- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Cheesus #98355 üzenetére
En szemely szerint ingyenes VPN-re 1 masodpercig se csatlakoznek, nekem pont a Steam fiokom loptak el, amikor a hotspotshield-en keresztul aktivaltam egy Fallout New Vegas kulcsot. Akkor meg nem volt 2 lepcsos azonositas, de ettol fuggetlenul nem biznek meg ilyenekben ma sem.
Egyebkent Steamen nem tul jo otlet kulfoldi VPN-t hasznalni, mert barmikor banolhatnak erte. Ha kell, akkor vmi magyar szolgaltatot keress, mert azzal nem szeged meg a szabalyzatot.
Vagy beszelj a helyi rendszergazdaval, a legegyszerubb megoldas valoszinuleg.
/s
-
Spet
addikt
válasz
Cheesus #98355 üzenetére
Mindegyiknél az első hónap ingyenes.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
-
gyugyo79
addikt
válasz
Cheesus #91733 üzenetére
"ha elkezdek kontárkodni a beállításait illetve konfigurálását illetően, az felhasználóhoz kötött, tehát ha visszaadom nem lesz teljesen káosza másik félnek?"
A kliensedbe lesz alapból elmentve és azon belül is játékonként.
Van egy alap konfig amivel pld. a windowst lehet irányítani vagy olyan játékot ami nem fut steamből indítva."Illetve elég, ha az adott játékhoz letöltök egy már kitapasztalt beállítást, vagy jobban bele kell másznom a dolgokba?"
A fent említett elmentett beállításokat ha már egy kicsit használtad fel lehet tölteni és mások számára elérhetővé tenni. Ezt sokan meg is teszik. Ha valakiét sokan használják nagyon jó eséllyel jó.
Azt hogy belemászol e az a te döntésed, ha bele mászol majdnem annyit el lehet játszani a beállításokkal mint a játékkal
Én általában letöltök 1-2 népszerűt megnézem és személyre szabom. De ez így még mindig gyorsabb mint 0-ról megcsinálni. a steam gombbal be lehet hozni a beállításait így a játék közbe is lehet állítgatni finomítani."A másik kérdésem az lenne, bár erre nyilván nem lehet objektíven válaszolni, hogy mik azok a játékok, amikkel mindenképp érdemes kipróbálni ezt a kontrollert, hogy valamilyen szinten letisztázódjon bennem, hogy kell-e pluszban egy ilyen is a meglévő XBOX-os mellé."
Az összes olyan barátom aki nagy konzolos idegenkedett a steam kontrollertől nem tetszett senkinek ha olyan játékkal néztük ami kontrollerrel játszható teljesen meg is értem szerintem is jobb mind két cég kontrollere ilyen használatra pláne ha valaki megszokta. Én előtte 99% bill + egérrel játszottam így a steam kontroller volt az első amit megszoktam ezért más volt . De én pld sokat játszok stratégiai játékkal ahol a tapi pad iszonyatosan jobban használható mintha egy analóg kar lenne helyette. Szóval szerintem neked is amihez már nem jó szerinted az XBOX -é azzal próbáld ki ezt.
-
válasz
Cheesus #84477 üzenetére
HA igaz az a kép, akkor szerintem nem a játékidő volt az akadály, hanem hogy komplett tranzakciót tudnak csak visszavonni, ő meg az egyszerre vásárolt 4-ből csak egyet akart refundoltatni. SZERINTEM.
Mindentől függetlenül azért valószínűleg megéri inkább egyesével vásárolgatni.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Bjørgersson
félisten
-
-
Edorn
senior tag
válasz
Cheesus #82703 üzenetére
POSTAL-al ma is játszottam vonaton... :-) Achi-kat unlockolgatok unalmamban... Pl.: ölj meg 10 000 embert, lőj ki 1 000 000 töltényt, stb...
Vonaton nincs wifi, a laptop is régi, így ez a játék pont jó unaloműzésre és még az achi-k is gyűlnek szép lassan...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
maross
nagyúr
válasz
Cheesus #82149 üzenetére
konyvtaradban letre lehet hozni kis fokokat mint pl "kijatszott" vagy "pluszegysor" vagy "jatszani" .. na meg ott van alapbol egy "kedvencek" is, ahova lehet pakolni amit jatszani szeretnel a kozeljovoben. Na meg jobbklikkre ott az elrejtes is, ha mar nagyon irrital valami..
szerk: ugy latom maskepp ertettem a kidobot mint te
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
freddirty
senior tag
válasz
Cheesus #82093 üzenetére
nem külön jön hozzá steam kulcs, hanem a fiókodban aktiválják a játékokat.
Az előrendelőknek eredetileg nem lengettek be játékokat. Pl. én megrendeltem június július környékén és nem járt semmi.
Szeptemberben csak úgy véletlenül észrevettem, hogy a sok gama között megjelent a rocket league. Mondom emmeg mi. Valami fizetős hülyeség. Ilyet én nem vettem
Utánanéztem és kiderült később hirdették a controllert és a linket ajándék a rocket league plusz portal 2 játékokkal.fred
-
-
-
csaba951
veterán
válasz
Cheesus #73129 üzenetére
Vagy gondolkodsz kicsit!
Vasárnap este 23:00-kor leülsz a géphez, és megveszed az éppen legolcsóbb darabot.
Miért? Ilyenkor a legkisebb a kereslet, kevés a vevő. US például kiesik, mert ekkor már NFL meccsek vannak. EU elmegy aludni, de előtte a dropolt itemeket még kiszórja a Marketre. -
bullseye
addikt
válasz
Cheesus #72023 üzenetére
Ezzel történt valami? Mert nálam most bogarazódott be. Humble aktiválgatás közben kiírta, hogy valami játék van a raktáramban, de a felugró ablak üres volt. Meg a raktár. Meg az Aktivitás. Kicsit zavar...
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
ViharVadász
őstag
válasz
Cheesus #72586 üzenetére
Úgy tudom ha meghiúsult, akkor vagy az ESET szakítsa meg a letöltést, vagy maga a Chrome. Azért az ESET vírusirtóval is csináltass egy vizsgálatot, de szerintem nem került káros dolog a gépre.
Esetleg ajánlanám a Dashlane nevű programot. Eltárolod vele a PayPal jelszavad, és minden PayPal lépésnél vagy automatikusan bejelentkezik, vagy 2 kattintásra (nem is kell beírni a jelszót sem). Csak egyszer kell beírnod a jelszavad a Dashlane programba minden bejelentkezéskor - de ez is védhető akár a Google Hitelesítő programmal.
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Arkennys
addikt
-
Źşë'
addikt
válasz
Cheesus #61982 üzenetére
igen, én írtam múltkor, örülnék annak is ha csak szimplán standalone kiegészítőként meg lehetne venni, jobban tetszenek ezek a megoldások (zombi, spec ops, extinction - utóbbi főként!)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
Cheesus #61801 üzenetére
Cartman szobros?
Szerk: meg is van, de már a méret alapján is egy kicsit lehúzás szaga van a dolognak.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
VGYke
addikt
válasz
Cheesus #61411 üzenetére
Köszönöm! Ezek szerint nem lehet átállítani?
Válaszaim: kurzorbillentyűket szoktam meg és van gamepad eddig feleslegesen, mert 1 lépést nem tudtam még vele tenni... Hiába, a megszokás... Kb. a wolfeinsten, duke, doom óta a DOS-os 286 korszak óta (na persze ki emlékszik már ezek irányítására, már én sem)
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Ryder62
őstag
válasz
Cheesus #60622 üzenetére
Az jó lenne
Mondjuk a 6 eurot drágának találom érte. Várni kéne akciót de valahogy most elkapott a nosztalgia.
Vicces, vagy 15 AAA-s cím vár hogy elkezdjem és kijátsszam de nekem olyan játék kell ami még nincs meg
maross:
Frissítés nem jött hozzá? Esetleg reinstall? Melyik játék az?
[ Szerkesztve ]
-
Assimilator
őstag
válasz
Cheesus #60547 üzenetére
Annak SeXoniX volt a neve amit a XoniX-ból származtattak.
ollie szerintem BomiBoogie magára a stílusra gondolt, egyediség alatt.
Sajnos én sem nagyon találok mostanában ilyet, ezért örültem a Fortix SOROZATNAK.
Kedves Pedro, nagy poén, meghaltunk tőle. Én vagyok a hülye, mert nem gy.p. szinten tettem fel a kérdést...
-
-
warcat
veterán
válasz
Cheesus #60125 üzenetére
Biztos vak vagyok,de hol van forrás megjelölve?
Amúgy nem lenne olyan meglepő mert a nagy pénz nyilván az 50-60 eurós előrendelésben van,és ez szerintem erősen visszaesett,2 hónappal később féláron megkapod már,és nem kell zsákbamacskáznod.A mai fogyasztásra rászoktatott világban a "most kell,azonnal" generációnak pont elég lehet egy ilyen garancia,legalábbis nyugatabbra,ahol még hó végén is bőven csörren pénz a zsebekben
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
válasz
Cheesus #60075 üzenetére
Szerintem ez attól függ mit jelent majd a GWFL megszűnése rájuk nézve.
Én még mindig optimista vagyok hogy a DRM rész megmarad valamilyen formában, tehát aminél az aktivációhoz is kell a szolgáltatás azokat lehet aktiválni.
Nyilván ha ez nem igaz, akkor azok a játékok árulhatatlanok lesznek és lekerülnek.
Akinek meg megvan azok így jártak... mehetnek majd valami törésért max.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cheesus #59895 üzenetére
Én az arma 3-ból indulok ki: Előre rögzítve voltak az Afla/Béta/Gamma végleges árak, mindegyik + 10 euró volt, de a váltások csak az aktualitásuk előtt voltak kihírdetve, viszont most újévi akcióban volt annyi, mint az alfa ár, viszont a lemezes változat még olcsóbb annál is.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Frod
addikt
válasz
Cheesus #59893 üzenetére
én mondjuk nem értek hozzá, de már ez a 24€-s ár is baromira túlzás nekem, készen sem kellene ennyiért. alfa-állapothoz meg nincs elég szabadidőm, de ha lenne se erre pazarolnám
meg azért AAA címek szoktak ennél olcsóbbak lenni pár hónap után, nem ilyen sufni fejlesztések.Do you see the white shadow?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Sweet.tv - internetes TV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Így építsd a billentyűzeted!
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest