Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Szerintem még várhatsz rá kb. 1 évet. Aztán meg várhatod míg lemegy az ára!

Steam-en az alapjáték 49,99 €, Dawnguard dlc 19,99 €. Tehát az alapjáték árának kb. 40%-ba kerül a dlc. (Jobban belegondolva ez nagyon rossz ár / érték arányban!). Nálunk az alapjáték 6990 Ft, a Dawnguard dlc 5990 Ft lesz. Vagyis az alapjáték árának kb. 86%-ba kerül majd.
Ha Steam-es 40%-os aránnyal számolunk, akkor kb. 2800 Ft-ba kellene itthon kerülnie a dlc-nek.
ollie:
Az IGN Prime kedvezménnyel már valóban te nyertél!
Akinek nincs IGN Prime-ja, annak jobb árban a GMG-s. -
válasz
Kareszovics
üzenetére
Nem tudom.
-
csaba951
veterán
Drága!

GMG
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard (EU); -29% és -25% kupon; 10,5 EUR-25% kupon kód: GMG25-EVFWS-4Z4ZN
És nehogy már megvegyétek a dobozos változatot több mint 2 hónappal a megjelenés után, a megjelenéskori teljes árán! Térjen már észhez a terjesztő 1C, nem lehet velünk ezt megcsinálni! Ha tényleg kell nekik a pénzünk, akkor szolgáljanak ki!
-
Skyrim Dawnguard - 9.07 GBP
Feleannyiba kerül, mint amennyibe itthon, dobozosban lesz megvásárolható (6000 Ft)
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én is nyertem egyet.

-
tupacamaru
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Akkor storno.

-
Speeedfire
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
A fiókomban ott van a letöltő link természetesen. Csak elsiklottam efelett, hogy nincs steam-en.

Köszi.
-
cskamacska
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
"We'll be adding Steam keys when the game gets released on Steam, for now we're giving away free downloads from our website."
Mivel még nincs fent Steamen így nehézkesen, jelenleg a honlapjukról töltheted majd le. De valami értesítést csak kaptál tőlük nem? -
Speeedfire
félisten
Nyertem egy játékot steamgift-en, ezt hogy tudom aktiválni? Vagy nem lehetséges?
-
chungee
addikt
Értem. Köszönöm a friss infót. Azt hittem az én készülékemben van a hiba

-
chungee
addikt
Nálam a steam állandóan offline-t jelez. Játszanék felhő mentéssel, de nem akar csatizni. Túlterheltség van

-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Starpoint Gemini
-
Anonymus X
tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Akarom mondani MW2.
-
Üdv!
A következő probléma megoldáshoz kérnék segítséget. Egy új konfig lett öszerakva, egy vadiúj 64 bites Win 7-tel. Feltelepítetem a Steamet, sikeresen beléptem a fiókomba, majd elsőként letöltöttem a CoD MW2-t. Ez ment símán, viszont amikor indítanám a multit, a Play-re rányomva a következő üzenet fogad:" Online Status Fetching Playlists Updating Rank and Unlocks Complete Connecting to IWNet Complete."
Az e felírat percekig villog, semmi nem történik, innen csak kilépni lehet.
A kérdés adódik, hogy mit kell csinálni, hogy elinduljon a játék, a többi játékot addig nem is akarom letölteni, mert valószínű , hogy ott is hasonlóba botlanék.
Ja igen, ha valaki a nem létező angol tudásommal kapcsolatosan tenne némi észrevételt, annak előre közlöm, hogy a hatvanas években még az orosz volt a kötelező, az angol okítása akkor még a fasorban sem volt.
Előre is köszönöm a segítséget. -
maross
nagyúr
válasz
Bluerainbow
üzenetére
En is imadom, istentelenul sokat nyuztam oket regebb, sajat gepen is, osszerakott gepeken is stabilitast nezni, ezer db folotti gepen futtattam
. Valamilyen ujsaghoz kaptam ajandekba, de ha kap valami jo akciot, lehet megveszem a tisztesseg kedveert
. -
ayo
veterán
szoftverekhez:
mar nyar ota vartam es nem rossz a kezdes. artrage pl ua ar mint eddig (80$). viszont ha ez rendesen beindul akkor jonnek majd az akciok itt is es siman meg fogja erni

hozzatennem hogy artrage es a camerabag alapvetoen iOS platformon volt eloszor majd osxre.. most mar pcre is elerheto (meg tobb portolas varhato ami szinten csak jo).
en termeszetesen azt varom hogy pc es macre is elerheto legyen a steames verzio mert sehol sincs akkora akcio mint steamen
+ pc tulajok is cask orulhetnek majd mert sok olyan program lesz elerheto ami eddig soha + elerhetobb aron (sale). -
Youri
veterán
válasz
Bluerainbow
üzenetére
Az a baj, hogy amire kitalálták, csak arra nem jó

-
Youri
veterán
válasz
jozsi252
üzenetére
Mert eddig is irreális magas áron nyomták a játékokat mi? Ja, hogy az itthoni viszonyokhoz képest irreális az 50€? Az nem szempont. Mint ahogy ezt a Steam szemére vetni sem, mert nem ők határozzák meg az árakat...
3DMark. Letölteni nem lennék hajlandó, nem pénzt adni érte

-
kovsol
titán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Source Filmmaker nem tudom új dolog-e, vagy csak nekem az, de nagyon jónak tűnik így elsőre
Le is töltöm. -
csaba951
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Sőt, már nyitnak a filmek felé is...
Ők is látják, hogy évről-évre egyre kevesebb diszkrét videókártyát adnak el, ezzel pedig inkább csökken a potenciális vásárlók száma. Megpróbálnak új piacokat meghódítani, és ezzel több lábra állítani, hosszú távon stabil alapokra helyezni a céget.
-
válasz
SenorGrande
üzenetére
Pénzszagú? Miért, miről szóljon egy online bolt?
-
SenorGrande
senior tag
Megérkeztek az első szoftverek Steam-re. Ez már túlságosan pénzszagú nekem. . .
Vajon ezek sem fognak futni kliens nélkül? -
csaba951
veterán
És persze péntekig tart az Elder Scrolls Collection akció, csak mi ebből kimaradunk a Skyrim miatt.
Ezek az akciók viszont nálunk is elérhetőek:
* The Elder Scrolls III: Morrowind Game of the Year Edition; -50%; 9,99 EUR
* The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition; -50%; 9,99 EUR
* The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition Deluxe; -50%; 12,49 EUREzek már voltak már idén is -75%, -66% akcióban is. Szerintem idén még látunk a -50%-nál jobb akciót.
The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard megkapta az első leárazását, -30%; 13,99 EUR. Csak ugye nálunk még mindig nem lehet kapni. Majd csak október 12-től lehet megvásárolni hivatalosan, 5990 Ft lesz a nyitóára.
-
Serpiko
addikt
Napi ajánlat: Universe at War: Earth Assault
-
Pangelus
tag
[link] A lényeg a levél második felében már akinek megvan dobozos verzió.
-
Mardel
őstag
válasz
SenorGrande
üzenetére
Legalább van benne egy ismerős hang.
Az is igaz, hogy a RosszPc játékokba jobban beleéli magát.
-
csaba951
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem az a bajon, hogy nincs benne. Ha kiadó ezt valamilyen ultimate változatba akarja csak belerakni, az rendben van. Viszont a web oldalon most oda van írva, hogy benne van a megvásárolt példányban. Közben pedig nem! Ha nincs benne, akkor ne írják oda, hogy benne van!
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Director's Cut
-
csaba951
veterán
Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai
Az oldalon azt írják, hogy jár hozzá a játék zenéje is, de ezt sajnos csak az előrendelők kapták meg. Vajon ezt miért nem tudták az elmúlt fél évben kijavítani?
-
Иван
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Tudom, de a legtöbb iskolában a nyelvvizsgára hajtattják a gyereket.
Arról ne is beszéljünk, hogy ezt még erősíti az állam promotálása (plusz pont felvételinél). Ja, és rontja a hyelzetet, hogy két rendszer fut paralell (nyelvvizsga + érettségi). A vicc bónusz, hogy pl a nyelv érettségik egész jó feladatsorok. Szóval én azt csinálnám, hogy a nyelvvizsgákért nem adnék plusz pontot (max talán TOEFL, Cambridge, meg ezek a nagyon elitek), mindenki érettségizzen (főleg, hogy ma már ki se váltja pl. a felsőfokú a középszintű érettségit, ami enyhén LQL). Aztán akkor minden egységes, mindenki egységesen van lemérve és a plusz pontokat is lehet logikusabban osztogatni.
És a nyelvvizsga hajhászás helyett csak az érettségi hajhászás menne, de ott meg az állam rakhatna össze életszagú feladatsorokat.
-
Иван
őstag
Már most van. Ahogy ma még itthon mindenki a nyelvvizsga bűvöletében él, és az senkit sem érdekel, hogy hogyan s mint beszéli az illető a nyelvet, még őt magát sem, de a papírjait lobogtatja nagy bőszen.
Na meg a "tanuljon meg 10 óra alatt felsőfokon szanszkritül!" hirdetések (amikre ugranak is a vevők) amik jelzik, hogy itt MO-n a nyelvoktatás valahol úgy el lett rontva, hogy csak na.
-
Hunork
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
+1
A legmegdöbbentőbb hirdetés a lakótelepen!!!
egy Fotó/Lego!! bolt ajtaján állt:Eladói munkára keresünk, napi tíz órára (szombaton hat óra) fiatal, agilis személyeket. Feltételek: minimum érettségi, angol-német nyelvtudás, és harmadik nyelv megléte előny. Alapos számítógépes ismeretek, ECDL vizsga.
Fizetés megállapodás szerint, de kb. 80.000Ft / hónap. Jelentkezni személyesen a boltvezetőnél lehet részletes önéletrajzzal.Hát igen, a lakótelepen oly sok külföldi jár, kel, illetve kínaiak igen, lehet, hogy a harmadik nyelv erre utalt??

Aztán: minimum érettségi! Berosálok...
A fizetést és a munkaidőt már nem is említem...
Rémálom...
-
Hunork
veterán
válasz
Tomy Yayo
üzenetére
Megnézheted, a fiamat...

Félre értettél: tanuljon, játsszon angolul, de nem ez az elsődleges szempont! A fiam 12 éves, rendszeresen mutatok neki álláshirdetéseket, hogy lássa, mik a követelmények, milyen feltételek várják majd. Egy 12-13 éves lurkónak már el lehet ezeket magyarázni... ha azt írtad volna, hogy 5-6 éves gyereknek, akkor igazad van.De oly nagy az Univerzum, hogy ha mi nem is értünk egyet, akkor is jól elférünk benne!

-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Hunork
üzenetére
Megnézném, ahogy egy 5-10 éves gyereket azzal a szöveggel veszel rá a nyelvtanulásra, hogy "dehát ez neked fontos, és van értelme, mert 10-15 év múlva sokkal több munkalehetőséged/magasabb fizetésed lesz ennek köszönhetően". Pont lesz*rja.
Ha viszont olyan dolgokon keresztül adagolod neki az idegen nyelvet, ami érdekli, sőt kifejezetten szereti (játékok, mesék, rajzfilmek, stb.), sokkal egyszerűbb dolgod lesz, észre se veszi de mégis tanul, és később, amikor már felfogja, hogy miért is fontos ez neki, akkor is sokkal könnyebb dolga lesz komolyan megtanulni. És hálás lesz érte

-
Agyzuzo
addikt
válasz
SenorGrande
üzenetére
Azért van ennek egy másik oldala is, ami nem a nyelvtanulás ellen szól, de azért abszurd, hogy sok magyarországi álláshoz két vagy több(!) idegennyelvtudás kell. Már bocsánat, de ez Magyarország, és magyar vagyok! Ez megint csak a "mindenhova simulunk" hozzáállás.
Nem feltétlen... Nálunk az angol alap, de a német sem jön rosszul, mert sok külföldi ügyfelünk van. Ezekkel ugye bármilyen kommunikáció csakis angolul jöhet szóba, az AUDI ragaszkodik a némethez, stb... Hivatalos fax, levél, szerződés, telefon, ezt mind angolul/németül kell intézni. A munka sok esetben valóban megköveteli, nem csak viccből kérik, mert az trendi. Persze nyilván van ahol aztán tényleg nem kell használnod, de ezt nem lehet előre tudni. Az biztos, hogy ha valamit tudsz, az nem fáj.

-
Hunork
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Semmi probléma... csak azért az tényleg furcsa, hogy kis hazánkban mindig a rosszat kell, vagy vélik felfedezni a legtöbben mindenben, nem csak ebben! (nem személyeskedés, egy állítás ez is!)
Nyelv: senki nem mondta, hogy muszáj egy játékmagyarítást feltelepíteni. Ez személyes döntés kérdése. Én speciel szeretem, ha értek mindent, főleg, ha épp nincs teljesen jól feliratozva (angolul) egy játék. Körülöttünk már sok országban eleve honosítva jelennek meg a játékok.
Egy példa: a Crysis első részét végigtoltam angolul majd magyarul (hát eléggé kesze-kusza a történet), szerintem jobb volt magyarul, aztán a hazai stúdióban elkészült Warhead szinkronos változata remek dolog volt.

Tanulás: az egész elképesztő, amit itt olvastam... ha valóban elhiszitek, hogy a mai fiatalság azért nem tanul idegen nyelvet, mert a játékokhoz magyarítás készül, hát én dobok egy hátast, lepetézek, és tökön szúrom magam...

Én angolt tanultam iskolában, majd már magánemberként olaszul egy nyelviskolában. Ezennel kijelentem, mert már látom a különbséget: a magyar oktatási rendszer, a tanárok felkészültsége, az alacsony óraszám, a nagy létszám miatt iskolában nem lehet jól elsajátítani a nyelvet. (egyiket sem) Kivétel a nyelvi szakos iskolák, ahol a szaktantárgyak egy idő múlva az adott idegen nyelven zajlanak.
Olaszul eddig egy egész évet nyomtam le, 4 fős csoportban, és a tanár állítja: egy év alatt többet tanultunk, mint 4 év alatt gimnáziumban.

Ennyi a történet.
Egy gyerek ne azért akarjon már tanulni bármilyen nyelvet, mert játszani akar a gammával.
Azért tanuljon, mert van értelme, mert akar, mert szorgalmas.
UI: a fiam is angolul tanul, kitűnő volt tavaly is, az iskolai versenyt megnyerte. És mégis: szereti ha a kedvenc játékai magyarul vannak, mert még ott azért ő sem tart, hogy egy videó bejátszásnál szinkronban fordítsa az ott elhangzottakat...
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
kovsol
üzenetére
Kiskoromban Cartoon Network ment orrvérzésig, ott voltak a legjobb mesék, de nem volt választás csak angolul, mert akkoriban még nem volt magyarul, plusz játékok szintén, és hát minden erőlködés nélkül középiskola végéig legjobb voltam angolból
Nyelvvizsgára is biztos kevesebbet szenvedtem, mint az átlag 
Szóval, én sem értem ezt a nagy magyarítás-igényt. Nekem pont az a bajom, hogy ma már mindent szinkronizálnak (főleg moziban filmeket, van hogy emiatt nem nézek meg, inkább megvárom a dvd-t/blu-rayt, csak amit mindenképp nagyvásznon akarok, azt nem hagyom ki moziban), TV-ben minimum hangalámondásos (dokumentumfilmek, ilyesmi), egyszóval semmi nem ragad az emberre szórakozás útján, csak tanulással. Sokszor gondolkodom, hogy a gyerekeimet hogy fogom majd rávenni a minél korábbi nyelvtanulásra, hisz ezek miatt ők már nem lesznek úgymond "rákényszerítve", már a Cartoon Network is magyar

-
SenorGrande
senior tag
válasz
Hunork
üzenetére
Elismerem, biztos sok munkát/szabadidőt tettek bele, de sajnos attól még nem lesz jó.

Nekem nem tetszik, és leírtam a véleményem.(#31611) ollie:
Igazad van sajnos.
Ez meg már az off-ok off-ja lesz, de a nyelv(ek) nem tudásában szerintem nagyon nagy szerepe van az oktatási rendszerünknek is.
Nem igazán használtam az angolt aktívan az elmúlt tíz évben, meg is kopott rendesen. Teljesen alapszavaknak kell utána néznem. Odáig jutottam, hogy már szívesebben játszom én is honosított játékokkal.Azért van ennek egy másik oldala is, ami nem a nyelvtanulás ellen szól, de azért abszurd, hogy sok magyarországi álláshoz két vagy több(!) idegennyelvtudás kell. Már bocsánat, de ez Magyarország, és magyar vagyok! Ez megint csak a "mindenhova simulunk" hozzáállás. . .
-
Agyzuzo
addikt
Koppanás szerintem már most is van, sőt, ennek egyéb más konzekvenciái is lesznek/vannak. Az ember elkényelmesedik, az agya sokkal kevésbé lesz fogékony/képes a tanulásra. Meggyőződésem, hogy a nyelvtanulás rengeteg más készséget is fejleszt. Nagyon elmentünk sajnos abba az irányba hogy "majdaguglimegmondjalefordítja". Elhiszem, hogy erre reális és nagy igény van, de kicsit olyan, mintha ezzel tudatosan le akarnák rombolni az emberekben az összes motivációt a tanulásra. Mert egyszerűbb felülírni pár file-t, mint nekiállni szótárazgatni, meg nyelveket tanulni. Én pár éve azért szoktam le a moziba járásról is, mert egészen konkrétan egy mozi van Bp-en (MOM Park), ahol eredeti nyelven meg tudnám nézni az adott filmet (nem sznobizmusból, hanem mert egyrészt az angol tudásom ezt lehetővé teszi másrészt meg mert az eredeti hangkeverés minden esetben jobb, mint a szinkronos), az meg nekem nagyon kiesik. Hiába van tele a média azzal, hogy mennyire le vagyunk maradva nyelvtudás szintjén, ha közben meg egyre kevesebb helyen vagy rákényszerítve, hogy használd az angolt (itt Magyarországon, egy teljesen átlagos embert alapul véve). Úgyhogy itt is csak azt tudom mindenkinek javasolni, hogy ha teheti, ne erőltesse telepítésnél a Magyart, legyen meg benne a kellő alázat és igenis ugorjon neki, ha már egy kis nyelvtudás ráragad játék közben, már megérte.
kovsol: ugye-ugye.
Én rengeteg kifejezést tanultam meg így, meg aminek nem értettem a pontos nyelvtani szabályát, csak úgy használom, mert a "native speaker"-ek is úgy használják. 
-
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Én pl. ezért nem örülök ezeknek a magyarításoknak, mert még az utolsó érvet is elveszi a mellett, hogy valaki nyelvet tanuljon. Ja de, ott van még a munka, hiszen lassan már az utcaseprőnek is nyelvvizsga kell, de ez sem inspirál senkit a tanulásra. Majd lesz nagy koppanás 1-2 évtized múlva.
-
Agyzuzo
addikt
Én továbbra is értetlenül állok az ilyen-olyan erőltetett játékmagyarítások előtt... Komolyan ennyire nem akar senki nyelveket tanulni?
Emlékszem én általános iskolás voltam, mikor elkezdtem először a "begépelős" kalandjátékokkal játszani. Marha jó nyelvtanulás volt pl. egy King's Quest 1-2-őt végigvinni (open door, pick up knife, cut meat, stb...) Egész végig általánosban magasan én voltam a legjobb angolos és ezt a PC-s játékoknak köszönhettem, mert gyakorlatilag úgy tanultam meg angolul, hogy nem tanultam, csak játszottam, értelmeztem a mondatokat, szótáraztam és "rám ragadt".
Kicsit off, de tényleg nem értem...
-
Hunork
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
Hmmm. Erre szokták mondani, hogy ingyen lónak ne nézzük a fogát, hát még akkor, ha X ember a szabadidejéből próbál valamit alkotni úgy, hogy nincsen mögöttük egy stúdió, és egy halom szinkron-színész... én inkább becsülöm az ilyen arcokat... (de hát ez Mo, nincs para...
) -
ayo
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
hat ez tenyleg gyenge, hl2 viszont jonak tunt
-
Youri
veterán
válasz
SenorGrande
üzenetére
jujj...
D
a Knights and Merchants magyar szinkron volt a legdurvább, arról tényleg az NDK-s hangalámondásos (khm)... filmek jutottak eszembe
-
SenorGrande
senior tag
válasz
Hunork
üzenetére
Kíváncsi voltam, gyorsan néztem videót a szinkronos Doom 3-ról. Háát, nem túl jó, és nagyon finoman fogalmaztam. . .
-
Hunork
veterán
Úgy értettem, hogy a portálon keresztüli magyarítás, tehát nem a Valve adta ki...

steam magyarítások
De nekem a korábbival működik.
csak gondoltam, szólok, esetleg vannak már többen, akik W8 oprendszert használnak...Szerk: szerintem kifejezetten jóra sikerültek ezek a honosítások!

BigBlue69 : nem jó, nem lesz, hivatalos játéknyelv az angol.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egy Fotó/Lego!! bolt ajtaján állt:

nekem még anno dobozosból van meg...
eami