Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
üzenetére
igen igen, most már látom,
RED TEAM WAS
The Biggest Winner
6,431,337 points scored and 4 days wonazért én meg benyomok ide egy bazinagy szmájlit

ahogy írják mindazok akik játszottak azok kapnak egy csapat színű kitűzőt?! na baszki megkapom a pinket, pedig nem kellene... az olyan, hogy is mondjam

-
Źşë'
addikt
final results: fehér lap

-
warcat
veterán
Na ez bukta, encore és akciós az Original sin.
-
warcat
veterán
válasz
Stockbauer79
üzenetére
Meh,egyre olcsóbbak ezek a csalók,már nem ígérnek Activision-összest a törött rotakapádért,válság van.
-
regener
veterán
válasz
Stockbauer79
üzenetére
Egész jól összedobták ezt a fake oldalt.
(#66992) Ryder62
Azonkívül ha rámész a linkre mindjárt staem lesz steam-ből
Alul akik írtak mint értékelés pedig rendes steam communitből vannak linkelve.
-
Ryder62
őstag
válasz
Stockbauer79
üzenetére
úgy látszik a community centiméterben lett megadva, lol
De ezek hogy találnak meg?
-
Stockbauer79
tag
18:38 - [unassigned]: hi mate. my friend wants trade unusual hat for your unwanted items but he cant add you (steam error). add him please
steamcommunity.cm/proflles/7661389487915578Csippázom az ilyet
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Hehe, én pont pár nappal ezelőtt vettem meg a Blackwell Bundle-t (első 4 rész), 1,39€ áron. Nem rossz kis sorozat, annyit biztosan megért, de elég rövidkék az egyes részek... Az első valami 5 óra, a második meg jóindulattal is csak 4 óra. Szóval nagyon gyorsan végig lehet menni rajtuk.
Én amúgy egészen idáig az Aarklash: Legacy + Bloodrayne Betrayal nagyobb mértékű leárazását vártam, de csak nem akaródzik... Ráadásul még visszajött a Shadowrun Returns (
) is kísérteni... ebből egyébként megéri a Deluxe a 0,75€ felárat? (van benne soundtrack meg valami anthology. nem tudom, soundtrack dolgokat szoktam szeretni, de a fene tudja ennek mennyire jó a zenéje). 4,24€ lenne így. -
törölt tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Telenor? Éjszaka mennyivel töltesz? Ahol én lakom ott nincs sem a T-nek sem Telenornak 4G hálózata csak 3G. Mondjuk sima 720p-s Youtube videókhoz is elég, a táblagépen. Holnap Debrecenben leszek, megnézem majd a 4G-t, bár mivel Net & Roll S csomagom van így 21 Mbps az elméleti maximum, de T-s topicban volt róla szó, hogy van akinél nem korlátozták le és 60-al is jött

-
törölt tag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Nem róluk van szó. Azok olyan nettel nem töltenek, és nem multiznak. Viszont van sok olyan hazánkfia akinek szélessávú Internet hozzáférése van (például angliai magyarok), de 20-30 GB adatforgalmi korláttal rendelkeznek. Vagy nekem a mobilinternetem 8 GB adatforgalmi korláttal (igaz nem azon játszom, csak megemlítettem).
(#66965) wjbhbdux: Oké, akkor is bőven megéri nekik. Nem tétel kategória számukra még mindig.
-
sagem
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Oroszéknál fél áron megy

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
genndy
üzenetére
Ez teljesen biztos.
Máskülönben miért lett volna vége a szavazásnak?Én is eddig halogattam azokat a vásárlásokat, amik "elkerülhetetlenek"
, de mivel nem nagy címek, mindig drágák maradnak, pl. ez.Most még van egy napom átgondolni, hogy megveszem-e őket, vagy inkább hagyom a fenébe és SOHA TÖBBET nem vásárolok Steamen.

-
Ace owner
addikt
Bánom már hogy nem vettem meg a L4D2-t..

-
sagem
addikt
-
Ryder62
őstag
Miért nem lehet szavazni?
Amúgy meg nem hogy lejjebb mennének a kártya árak hanem följebb.
-
-
SenorGrande
senior tag
válasz
üzenetére
"... tájékoztatóul azoknak, akik forgalomkorlátos nettel rendelkeznek."
Aki ilyen nettel rendelkezik, lehet jobban örülne a bepötyögött adatoknak, minthogy képeket töltikézzen le még pluszban a fórumban. A sebességről nem is beszélve, GPRS-szel, vagy "alig" 3G-vel agyvérzést kap az ember, mire betölt egy képekkel megtűzdelt fórumoldal.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Q1hez és kiegészítőihez a steam fórumán van jó kis patch ami visszaállítja a zenét (Nine inch Nails!) és betesz widescreen felbontásokat opengl támogatással a játékba.
-
-
válasz
djculture
üzenetére
Mert már mindent megvett a többség ami érdekelte... tavaly énis vásároltam orrvérzésig, mostanra meg már megvan szinte minden amit akartam és megvehető reális áron.
Innentől nekem kvázi az új játékokat és azok leárazásait kell csak figyelnem... az meg inkább idő kérdése már nem pedig az első adandó "sale" alatti megvétel. Amikor elérik az 50-66-75%-ot az új játékok akkor fogok főleg már csak költeni.

De az még messze van mire pl az új CoD vagy Alien játék eljut majd oda.Még a QuakeCon van idén nyáron hátra, amikor a Quake csomagot (régi) be akarom húzni majd olcsón a gyűjteménybe. Még arra várok, mert úgy döntöttem mégiscsak kell nekem a Quake 1-2.

-
regener
veterán
Gyors kérdés:
Ennyi volt a szavazós cuccos?Márcsak pedig 2 kártya kéne az 1. szintjéhez a kitűzőnek...
-
-
PitLee
őstag
válasz
djculture
üzenetére
Utólag persze, de a jóhiszemű vásárLÓként ezt látva téged mi győzött volna meg az ellenkezőjéről?
https://www.paysafecard.com/hu-hu/lp-jatekok/steam-online/
(ez nem google translate ez a hivatalos oldaluk a psc-n)
-
Roth
tag
Azt hiszem, hogy mindent megvettem, amire futotta a nyári vásár alatt:
- Dishonored
- How to Survive
- Tropico 3
- Tomb Raider
- Brothers - A Tale of two sons
- Crysis 2 Maximum Edition
- Syberia 1-2
- GTA IV
- Skyrim... és még néhány kisebb cím (vagy ingyenes).

Az árak jók voltak, a köréjük szőtt "játék" (vagy minek nevezzem) pedig kritikán aluli...

-
-
Nos HA csalnak akkor azért amit (#66942) Roth írt azért...
Amíg azt látod van esély nyerned, költessz rá... ha egy csapat elhúz és nincs esélye a csapatodnak akkor nem költessz.
Márpedig it egy-egy csapat milliós létszámú... és egy egy craftolásból, még ha csak pár cent is esik be, akkoris milliókról lehet szó valve bevétele szempontjából is, attól függően hány csapat tagjai költenek még vagy hányan adják fel.És akkor még a többi pontlevonós, pont hozzáadós piaci műveletről nem is beszéltünk, pedig azt is használták rendesen a csapatok egymás ellen. Az se két fillér.

Röviden ezért érheti meg bundázni... de nem állítom bundáznak persze, főleg a már előbb említett perelhetőség miatt, amerikában ezzen biztos nem viccelnek mert cégek mehetnek tönkre benne (egy egy ilyen csalás vád és ellenkampányban, a pereket nem is számítva).
-
PitLee
őstag
válasz
PitLee
üzenetére
Látom a problémámmal egyedül maradtam

Ha másért nem lefirkálom az utókornak.Tegnap meglátogattam a Szlovák rokonokat és egy benyakút kedélyes árnyékában kipróbáltam az elméletem ami működöt jeeej lehet fizetni psf-el csak épp nem a magyaroknál vásárolttal jeeej (ide mindenki az tudásának megfelelő szitokszavakat képzelje)
Köszönöm a Steam-nek köszönöm a psf-nek eme remek akciót melyet nem lehet igénybe venni kis országunkból ami nem volna gond ha böffentenének róla pársort valahol.
http://www.gamestar.hu/steam-meg-a-heten-elkezdodhet-a-nyari-learazas.html
UI.akik meg a kártyákat keresik azoknak meg hát nyasgem

-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
"2011-est ne hasonlitsd már a mostanihoz akkor jóformán mindenki nyert egy két játékot vagy komplett játék sorozatot én is te is más is.."
Olyan szép, amikor a saját hozzászólásoddal mondasz ellent a korábbiakban ugyancsak általad megfogalmazottaknak, lennullázva azt is, meg a maradék értékét a hozzászólásaidnak. Ugyanis a 2011-es játékban nagyon sok fizetős játékot kiosztottak, és nem mentek csődbe. A mostani csalásos téveszmédet meg arra alapoztad, hogy megakarják spórolni - az egyébként nekik nem tétel mennyiségű, ráadásul szponzorált - játék árát is, és senki nem kap semmit.
"A leirás szerint a játékok egy fillérjébe nem kerülnek Gabe bácsinak meg a valve cégnek ugyanis szponzorok ajánlották fel. Én elolvastam az egész nyeremény játék leirást.."
Idézet forrása: 66549
Tehát akkor megéri neki csalni... omg
Csak azért, hogy hányszor mondtad azt, hogy csalás (a teljesség igénye nélkül):
66273
66216
66120(#66919) Edorn: Ja ő idézte:
65820A képfeltöltés meg nem jön ide. Korábban már le volt írva, nem dicsekvés miatt kerültek be a képek (általában a letöltés látszódik a képeken, illetve, hogy mekkora adatforgalmat generál), hanem tájékoztatóul azoknak, akik forgalomkorlátos nettel rendelkeznek.
Amúgy részemről téma lezárva.
-
Abban vagyok, de tölem nyerhet bármelyik
Nem volt valami nagy valami ez a nyári sale amúgy se, vettem kemény 5db játékot a máskor ilyenkor szokás 50-60 helyett.. Árak is drágák voltak még igy is a rossz forint miatt, meg semmi extra nem voilt a wolfenstein akciózásán kívül. -
válasz
üzenetére
2011-est ne hasonlitsd már a mostanihoz akkor jóformán mindenki nyert egy két játékot vagy komplett játék sorozatot én is te is más is.. Attól hogy nekem van merszem leirni hogy valami nem stimmel ezzel az egésszel nem kell még hülyének nézni.
Neked az a mániád hogy ha valaki neked nem tetszőt ír akkor erkölcsileg földbe akarod taposni, én se kérem számon rajtad hogy a jó franckarikáról is képet csinálsz hogy ide dicsekvésképpen feltegyed mint ahogy a hwsw-n emiatt utáltak ki téged. Neked az a mániád nekem meg más ennyi a történet. Ha nemtudod elviselni akkor nem kell elolvasni amit írok. -
Roth
tag
Igazság szerint szerettem volna venni az utolsó nap, egy nyári kitűzőt, de
úgy látom, hogy az árak nem mennek le 0,1 euro alá...
idén pedig sóher leszek és nem veszem meg, a 10 darabot csak, ha 1 euro alatt kijövök...
(mondjuk, hogy ezzel büntetem őket, amiért ezt a gyenge játékot találták ki a
vásár idejére)
-
Franklin
addikt
Hogyan tudnék 3 XP-t szerezni? Pont ennyi hiányzik a következő szinthez :-)
-
Roth
tag
Azt kétlem, hogy ne felügyelné őket senki... azonban, azért ez már túlzás:

...ne mondja nekem senki, hogy ezt nem manipulálják!
Előző este óta folyamatosan 1-2000 pont különbséggel fej-fej mellett mindenki... tudjátok, hogy mennyi ennek az esélye?Kb. 0... ezzel adnak esélyt és motivációt, hogy vásárolj még és tömjed őket pénzzel...

-
BorgBoss
tag
válasz
üzenetére
... de, miért ne lehetne.
Mielőtt itt a sok agytröszt átmegy bohóckodásba. Szerintem a STEAM rendszere nagyszerűen működik, én kedvelem.
Ez egy fórum és vélemény nyilvánítás. Nem kinyilatkoztatás volt. Mivel én tiszteletben tartom más véleményét ugyanezt várom másoktól is. Ergo csak egy felvetés. -
Mate
nagyúr
Elég egyértelmű, hogy illuminátusok állnak mögötte. Itt a bizonyíték!
-
wjbhbdux
veterán
válasz
üzenetére
de mi van ha igaza van, és Gabe Newell egy UFO hadjárat vezetője aki a kártyákon át taszítja az emberiséget szegénységbe, és emellett az igazi lőfegyvereiket eladva az általa értékesnek kikiáltott CSGO fegyver skinekre cseréljék, és aztán a kisemmizett fegyvertelen emberiséget a steam virtual reality headsetjével agymossa és elvegye az összes fánkunkat??

-
törölt tag
válasz
djculture
üzenetére
Rosszul látod, azt meg egyáltalán nem látod, hogy te nem érted. Egy globális méretű amerikai cégről van szó, amit felügyel ilyen szempontból is egy amerikai hatóság, mert amerikai székhelyű maga a vállalat.
Kis apró országokban helyi szerencsejáték sorsolásnál is van egy közjegyző majd pont oda nem jut senki.
Mióta elindult ez a nyereményjáték a saját kis téveszmédet fújod, hogy csalnak. Ennek egy módosított változatát tolod a szolgáltatós topicban is, de a mondandod lényege egyben megegyezik: csalnak, lehúznak, nem teljesítenek, drágán szolgáltatnak. Persze téged nem bírnak megvezetni, mert te átlátsz a szitán, meg profi vagy. Valójában a magad kis egyszerű, rétegektől mentes világod szülte gondolat menetét akarod mindenkinek beadni, aminek az az alapja, hogy nem publikus a nyertesek listája. Képzeld a Lottó nyertesek neve sem publikus. Tudja a vállalat, a nyertes, és a nyereményjátékot felügyelő szerv képviselője. Ennyi kell és nem több. Nincs a kezedben semmilyen bizonyíték ami alátámasztaná, a mondókádat. A 2011-es nyereményjáték nyertesei sem voltak publikusak, így az én nyereményem sem lett kilistázva.
(#66908) djculture:
"Végre valakinek eszébe jutott gondolkozni."
Neked azon kellene elgondolkodni, ha csak egy ember, vagy csak a nagyon szűk kisebbség van veled egy véleményen, akkor nem áll fent az, hogy a te gondolatmenteddel van baj és nem a többiekével.
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok , hogy valójában mennyi felhasználója is van a Steamnek .
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
djculture
üzenetére
szerintem pereld be őket hogy adják ki nyomtatásban az összes craftolt kártya logját, fizesd ki a 3 repülőgép útját amire felfér, és aztán miután a HL4 megjelenése környékére áttanulmányoztad majd nyugodtan aludhatsz, vagy kikiálthatod csaló gecóknak őket. aztán ha eladod kilóra a papírt a szeméttelepen még egy steames sniper elitet is vehetsz majd.
-
BorgBoss
tag
válasz
djculture
üzenetére
Igazad van.
Bár nem értem ez miért off topik, de legyen...A többieknek is:
Napi 5 millió pont x 10 nap. Emögött 100 milliós tranzakciók. Emögött ha csak napi x csapatváltás van, akkor még nagyobbat ugranak a számok. A csapatváltási lehetőség az egész kulcsa. Egy szoftver fejlesztő megoldja a manipulációt, és senki sem fogsz végignyálazni egy STEAM rendszer forráskódját.
Ha valaki foglalkozott valószínűség számítással akkor az alábbi állapotot, ami 18 órája folyamatosan jelen van nagyon kétséges. 5 millió szavazat ma és 1-2 ezer pont eltéréssel. Jó el lett osztva a csapat.

Milyen érdekes az is, hogy az első 5 napon mindenki nyert és nem is kis előnnyel. -
pylon
tag
válasz
djculture
üzenetére
a játékszabályzat szerint kikérheted a nyertesek listáját
" E szabályok másolatáért, vagy a nyertesek listájáért küldjön megcímzett, felbélyegzett válaszborítékot a Steam Summer Sale 2014 Sweepstakes Official Rules/Winners List Request, P.O. Box 1688, Bellevue, WA 98009-1688 címre. "
-
Źşë'
addikt
kitalálta a marketet, ez az év biznisz ötlete volt (szvsz még a googlénél is jobb - minél többen vannak annál jobb, és szerencsére emelkedik a steam userek száma, hát még a f2p játékosoké - még ha nem is fordítanak a játékra pénzt úgy is forgalmat csinálnak azzal hogy játszanak meg marketoznak mivel megveszik tőlük az ingame itemeket) tavaly, vagy amikor elindult, nem csinálnak semmit közben meg a sok idióta veszi a dolgokat, mindezalatt persze fizetnek feléjük is és a játék kiadó fele is - nem is csodálom miért nem jön Half Life 3, meg Portal 3 stb. mert megvan a megélhetésre való pénz... röhögve fenntartják a tranzakció feek-ből magukat!! hogy miért csinálják az emberek, mert 10cent nem pénz nekik, mindenkinek kell egy hobbi, valaki bélyeget gyűjt, valaki falevelet, valaki meg kitűzőket - kézzelfoghatóbb lenne az egész tényelg ha azt a felügyelő bizottságot az ember látná is, hogy vannak tényleges nyertesek, biztos sokakban felmerülne a kérdés és jönne az ellenérv hogy ugyan már pitiáner játékokra minek felügyeleti szerv... talán azért mert szabályosan, szabályszerűen kell zajlania az egésznek... mivel ez egy nyereményjáték és jogi vonzata is van a dolognak - hogy miért ilyen a sorsolásos része, és tuti nem lesz egy olyan ember se (hülye is lenne), aki szembeszállna a valvéval egy perben hogy átcseszték az agyát, nagy hal megeszi a kicsit törvényszerűen
-
törölt tag
Nincs ma már 11 órás szavazás? Pedig még 0.1 euróban reménykedtem

-
7
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Tőled is kérdezem: mi haszna lenne a Valve-nak abból, ha bundázna? Ahogy én látom, csak vesztenének vele. itt már kifejtettem, miért.
Csalni, manipulálni legfeljebb akkor érdemes, ha a várható haszon felülírja a potenciális veszteség kockázatát. Itt a nyereményjáték eredményeinek megváltoztatásával nem nyernek semmit.
-
Edorn
senior tag
válasz
djculture
üzenetére
Na pont most írtad le, hogy miért is nem tudnak csalni, még ha akarnának is. Tuti felügyeli valamelyik szerv ezt a világméretű nyereményjátékot. Még azt hiszem pont te idézted be a játék pontos leírásából, hogy (ha jól emlékszem) az amerikai játékfelügyelet felügyeli...

-
Nem érted látom a lényeget. Minden ilyen nyereményjátékot ami mögött bevétel is van kutya kötelessége minden cégnek leellenőrizhetővé tennie. Nem csalónak feltéltelezem de az egyszeri pénzköltőnek semmi rálátása erre a nyereményjátékra, tehát azt csinálnak amit akarnak. Vagy szerinted így a jó?
-
warcat
veterán
-
válasz
djculture
üzenetére
Igazából nem értem miért feltételezed, hogy csal a Valve. Olyan nehéz elképzelni, hogy vannak olyan emberek/vállalatok, melyek nem csalnak? Nem tudom, hogy neked milyen a környezeted, de én rengeteg embert ismerek, aki becsületes, még itt Magyarországon is. Már csak azért sem értem ezt a csalás dolgot, mert az égvilágon nincs semmi előnye a Valve-nek abból, ha csal.
-
Végre valakinek eszébe jutott gondolkozni. Ez az egész nyereményjáték az évezred humbukja. Kb mintha itt rendeznénk egy nyereményjátékot ahol kapna a nyertes csapat kisorsolt 10 tagja egy fullos pc-t. Jelentkezni úgy lehet hogyXezrért veszel kupont amit persze mi bocsátunk ki. Utána benyögnénk hogy teszemazt a kék csapat nyert és ezzel elvan rendezve megkapta mindenki a fullos pc-t ellenőrizni ugyse tudjátok...
Ennél jobb ötlet nem kell a pénz bevételre
-
warcat
veterán
Na,ez a Grim Dawn betett még a végére csak meg kellett venni,reméljük encoreban nem lesz Original Sin és akkor lezárva a Sale,pénztárca laposan,de túlélte.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

eami