Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morvaigaben
tag
Nem tudom jól csináltam-e, mert most használtam először a G-Driveot.
De akkor aki akarja, az írja be magát a megfelelő csapatba!

már pár embert betettem akiről tudom, vagy jelezte itt -
ch003067
addikt
Ugyebár 3 szavazás után jár egy kártya. Akkor 3 naponta lehet 1 kártyát kapni ?
-
Źşë'
addikt
egyebkent az h lehet h latok olyan embereket is a friend listemben akik kraftolás nélkül csapatba kerültek, fura mert ismerős szavazott de őt nem rakta be sehova
-
maross
nagyúr
válasz
morvaigaben
üzenetére
+3$-t boven meger az ironclad tactics is, 6$-ban pedig ott van eador, ami szinten megeri.
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
gépet cseréltem, telepítettem a steamet, felhasználó, jelszó beír, várom, hogy küldje a megerősítő kódot, de semmi. Meddig kell várni? Próbáljam újra?

-
warcat
veterán
Van uj humble weekly.
-
sagem
addikt
válasz
Heavyrain
üzenetére
Na igen, de a dolgot árnyalja, hogy a kedves Valve jól kitalálta a dolgot, mert a piacon lehet adni-venni +x pontot érő itemeket (ez is a nyári craftolás után eshet), amiket bármikor aktiválni lehet, ezzel felborítva az addigi egyensúlyt, és borítékolhatóan lesznek olyan megszállottak akik felvásárolnak párat

sőt: most nézem, még olyan item is van, ami ellop a másik (bármelyik választott) csapattól pontot..durvajól kitalálták ezt, le a kalappal előttük, megint kaszálnak majd

-
warcat
veterán
válasz
Ryder62
üzenetére
Így van de az emberek,főleg felesleges pénzzel-ami tőlünk nyugatabbra van azért- szeretnek dobálózni.
Én jelenlegi árak mellett játék badget fogok kraftolni,naponta 1-et,az is ad 1 szelvényt a lottóba.Kapásból első 3 helyen van nálam GTAV,Civ-Beyond Earth meg Dying Light,kíváncsi vagyok,preorder játékot odaadnak-e

-
ruti
Közösségépítő
válasz
morvaigaben
üzenetére
na, valaki szedje már össze plz, mert vége a vb meccsnek, most meg én megyek sportolni
-
Ryder62
őstag
válasz
morvaigaben
üzenetére
Nálam mindenki szinte rózsaszín.

-
Arkennys
addikt
válasz
morvaigaben
üzenetére
én a kékben vagyok
de nem fogok craftolni csak ezért az is ziher 
-
Heavyrain
őstag
válasz
Ryder62
üzenetére
Nem olyan drága az...
CS:GO badge kraftolása 0.35€,és ugyebár azért is felszámol 1 pontot a csapatnak,azaz esélyed is van bekerülni a szerencsés 30 közé.
A nap végén,ha látod,hogy a csapatod áll nyerésre,craftolsz egyet,ha meg nem,áll nyerésre a csapatod,akkor nem craftolszz,és a pénzed is megmarad.Nyilván,ettől függetlenül természetesen értelmetlen belevágni,mert nagyon kicsi az esély arra,hogy pont azon 30 ember egyike legyél,de elméletben meg lehet oldani olcsón is.
-
Pangelus
tag
válasz
morvaigaben
üzenetére
engem is oda rakott de én instat belenyomtam 40pontot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ryder62
őstag
válasz
szami777
üzenetére
Így vagy úgy sok sok badget kell kraftolnod amihez kell nafta. Az ammo meg a badge ágyúba kicsit drága ha minden nap dobálod bele. Tehát ha veszel kártyákat lehet kb annyi pénzt költesz mintha megvennéd a 3 kiszemelt játékot.
Az ingyenes lehet egy bitang drága cím de csak 30 embert választanak. Tehát duplán szerencsésnek kell lenned hogy benne legyél a 30 emberben és még egy drága játékot nyerj.Szvsz tipikus illúzió. Inkább a pénzt játékokra szórd amit megkapsz mint badgekra amivel nem biztos hogy nyersz játékot.
-
bul07
nagyúr
Rányomtam a Get started-ra és dobot egy Adventure Card 4 kártyát
Más is kapott?
Nem csak szavazásért járna? -
ruti
Közösségépítő
amíg újdonság a "zászlós/csapatos" dolog:
nem akarja valaki összegyűjteni az idejáró emberkéket, csapatonként, ki melyikben van,
(aztán pl. még össze is lehet jelölgetni egymást, igény esetén)
aztán megnéznénk, kinek hány napi győzelme sikeredik?
vagy pihenjek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sagem
addikt
válasz
szami777
üzenetére
Természetesen nem, legalábbis olyan értelemben nem, hogy craftolnod kell, és cserébe amit garantáltan kapsz az 1 vagy 2 db kártya + a craftolás után járó dolgok.
Ha szerencséd van, akkor a győztes csapatban vagy..és ha duplán szerencsés vagy akkor te vagy a kisorsolt 30 tag egyike, na, akkor megérte!
..de ez már az ultramák kategória, amire számíthatsz: 1/2 db kártya (és ugye a craftolás többet visz el) 
-
warcat
veterán
Durván kaszálhatnak a botok,sok idióta 0.06ért képes kirakni a summer kártyát amikor viszik még 0.20€ felett
-
Carvus
senior tag
FC3 betárazva 75%-al, amilyen szerencsés vagyok, tuti lesz vmikor 90%-el is...

-
törölt tag
-
sagem
addikt
válasz
Ryder62
üzenetére
itt írtam róla
http://prohardver.hu/tema/steam_2/hsz_65541-65541.htmlGyakorlatilag akkor veszel részt benne, ha legalább egyszer kraftolsz

-
Ryder62
őstag
Ez a zászlósdi hogy van?
-
la_cc
addikt
18 EUR a Skyrim Legendary pack per pill. Lesz ez még ennél olcsóbb?

Nincs valami lista, hogy mi extrán akciós?
Szavazni hol lehet?

-
törölt tag
A mysterious kártáyk hogy átalakúltak.
És az áruk is. -
Bad Pritt
félisten
Remélem lesz majd vagy sok Lego villámakció, vagy Lego témájú szavazás és nyerünk, mert behúznám a Lego játékokat. Kb mindet.

-
törölt tag
Hmm, a mai nap számomra nem igazán hozott jó ajánlatokat. FC3 már régen megvan.
Company of Heroes 2 - Victory at Stalingrad Mission Pack: Ez ami a kívánságlistámon van és 50%-os akcióban van, de lehet lesz az 75-ösben is

A piacon lévő kártyáimat vissza is vontam, úgyis lemegy most az áruk

-
oriic
HÁZIGAZDA
6.705.000 fő van most online, szóval szerinted?
És nő a szám. -
sagem
addikt
válasz
warcat
üzenetére
hát, ez a csapatosdi azoknak szól, akik pontokat tesznek bele a játékba, mert csak az részesül a nyereményből akik adott napon legalább egy pontot belepörgetnek a csapatba

Ha jól látom akkor a győztes csapatnál: 30 véletlenszerűen választott csapattag a wishlistjéről kap 3 játékot, a többiek meg nyári kártyát kapnak, 2db-ot

És ha jól értem azok, akik nem a nyertes csapatban vannak, de szereztek pontot a csapatuk számára kapnak 1 db nyári kártyát..Szóval mindenképpen craftolni/vásárolni kell, a 0 pontosak csak díszek
de javítsatok ki ha hülyeséget mondok 
-
törölt tag
Hát nálam egyelőre elmarad a wallet rape. Pedig kártyákból összeszedtem 6€-t a Rage akció óta úgyhogy lenne mit költenem

-
warcat
veterán
Go go vörösök,remélem a ruszkikat is ideszámítja...

-
Ryder62
őstag
FC3 behúzva.
Maradt még 5€-m amit játékra költhetek. Blood Dragon?
-
Arkennys
addikt
ami kártyám kint volt eltűnt piacról, és tétel lejárt címen szerepel az előzményeknél is
wtF? -
törölt tag
Ez: Aliens: Colonial Marines a leárazás kezdete előtt napi akcióban 75-ösben volt (akkor sem kellett) most meg 50-esben 45/100-as metacritic pontszámmal

-
törölt tag
Szavazni nem lehet? Legalábbis nyomogathatom a szavazás gombot

Szerk: már megy.
-
Ryder62
őstag
Sztetek ilyenkor lehet már vásárolni vagy várjak 1-2 órát?
-
sagem
addikt
válasz
Heavyrain
üzenetére
Úgy láttam van valami plusz igen, remélhetőleg hamarosan el tudjuk olvasni

nyomjatok rá, aztán a "Get Started" gombra, ezzel besorol titeket az egyik csapatba (véletlenszerűen) ez már önmagában ér egy kártyát

4 csapat verseng, a győztes pedig kap egy ajándékot minden nap végén, ha jól láttam természetesen a vásárlások/craftolások/stb. érnek pontokat, azt nem tudtam megnézni, hogy milyen ajándékot kapnak a győztes csapat tagjai.
(de mivel random, hogy melyik csapatba dob, sokat ugysem tudunk tenni..
) -
oriic
HÁZIGAZDA
Ok, Dayz, meg Dead Rising, meg Witcher, meg Far Cry 3 jó áron vannak.
-
Rockstone
tag
DayZ 15% .. na kösz

-
Bad Pritt
félisten
Köszöntem, rögtön első körben az egyetlen játék, ami fontos volt számomra: Enslaved, -75%.

-
szami777
addikt
Ilyenkor jön a baj, a wishlistemen minden játék akciós

-
Raptor™
tag
Dayz-t a népnek!

-
warcat
veterán
Jó kezdés,egyből tele vedd meg előre/early access játékokkal-
-
sagem
addikt
Hopphopp megvariálták a dolgot, ingame itemek is esnek craftolásért meg van valami napi játék is, csapatokra bontva a felhasználókat..csak nem tudtam elolvasni mert lehalt és csak ennyi töltött be

-
Spet
addikt
Elkezdődött... de még semmi nincs leárazva

-
Csapoati
nagyúr
Nah faszan indul, a mobil appban egy akcios ar sincs. De legalabb betoltott!

Szerk.: En vagyok az elso aldozat, behuzom a Witcher 2-t.

-
oriic
HÁZIGAZDA
ELKEZDŐDÖTT, Jéééézusom .

Semmi ami érdekelne.

(#65507) HáGé
Hja de úgy sem tudok semmit venni.

-
warcat
veterán
De jó lesz nekünk,megint lehet majd mindössze 30 euróért blekopszkettőt venni.
-
Ryder62
őstag
Summer Sale!!!
Na, napi ajánlatban Far Cry 3. 75 % off.
Hol a kártyám??
-
Heavyrain
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Ha nem akarsz kockáztatni,akkor Isthereanydeal.com-on állísd be a whistlistedet.Ez mindenképpen jelezni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami