Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a tippeket, megnézem őket.
Kártyák: Még nem tudom, mire jók, csak 1-2 hete játszom steam-en keresztül és csak egy pár van. Majd rájövök később, gondolom.
Még az ismerkedés fázis van egyelőre.Ollie: Köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
icecave
üzenetére
ja, amúgy nem teljesen stílusazonos, de ránézhetsz a bionic commando: rearmed-re is. Én remekül szórakoztam vele.
-
DeFranco
nagyúr
-
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan platformer/kalandjátékot, mint a Trine 1-2? Nagyon tetszenek, de lassan a második rész végére érek. A Deadligt-ot már ajánlották, de hiába platformer, mégsem ez a kalandos és grafikai stílus.
Köszönöm előre is.
-
-
Csapoati
nagyúr
Hopp, a Steam celebje, a 118-as szintű csaj (valami Zoey) vásárolt tőlem kártyát.

-
warcat
veterán
Orosz kebelbarátainknál 1 tf kulcs a Fallout Collection,kb 1.40 eur marketről véve.
-
bul07
nagyúr
Kérdés
Most hogy szavaztam ezt írta ki
31 alkalommal szavaztál és 10 Nyári Kiruccanás Játékkártyát szereztél. Szavazz még 2 alkalommal, hogy kapj egy Nyári Kiruccanás JátékkártyátMinden alkalommal szavaztam?
Vagyis eddig 31szavazás volt? -
ayo
veterán
hat azert az incredipede vagy a swapper lehetett volna megegyszer mert mindenketto pont hajnalban volt es azokat nem ismeteltek sehogy se.. na mindegy igyis sokat vasaroltam

-
warcat
veterán
Van újdonság: Fallout collection -85% 2.99 EUR
-
Utolsó nap, nincsenek új akciók, a legnépszerűbbek jöttek vissza egy napig, közük a Dishonored, a TR részek, a Civ 5, Skyrim Legendary, Walking Dead. A Dishonored tényleg orosz verzió (van ennek bármi hátránya?), amit nálunk vásárolhatok? Bár máshogy egyébként sem jutnék hozzá, a dobozos drágább, ajándékozni meg nem lehet...
-
warcat
veterán
No,mondtam,hogy encore vásár lesz

-
srácok, valakinek nem lenne 1 felesleges bioshock kártya?
-
törölt tag
válasz
Peat;)
üzenetére
Köszönöm a választ , bár nem én tettem fel a kérdést .
-
-
bigyo108
aktív tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Igen, ezt énis így gondoltam .
Köszi olvasom ..... mert az jóóóóó ..... -
Peat;)
veterán
válasz
üzenetére
Gondolom már mindegy, de a Dark Souls nálam sokkal jobban bejött. Witchert abbahagytam, számomra szörnyen vontatott, mesterkélt érzet volt benne. A Dark Soulsnál meg a klasszikus régi kihívás s játékhangulat egy az egybe átjött, igazából nagyon más is a két játék. Ha fiatal vagy akkor a Witcher valószínű jobban fog tetszeni.
-
Cheesus
senior tag
válasz
lostprophet
üzenetére
Köszöntem szépen

-
genndy
addikt
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
akkor most hogy van ez a kártyadobás ?
én mindenből kihoztam a 4-et, de a maradék 4 nem jön fel csak ha újra megvásárolom a játékot ?
Ha egyet elüzletelek, további játékkal visszakaphatom, még semmiből sem dobott fel 2 egyformát és megtelltem .Köszi előre is !
-
lostprophet
aktív tag
Ha kell valakinek:
Anomaly: Warzone Earth
J3N2M-84VD2-38CWG -
válasz
stevve
üzenetére
Van olyan játék is, ami nyolcat dob (Fallen Enchantres Legendary Heroes). De én nem tartom túlzónak a 100 eurót. Én is kerestem vele kb 50-et (vagy talán többet), de a nagy részét még a Summer Sale előtt, akkor még sokkal többet értek a kártyák. sőt, még a béta elején kezdtem, egész jó áruk volt.
(#48154) Samus: Már nem adnak ingyen kulcsot? Nekem van egy, odaadom szívesen (ingyen, mert nekem is ingyen volt). Én nem tudok vele mit kezdeni, mert már megvan, és amúgy nagyon jó játék, még az első része megjelenésekor végigtoltam. De egyébként nem tower defense, hanem épp az ellentettje, tower offense. Vagyis te támadsz a tornyok ellen.
-
Ha nagyon akarod őket, akkor megveheted, 0.10-15 euro között vesztegetik őket a Community Market-en. Én összeraktam őket, de mérges lettem, mert még lehet fejleszteni is a cuccost (újabb komplett szettel). Az ötödik szint a Vaction Veteran, nem tudom, van-e feljebb, ezt is képen láttam...
Az RTCW-n gondolkodom erősen. Illetve jobban örültem volna egy Vampire: Bloodlines nagyobb leárazásnak. Meg TimeShift leárazásnak, meg Jade Empire leárazásnak, úgy legalább -75%-al

Az Anomally Warzone Earth az valami toronyvédős játék? Lassan bánom, hogy nem vettem meg HB-ban...
-
Mate
nagyúr
Nem. Azért, mert mindkettővel játszottam és szerintem witcher 2 jobb. Ráadásul kétszer végignyomhatod és szinte mind a kétszer teljesen más küldetések lesznek. Nagyban befolyásolható a vég kifejlett a döntéseiddel. Jó sztori, jó küldetések stb. 1 is nagyon jó volt szerintem.
-
törölt tag
Ezek régíókorlátosak ?
Euro Truck Simulator 2
Farming Simulator 2013 -
eami
Topikgazda
szerintetek Witcher 2 vagy Dark Souls PTDE?
-
cashback
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ha már orosz is és auto is akkor inkább ez: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként JustCause annyi lett hirtelen hogy csak annak nincs már meg akinek nem is kellett. Spec nekem még 20centet sem ér az a játék, így nincs meg.

A JC2 meg megvan eredeti lemezes változatban, de még kibontva nem volt.
-
Crytek
nagyúr
Nyertem steamgiftsen ,de olyan kódot kaptam amit már felhasználtak. Ilyenkor mi van?
-
-
phenomHUN
senior tag
Sikerült elcsípni egy ROW giftet még épp a sale vége előtt - brazil árustól, majdnem orosz Store áron (9 kulcs + 2 trading card).

Sale-en elköltött pénzmag: $30, a megszerzett játékok listája:
Sid Meier's Pirates!
XCOM: Enemy Unknown: Slingshot DLC
Fable - The Lost Chapters
Fable III
Devil May Cry 3 + 4
Deadlight
Half-Life 1 Anthology
Hitman Collection
Dark Souls: PTDE
McPixel - ezt mondjuk nem tudom, miért vettem meg
Mortal Kombat Komplete Edition
plusz még 2x Van Helsing is befért a barátoknak.Nekem tetszett a sale, most még Assassin's Creed 1-2. részén vacillálok, és talán egy V:TM - Bloodlines akció is beférhetett volna. Na de nem panaszkodok.

-
-
Szerintetek ez volt az utolsó community's choice szavazás, vagy a holnap ilyenkori lesz az utolsó?
-
sagem
addikt
Én is vártam a Pinballra nagyobb akciót, egy komplett pakk pl. nagyon jó lett volna vagy ilyesmi. Viszont rendesek voltak, mert az első napon a steames fórumon jelezték, hogy most nem lesz nagyobb akció, 50% az első naptól a végéig, nem lesz napi vagy flash ami jobbat dob, így nem érdemes erre várni

-
csana
senior tag
válasz
csaba951
üzenetére
Na a MK-ra felcsillant a szemem.
Szerintetek érdemes lenne lecsapni rá most, vagy várható még esetleg nagyobb leárazás is 22-ig? Nem követem nagyon figyelemmel, hogy a flash sale-ek mellett/után/előtt be szokták-e dobni a játékot a napi ajánlatba olcsóbbért.
Van kemény 1 órám, hogy eldöntsem ezt a dilemmám
. -
ayo
veterán
válasz
lordjancso
üzenetére
en nem feltetlen szereznek olyat mint irtam neked multkor is nem hiaba csinaltak belole RUt- barmikor tehetnek ra regiozarat - fuggetlen hogy giftben marad v a konyvtaradban.
(#48117) csaba951: 50% allando akcio - en vartam volna tobbet hatha kiemelet de vegulis van meg 1 nap

(#48121) csana: mar ez is csoda. legkozelebb max osszel varhato tobb
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha szerzek egy ilyet, be tudom aktiválni?
(#48117) csaba951: Ohh, azt hiszem pont meg is válaszoltad nekem!

-
csaba951
veterán
Megérkezett a Mortal Kombat Komplete Edition első nagyobb leértékelése!
-33%; 18,75 € orosz változat még mindig nem régiózáras, de ez változhat a jövőbenTransformers: Fall of Cybertron; -66%; 16,99 €
Pinball FX2 - Star Wars Pack; -50%; 4,99 €
Fenomenális Start Wars témájú flipper! Ingyenesen ki lehet próbálni minden pályát kb. 2 percig. Még ezt a csomagot tudom ajánlani hozzá: Pinball FX2 Core pack; -50%; 4,99 € -
csaba951
veterán
-
Alien83
senior tag
válasz
BeriHampeR
üzenetére
arra 5-öt irt.
-
BeriHampeR
aktív tag
-
warcat
veterán
Hát,hacsak ez nem az ingyen játék Steamtől a nyári saleért,akkor valószínű

5 rubel az ára -97% mellett,a következő akciós játék 9-be kerül.
Na nem mintha nagy szám lenne a dolog, de egy mosolyt megérdemel.
Ja meg : +1 sor !1!11 -
warcat
veterán
Just Cause 0.27 euró, 80 forint
Ruszkiknál csak 35 forint
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jah, hát nekem az ilyen nem megy.
cashback:
szép
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
stevve
üzenetére
Nekem is nehéz elhinnem, de rá akartam mutatni, hogy nem lehetetlen.
Azt is nehéz elképzelni, hogy valaki WoW-os/Diablo-s tőzsdézéssel szedi össze hónapról hónapra a kenyérre valót, de van ilyen. Mint ahogy volt olyan is, aki több millió forintot sikkasztott "legálisan" az EVE Online berkein belül.
cashback: Az a nemmindegy.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Elég kevés a 8-at dobó játék, a max. 4-be meg belefér a 3
de értem az érvelésed, akkor legyen átlag 4. 
Tőzsde, nem tőzsde, 100€-t nyerni szerintem kb. lehetetlen, hacsak nem áldoztál bele elég sok pénzt és kereskedtél a kártyák százaival.
Mindegy, elfogadom akkor, bár elég nehezen hihető történet.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
stevve
üzenetére
Olyan ez, mint a tőzsde.
A játékok meg nem max 4 kártyát dobnak, hanem a kitűzőhöz szükséges kártyamennyiség felét felkerekítve egészre.
Team Fortress 2 5 kártyát dob a 9-ből.
Borderlands2 3-at a 6-ból.
Bioshock Infinite 4-et a 7-ből.
Sins of a Solar Empire: Rebellion 8 kártyát dob a 15-ből.x_o_n: Lásd feljebb.
-
cashback
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A kártyák megjelenést követően 1-2óra és az áruk 10centhez közelít. Az első 5játéknál kellett 2nap... a többinél max 12óra volt...
sagem - Legalább elfogynak az olcsó kulcsok.
stevve - ... nem itt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 26
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Orbitális tévedés a New Glenn harmadik útján
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9 - 64GB Fekete
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ThinkPad P1 Gen6 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Be is húztam rögtön 
), Viszont látásra pajtások.