Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
po1son
üzenetére
Volt már olyan hogy itt valaki felajánlott ingyen Red Orchestra 2 quest passt , 2 percre rá megkeresett egy fórumtársunk , hogy mennyit adok érte. És nem az övét akarta felajánlani , mert neki nincs meg - egyszerüen nézett annyira hülyének hogy majd nem veszem észre , hogy ingyen elkéri , aztán nálam kreditet csinál belőle. De ez már régen történt...tegnap este.

-
Zamery
senior tag
Nindzsáknak!

Eets Steam Code:
K3PEK-CTH3N-EJMDYHa aktiválod, majd írj egy köszit, hogy tudjuk hogy elhappolták!
Szerk: elkelt!
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
tupacamaru
üzenetére
na na
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tupacamaru
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Ismeretlent felvenni? Én még az ismerősöket is ritkítani szoktam.

-
Rusher
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Minek igazolod vissza? Nekem is jön néha ilyen az egyből ignore, biztos felveszek ismeretlent, minek...

-
DeFranco
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
és az baj? xd xD D:
-
ayo
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
szeretne egy uj baratnot

-
BigBlue69
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
Én ilyenkor elnézést kérek és töröl..
-
lostprophet
aktív tag
lostprophet: szia, te ki vagy?
Shot846: csőőő
Shot846: umm ismeretlen csak felvettelek baj?
Shot846: xD
Shot846: meg magyar voltál
Shot846: xd
lostprophet: ismeretlenként minek felvenni valakit?
Shot846: nem tom
Shot846: baj?
Shot846: D:/facepalm
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: The Misadventures of P.B. Winterbottom -75% 0,99 euro
-
ViharVadász
őstag
Meglestem ezt a Greenlight-ot. Kíváncsi vagyok rá, hogy ha valaki ajánl egy játékot, és az bekerülne a rendszerbe, az ajánló vajon automatikusan meg e kapja, vagy neki is meg kell vennie

-
Mardel
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Report giveaway, profilján Report user, kiválasztod legördülőből hogy Fake giveaways, URL-hez beszúrod az MW 3-as linkjét. Aztán majd az adminok cselekednek, valamikor.
Steames Driver San Francisco meg tökéletesen működik ubishopos Deluxe-al csak a játékon belül kellett beírni az Extras közé a kódot és feloldotta a letiltott küldetést, kocsit, és online játszhatóságot.
Valahogy sejtettem, hogy aki az alapjátékot veszi meg annak is feltelepül a gépére és csak a kulcs dönti el, hogy feloldja-e a letiltott dolgokat vagy sem.
-
a178
tag
Nem tudom, ide szabad-e, de hátha... Steamgift nyeremény
-
Mardel
őstag
-
Youri
veterán
Na ez azért már durva egy vacak community bétáért

-
Youri
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Pedig párszor már korábban leírtam
Fapadosnak fapados, de még mindig hatékonyabb, mint egy GFWL, pedig mögötte a picipuha van, nem csak az uborkaszoftver -
csaba951
veterán
válasz
Mardel
üzenetére
Szerintem ezen felesleges agyalnod. Egyszerűen nem a Steam-es verziót fogod használni. Például azért nem, mert lehet, hogy nem tölti le a deluxe fájljait.
Ha jól értettem, akkor a Uplay-ről max. 30 napon belül le kell töltened a deluxe telepítő készletét. Ezt a kulccsal együtt archiválod (DVD vagy HDD). Amikor játszani akarsz vele, akkor feltelepíted, a kulcsot aktiválod a Uplay-es accountodon. Ennyi.
A Steam-es verziót meg elcseréled másra. Mármint ha az inventory-ba vetted. Ha nem, akkor sajnos nem. Ezért érdemes minden olyan játékot az inventory-ba megvenni, amivel nem azonnal kezd el játszani az ember.
Esetleg, ha nagyon akarod, akkor hozzáadod a Steam kliensben, mint nem Steam-es játékot. Ennek annyi értelme van, hogy ilyenkor a Steam-es barátok is tudni fognak róla, hogy ha éppen ezzel játszol.
-
Mardel
őstag
Napot!
Most nézem, hogy ehhez a Driver San Francisco-hoz nincs Deluxe Upgrade lehetőség.
Leárazásban megvettem a simát, de elvileg kell uplay account is hozzá. DRM...
Viszont ma 1 €-ért meg lehet venni ubishopban a Driver Deluxe verziót, persze nem steames, uplayes.Mi lesz akkor ha én simát telepítem steamen és ott nekem letölthető tartalomként van egy CD kulcs gondolom amit uplayes accounton kell aktiválnom, viszont uplayen is van egy Deluxe CD kulcsom.
Vagy steamen ezt a kulcsot a játékon belül kell megadni és nem úgy mint a BioWare játékoknál?
-
Angelo69
senior tag
Ha valaki szükségét érzi egy Beta Invite-nak dobjon egy privit.

-
jozsi252
veterán
Köszi

Közben elis kezdtem megvenni, viszont kiírja hogy akinek akarom meg van ez. Valójában is megvan, de ugye ez a ingyenes verzió. Vagy igazából most nemtudom mi a helyzet ezzel a CS.GO-val mert egy ideje már nem CS-zek és nemtudom hogy most hogy van.
Aug 21 ig ingyen lehet vele játszani, utána meg fizetni kell érte?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék venni egy CS.GO-t, viszont úgy hogy elakarom ajándékozni. Attól hogy még csak előrendelhető eltudom ajándékozni?
-
Sabre
őstag
itt is egy portal 2 75%-off, aki kéri kapja.
-
a178
tag
Van egy:
* Trine 2 Collector's 75% off
* Trine 2 Standard 75% off
* Trine 75% off
* Portal 2 75% offkuponom. Akit érdekel, küldjön PM-et. Én meg keresnék egy fölösleges Community Beta-t, vagy hogy hívják. Kicsit el vagyok havazva, egy rakás hozzászólásról lemaradtam...

-
Crytek
nagyúr
válasz
lostprophet
üzenetére
Frankó lett 11 órás fő sztori vonal, (ha ki akarod maxolni az acsikat akkor kb 35 óra) maxon szép,de gépigényes. 4100ft-ot megérte!
Remélem bejön ez a SE-nek és lesz folytatás ami több és jobb lesz!#29454) cskamacska: Csak neheogy elmenjen minden cég a F2P irányba.Mert nagyon sokan vannak akik vevők egy esetleges jó single game-re és nem egy fillért nem fizetnek ilyen multis szarokért amik F2P cimen futnak majd.
Most sikerült elkurni ezt a C&C-t is ezzel
-
bullseye
addikt
tényleg az FF7-ről tudtok valamit? úgy tűnik nem lett remake, még csak HD sem, de valahol mintha azt láttam volna, hogy ingyenes, a Square oldalán 10 dolcsi, Steamen lesz egyáltalán?
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére
Igazad van , szinte minden free2play jatek mogott mikrotranzakcios rendszer van , vagy az upgradeket kell megvedd. Es ha belegondolsz hogy egy vasarnapi ebed arat odaadod hogy a virtualis karakterednek egyeni extra vibratorja legyen (es megteszik) akkor megall az esz...
Hiaba valakinek el kell adni a sok szemetet ha mar megcsinaltak. -
AxBattler
félisten
válasz
SenorGrande
üzenetére
Gonosz...

Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, a megoldás pedig az lehetne, hogy csak GOTY-változatokat kell venni, azokat is minimum 50%-os akcióban...
-
cskamacska
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
És akkor megint oda lyukadunk ki, hogy mit csinál a kiadó, ha a népek nem hajlandóak teljes árat fizetni egy(akár igen jó minőségű, igazi PC-s) játékért.
Nos eladja darabokban.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ubisoft Classic Franchises Going Online En Mass avagy
Ubisoft launches big free to play push with browser-based takes on three classic series
C&C Generals 2 Respecced As Free-To-Play
stb, stbAztán később rájöttem, nem az always online DRM-ektől kell rettegnem, vagy a OnLive féle streaming cuccoktól(Gaikait felfalta a Sony, OnLive valszeg kukázódik és lenyúlják a szabadalmait), hanem hogy a játékok egy jó része szépen felvizezett Pay2Win MMO-vá alakul. A DLC csak a kezdet, és messze a legkissebb baj ami minket érhet.

-
SenorGrande
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
"De a legrosszabb, hogy soha többet nem lesz 3,60 már a kenyér."
Dehogynem, csak euro. . .

-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
cskamacska
üzenetére
Termeszetesen en sem csinalom ezt es nem is kotelezo , de a kiadok igy gondolkoznak es ez a felhaborito. De most is csak magamat tudom ismetelni , nem az elado a hibas , az a hibas aki megveszi.
Ha jobban belegondolok egy kezemen meg tudom szamolni hany jatekot vettem teljes aron . -
cskamacska
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
És ezt mind ki lehet védeni, ha az amber csak Angry Birds-el játszik?

"hozza a szep kis kethetente megjeleno 50 euros jatekokat meg a tobbi kelleket es aztan meg leszednek minimum ugyanennyit (50 euro) csak a dlc-kel rolad" Írod ezt a Steam topikban, a két hónappal későbbi -75%-os leárazások fellegvárában, mintha fegyvert tartanának a fejedhez, hogy új teljes árú játékot vegyél minden héten.

Źşë': De a legrosszabb, hogy soha többet nem lesz 3,60 már a kenyér.

-
Źşë'
addikt
válasz
Bluerainbow
üzenetére
totál egyet értek! sajnos minőségi romlás tapasztalható ill. kapzsik a fejlesztők, túlzottan is..
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz
bullseye
üzenetére
Ja , meg lassan elmondhatjuk hogy a dohanyzasnal is tobbe kerul. Megveszel egy piszokul draga pc-t max 2-3 evre , hozza a szep kis kethetente megjeleno 50 euros jatekokat meg a tobbi kelleket es aztan meg leszednek minimum ugyanennyit (50 euro) csak a dlc-kel rolad.
Arrol nem is beszelve hogy a penzedert nem egy esetben egy betaverziot kapsz , naponta jonnek a patch-ek. + a gyatra konzolportok
-
Mardel
őstag
válasz
Mardel
üzenetére
Jah és fél évig ontják majd hozzá a DLC-ket, amiket megveszel a játékkal együtt, rajta van a lemezen, csak ahhoz hogy használd megint fizetned kell.
"Sleeping Dogs - Japanese Presell Pack
Sleeping Dogs - Prima Guide
Sleeping Dogs - Retro Triad Pack
Sleeping Dogs - Top Dog Silver Pack
Sleeping Dogs - Top Dog Gold Pack
Sleeping Dogs - The Red Envelope Pack
Sleeping Dogs - The High Roller Pack
Sleeping Dogs - The Swat Pack
Sleeping Dogs - Tactical Soldier
Sleeping Dogs - Street Racer Pack
Sleeping Dogs - Movie Masters #1
Sleeping Dogs - Police Protection Pack
Sleeping Dogs - Martial Arts Pack
Sleeping Dogs - GSP Pack
Sleeping Dogs - Deep Undercover Pack
Sleeping Dogs - Triad Enforcer Pack
Sleeping Dogs - The Dragon Master Pack
Sleeping Dogs - The Drunken Master
Sleeping Dogs - Nightmare in North Point
Sleeping Dogs - Square Pack
Sleeping Dogs - Zodiac Tournament
Sleeping Dogs - Transportation Terror Pack""Xbox360iso-n az egyik felhasználó feltörte Darksiders II 17 db DLC-jét, amik mind lemezen voltak. Ő írta, hogy ezek vannak a Sleeping Dogs-ba."
Éljen a lehúzás.

-
Mardel
őstag
válasz
lostprophet
üzenetére
GTA klón csak Kínában.
De azért nyúl más játékoktól is Splinter Cell, Batman, Just Cause 2 stb.Majd ha nagyon le lesz árazva akkor talán megveszem, bár eddig semmi újat nem vélek felfedezni benne, csak egy újracsomagolt valami teljes áron. Ugyanezeket láthattuk már másban is.
Itt egy magyar feliratos küldetés részlet róla. [link]
-
csaba951
veterán
válasz
lostprophet
üzenetére
Vélemény.
Idén ezt az AAA játékot fogadták legjobban a játékosok a metacritic-en. A 84/8.6 nagyon jó játékra utal. Tutira megveszem én, ha majd akcióban lesz! -
Źşë'
addikt
válasz
lostprophet
üzenetére
nekem bejön, a grafika szép, akciódús játékmenet, jól animált harcrendszer, ami nem tetszik az a kocsik irányíthatósága, meg néhol elég tré a kameramozgás..
-
lostprophet
aktív tag
Sleeping Dogs PC-s verziójáról mondana valaki egy véleményt? Megvettem a Limited Editiont, csak még nem vagyok otthon és nincs lehetőségem kipróbálni

-
Lucas Kane
tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Sejtettem.

-
psycroptic
őstag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Jah télleg....
Adom. -
Lucas Kane
tag
válasz
psycroptic
üzenetére
Kéred vagy adod?

Nekem van egy felesleges, ha kell valakinek. -
Youri
veterán
válasz
psycroptic
üzenetére
Pontosan... csak még az előző évtizedben úgy volt, hogy csak a dombornyomotton volt bizti kód
-
psycroptic
őstag
75% Portal 2 kupon valakinek?
A dombornyomott kártyán a dombornyomás csak azt a célt szolgálja, hogy imprinteren is használni lehet. Ha jól emlékszem a dolgokra.
-
Alien83
senior tag
A maestro azért nem lesz soha jó, mert az olyan mint egy névjegykártya...semmire nem jó...neten azza a karival nem tudsz vásárolni, MERT nem net-re való...nem annyi az egész hogy fogok egy telefonkártya nagyságú valamit és az jó lesz neten vásárlásra...hanem a bankodba mikor nyitsz számlát vagy most utólag...bemész és kell kérni ez helyett vagy ez mellé egy DOMBORNYOMOTT kártyát ami alkalmas a neten való vásárlásra...ezzel a Maestro-val hiába vársz soha nem lesz jó...
-
hNp88
aktív tag
üdv,
fo****k Maestro kártyával sehogy nem lehet Steamen vásárolni?

-
albert8
veterán
-
SQX_Barto
addikt
Kövezzetek meg, de nekem tetszik a community beta (főleg hogy nincs linkelve a facebookom)
Első privizőnek odaadom a második beta kulcsom!
-
bmatty
tag
Akinek kell Steam Community Beta Access az vegyen fel steamen vagy kuldjon egy PM-et a steames e-mail cimevel.
-
Niczo
senior tag
Akinek kell Steam Community Beta Access, vegyen fel nyugodtan steamen.
Steam nevem: niczo -
olly
aktív tag
OFF ON
Ki próbáltam, nem működig, a redeemre rá megyek majd utána jön egy survey ami nem elérhető nálunk
OFF VÉGE -
válasz
ViharVadász
üzenetére
Vagy a magyarok ennyire rendesek!

Egyébként, ha valakinek még van, nekem is küldhetne.
-
arcsteam
csendes tag
Sziasztok!!Valaki dobjon már meg egy ilyennel
Előre is köszi!email:arcsteam@gmail.com

-
válasz
ViharVadász
üzenetére
Aztán felébredsz...
-
lostprophet
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Hát próbáljuk ki, valaki postoljon egy epicfreeprizes linket és szerintem hamar összehozzuk azt a 6 pontot a 20 dolcsi Walletra és kiderül

-
Pedro78
senior tag
Ha valakinek akad meg ebbol a steames betabol pls kerek egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- World of Tanks - MMO
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de hogy nyugtassalak első mozdulatból ide akartam felajánlani a dolgokat ... sőt még ki is írtam ide fórumba .... de nem kellett senkinek .... oda meg gyors felraktam és el is felejtettem hogy nem lehet vendégbelépőt 

eami