Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
Kártyát eladni csak a kliensben lehet?
-
BigBlue69
őstag
Belehaltak volna még 1 szavazásba? Ennek este vége lesz..
-
Edorn
senior tag
válasz
Hyperion
üzenetére
Ezt a kitűzőt megcsináltad már? 0 költéségen (időt leszámítva) két szintet tudsz vele lépni: Közösségi Nagykövet
-
csaba951
veterán
-
Pangelus
tag
Nem akarok hülyeséget mondani de nekem ez mindig csak akkor jött fel amikor 2x Steam Puzzle Igniatus itemet kaptam szóval 1-2 ilyen ss tárgyjutalommal függ össze.
(#66884) Hyperion Kitűzőknél van ilyen Community -s cuc az is ad pár tapasz pontot ilyen olyan feladatokért pl. Játssz egy játékkal. , Csatlakozz egy csoporthoz. meg hasonlók
-
Hyperion
senior tag
Sziasztok!
Eltudtok látni 1-2 jótanáccsal, hogy hogyan tudnék steam level-t ugrani olcsón?
Jelenleg 3-as vagyok, de a summer sale alatti kb 2 eurós veszteség(A szavazataim "csak" szavazatok, és nem kapok utánuk kártyát mivel nem vagyok 6-os szintű) felidegesített...Köszönöm!
-
7
addikt
Vedd hozzá, hogy a nyeréshez játszani is kell minden nap, nincs "free ride".
De egyébként is mocskosul alacsonyak az esélyek. Az első 5 napban többmillió a 30-hoz, a második 5 napban többmillió a 60-hoz. Még ha azt is mondjuk, hogy napi szinten csak 500.000-en játszanak, akkor is 0,012% az esély a nyereményre a második 5 napban.
-
wjbhbdux
veterán
egy baromi nagy idióta aki 10 centet is költött kártyákra annak a reményében hogy itt nyerni fog

-
Zebu
addikt
Akkor nem bőkezű ha jól látom nektek sem a kártyákkal.... wishlist-ből gondolom még semmit sem dobott senkinek...
-
7
addikt
Mi haszna lenne a Valve-nak abból, hogy manipulálja a számokat? Ahogy én látom, az égvilágon semmi. Ez egy önjáró játék, és akárhogy is alakulnak a napok, megvan a motiváció (az arra fogékonyak számára), hogy vegyenek játékokat, kártyákat és játsszanak minél többet.
Vélhetően egy csomó energiát belefektettek a kidolgozásába, fejlesztésébe, tesztelésébe. Nem azért hozták létre, hogy utána taccsravágják manipulációval kb. 0 extra haszonért.És azt hozzávetted, hogy milyen problémái lennének belőle? Törvényi galibák, imázsrombolás, egy rakás befektetett energia "down the drain".
Simán veszteséges projekt lenne manipulálni a számokat még abban az esetben is, ha nem buknak le.
-
Źşë'
addikt
válasz
BigBlue69
üzenetére
elég naiv vagyol ha még mindig hiszel Gabe bácsinak, neki csak egy valami fontos, a pénztárcád
... az meg elég egyértelmű hogy ez a vacak stemes játék nem működik - olyan mintha a világ steames kraftolós arcai másodpercre pontosan ugyan annyi kártyát kraftolnának be a különböző csapatok számára 
már az első pár napban ezt meg lehetett mondani h ez kamu, ilyen nincs
-
Qmi
tag
Ilyenre valaki emlékszik az elmúlt 40 évben?

-
htc07
addikt
válasz
üzenetére
Ha újrahúztad a windowst, akkor van egy rossz hírem..

Ha van másik gép a háztartásban amire régebb óta be vagy jelentkezve (esetleg ha új gépet vettél, fennáll a lehetősége, hogy új vinyót is -> a régin rajta van a steam), akkor onnan ha belépsz akkor tudsz marketezni.
-
törölt tag
Kéne egy kis help.
Gondoltam majd az utolsó nap kirakom a summer kitűzőt, mert nekem elég egyszer is. Közben vettem egy új gépet és nem tudok se venni meg se eladni. Kettő kártya hiányzik. 6,8
-
-
Ghostface
senior tag
Helló!
Ilyet én is kaptam már kétszer is, én sem találom sehol ezt a vendégkártyát.
Sőt ma reggel beléptem és kaptam egy A virus named Tom bónuszcsomagot, és azt sem találom sehol a raktáramban...
Azt nem tudja valaki hogyan szerezhetném meg? Sem böngészőből, sem Steam kliensből nem látom sehol. -
Roth
tag
Na, azért ez már sok... ez tuti, hogy mesterséges...

-
kozi71
senior tag
Nekem háromszor volt ilyen már. De nálam a fenti részen, a szürke vastag sávban, volt egy hibás ikon. Amiből arra következtetek, ott valami kép van ami nem nyílt meg Firefox alatt. Biztos valami régiós akció lehet ez, amiből mi kimaradunk.
Zebu: Én semmit sem kaptam, mármint fóliást sem. Illetve csak azt kaptam ami a vásárlásokért járt 2db SS kitűző.
-
Zebu
addikt
Kapott már valaki ajándék játékot a Steam sale alatt?
Én még bónusz kártyákat sem kapok.... az elmúlt 2 évben talán 1x kaptam

-
Edorn
senior tag
Nevetséges légbőlkapott vádaskodások, mert "a neten egy noname ismerősöm azt mondta" és neki mindenképpen lehet hinni, ellenben a nagy céggel, aki tuti csak meg akar lopni amellett, hogy a saját hírnevét is földbe akarja döngölni szántszándékkal...
- nekem inkább így jött le - -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Megjöttem a nyaralásból, egy hete nem olvastam a topicokat (ezt meg az Eredeti játékokat) lévén amúgy is pörgött mint a fene, meg net sem volt.
Történt valami érdekes/említésre méltó ebben a két topicban, vagy csak steam akicók és szavazások?
-
BorgBoss
tag
válasz
BigBlue69
üzenetére
Nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget ennek, de nekem marketing szaga van. Minden nap több százezerrel vezettek és nyertek. Már ezt sem értettem. Az utolsó nap, folyamatosan 1-2 ezer különbség van a csapatok között. (ezzel láttatják, hogy érdemes kártyákat és játékokat venni.)
De lehet, hogy neked van igazad...ez is benne van a pakliban. Mindenesetre nekem fura...
Pont az elején lett volna értelme felfejleszteni sok mindent, mert a bónuszok nagyobb hangsúlyt kapnak.
Azért szépen el lett osztva, hogy most mindenki ugyanolyan tempóval nyomkodja a gombokat vagy 12 órája
-
-
ProEvoFan
nagyúr
Aki imádja a stílust ki ne hagyja ezt a csodálatos magyar fejlesztésű játékot.---> Sine Mora 1.39 euró
-
Zamery
senior tag
Holnap van az "Encore" Sale, vagy holnap 19:00-kor vége van az akcióknak? Mintha az rémlene, hogy utolsó nap már nem lehet szavazni, csak a legjobb akciókat visszahozzák.
-
warcat
veterán
Amazonos Payday2 4packhoz kellene 1,maximum 2 jelentkező még. info
-
Anonymus X
tag
válasz
killer095
üzenetére
A 66800. hozzászólásban jelezte eami, hogy az a verzió nem lesz magyar, mielőtt megkérdezted volna, miért nem az.
Egyébként nincs azzal semmi gond, ha több helyre beírod a kérdésed, pusztán a Dishonored fórumban kicsit jelentősebbnek tűnt a problémád.
Az első dologra szerettem volna felhívni a figyelmed, a másodikat csak megjegyeztem.
(Ártani pedig nem ártottál, nem is értem ezt miért mondtad.)
-
A Wolfi vezeti az eladási listát. Ha nem hónap vége lenne, erősen elgondolkodnék rajta. Bár lesz még olcsóbb is. Amúgy Steamworks-ös ugye (a dobozoshoz is kell Steam), tehát nem jár úgy, mint a 2009es Wolfenstein?
-
warcat
veterán
válasz
üzenetére
Nem hiszem,hogy messzemenő következtetéseket kellene levonni belőle,a sajtó és a játékosok is szerették,szerintem kiváló játék,a -33% teljesen várható volt,és azt is csak pár napja kapta meg,akkor lecsaptak rá sokan akik a határon táncoltak.
Vásár utolsó napjain meg belapátolják amit lehet,a következő nagy vásáron úgyis elvárás lenne a -50%,addig is a pénz már a zsebben lesz.
24.99€/29.90 USD nem rossz eladási ár ám manapság ,főleg,hogy egy rakat AAA eleve AMD/Nvidia kuponnal kezd.Ráadásul single only,warezhuszárok álma. -
xrace77
tag
Wolfenstein 50%!!!

Instant get részemről.

Szerintem ezzel befejeztem a vásárlást a Summer Sale-n. Beszereztem a legfontosabb játékokat, majd folytatom az év végi akcióban.

A végén 2 Steam Summer Adventure 2014 kitűzőt megcsinálom és kész.
-
killer095
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Egyidejüleg irtam ki ide és oda is...
Tudok angolul szoval nem zavar csak ha lett volna magyar azzal játszottam volna,másrészt mit ártottam neked azzal hogy itt és ott is megkérdeztem. Oda irok ahova akarok..ezért forum a forum -
Zamery
senior tag
A kétkedőknek: [link].
-
Wizard of Oz
aktív tag
Holnap akkor már encore?

-
-
warcat
veterán
Wolfi -50%, na ez meglepő.
-
warcat
veterán
Remek,nyert az Edge of Space
Bár azt írják még nagyon béta,orosz árat már megéri -50%on. -
Edorn
senior tag
válasz
üzenetére
Esetleg a How to Survive? Az pont ekörül van most leakciózva és túlélős... :-) Bár kicsit más stílusban, de zombi túlélős...
-
Heavyrain
őstag
Egy kis Summer Sale => Team Fortress 2 érdekesség.
Tekintve,hogy a frissítésnek nem volt 3. napja,(pedig szokot lenni),ez akár még igaz is lehet.
-
gmx9
aktív tag
válasz
genndy
üzenetére
Kb. egy óra múlva lejár az aktuális ajánlat, nem tudom pontosan mennyire ugrik vissza. Én is ennyiért vettem anno, röviden annyit tudok mondani, ha kedveled a zombis témát, akkor a Valve a lehető legtöbbet hozta ki belőle. Barátokkal, ismerősökkel meg egyenesen fantasztikus játszani vele.
Igaz nem tudom konkrétan keresel-e valamit vagy szimplán csak "nézelődsz", várakozol egy jó kis ajánlatra.
-
Ace owner
addikt
Nagyon gondolkozom egy L4D2-n.. Ugye most volt ingyenes nem régen, csak nem volt gépem és nem tudtam megszerezni. Szerintetek valahogy ezt be lehet pótolni? Kéne még vagy 2-3 cent hogy meg tudjam venni.. Vagy traderektől olcsóbb lehet?
Meg attól félek hogy most elköltöm a kis összespórolt 3,5 eurócskámat és bejön egy nagyon jó akció az utolsó nap..
-
diko87
újonc
válasz
aftercooler
üzenetére
Nekem ugyanez a problémám, eddig elfogadta a steam a paypalom, kb. 2 hete már nem. Ebayen tudok fizetni vele, a steam meg a fenti hibával utasít el.
Nagy köszönet előre is a segítő(k)nek! -
-
warcat
veterán
válasz
killer095
üzenetére
Ahogy felettem is írták már,nekünk külön kreáltak egy RHCP változatot a játékból,ezt lehet megvenni a magyar gőzboltban
(Russia, Hungary, Czech, Polish), ez szerintük lefedi a magyar igényeket,hiszen tudvalévő,hogy Erdélyben és a Felvidéken nem maradt jelentős magyarság
meg egyébként ez már majdnem a Szovjetunió mindenki tuggya(de azért fizesd ki az EU árat te kis szemtelen magyar ha már bepofátlankodtatok ide),amcsiknál,braziloknál stb meg tessék angolul,németül,spanyolul játszani
-
warcat
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Villanyszerelés
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez egy markertinges fogás.