Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
Batman™: Arkham Origins felkerült STEAM-re.
Jól látom, hogy STEAMWORKS-ös lesz. Mivel STEAM teljesítmények, ranglista és felhő is szerepel. Főleg a ranglista miatt gondolom, hogy az lesz. Jó lenne, mert dobozosban akarom megvenni és persze STEAM-en is meglegyen.
Szerk.: Közben látom, hogy igen az. [link]
-
SQX_Barto
addikt
Ha kellene valakinek kuponok, szóljon!

-
zseko
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Barátod nyisson egy € alszámlát
Jó, hát jó lett volna ha valaki ilyet nekünk előre közöl
Én álltam a küldés díját, de mivel nem lehet csak velük váltatni, ezért hiába állítottam be hogy €-t küldjön tőlem forintba vonta és a paypal váltotta. Közvetlen bankártyáról vont, ha ez kérdés lenne, nincs pénz a paypal-on. (Legalábbis eddig, de most töltöttem rá 2000ft-ot, próbaképp hogy is működik. Banki átutalásnál amúgy meg lehet adni hogy eurót akarok utalni, nem találtam ilyet?) Aztán nála visszaváltotta forintra, fene se volt tisztában ezzel az alszámlával, egyébként sem voltam ott mikor beregisztrált. Így sem sikerült vásárolni, ugyanazt a hibát írja, ebből a szempontból úgygondolom édesmindegy hogy egy 0,99€-s játékot akar megvenni vagy a steam walletre pénzt tölteni, mivel a vásárlás sem sikerült ezért kétlem hogy a wallet feltöltése menne.
Nem mondod, hogy eddig csupán azért sikerült vásárolnom ebay-ről, dx-ről, tinydeal stb. oldalakról, mert véletlenül ugyanazzal az email címmel regisztráltam?? Mennyire jó, hogy digitális világban élünk...
nem értek ezzel egyet, még gondolkodom rajta amit írtál hogy megértsem, én máshogy gondolom de tableten most nem fogok annyit írni 
so-so, ha vásárolni sem sikerült játékot, amire volt fedezet, akkor a steam wallet feltöltése sem fog menni.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
sajnos olyan oldalt nem tudok linkelni, ahol a vessző használatát tanítják a magyarban, de azon kívül, hogy a "nem, eladok" szerencsésebb magyar változat lett volna, helyes a fordítás. és arra a helyzetre van, amikor azt kérdezik tőled, hogy vásárolni akarsz-e. pont, mint a feletti lévő mondat is a listában.
-
PeL
addikt
válasz
cashback
üzenetére
Nem elég a link, mert sokszor álcázva van. Nem tudom más böngészőknél hogy van de Firefoxban ha ráállítom az egérmutatót valamire ami továbbvisz más oldalra akkor annak kiírja bal alsó sarokban az URL címét. Így könnyen ki lehet szűrni mi visz olyan oldalra ami ártalmas lehet esetleg. Meg észre kell venni 1-2 karakteres eltéréseket

-
x_o_n
veterán
azt hittem hogy már nincs olyan aki képes ezeket kiadni....
-
cashback
őstag
Kaptam egy új acc lopós linket... vigyázzatok!!!
http://stearmcommunityui.com/profiles/76593***********9525/
-
po1son
addikt
Nem tudsz cserélni külföldivel, mert hadilábon állsz az angollal? Nem fogod elhinni, de van rá megoldás!
Használd ezt az oldalt és minden cserével kapcsolatos problémád megoldódik. Cserére fel!!44!!4!!

-
törölt tag
Gamestop :
Counter-Strike: Global Offensive 1682 Ft
Counter-Strike Complete 1682 Ft
Day of Defeat: Source 896 Ft
The Orange Box 1794 Ft
Portal 2 2692 Ft
Left 4 Dead 1794 Ft
Left 4 Dead 2 1794 Ft
Half-Life Complete 3590 Ft -
DeFranco
nagyúr
válasz
cskamacska
üzenetére

-
cskamacska
addikt
válasz
DeFranco
üzenetére
Azért itt csalás van, a pályák beállítástól függően készülnek, lehet ám abban a játékban olyan pályát is készíteni, ahol még akadály is alig van.
"Bambis first torture platformer"No meg lehet segítséget kérni, szép vonalat lehet húzatni hogy hova kell a gép szerint ugrani a pálya teljesítéséhez, sőt, az AI be is mutatja az emberkéddel. Na ez a gif is így készült..

-
nkAAA
aktív tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én is csak pár pályán keresztül bírtam a kiképzést

-
SityiSXT
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Noveli a kreativitast: peldaul a szokincsunket azaltal, hogy megprobaljuk megfejteni mi az "Anyad!" legfelsobb foka...

-
Agyzuzo
addikt
Az a játék... Megaláz, megtapos, a pofádba röhög és ha azt hitted eddig, hogy picit is konyítasz a platformerekhez akkor ezek után úgy fogod érezni hogy egy szerencsétlen fakezű noob vagy.

(Vagy csak tényleg én vagyok rohadt béna, de kb. az első pár képernyőnél nekem már végem volt...)
-
raggg
senior tag
Super Meat Boy akcióban... tudom-tudom régi, de nekem most sikerült beszereznem. Óriási! :-)
-
csaba951
veterán
(#49168) csaba951
>Erre utalsz te 5-5 €-t úgy, hogy a költséget te fizeted.Erre te mit csinálsz?
(#49250) zseko
>3€-t küldtem el ami ~896Ft, tőlem levont 1026-ot, ő meg megkapott ~867-et.Barátod nyisson egy € alszámlát a PayPal fiókján. Ingyenes, és nincs fenntartási költsége. Ide utalj 5 €-t, úgy hogy te állod a költséget. Ha nem te állod, akkor ő csak kevesebb pénz fog a számlájára megkapni. Ez viszont már nem lesz elég a Steam Wallet feltöltéshez. Ha nem €-t küldesz neki, akkor bizony előjön az, hogy közben megváltozik az árfolyam és szintén nem lesz elég pénz a számláján a Steam Wallet feltöltéshez. Mert Steam Wallet feltöltést nem lehet forintban kifizetni, csak euróban.
Marketen csak abból a pénzből tud kártyát venni, ami fel van töltve a Steam Wallet-re. A felesleges kártyákat el lehet adni, és az a pénz ide érkezik. Ebből pedig már lehet vásárolni. Barátod esetében ez nem járható út. Le van tiltva teljesen a Market-ről, ezért eladni sem tud, nemcsak venni.
Ahhoz, hogy legalább eladási joga legyen Marketen, legalább az egyik feltételnek teljesülnie kell:
* a legutóbbi 365 napon belül minimum 1db vásárlás a Steam Store-ban
* Steam Wallet-re minimum 5 € feltöltése.Utóbbi esetben, ha sikeresen megtörtént, akkor 1 hétig próbaidőn van, ekkor nem tud még kereskedni, hiába van ott a Wallet-en a pénz.
>Az email címek megegyeznek, bár nem értem minek ez a hülye kitétel.
Azért, mert a megegyező e-mail cím szükséges a boltok döntő többségében ahhoz, hogy sikeres legyen a PayPal vásárlás. Ugye PayPal fizetésnél mit is adsz meg? E-mail címet meg jelszót. Jelszót nyilván nem osztjuk meg a bolttal. Így kizárásos alapon marad az e-mail cím a vásárlás-fizetés tranzakció összekötéséhez mindkét oldalon.
-
zseko
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
és (#49247) mate3553, persze, próbáltunk az én és egy másik haver paypal-jével is fizetni. Akkor még nem tudtunk arról hogy max. két fiókban lehet csak használni.
Az email címek megegyeznek, bár nem értem minek ez a hülye kitétel. Az viszont lehet hogy rögtön kártyát akart vásárolni, akkor azt csak a wallet-ből lehet? Egyébként drága mulatság ez a paypal utalás, 3€-t küldtem el ami ~896Ft, tőlem levont 1026-ot, ő meg megkapott ~867-et. -
csaba951
veterán
Erről a Steam fiókról korábban már megpróbált a te/másik haver PayPal fiókjával fizetni? Ha igen, akkor nyert egy utat a Steam Ügyfélszolgálatához.
PayPal fiók e-mail címe és a Steam fiók e-mail címe pontosan megegyezik? Steam Store-ban akart venni valamit vagy a Wallet-re pénzt tenni (kereskedéshez kötelező)? Utóbbinál a minimum összeg 5 €.
-
zseko
veterán
Volt a mizériám pár napja a paypalos vásárlással. Haver csinált paypal számlát amire átutaltam valamennyi pénzt (konkrétan 3€-t) de így sem tud vásárolni

-
Qmi
tag
Valakinek nincs egy felesleges Faerie Solitaire 90%-os kuponja? Életmentő lenne.

-
törölt tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
-
Wizard of Oz
aktív tag
Ehh.

-
dejaris
addikt
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
Az ausztral verzioban nem szerepelhet az urbol szarmazo drog

-
törölt tag
válasz
Wizard of Oz
üzenetére
UFO-k

-
Wizard of Oz
aktív tag
Saints Row IV-en lesz valami régiós csúnyaság, vagy még nem tudni?
-
AxBattler
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Úú, de kár!

Ha az első három is elérhető lenne STEAM-en, akkor rögtön venném az egész pakkot! -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
THX!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
-
Joe Swanson
senior tag
Most nézem steamgiftsen rengeteg trainz simulator 2012 t adnal felajanasra. Milyen akcióban van ez?
-
sagem
addikt
válasz
Tomy Yayo
üzenetére
Mármint ilyen felújított változatban? Ilyenek nem nagyon vannak azt hiszem..
Eredetiben sok van, de ahhoz emulátor kell, ha ez nem zavar akkor szó szerint bármelyik Disney cím (Chip and Dale, Dzsungel könyve, Mickey stb stb) remek platformer
Meeeeg persze a többi nem Disney klánba tartozó mese is: Asterix és Obelix, Looney Tunes figurák 
-
sagem
addikt
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Jók is voltak ezek a játékok, gyakorlatilag minden film/mese után jött vmi platformer/akció/Beat 'em up játék, s a legtöbbje teljesen okés volt (a platformerek közül, az akció gameknél már változóbb volt a helyzet..bááár ha belegondolok..a mai próbálkozások legtöbbjét -már a 2ds-s cuccokról beszélek- még így is verik
) -
sagem
addikt
OMG, komoly nosztalgikus érzések fogtak el ennek láttán -> DuckTales: Remastered felcsendült a zene..és engem már ezzel megvettek
(azért az árcsökkenést még bevárom
) -
PeL
addikt
Egy noob kérdés: Ha Humble Bundle-n nem giftként veszem a játékot akkor is korlátlan ideig felhasználhatóak maradnak a kulcsok? Vettem két packot csereberére, de ha nem tudom elcserélni remélem nem fognak eltűnni idővel...
-
7
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Gondolom ahhoz lehet köze, hogy a az eredeti Counter Strike gyakorlatilag a Half-Life egyik nagyra nőtt modja.

-
Joe Swanson
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Elvileg azt írja ,megvan, pedig én nem vettem meg. Mondom ok törlés akkor, erre azt írja a cs 1.6 használja.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Joe Swanson
üzenetére
?
Tehát megvan neked a játék? Ha nincs, miért töltené le? -
Joe Swanson
senior tag
Sziasztok! A steammel a következő érdekes dolgot tapasztaltam: Reggel belépek a steambe, és kiírja, hogy ott egy other fül. Az other fül nekem nem volt ott eddig, mondom Ok megnézem . Ott a half-Life és azt írja ,hogy 7 euró, de ő már tölti lefele, negyedig letöltötte , és kitalálta, hogy most konvertálni szeretne más formátumba, de azt írja nemtudja átkonvertálni. Ez, most mi?! Mi a teendő? Előre is köszi a válaszokat. Most meg írja , hogy a Half-Life adatait a cs 1.6 használja.
-
zseko
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
valóban
időszakosan követem a topikokat, nem lehet elolvasni folyamatosan mindent így néha kimaradnak részek, de kérdés előtt általában azért keresek, ezt nem láttam
Gondolom ezzel részben az egyik karácsonyi széngyűjtő farmoláshoz hasonlókat akarják nehezíteni. Akkor úgy néz ki szerencsénk volt, nem kértek ellenőrzést, én 3 fiókról próbáltam, haver 4 fiókról.(#49208) Arkennys ingyen pénz nincs, csak más fizetett helyetted

-
Arkennys
addikt
RU régiós játékra, ha alap nincs benne angol nyelv, megoldható valahogy, hogy legyen?
-
Mate
nagyúr
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Üss két legyet egy csapásra. Játszatok fifát, vagy pes-t és a focit is megszereti

-
ayo
veterán
nos kisebb vita utan jelentem letezik:
dishonored rhcp giftable copy.
tehat mostantol lehet ilyet is szerezni - magyar storebol nem lehet giftet de keletrol ugynezki mostmar igen - eddig megjelenes ota nem volt giftelheto amugy.
-
AxBattler
félisten
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A Heroes of Might and Magic-et is lehet tolni hot seat-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- E-roller topik
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én álltam a küldés díját, de mivel nem lehet csak velük váltatni, ezért hiába állítottam be hogy €-t küldjön tőlem forintba vonta és a paypal váltotta. Közvetlen bankártyáról vont, ha ez kérdés lenne, nincs pénz a paypal-on. (Legalábbis eddig, de most töltöttem rá 2000ft-ot, próbaképp hogy is működik. Banki átutalásnál amúgy meg lehet adni hogy eurót akarok utalni, nem találtam ilyet?) Aztán nála visszaváltotta forintra, fene se volt tisztában ezzel az alszámlával, egyébként sem voltam ott mikor beregisztrált. Így sem sikerült vásárolni, ugyanazt a hibát írja, ebből a szempontból úgygondolom édesmindegy hogy egy 0,99€-s játékot akar megvenni vagy a steam walletre pénzt tölteni, mivel a vásárlás sem sikerült ezért kétlem hogy a wallet feltöltése menne.
nem értek ezzel egyet, még gondolkodom rajta amit írtál hogy megértsem, én máshogy gondolom de tableten most nem fogok annyit írni

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem hiszem el, hogy ezt a játszás örömével lehet élvezni... meg minek akkor a körítés, legyen egyszerű reakció mérő. 

időszakosan követem a topikokat, nem lehet elolvasni folyamatosan mindent így néha kimaradnak részek, de kérdés előtt általában azért keresek, ezt nem láttam
eami