Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Alapvető különbség van aközött, hogy bunkózunk valakivel vagy bunkózunk egy bunkóval.

-
ayo
veterán
válasz
Kephamos
üzenetére
engem anno felvett hogy vasarolna par jatekot pont summersale kellos kozepen, irtam neki hogy picit varjon mert ezren irnak, de erre hasonaloan lebaszott hogy neki most kell, termeszetesen koszones es egyeb funkcio nem mukodott nala.
majd egyszer ramirt hogy adjak mar neki valami nemtudom mi jatekot - egy nap utan ugyereztem letorlom.
-
sagem
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
lol, zseniális 1 perces

-
Kephamos
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
PkkkKK - Főisten n VIP: csacsa
Kephamos: miben segíthetek?
PkkkKK - Főisten n VIP: kártyákat gyüjtöd?
Kephamos: ja
PkkkKK - Főisten n VIP: lenen kedved cserélni?
PkkkKK - Főisten n VIP: én iy gyüjtöm
Kephamos: esetleg
Kephamos: majd kicsit később
Kephamos: talán holnap
PkkkKK - Főisten n VIP: mert msot ajáték lefoglal?
Kephamos: igen, meg fáradt is vagyok
PkkkKK - Főisten n VIP: oksi akkro holnap
PkkkKK - Főisten n VIP is now Offline.
Your state is set to Offline.
Lost connection to Steam, will rejoin chat automatically when connection regained.
Connected again and rejoined chat.
Lost connection to Steam, will rejoin chat automatically when connection regained.
PkkkKK - Főisten n VIP is now Busy.
PkkkKK - Főisten n VIP: csa
PkkkKK - Főisten n VIP: csa
Kephamos: üdv
Kephamos: nem érek most rá
PkkkKK - Főisten n VIP: oké mikor érsz rá?
Kephamos: nem tudom
PkkkKK - Főisten n VIP: te figyelj mrá ide
PkkkKK - Főisten n VIP: amuyg tegnap is azt modntad h majd holnap
PkkkKK - Főisten n VIP: ma van holnap
Kephamos: figyelek már oda!
Kephamos: ha, nem tetszik, akkor viszonlátás!
Kephamos: kicsit úgy adod elő, mintha az adósod volnék
Kephamos: fel kellene fognod, hogy vannak fontosabb dolgok is a világon
Kephamos: nem fogok ugrani és minden mást félbehagyni azért, mert neked holmi kártyákra van szükséged
Kephamos: illetve mi az, hogy tegnap IS azt mondtam, hogy holnap? mikor még?
PkkkKK - Főisten n VIP: te retardált vagy
PkkkKK - Főisten n VIP: mind1
PkkkKK - Főisten n VIP: de anyádnak kamuzzál
PkkkKK - Főisten n VIP: ne nekem
Kephamos: neked meg a k*rva anyádat ebben az esetbenNálam idáig jutott a dolog.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Kephamos
üzenetére
Nem vagy egyedül...
Szerintem valamelyik fórumos kolléga trollregje.
-
Kephamos
addikt
PkkkKK - Főisten n VIP nevű arcot ismeri valaki? Engem megtámadott, hogy cserélni szeretne, azonban nem értem rá, erre még rendesen leb*sz, hogy nem hagyom abba a dolgom és kezdek el vele cserélni azonnal.

Ha esetleg olvassa csórikám, akkor üdvözlöm és viszont kívánok neki minden jót! -
finest
addikt
Srácok, mit jelent humble bundelnél a Metro 2033 bónusz dolog? Később küldenek e-mailen kulcsot a bónusz játékhoz? Vagy, h működik?
-
AxBattler
félisten
WH40k Space Hulk pre-purchase 4-pack-et vennénk egy barátommal, és keresünk hozzá még 1-2 embert!
Akit esetleg érdekelne, az dobjon egy privátot! -
maross
nagyúr
napiszar, steamen beszelgetek egy sraccal, es ranyomom a tradeablakot:
"You cannot trade with The Messiah because they are not logged in."

-
Qmi
tag
Amazonról rendelve meg ezt a dobozos COD 2-őt be tudom regelni vajon Steam-re?
-
JoolsNOS
veterán
Megoldható, hogy játék közben ne álljon le a letöltés?
-
severance
csendes tag
Metro 2033 3.75 dolcsi. [link]
-
bul07
nagyúr
Meddig várjak ha nem jön meg a email
Egy 1$ Humble Deep Silver Bundle vettem egy citromail-es(tudom öreg hiba) címre de nem érkezett meg, 40 perce történt meg a fizetés arról van email -
cashback
őstag
Most jött egy mail: Akciós lett a The Ball
Csak nálam nem akciós?

-
fuwiradis
aktív tag
Ne már, remélem nincs sz@rban a Deep Silver..

Egyébként a Saints Row 3-at tudom ajánlani mindenkinek. Ennél szórakoztatóbb, tökösebb ökörséget keveset találni.
Ha egyáltalán találni. Kár hogy engem most már nem szeret, mert mindig megfagy. 
Várjuk negyediket is.
-
bul07
nagyúr
Dead Island: Game of the Year Edition + Saints Row: The Third - The Full Package megér 3.6$-t ?
-
m4rk_
aktív tag
Ha valaki esetleg, egy -90%-os Portal 2 kuponba szaladna és nem lenne hasznára, írjon egy privátot, szükségem lenne rá! Köszönöm!

-
VGYke
addikt
Na most tényleg! Mit jelent az Electronic Dowload
Az "elektronikus" frissítést értem, de a letöltést nem! -
Amin csodálkozom, hogy a train simulator milyen rohadt drága..

15 napig tart még a bundle pakk akciója, beleesik az augusztusi bevásárlásba

-
Cheesus
senior tag
Új Humbe Bundle
-
bul07
nagyúr
Vannak új kártyás játékok
Nekem csak a Hearts of Iron III van meg -
SityiSXT
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
Pedig nagy nyulkalassal nem jar. Kell a jatek mappaja, ami jo esellyel a steamapps\common mappan belul van, meg szet kell kicsit nezni a steamapps mappaban olyan file-ok utan, amelyek a jatek nevet viselik. A letezo legegyszerubb masolas-beillesztes muveletrol van szo, ez meg boven nem piszkalas.

-
-
Arkennys
addikt
válasz
SityiSXT
üzenetére
hát ez a bizt fájl mentett bazár pár napos. nem értem mit szórakozik ezzel...én is benti jó netes gépen letöltöttem, pendrive on hazahoztam. fájlok helyreállítása, mappáját kiválaszt, fel is ismerte, felrakta. Aztán látom tölt le valamit, hát egy ekkora böszme dolgot. nemhiszem, hogy azóta kivágtak egy 2 gigás csomagot hozzá. Meg tudok még próbálni valami mást szerinted?
-
SityiSXT
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
En ugy csinaltam egy idoben, hogy a munkahelyi gepemen volt Steam, ott letoltottem, megkerestem a mappajat a steamapps\common mappaban, aztan pendrive-on hazavittem, otthon bemasoltam a helyere, majd nyomtam az ottani Steam kliensben egy installt, igy csak ellenorzott. Ahhoz meg csak nagyon pechesnek kell lenni, hogy pont az alatt a fel nap alatt jojjon ki az adott jatekhoz egy tobbgigas patch. A Steam backupjat soha nem hasznaltam, standard Windows Exploreres masolgatas volt mindig.
-
Mardel
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
Hogy tudom rendesen megszakítani ezt a letöltést, tudja valaki?
Helyi tartalom törlése.
Király ez a Bundlestars, vagy a PayPal... Elvileg lehet paypal reg nélkül közvetlen bankkártyával fizetni, gyakorlatilag meg nem. Country alapból angol, ott még opcionális a paypal reg, magyarra váltva meg már kötelező.

-
Arkennys
addikt
játék szórakozott gépen, mondom újrarakom. helyi fájlok törlése, direkt bentről elhozott biztonsági mentés kiválaszt, feltelepíti. Tökjó, itthon sticknet van fix nem sok adatforgalommal, mondom így áthidalom. Aha...kész a telepítés, erre a felrakott 5 gb mellé elkezd leszedni 2,8 gb frissítést... na ebből se lesz már játék. Egyelőre szüneteltetem, hogy tudom rendesen megszakítani ezt a letöltést, tudja valaki? Mert nem fogom az adatforgalom javát erre elszúrni. Pedig reméltem, hogy így meg tudom oldani.
-
ayo
veterán
nemtudom mennyien figyeltetek a multheten megjelent Ittle Dew jatekot, de ha valakit erdekel leirtam a tapasztalataimat, mivel mondhatni nagy zelda fan vagyok ezert en mar nagyon vartam...
-
batman91
őstag
Visszatért belé az élet.
-
ayo
veterán
válasz
Lewzke
üzenetére
lehet ha ujra online lesz a rendszer akkor meglesz a mentesed bar ahhoz kepest hogy cloud rendszeru az egesz en is szivtam azzal, hogy nem tudtam jatszani a mentessel ha cserelgettem a win es osx rendszereket mert kulon kezelte a ket mentest pedig a felhonek pont ez is egyik tulajdonsaga lenne.. ugyhogy manual mentesekkel oldottam meg anno nem volt kellemes
-
törölt tag
Az egy kiváló dolog
Mióta megvan amikor itthon vagyok álladóan rajta csücsül nem kell figyelnem, hogy hogyan áll a töltöttségi szint, HD-ben nézem a Youtube és a Mindig TV stream-et, futhat a Steam kliens is ilyenkor, mert baromira nem érdekel mennyit fogyaszt, szóval az a táblagéphez egy kötelező darab. A mUSB portot sem kell használni. Sokáig beszerezhetetlen volt az ASUS Shopban, de aztán érkezett nekik egy pár és én gyorsan lecsaptam az egyikre 
-
batman91
őstag
Nálatok is behalt a steam automatikus frissítés után? Mert nekem azóta nincs kapcsolatot ír, holott minden netes dolog tökéletesen működik.
-
törölt tag
A kitűző mellé kaptam egy 90%-os kupont a Serious Sam 3: BFE játékhoz

plusz még lejött belőle az egyik fóliás kártya részösszege 0.41 €, tekintve, hogy 72/100 -as és teljes áron nézve 27,99€-os játékról lenne szó, elég jó vételnek tűnik, plusz kártyás

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

a Dead island úgyis megvan, a Riptide meg még drága