Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Heavyrain
üzenetére
megköszönöm annak, aki segít ebben

szóval, a hamis profil akit jelenteni kéne: link
és az én sajátom, amit lop: link
hálás köszönetem!
(szerk, a kis mocsok közben már megváltoztatta a nevét és képét, lehet szólt neki valaki
de egy embert már próbált átverni a nevemben, ezt tudom...)mate: arra akarta, az már biztos...szólt azóta olyan is, akit megpróbált átrázni én nevemmel és rep profilommal...de ha korábbi neveit lenyitjátok, látjátok h enyém is ottvan. Képem is másolta az alapos kis szemét
-
Heavyrain
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
Rakj ki ide egy linket a hamis profilról. (+Az igaziról is,hogy megjegyzésbe be lehessen írni)
Továbbiak/Szabálysértés jelentése/Más felhasználó megszemélyesítése.
Vagyunk itt páran,akik még reportolnak ha kell,végülis csak három kattintás. Így a Steam is talán hamarabb fog cselekedni.
-
Arkennys
addikt
steamtrades oldalt gondolom sokan ismeritek. Nos, ott van már elég sok pozitív értékelésem, negatív nélkül. Elérte azt a szintet, hogy valaki lemásolta a steam profilom (név, kép) és gyaníthatólag az én rep profilommal próbál meg átverni másokat... Jelentettem, lehet egyebet tenni ilyenkor?
-
Heavyrain
őstag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Team Fortress 2 frissítés lesz.
Valószínüleg az alábbiak egyike:
-End of the Line frissítés (ami egy Source Filmaker-el készített "filmre" fog épülni,amit McVinnie már lassan egy éve készít. Valószínüleg új játékmód is fog érkezni vele)
-Moonbase+egyedi tauntok frissítés
-Kenyér(!) frissítés+15perces rövidfilm a Valve-tólÍgy már remélem érthetőbb

-
killer095
őstag
Erről tudunk vmit ? [link]
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok CS:GO miért írja ezt 90% nál megált és ezt írja
Hiba történt a Counter Strike : Global Offensive frissítése során . ( )
Ezt írja lehet orvosolni a problémát ? Válaszotokat előre is köszi

-
oriic
HÁZIGAZDA
És mégsem történik semmi retorzió. Több ismerős van aki minimum két éve több ezer giga forgalmat tolna, és max tényleg annyi volt, hogy felhivták őket, hogy látják hogy nagy az adatforgalom, nem akarnak-e nagyobb csomagra váltani. Mondták hogy nem, és ennyi. Azóta sem zargatták őket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
SenorGrande
üzenetére
Csutkára kitolt Sims 3 is 60-70 között van, ahogy én láttam. Kiegészítők darabonként 3,5 gigásak és tudjuk, mennyi van belőlük.

-
Agyzuzo
addikt
"Csak valamiért benne maradt az ÁSZF-ben."
Amíg az ÁSZF-ben benne van, addig azért ott van a kisördög. A gyakorlat viszont azt mutatja már pár éve hogy aki nagyon visszaeső, azt max. csak felhívják párszor telefonon és ajánlgatják neki a nagyobb/vállalati csomagot.
Az 5 megabites ADSL után viszont nekem még így is maga a kánaán...

-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Trainz sorozat ( több mint 90 ezer letölthető fájl / több száz gigabájt )
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem semmi.
-
djculture
félisten
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Az új az már úgy kezdi, hogy a hadline béta 6,57GB úgy hogy jóformán semmi nincs még benne..
-
pylon
tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
moundjuk kiadó helyében tuti kiadnám Blu-ray kiadásban (is)
ha jól emlékszem az UT2004 is megjelent külön CD kiadásban és külön DVD kiadásbanWolfenstein: The New Order
Xbox 360: 4 DVDPC-n is ennyi?

#65253 emlékszem amikor megjelent a MGS4 akkor páran remélték, hogy kijön X360 is
majd poénból photoshopoltak egy 40 darabos DVD kiadást -
kriszpontaz
veterán
-
djculture
félisten
válasz
Shepherdke
üzenetére
Egy max payne3 34 giga és az egy régebbi verziós motor korlátozzott mozgási térrel ...
-
válasz
Shepherdke
üzenetére
Nem hiszem, feltelepítve talán lesz ennyi, de az adathordozón lehet tömörítve is. És ugye ott van a Blu-ray is.
-
djculture
félisten
-
DeFranco
nagyúr
-
Stockbauer79
tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Sz@rúl megy na
Trade-erektől szoktam vásárolni,de most ez van.Új játékot úgy sem veszek,régieket amik érdekelhetnek meg csak találok pár ojróért.
Elég a Rust meg a Space Engineers az újakból
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Stockbauer79
üzenetére
Vagy valaki
. -
Stockbauer79
tag
Betoltam 10 ojrót péjpelre(eddig még soha),hátha valami nekem akarja eladni magát.

-
Bad Pritt
félisten
-
De4d
őstag
Nem olvastam vissza

Amikor jön egy ilyen nagy akció egyébként akkor mindenre vonatkozik?
Legyen bármilyen játék új/régi akkor is van legalább x %?
Vagy csak úgymond "nagyon" sok játékra vonatkozik?
Illetve ki lehet következtetni mikre lesz akció és hogyan? Mondjuk este 8-tól reggel 8-ig RPG-K, reggel 8-tól este 8-ig Shooterek.Biztos voltak már ilyen "nagy" leárazások, de nem olyan rég használok steamet.
-
De4d
őstag
Valaki tudja mikor jön a nagy steam leárazás?

Lehet erről tudni valamit? -
Ryder62
őstag
Csütörtökön nem játszunk, tuti lehal az egész rendszer ha elkezdődik az őrület.
cskamacska :
"Szerintem az itteni köménymag nem fog venni semmit Gabe bácsitól"Steamológia első szabálya: ha akciós egy játék akkor is vedd meg még ha nincs is szükséged rá.

-
cskamacska
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Szerintem az itteni köménymag nem fog venni semmit Gabe bácsitól, legfeljebb ha tele a zsebe seftelt sapka suskával, illetve ha nemrég töltötte a Webmoney egyenlegét az épp egybeeső ukrajnai nyaralására. Minden másra ott a trédz, meg az Amazon pricematch.

ch003067: Mármint a 2 eurós CSGO-t elpasszolni 4 kulcsért? Fél Ukrajna.

-
gmx9
aktív tag
A magam részéről várom az akciókat, különösebben nem kell semmi. Talán egy CS:GO-t behúzok, ha 2 euró körül lesz.
-
warcat
veterán
Megjósolám néktek feleim,hogy az Órás kutyák megkapja a -20%-ot,amire majd jól ráizgul a nép,pedig csak preorder áron kapja meg,és még úgy is 49.90 ejróért a fapados verziót,aztán majd eljátszogatnak az alapárral télig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Ingatlanos topic!
- Ecco the Dolphin: Complete - Két klasszikus és egy új rész egy csomagban
- További aktív témák...
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- GAMER PC: Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5, RTX 5070 Ti, 1TB SSD
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- DAHUA 16GB DDR4 2666 MHz laptop RAM
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de egy embert már próbált átverni a nevemben, ezt tudom...)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)