- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
Rusher #37502 üzenetére
Dishonored valóban egész jó, csak rohadtul rövid. Nekem 12 óra alatt megvolt a végigjátszás és nem is rohantam, meg az első két pálya után elmentek a mentéseim is és újból kellett kezdeni.
Kár, hogy nincs még több hasonló stílusú játék mostanában. Egyszemélyes, komoly történettel és játékélménnyel rendelkező játékra gondolok ezalatt.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Wolverine
félisten
válasz
Rusher #33503 üzenetére
Vélhetően már egy sincs belőlük meg.
#33508: ha sok kódot akarsz rövid időn belül aktiválni, akkor a Steam letilt egy időre.
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
törölt tag
válasz
Rusher #33068 üzenetére
Egy F-et írj előtte hátha. Az a kis ikon bezavarhat mert ": F" és "F"K4H4-M7V5Q-5RZAH
szerk:
Amúgy nekem nem tudom mit keres Dota2+Dota2 test a listában mert soha semmi ilyesmire nem kértem bete key-t vagy hasonlót. Erre is ízt írta, hogy már megvan de nem tudom honnan. Ja meg Team Fortress2 beta van még, ezeket lehet valahogy törölni?[ Szerkesztve ]
-
válasz
Rusher #33052 üzenetére
Aha. Legegyszerűbben akkor úgy tudnád megúszni, ha tudnál neki helyet csinálni (akár csak ideiglenesen is), mert telepítéskor ellenőrzi, hogy mi van meg, és a nagyját megtalálná, tehát nem töltene le sokat.
Ha nem gond hogy a letöltés sok idő, akkor pedig töröld az egészet, és engedd neki újra feltelepíteni (hiszen ekkor meg biztosan lesz neki elég szabad hely, csak ki kell várnod amíg lejön... hát, azért egyik megoldás se az igazi...)Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
a178
tag
válasz
Rusher #33044 üzenetére
Én pár napja találkoztam ugyanezzel a problémával, ki is akadtam rajta rendesen. De miután a Telepítésre kattintottam, csak újraellenőrizte a tartalmat és nem töltött le semmit seem a játékhoz. Miután végzett ezzel, onnanól már játszhattam is vele.
Próbáld ki, hátha neked is ilyen problémád lett. Ja és nekem is egy Steam kliens frissítés után történt mindez.
-
Niczo
senior tag
válasz
Rusher #32940 üzenetére
Annak idején valóban 5ajróért vettem steamen
Ez max. egy drm mentes példány miatt lett volna érdekes (vagy origines, nem tudom mit adnak).Most léptem be steamre, és azzal fogad hogy megkapom ingyen a Divinity II: Developer's Cut-ot.
Kedves
(persze lehet hogy csak azért mert már megvan a Divinity II: The Dragon Knight Saga)[ Szerkesztve ]
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
-
maross
nagyúr
válasz
Rusher #28908 üzenetére
Pont ezt neztem, 3.4 gamespoton, 112 ertekelesbol. Tenyleg ennyire szar lenne? Nem ertem hogy lehet egy szeriat ennyire elrontani.
#28910: "~1 euróval kerül többe az első 3, ha valaki nem kell az utolsó rész, akkor annyi "felárat" megér szerintem."
mwahahahahah
. Itt mar joparan a szivukhoz kaptak, lehet paran le is fordultak a szekrol
szerk: phenomhun: a bugbear se mondott semmit
szerk2: es egyebkent is: "Team 6 Studios (Flatout 3) accuses Eurogamer of giving a false review Gaming Discussion."
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Rusher #28775 üzenetére
Ezt nem tudtam, de tényleg nem találom már a FAQ-ben. Sokan nem tudják, mai napig látok ezzel kapcsolatos hozzászólásokat ott.
De anno ez az egyik nyomós indok volt a sorsolás költöztetésére.(#28769) maross:
(#28780) Bluerainbow:
Jó ötlet, kell már egy offolós topik ezekre a témákra, ne ezt a kettőt tegyük tönkre.
[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
wwenigma
Jómunkásember
-
albert8
veterán
válasz
Rusher #25373 üzenetére
Hogyan?
Erre gondolsz?Pillar of Community
Complete all the tasks below to get the Steam Community badge (14 of 14 completed)
Feloldva: 12 Jul 2012 6:03pmFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
danih
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos autók - motorok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Több OnePlus kapott új OxygenOS 15-ös frissítést
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok