany vagy homok és fekete/ és mintázat /3 fekete és 2 "másik" csík/)? Vagy lehet külföldi is, ha nem egy vagyon a szállítás.
Csak olyat találok, ahol többe kerül a szállítás, mint a szíj (nem hazai). [link]
Köszi!
-
mike1334
veterán
válasz
mert_csokis #236845 üzenetére
Ha Rájen Goszling vagy, akkor egy darab majomkaki is lehet a kezeden, akkor is stílusos leszel...ha meg téesz elnök, akkor hiába az arany rolex
Amúgy nem én mondtam, téma volt a topikban -
mike1334
veterán
Mennyire gáz ősszel/télen is perlonon hagyni az órát? Sokkal kényelmesebb, hogy be tudom pontos méretre állítani, mint a bőr szíj esetén. Na meg esztétikailag is jobban bejön, hogy vékony a szíj. Ha gáz, akkor alternatíva javaslat vékonyabb bőr szíjra? Illetve a múltkor olvastam itt horror sztorikat a gyorszáras szíjakról. Tényleg ennyire veszélyes, vagy nem általános probléma (tudom, elég egy eset is, ha pont az enyém..). Hirsch szíjakat néztem régebben, azoknál már láttam ilyen megoldást.
-
mike1334
veterán
válasz
SOAD19 #236025 üzenetére
Egészségpénztárra nem gondoltál még? Visszakapod a ráutalt pénz 20%-át a befizetett szja-ból a következő évben (bár ehhez ugye kell befizetett szja is), annyi, hogy von le "kezelési költséget" is a pénztár, olyan 7%-ot. Szóval kb 13% a "tiszta haszon"
mi évek óta így fizetünk gyógyszert, fogorvost, illetve az asszony a tesója és az édesanyja szemüvegét, fogorvosát (be lehet állítani másokat is használónak). Annyi, hogy az adóvisszatérítés is a kártyára megy, de mi el szoktuk amúgy is költeni erre-arra. Gyakorlatilag talált pénz.
-
mike1334
veterán
Ha valaki mindent lefedő gyűjteményt szeretne, akkor itt a megoldás:
...megvillantja a Rolexét, az egyiket a hat karórája közül. Kizárólag munkába hordja. Hétvégén TAG Heuer Carrerát, vacsorához, színházba Raymond Weilt, buliba Breitlinget, nyaralásra Hublotot visel. Az Omegát, amelyet hétvégén kapott tőlünk a születésnapjára, még nem tudom, mikor fogja hordani, mivel erről még nem beszéltünk....
Kötter Tamás: Dögkeselyűk - Fejezetek egy multi életébőlMehet az összefoglalóba
-
mike1334
veterán
válasz
dzsi23 #235072 üzenetére
Most vettem a fáradtságot, elolvastam az eddigi hozzászólásait. Ahhoz képest, hogy kevesebb, mint egy hónapja még nem értett az órákhoz, és seikot keresett (bár az túl drága volt), elég sokat "fejlődött". Szóval tessék fejlődni nektek is ilyen ütemben, lekövetni a piacot szépen...(mondjuk pár hét után már a rolex is f*s volt, a többi meg arról másol...szóval....).
-
mike1334
veterán
válasz
csabiks #235034 üzenetére
Köszi!
@FLx
Szerelem volt első próbálásraigaz két napig még filóztam, hogy ez vagy a kék, de ez annyira bejött, hogy meg se vártam a kéket.
A Sharp Edged-en gondolkoztam még, de az egy kicsit a keret felett volt (bár közel egy korszakos születésnap, így talán mégis belefért volna..), de az túlságosan öltönyóra, és olyat kerestem, ami minden alkalomra jó, rövidnadrággal/pólóval se fura..hiába na, jogászként se tudok 24/7 villantani, irigylem azt, aki ennyire menő -
mike1334
veterán
Használ valaki Eulit perlon óraszíjat? Panama/Kristall között vacillálok, a Kristall sűrűbb szövésű, ezért elvileg erősebb, de minden másban meg a Panama jobb.
-
-
mike1334
veterán
válasz
fagyalllo #234345 üzenetére
Mondjuk búvárt félteni a víztől...az érdekes
Illetve, ha már búvár: reggel készülődés közben elkaptam egy képkockát a tv-ben...a barátok köztnek lassan vége, és most Vili bácsi szülinapjára készülnek..amiért érdekes az egész..ül a parton (pecázik?) az öreg és az idő múlásán elmélkedik, amit úgy szemléltetnek, hogy lepillant az órájára, ami egy búvár. Csak egy pillanat volt, még a márkáját se tudtam kivenni, de tipikus pötty indexes búvár volt -
mike1334
veterán
Cheapestnatostraps-től rendelt cucc kb mennyi idő alatt ér ide? Illetve borítékban jön a postával?
-
-
mike1334
veterán
válasz
Fall-N #234080 üzenetére
Másrészt lehet, hogy valaki csak egy szép, minőségi és értékes órát akar, arra meg pont passzol a Rolex.
Attól, hogy megvettem az "egy órám", megnéztem/meg azóta is nézek egy csomó órát, és eddig egyet találtam, amire azt mondtam, hogyjobbanlegalább annyira tetszik, mint a Seiko, az pedig egy Rolex volt (Rolex Explorer 1 36mm) (Honorable mentions: Sinn 556a; Bell & Ross BR V1-92 BLACK STEEL). Mondjuk 10-15x annyiba kerül(ne), mint a Seiko, így lehet is szépNa majd, nyugdíjazásomra
Mondjuk az lehet a baj, hogy én nem értek az órákhoz, csak azt nézem, hogy tetszik vagy sem.
Amúgy a Seiko se tökéletes (nyilván), pár dolgot változtattam volna a tervezése során, de talán jobb is, hogy nem tökéletes, annál szerethetőbb -
mike1334
veterán
A leggazdagabb emberek pont azért azok, mert nem költik el a teljes vagyonuk. Plusz ez egy kép, biztosan van más/több órájuk, legalábbis a tehetősebbeknek. A Rolex az meg igazából "egy elvárt óra", ha ügyvezető igazgató (brrr, kiráz a hideg ettől a nemlétező titulustól), bankár, vagy egyéb vagy. Tudják, hogy van pénzed, és ennyi. A Sose halunk meg modernkori Doxája. Szerencséjükre a Rolexek többsége még jól is néz ki.
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz
pulutodurumo #233985 üzenetére
Köszi!
-
mike1334
veterán
Meg lehet valahol nézni, hogy miből van egy adott óra számlapja? Vagy csak akkor tüntetik fel, ha különleges (pl. porcelán)? Miből "szokott" lenni? Láttam pár régi órát, és "foltos" volt a számlapjuk. Az pl mitől lehet?
-
mike1334
veterán
2 hete vettem meg a Seikot, akkor nagyjából beállították a boltban, 29 mp-et késett, most péntek körül még mindig 15 mp késésben volt, tehát kb két hét alatt ~14mp, nem is állítgattam...az előbb ránéztem és most kb 5 percet késik
Beállítottam, elvileg pontos, remélem így is marad. Mitől lehet ez a hatalmas eltérés hirtelen? -
mike1334
veterán
Seiko Field Watch (SRPG35) szép
-
mike1334
veterán
Van olyan budapesti bolt, ahol bemegyek, és "levehetek a polcról" (kristall vagy panama) perlon óraszíjat? Webshopot sokat találtam, de "offline" boltot nem nagyon...bónusz pont, ha lenne esetleg paratrooper szíj is
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest