Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Egy darabot. De csak ennyi pénzem van jelenleg a steam-en. Ilyesmire meg nem akarok valódi pénzt áldozni. Persze csak 5Ft, de ha most kifizetem, akkor akkor legközelebb is kifizetem és így tovább... A végén már nem 5Ft lesz...
Ezért ha lenne valami megoldás rá, hogy ne kelljen egész nap figyelni az árakat, akkor időm se és pénzem se menne rá a dologra...
-
Edorn
senior tag
Létezik valami piacfigyelő alkalmazás, vagy oldal?
Konkrétan most ezt szeretném beszerezni 0.08, vagy ez alatti áron. [link]
De kicsit gáz lenne egész nap frissítgetni ezt az oldalt. Nincs rá valami szolgáltatás, hogy megadom mit szeretnék és ha lesz az adott feltételeknek megfelelő termék, akkor küld egy e-mailt, vagy valami más hasonló megoldás? -
VGYke
addikt
Sziasztok! Olyat fogok kérdezni, amit mindenki tud, csak én eddig nem... Elnézést ezért

Vásároltam már száz valahány játékot magamnak, de ajándékba még soha senkinek.
Van olyan dilemmám, hogy egy most 80% akciós játéksorozat kell-e nekem, vagy nem. Hogy kell-e nekem, nagyban hozzájárul, hogy van-e hozzá magyarítás vagy nincs. Viszont ez jelenleg kideríthetetlen, mert a magyarítás portál ideiglenesen meghalt.Szóval, eszembe jutott, mi lenne ha megvásárolnám ajándékba (amit soha nem csináltam még) és ha kell nekem, elajándékozom magamnak, ha nem kell, eladom/cserélem másnak. Ilyet lehet

-
csaba951
veterán
válasz
ranexxx
üzenetére
>Az online vásárolt játékot hogy igazolom hogy az enyém?
Ez rém egyszerű!

Reclaiming a Hijacked Steam Account
If a game was purchased through Steam with a credit card, please provide the following:
* The Card Type (Visa, MasterCard, Discover, American Express)
* Full Name on the Card
* The last four digits of the credit card number - Do not provide the full credit card numberIf a game was purchased through Steam using a PayPal account, please provide:
* The Billing Name on the PayPal Account
* The full Billing Address on the PayPal Account
* The PayPal PayerID
* The Invoice ID and the Transaction IDEgyéb jó tanácsok:
* ne legyen azonos a Steam és az e-mail felhasználóneved/jelszód
* változtasd meg most azonnal az e-mail jelszavadat
* használj random generátorból származó erős jelszavakat, mindenhová különbözőt
* Steamen ne igazold vissza ismeretlen emberek meghívásait
* soha ne klikkel olyan linkre amit egy ismeretlen küld neked a SteamenÉn ezeket mind betartom, és soha nem volt gondom a fiókkal. Pedig évek óta nyilvános, és az Inventory-kban rengeteg dolog van ami miatt simán megéri próbálkozni vele.

-
Mate
nagyúr
válasz
ranexxx
üzenetére
1. Honnan tudták, hogy mid van? (Drága cuccoknál alap a rejtett raktár)
2. Honnan tudták a jelszavad?
3. Honnan tudták az emailed jelszavát?A profilodat dobozos játékkal vagy emailben kapott számlával tudod igazolni. Bár utóbbi valószínűleg nincs, ha vitték az emailedet.
-
ranexxx
csendes tag
vagy egyáltalán azt hogy az enyém az account?
-
ranexxx
csendes tag
Üdvözletem
A következő lenne a kérdésem.
A minap nyitottam cS:GO ba egy ASIIMOV stattrak AWP-t és feltörték miatta a profilomat de olyan szinten hogy átírták a jelszót, a hozzátartozó emailt mindent..
írtam a supportnak ez ügyben.
Viszont a következő a gond:
Az online vásárolt játékot hogy igazolom hogy az enyém?
-
genndy
addikt
1. Nem. Általában itt szoktak lenni az extrák (mondjuk kézikönyvek, pályaszerkesztők, editorok, a dedikált szerverhez szükséges fájlok, ...).
2. Nincs különbség. Fiók részleteinél meg tudod nézni a Vásárlási módnál, van többféle, de egyébként a játék ugyanúgy működik, akárhogy is került a fiókodra. Ne legyen lopott kártyával vásárolt, mert akkor törlik a fiókodról (még ha nem feltétlenül te vetted, hanem mondjuk cserélted, a Steamet nem érdekli, törlik és te szívsz).
3. Dehogyis. Szép is lenne ha így lenne. A kettő tök külön dolog. -
SRII
őstag
Sziasztok!
Ismét egy kis segítségre szorulnék, azon személyektől akik jártasak a témában, eddig is sokat segítettek új steam tagságom ideje alatt így ismét visszaélnék jóindulatúságotokkal.1.Könyvtár - kellékek ! itt ingyenes játékok vannak? vagy egy ideig játszhatok, vagy mik?
72 kellékem van most jelen pillanatban!2.Ha barát adja át a játékot, ha email címes a játék vagy bármilyen módon átadott vásárolt az ugyan olyan játék mint ha kódot vásároltam volna egy boltba? úgy értem nincs jelentősége, hogy milyen úton szerzed be a játékot egy ugyan az?[ nem tesz különbséget a rendszer arról ,hogy ez gtif,kod stb így értem./OFF]
3.Ha egy embertől kapok egy játékot átadással, bejelölöm barátként és a játék átadás után ha törlöm a barátok listájából az illetőt akkor a játék is törlődik?
Lehet alapvető kérdések , elnézést is kérnék érte
de sajna nincs senki ismerősöm a környezetemben aki ezzel foglakozik, vagy egy kicsit is tájékozottabb lenne nálam.Köszönöm kedvességetek!
-
Taposo
aktív tag
válasz
westcoastog
üzenetére
Nálam is ez van szokásos steam nyavaja

-
AxBattler
félisten
Üdv!
Fillérekért vásároltam néhány profil hátteret.
Ezeket be lehet állítani úgy is, hogy a kliens háttereként is szolgáljanak, ne csak a profilom háttereként? -
Oberlingus
újonc
Köszönöm

-
Mate
nagyúr
válasz
Oberlingus
üzenetére
Igen, az ott marad.
-
Oberlingus
újonc
Akkor azért mert ingyenes volt. De amit megvettem és netán törölnék az akkor ottmarad a könyvtáramban és nem kell újra keresnem?
-
ayo
veterán
válasz
Oberlingus
üzenetére
megvetted? akkor ott marad, freeweekendnél nem fog vagy ha ingyenes - bár az változó, ahogy tapasztaltam
-
Mate
nagyúr
válasz
Oberlingus
üzenetére
Ott kéne lennie a játékaid közt. Kivéve, ha ingyenes játék.
-
genndy
addikt
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Akkor csak jó még a cache-d. Nálam is csak kicsi ikon képek vannak.
Valve valamelyik szervere szar. Jó, akkor nem a Community, hanem másik (is). Nem meglepő mostanában. -
Oberlingus
újonc
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha steamen valaha játszottam egy játékkal és ezt utána letöröltem akkor miért nem marad a könyvtáramba a neve mint nem telepített? Ha lehetséges akkor hogyan lehet visszatenni a könyvtáramba, hogy lássam a nevét? ( ha rákeresek az áruházba akkor ott azt írja, hogy ez a játék már megvan neked és telepíti ha akarok játszani)
Előre is köszi a válaszokat
-
westcoastog
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Az lehet, mondjuk nem tegnapi telepítés a steamem sem, még az előző vinyóimról költözött át folyamatosan.

De ha eddig jó volt most mi gondja lehet.. -
kriszpontaz
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
Nálam semmi gond. Ott a készülékben van a hiba
. -
ayo
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
küldd el emailben neki
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Szeretném megkérdezni, hogy jól tudom-e, ha csinálsz egy új fiókot, kapsz rá x nap tiltást, ami alatt nem tudsz se vásárolni, se cserélni? Haveromnak szeretnék átadni két játékot, de nem engedi...

-
genndy
addikt
válasz
westcoastog
üzenetére
Haldoklik a Community. Már pár napja. Gondolom azért.
AxBattler: azon a helyen kellenek a játékok? Akkor add meg azt a mappát a Steamnek, és legfeljebb ellenőrizni kell.
Ha másik helyre akarod őket, akkor tedd át oda (megúszod a letöltést), és ugyanez a metódus. ha meg a Steam eredeti könyvtárába, a helyükre, akkor szintén: átpakolás, ellenőrzés. -
AxBattler
félisten
Üdv!
Újratelepítettem a gépet, de egy másik partíción ottmaradt pár játék a SteamLibrary mappában, az újrahúzott Steam viszont most nem "látja" ezeket.
Hogyan tudnám ezt megoldani? Vagy telepítsem újra a játékokat is?
-
ayo
veterán
válasz
westcoastog
üzenetére
elállítottad a megjelenést nézet és részletes nézet vagy valami ilyesmi magyarul - kis ikon vannak a big picture mellett is.
szerk.: ja látom már, lehet valami cache probléma? passz
-
bobalazs
nagyúr
Mit jelent ez hogy arma 3 3 days? 3 napig játszható majd törölni kell?
-
Sqveeze
tag
Valakinek nincs Portal 2 90 vagy 75 % kuponja? Adok érte kártyát.
http://steamcommunity.com/id/sqveeze/ -
Eyesis
őstag
válasz
genndy
üzenetére
én ilyesmire gondoltam: http://www.gamestop.com/collection/steam-cards
egy bankkártyával lehet amúgy több steamen is vásárolni? az a hülye tf2 amióta free to play, csak a baj van vele...

-
Eyesis
őstag
sziasztok,
nem tudjátok, hogy tudok steam-es pénzt adni egy olyan barátomnak, akinek nincs bankkártyája? steam wallet -ből adás, vagy steam wallet gift card van?
-
warcat
veterán
Mint a legyek!
De ahogy nézem elsiették a Bohemia hétvégét,gondolom holnapra szánták -
Pangelus
tag
Free ARMA: Cold War Assault
Offer ends Monday at 10AM Pacific Time. -
wjbhbdux
veterán
Semmi hibája nincs a steamnek, csak megkapták a community banánt azok akiknek nullázódott a szintje.

-
Manapság az emberek már nem a barátnőnek, jó fizetésnek és hasonlóknak örülnek, hanem a minél magasabb Steam levelnek.

-
batman91
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szintén visszakaptam mindent.

-
FoxiestFox
félisten
Nálam megjavult, ismét 23-as vagyok, és a kitűzőim is visszatértek.
Profil szintén jó. -
pyxystyx
tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Szerintem max. 1-2 nap és rendbe hozzák.
-
-
Ryder62
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Aszongya:
Napi to do list:
- Bevásárlás csek
- Elmenni bankba csek
- Felhívni rokont csek
- Idegeskedni steam nyomorságain csekNa, minden megvan

-
SRII
őstag
köszönöm szépen a segítségetek.
-
SRII
őstag
szeretnék érdeklődni, hogy mik ezek a kártyák amik a raktárban vannak? eladás elajándékozás, ezek mire valók? tudna valaki egy lámának tájékoztatást adni.

-
pyxystyx
tag
válasz
Hokunda
üzenetére
Én is nullás lettem, de ha rámegyek kitűzők menüpontra, ezt írja: "You have earned enough XP to increase your Steam Level!" és van mellette egy nagy Level up! felíratú gomb. Arra kattintva egy felugró ablakban írja a valós szintedet, viszont leokézva semmi nem történik.
Meg persze hiányzik az összes kitűző.
Majd csak megjavul, eddig még egyszer sem döglött meg véglegesen.
-
NyMRooD
addikt
A mostani Humble Bundle teljes csomagja 4 kulcsot ad, a következő felosztásban engem a Dead Island Goty és a Saint Row Third dlc pack érdekel, ha valakinek esetleg meg maradt és holnapig megtartaná, szívesen megszabadítanám tőle (pénzért vagy cserével), előre is köszi.
-
FoxiestFox
félisten
Látom, nem csak én lettem lvl0. Király.
<3 Steam -
-
Hokunda
senior tag
Lvl 0-ról elmozdult már valaki olyan, akit nulláztak? Kezd idegesíteni ez a vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Villanyszerelés
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ahogy nézem elsiették a Bohemia hétvégét,gondolom holnapra szánták