Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
NagyZ01
üzenetére
Innen olvasd , és a te döntésed hogy használod e
-
NagyZ01
tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ki lehet e szedni a kártyát a játékokból anélkül, hogy telepíteném őket. És hogy ez valamilyen bannhoz vezet e ?
Mikor lesz a summer sale 2014 ? Olvastam, hogy ma, de semmi nincs
-
Predator2
addikt
Helló
Miért csinálja ezt ez a kedves program folyamatosan? [link]
2 percre nem lehet otthagyni, hogy ne akadjon meg.
THX
-
Pangelus
tag
Nosgoth Closed Beta Key kevés van gyorsan fogy.
-
warcat
veterán
Ha a kiadó külön appid-t adott/kért neki alkód helyett,akkor simán lehet kettő egy játékból.Klasszikus példa erre a Fallout: New Vegas,amiből a nálunk (is) vásárolható RU/CIS mellé a row verziót aktiválva lesz egy új játékod,és kétszer is fog szerepelni a listában.
Apró elégtétel volt a múltheti GMG vásár alatt,hogy cserében a játékért kapható krediteket kétszer lehetett begyűjteni.
-
marcusa
addikt
Nem biztos, nekem megvolt a Max Payne 3, és egy barátom megvette amazonról, és kérte, hogy nézzem meg hogy jó e, gondoltam én, hogy az fog történni, amit leírtál

De valamiben különbözött a két kiadás, és beaktiválta mégegyszer nekem is, és kliens újraindításig nekem is két Max Payne 3 sor lett
-
-
psycroptic
őstag
válasz
psycroptic
üzenetére
Megoldottam, kaptam segítséget.

-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Ha van egy steam-en aktiválható kulcsom akkor azt csak saját magam részére aktiválható? Nem lehet eltenni és késöbb elajándékozni? Vásárlásnál van lehetőség kiválasztani, hogy ajándékba szeretném vagy magamnak. Kulcs esetén nincs ilyen lehetőség?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
genndy
addikt
válasz
psycroptic
üzenetére
Maximum felhőből. Ha viszont a játék nem látja, és azért nem tudod betölteni, akkor bukta, én legalábbis nem tudok rá módszert.
-
psycroptic
őstag
Ha egy játékon belül kitörlöm véletlenül a mentésemet, de a gépemen még megvannak, akkor vissza tudom valahogyan állítani azokat?
-
cskamacska
addikt
válasz
Arkennys
üzenetére
Szerintem senki sem tudja biztosan. Csak ő ugye kivárhat tetőzésre, pár perc alatt fent van az összes(ha kevésbé szégyenlős azonnal), és kopejkánként aláígérhet az éppen aktuális maximumnak.

A botokban nem bízó(fiók adatok és böngésző cookie kell a botnak, és csak imádkozni lehet, hogy nem nyúlja le azonmód a teljes tárgytárolódat
) szakadtabb haszonlesőknek meg marad a 0,6 eurós limit a koszos kis 50-100 darabos kártyagyűjteményükre, azért várhatóan már elviszik, és ha véletlen marad is, önköltségen visszaveszik. -
csaba951
veterán
Nem, nem lehet kijátszani, nem tesznek kivételt!
Azt kéne megnézned, hogy a cserétől (trade) is le van-e tiltva a fiókod! (kb. 15 napra)
Summer Sale-ben lesz napi 3 szavazás a következő flash sale-re. Három szavazáson való részvétel után jár 1 db Mysterious Card, amit el lehet adni Market-en. Te nem tudod most eladni, de ha cserével átteszed egy barátod fiókjára, akkor ő lehet, hogy fel tudja tenni Market-re. Aztán Sale végén vesz neked valamit a pénzből vagy ilyesmi. Ha cserélni se tudsz, akkor persze ez (sem) működik.
Csak akkor kapod meg a kártyákat, ha legalább Steam Level 5-ös vagy, vagy legkésőbb a SS végéig eléred ezt a szintet! Utóbbi esetben egyszerre, visszamenőleg is megkapod a kártyákat.
Utolsó napon hajnali 3-kor van a legutolsó szavazás, délelőtt 11-kor már nincs!
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Tiny & Big k*rvanagy játék, aki teheti, szerezze be, 1 dollárért van hétközi akcióban. Zseniális.

-
gmx9
aktív tag
TF2-ről tudok nyilatkozni. Vannak alap tárgyak, ezeket játék közben kapod random és nem eladhatóak, viszont a játékon belül úgymond be lehet olvasztani őket. Ha jól számoltam hirtelen, akkor 18 fegyver az úgynevezett ref, ezeket speciálisabb rangú fegyverekért eltudod cserélni más emberekkel, amiket viszont már el tudsz adni. Mondjuk egy 2 refet érő "fura" fegyver 0,15-0,25 euró között szokott lenni, azonban ez is változó attól függően, mennyire ritka vagy mennyire keresett.
Viszont ehhez is 'prémiumnak' kell lenned, free accounttal nem cserélheted a tárgyaid. Ehhez annyit kell tenni, hogy veszel valamit a játékon belüli piacon (én azt hiszem egy szendvicset vásároltam olyan 0,35 centért). Ekkor esetleg egy-egy jobb tárgy is hullhat, pl. skinekkel kapcsolatos dolgok. A múltkor esett egy legolcsóbban 0,75 euróért árult cucc, de végül refekért cseréltem pénz helyett, persze ezek jóval ritkábban hullanak és hogy komolyabb összegeket felhalmozz, sok időbe telik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pár napja volt róla szó, hogy ha kártyákat akar az ember szerezni free játékból(Pl TF2) akkor nem elég játszani vele, hanem venni is kell valamit.
Na most látom sok helyen hogy TF2 tárgyakat, meg Dota2 tárgyakat is adnak vesznek emberek, meg steam-en is lehet eladni őket. Ehhez is van valami kikötés (ergó kell előtte egy valamit vennem store-ban), vagy ha letöltöm és játszok vele akkor is van esély hogy dob valamit a játék ami eladható.
-
törölt tag
válasz
csaba951
üzenetére
" Látszik is hogy valami komoly gépparkot tettek be mögé (vagy szerver oldalon valamit nagyon máshogy csinálnak mint idáig), mert az item oldalak harmad annyi (!) idő alatt töltődnek le, mint idáig.
"Erre bezzeg van pénze a Valve-nak . Vajon hányszor fog összeomlani a Steam Store és a letöltéseket biztosító szerverek a nyári vásár alatt ?
-
csaba951
veterán
válasz
Hangm4n
üzenetére
Nem foglalkoznak vele. Anyagi érdekük fűződik hozzá, hogy ne tegyék!
Ha egy valaki megvesz 1 itemet, akkor azért 1 db jutalékot von a Steam.
Ha valaki olyan veszi meg, aki újból felrakja, ott 2 db jutalékot tudnak beszedni.
Egyébként pont Sale előtt 2 héttel volt egy szigorítás, de mára visszaállt a "régi" állapot. Úgy tűnik, hogy ez csak a Sale-re való felkészülés miatt volt. Látszik is hogy valami komoly gépparkot tettek be mögé (vagy szerver oldalon valamit nagyon máshogy csinálnak mint idáig), mert az item oldalak harmad annyi (!) idő alatt töltődnek le, mint idáig.

#65358 Godlike79
Nem! Elég ha csak kifarmoltad az ingyenes kártyákat belőle. Ezeknek a darabszáma, és a Steam Level szinted van hatással arra, hogy mennyi booster kártya esik. Meg persze ez csak akkor van ha valaki kitűzőt rakott ki. Ha senki nem rakja ki, akkor senki nem fog booster kártyát kapni. -
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szerintem a lista elég egyértelmű ami a kitűzős oldalon elérhető felül.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Nem, mind dobhat.
-
-
csaba951
veterán
válasz
genndy
üzenetére
Google talál ingyenes scriptet és botot is!

Sőt az ingyenes botot már van aki el is lopta és a saját nevében árulja! Szóval a buták/türelmetlenek akár meg is vehetik a tolvajtól.

#65344 dadawa
Á, nem! A Steam klienst már csak a játékok indításához, vagy a "Gamebook"-ozáshoz használom...
#65347 Arkennys
Ebben nem akarok tanácsod adni! Mindenki saját maga döntse el, hogy milyen kockázatot vállal!#65337 Godlike79
Nálam Steam Level 33, jelenleg 102 db játéknál vagyok jogosult kártyára. Mostanában hetente 1 db Booster kártyát dob. -
eami
Topikgazda
válasz
kriszpontaz
üzenetére
mondjuk nekem is ~300 kártyás játékom van, és random adja, mikor melyikre.
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Ez kb. 235 € eddig.
Egész biztosan látunk majd 1 € feletti Mysterious Card árakat is. Ez viszont nem feltétlenül azt jelenti, hogy ennyi pénzért meg is veszik. A nyitás után a Mysterious Card-ok "rendes", más nevet kapnak majd. Erőssen esélyes a Holiday Sale 2014 - xxx, ahol xxx az adott kártyán látható játék neve.
Az átnevezési folyamat a kisebb árú kártyáktól halad majd a nagyobb árúak irányába. Tehát a "régi" (Mysterious Card) listában csak azért lesznek magas árú kártyák, mert a kisebb árú kártyák már mind átkerültek a "végleges" helyükre (Holiday Sale 2014 - xxx). Ezt azért érdemes figyelembe venni amikor felrakjuk a saját kártyáinkat a Market-re.
E fölött én (is) elsiklottam. Köszönet az információért eami fórumtárnak!

>Egyébként hogy bírsz ennyi kártyát kezelni?
Egy programozó ismerősöm készített saját Market-ező programot - egy vagyonért!
Többek közt van benne fejlett Inventory, On Sale kezelés is. Amit a Steam nyújt ezekből, az pár darab kezelésére még pont jó (mondjuk a többség erre is használja), de már pár száz item kezelése is katasztrofálisan lassú és átláthatatlan vele. Én rögtön összesített darabszámot látok, hogy az adott termékből hány darabom van (Inventory), illetve hogy hány darab és milyen áron van eladáson (On Sale).>előre beállítod, és reménykedesz hogy maguktól elmennek?
Aki ebből pénzt akar csinálni az még ma, vagy legkésőbb holnap kora délután (kb. 17:00-ig) felteszi a kártyáit. A Sale kezdete után már reménytelen...
-
genndy
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Szkript/bot igen.
Linket persze nem ad a piszok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kriszpontaz
veterán
Az a gond hogy én még egyszer sem kaptam semmit csak úgy, 15-ös szinttel. Volt olyan hogy kitűző után jött egy csomag és azok a kártyák voltak benne amit előtte pénzért megvettem. Mondhatom nagyon örültem neki. Fóliás kártyám még soha nem volt pl.
Nem mintha annyira izgatna. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska
üzenetére
Hja erre én is kiváncsi lennék, ez igy nagyon durva.

-
cskamacska
addikt
válasz
csaba951
üzenetére
Mennyi ez most, 83 ezer forint környéke? Ha tényleg felsurrannak 1,2€ környékére az árak, akkor 400 ezer forint haszon.
Akkor mégis megcsinálod a G2A verő Steam giftes webshopod? 
Egyébként hogy bírsz ennyi kártyát kezelni? Szkript/bot, vagy előre beállítod, és reménykedesz hogy maguktól elmennek?

-
oriic
HÁZIGAZDA
Eh, gondoltam kipróbálom az eladást, erre kiirja hogy egy hónapnak el kell telnie a legutóbbi vásálástól...Dejó.
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Talán 5, de minél magasabb a szinted, és minél több kártyás játékod van, annál nagyobb az esély, hogy kapsz, ugyanis olyan kártyás játékok után kaphatsz boostert, ami egyrészt megvan neked, másrészt kifarmoltad belőle az ingyen kapható kártyákat. A magasabb szintnél meg plusz százalékos esélyt kapsz.
(#65338) Arkennys: hát én úgy hetente kapok (35. szint), viszont valszeg sokkal több kártyás játékom van.
-
-
-
-
-
csaba951
veterán
Market-re 1347 db Mysterious Card felrakva . És növekszik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezzel a Marketen most fent lévő összes Mysterious Card 5,79%-a tőlem származik. Valószínűleg kevés ember vett ennél is többet!

-
-
Edorn
senior tag
Ha már kártyás kérdések:
Súgóban ugye az vagyon írva, hogy ha a játékkal kapható kártyákat már megkaptam, akkor is van lehetőségem nagy ritkán booster(?) paklit kapni olyankor, mikor más beváltja a kártyáit...
A kérdésem: ezzel kapcsolatban számít valamit, hogy közelmúltban játszottam-e az adott játékkal, vagy hogy mennyit játszottam összesen vele? Vagy teljesen random, a lényeg hogy meglegyen a játék? (a steam rangot most ne nézzük) -
-
Bad Pritt
félisten
Van két Nosgoth bétakulcsom, ha érdekel valakit. Elég fun, nincs pangás, kicsit bugos, de UE3-mal nem csúnya. L4D meg AvP fanoknak bejönne.
-
-
törölt tag
A GoG-on vásárólt játékokat steam lehet aktiválni, igaz?
(#65313) ollie
Fukk, pedig a bloodrayne2 kártyák elég jó áron mennek.

-
bul07
nagyúr
Ugye most 22db játékból szedtem ki a kártyákat két és fél nap alatt megvolt
85kártya jött ki és ebből 1db volt Fóliás, ez is bosszantó de nem ez a legnagyobb bajom vele, hanem pont egy olyan fóliást kaptam ami szinte nem ér semmit pontosabban most 0.19€ adják, pfff
Mondjuk azért kaptam ilyen kártyát isLesz elég sok pénzem a pénztárcába de nem tervezek venni semmit , valahogy ki kellene szedni , kellene a laptopomba egy SSD

-
Heavyrain
őstag
válasz
Heavyrain
üzenetére
Na ebből tauntok+Valve féle rövidfilm+Bread update ízelítő lett.
(Videót ne hagyjátok ki,eléggé igényes! )

-
eami
Topikgazda
válasz
maross
üzenetére
ötletem sincs... amúgy kulccsal húzott le engem, és kevés repem volt, míg neki egy halom positive a profiljan (ha kicsit jobban utánanézek akkor kiderült volna hogy kamu). Így hát előre adtam a kulcsot, ő meg nyilván nem adott semmit... ezzel nem lehet steamhez fordulni. Ha csak kulcsokra megy és kezdőket keres, akkor akár a fele játéka is származhat így és a steam semmit nem fog tenni ellene. Sajnos ez ilyen :-\
-
Arkennys
addikt
válasz
maross
üzenetére
Hát nem tudom...mindenesetre nem akartam begyűjteni ilyen miatt negatív értékelést, és kellemetlenségeket akár nekem, akár az átvert személynek aki utólag engem találna be.
hm...használt neveket a steam milyen sorrendben rakja be ha lenyitod profil oldalon, időrendiben? mert legördítve névlistáját enyém egyik változatával kezdődik, és másikkal végződik
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nekem is van nem egy ami kétszer van meg, egyrészt a dobozos meg a digitális is van amikor teljesen más kiadást aktivál.

Aktiváltam saját magamnak. (már megvolt a game) Most van két példányom ugyan abból a játékból. Azthittem, hogy ha megvan akkor el lehet ajándékozni, mint vásárlásnál. Na mind1, így jártam. 

) szakadtabb haszonlesőknek meg marad a 0,6 eurós limit a koszos kis 50-100 darabos kártyagyűjteményükre, azért várhatóan már elviszik, és ha véletlen marad is, önköltségen visszaveszik.
Ezért nincs már ilyen akció.