- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirage
tag
Megjött hát végre az Uncle Seiko jubilee szíjjacska (Aug 7.-én rendeltem, múlt hétvégén kellett kifizetnem az áfát, és ma délután leltem rá a postaládámban).
Első benyomások?
Nekem kifejezetten tetszik. Nem vagyok szakértő, de a minőségre sem tudok panaszkodni, kényelmesnek érzem, bár most elsőre kicsit talán szorosnak hagytam meg, bár jobban szeretem így mintha össze-vissza csúszkálna.
Külön öröm hogy magamnak állítottam be és raktam fel, sosem csináltam még ilyet korábban így erre kicsit büszke vagyok azért
Összességében nem bántam meg a vásárlást, bejön. -
Mirage
tag
válasz
zolnagy #235999 üzenetére
Ez nagyon jó, nem tudom eddig hogy-hogy nem láttam
dzsi23
Attól tartok nem... eleve a jogász vagy pénzügy-számvitel képzések közt vacilláltam a jelentkezéskor, és így is az utóbbit választottam... érted, számomra már az elején rég késő voltÓrát Én biztos nem fogok venni a közeljövőben, de még mindig várom hogy megérkezzen az Uncle Seiko-tól rendelt jubilee szíj és a CNS féle Monza és sima Nato is... Már várom, ez a sima fekete Nato amivel érkezett a kis Seikom kicsit uncsi már
Annyi biztos hogy következőnek valami sötétzöld (mint pl ez: [link] ) vagy szürke számlaposat fogok keresni. -
Mirage
tag
Hali,
Korábban láttam már a topikban megemlítve a Cheapest Nato Straps oldalt, szóval gondoltam szétnézek rajta Én is.
Találtam is nekem tetsző dolgokat az oldalon, de kicsit elbizonytalanodtam. Szétnézve láttam hogy viszonylag sok panasz érkezett rájuk Trustpilot-on illetve Redditen, főképp azért mert állítólag nem kapták meg a rendelésük és nincs refund sem.Nektek mi a tapasztalatotok az oldallal (főleg az utóbbi időben)?
Alaptalan félni miatta és rendeljek nyugodtan vagy engedjem el? Kicsit furcsállom még hogy paypal-al nem lehet fizetni (én legalábbis nem találom) csak "egyenesen" kártyával. -
Mirage
tag
Sziasztok!
Szóval arra jutottam hogy az Uncle Seiko-tól rendelnék egy szimpatikus szíjat (ezt: [link] ), a kérdésem viszont annyi, hogy ha jól tudom ez amerikai cég (?) szóval, mivel az unión kívülről érkezik, gondolom mindenféle adót kell még ráfizetni.
Esetleg aki rendelt az utóbbi időben erről, vagy hasonló oldalról, mik voltak a tapasztalatok?
Kb mennyit kell még egy ilyen 70 dolcsis tárgyra ráfizetni? Picit drága már így is, de tetszik szóval miért is ne, de azért, ha teszem azt még egy ennyit rá kell fizetni akkor már felejtős a dolog... -
Mirage
tag
válasz
Veron #235331 üzenetére
Igen, 40mm-es, nem is túl nagy de nem is kicsi.
Pont jónak érzem ezt a méretet!Köszi neked és 5-ös kezelő -nek is!
-
Mirage
tag
Na megjött hát, kicsit féltem hogy nem fog tetszeni élőben, de azért ahogy meginspektáltam, felvettem arra jutottam hogy maradni fog mindenképp
Gyanítom hogy az itteni reguláris fórumozók darabjaihoz képest ez nem nagy durranás, én egy heted ennyibe kerülő kvarc óráról váltottam erre, úgyhogy számomra jó kis ugrás volt ez.Nem egy Tudor, nem is egy Rolex, pláne nem Tiszó ugye
Viszont az enyém, és örülök neki, a rendelkezésre álló büdzséből kihoztam amit lehetett, úgyhogy nincs keserű szájíz így a vétel után sem.
Ha pedig már lediplomáztam, majd visszakacsintok a Tudor BB felé, (ahonnan talán jött az inspiráció ehhez a darabhoz is), mert nagyon tetszik ez fajta a dizájn.
Hát ez a kép embedelés nem akar összejönni, de sebaj, ha valakit érdekel így is meglehet nyitni. -
Mirage
tag
válasz
dzsi23 #235230 üzenetére
Rendben, köszi a tippeket/linket. Youtube videókban hallottam én is ezt a 20mm-et, de kíváncsi voltam hogy ezen túl kell-e figyelni még másra de akkor nem.
Ezen az Uncle Seiko oldalon is szimpi ez a kettő, van miből válogatni
Egyébként ezeket a szíjakat nehéz kicserélni magadnak? Illetve kell valami spéci szerszám hozzá esetleg?
-
Mirage
tag
Végülis kicsit kitoltam a büdzsét, és egy Seiko 5 Sports-ra esett a választásom (SRPE67K1), a timestoreos kis kupon jól jött, levágott pár ezrest az árból
Bejártam pár boltot is, de összességében messze ott volt a legkedvezőbb az ár.
Nagyon várom már, eddig ez a "legkomolyabb" óra amit magamnak vettem, illetve az első Seikom, ha minden igaz a közelgő hét elején meg is érkezik majd.
Ez éppenséggel egy nato szíjas darab, még sosem volt olyanom így nem tudom mennyire fog tetszeni de mindenképp beakarok szerezni majd egy jó bőr vagy fém szíjat.
Szíjakat ti honnan szoktatok rendelni, és mire kell figyelni amikor választ az ember, hogy biztosan kompatibilis legyen az órával? -
Mirage
tag
-
Mirage
tag
Sziasztok kedves fórumtársak, pár kérdéssel fordulnék hozzátok.
Jelenleg egy új karóra után vadászok, de nem igazán tudom merre és mit nézzek.
Egész pontosan most egy maximum 50 ezres keretből vásárolnék, és arra lennék kíváncsi hogy ti melyik gyártókat ajánlanátok ebből az árkategóriából, eddig a Seiko és Orient-től láttam néhány 40 ezres kategóriába eső darabot amik tetszettek, kíváncsi lennék hogy például róluk és az általuk képviselt minőségről mi az általános vélekedés.
Akár konkrét óra ajánlásokat is szívesen fogadok.Alapvetően egy olyan darabot szeretnék ami elegánsabb, ízléses külsővel rendelkezik de azért mechanikusan is helyen való. A nagyon csecsés, "full arany" dolgoktól ódzkodom.
Jobban preferálom a fém szíjat, illetve a mechanikus szerkezetet, maga a szín az viszont kis túlzással lehet bármilyen.
A divatgyártókkal kapcsolatban azért fenntartásaim vannak, úgyhogy ha van alternatíva inkább afelé mozdulnék el.
Illetve még egy olyan extra kérdésem van, hogy itthon hol, milyen platformon zajlik a használt karóra adásvétel?Nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e olyan ami az általam kijelölt szempontok alapján belefér-e az árkategóriába, de mindenképp szívesen meghallgatom a véleményetek, tapasztalataitokat, esetleg tanácsotok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó bontatlan LTT Noctua barna csavarhúzó
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest